|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 12:06:41   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Celje.

Čeprav ne vem, kako je tu. Ta zgodba z mojo znanko
je iz LJ izpred 2 mesecev.
In je bla res zelo bogauser posted image

Zato pa se res probej zment s tvojim G, če se bo le dalo.
Sej tud CR verjetno ni lušno, samo bolje samo Cr, kot pa še prej matranje!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.7.2008 12:15:32   
dar10

Ma ja!!!!?????? Res??? K jest sm brala od Pusenjaka clanek, da obrat ni bolec, ker nic ne pocnejo na silo... Kaj pa vem... Sm pa zadnjic svojo g. vprasala, ce je pametno it na obracanje, pa je rekla, da ona ne bi sla!!!! V istem stavku, mi je pa rekla, da mi bo dala napotnico... Ma ne vem... Zdej sm sele v dilemi, k ste to napisale... Moja pikica ima "idealno" medenicno vstavo za rodit, tako da bom mogla najprej probat rodit, ce pa ne bi slo, pa sele CR. Ce bi blo po moje, bi sla kar direkt na CR, res, k me je strah komplikacij... Ne samo bolecin ob porodu... Joj, ze tako me je trah poroda... Ne vem no, baje kar velik delajo rocnih obratov... Naj grem vseen probat? K res ne bi rada rojevala 10 ur najprej pol bi mi pa cr nardil...

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.7.2008 12:20:15   
LinaK
Jes osebno nebi šla na obrat!

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.7.2008 12:22:38   
lana777
Jst se bom poskusla zmenit kr za CR! Definitivno!
Izkušnja, ki sm jo opisala, me v to prepričuje!

Bi bla pa vesela (tud verjetno v imenu vseh, ki smo v takem položaju),
če bo še ktera kaj napisala na to temo.

Hvala že vnaprej!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.7.2008 12:26:10   
dar10
Lana 777, v materinski soli so nam povedali, da ce je prava medenicna vstava, da gres pac rodit, ce otrok ni premajhen al pa prevelik... Prej te prerezejo pol pa probas rodit, sele ce ne gre, ti nardijo CR... Ce pa ni cist prava, se pa ze vnaprej zmenjo za CR...
Ni mi jasno kako lahko zunaji obrat bolj boli kot sam porod. Kaj pa se pol z otrockom dogaja??????? Ti ne gres na obracanje? Uuuf!
LinaK, itak da je bols, da nardijo CR kar takoj, kot pa, da si prej cist adijo, pol pa itak dokoncajo porod s CR... Ampak, ce se ne da zment!!! Vsaj ne z mojo g. Je ful pristas naravnega poroda,pa naj bo na glavco al pa na ritko! Tako da res ne vem kaj naj.
Upam, res upam, da mi danes pove na uz, da se je moja pikica sama obrnila:)

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.7.2008 12:29:57   
anita goitan
ojla punce, sem šla sam po par stvari v BC, manjkal mi je obesek za dudo pripet na cotko in una škatlica za shranjevanje dudeuser posted image , pa majo od NUKa precej bolj poceni kot pa v Pikapolonci

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.7.2008 12:30:11   
lana777
Dar10 - držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Javi, kako bo!

Drugače še pa kako rečemo na to temo .. jaz mam drug teden
pregled, samo čist dobr čutim glavico na vrhu!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.7.2008 12:34:20   
miškolinček
user posted image user posted image Joj,kaj jaz berem, Cebrca kr korajžno,upam da si do zdaj že mimo, če pa ne pa me vse dihamo s tabouser posted image

Punce držmo pesti da ji bo hitro,predvsem pa čimanj boleče minilo, njen dojenček sedi namreč na ritki (vsaj prejšnji teden je še ko smo imele srečanje). Upam pa da se je pred finišem postavil na glavico.
Očitno smo res imele srečanje zadnji trenutek. Je rekla na srečanju da ima tako gnezdenje in pospravljanje da ne more nehat. Očitno je občutek ni varal,ko je tako pospravljala.

GO Cebrca GO GOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GO GO GO !!!!!

user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 22.7.2008 12:47:24 >

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.7.2008 12:49:02   
dar10
Lana777, ja sej men se tud zdi, da je glavica se glih tam kot je bla... Bom jutr kej napisala....
Sam en link se prpopam na to temo
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/zunanji_obrat.php

Lep dan!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.7.2008 13:00:40   
LinaK
dar10 HVALA! Dober članek!user posted image

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.7.2008 13:27:31   
tatly
hjoj....a mi lahko napisete obseg vasih trebusckov,,,
namrec nimam popka ven,in tudi tiste crte od popka dol ne...
user posted image
taki trebuh imam zdaj ampak ne prevec gledat ker sem naspol nagauser posted image user posted image
zvecer se mi zdi da imam vlki trebuh ,vjutro pa full malega

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.7.2008 13:28:04   
tatly
JOJ MALO NA VLKO JE ...SE OPRAVICUJEM

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.7.2008 13:32:35   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

hjoj....a mi lahko napisete obseg vasih trebusckov,,,
namrec nimam popka ven,in tudi tiste crte od popka dol ne...
user posted image
taki trebuh imam zdaj ampak ne prevec gledat ker sem naspol nagauser posted image user posted image
zvecer se mi zdi da imam vlki trebuh ,vjutro pa full malega

..lepa si-user posted image
...mislim, da smo vse nekje tu,.....včasih se tudi meni zdi zjutraj manjši al pa sem samo zaspana in še slabo vidim. Se pa kobacam iz postelje ko en user posted image al pa user posted image .

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.7.2008 13:33:29   
LinaK
Ne se sekerat!
Tud jes nimam popka vn in niti črte nimam, tako da nisi edina!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.7.2008 13:37:20   
košuta
user posted image Naty - user posted image  za opravljen izpit.

Katja - Kar počasi, prosim... user posted image Se pa strinjam, da je najbolje, če se bebica sama odloči, kdaj pride (če pa mami in ati malo pomagata, pa tudi ni nič narobe user posted image ).

Tamy- Pri nas nimamo teh obiskov patronažne pred porodom. Šele potem pridejo 2×, pa še spomnit jih je treba, da si že doma...user posted image

Sayuri - Kako je lepo prebrat, da ste vsi tako veseli, pozitivni. Kopanje bo kmalu na sporedu! user posted image  Tistih 5 kg boš pa hitro pokurila, ko bo Zara imela še par nočnih predstav. user posted image

Bella - Meni tudi bolj zateka tisti gleženj, ki ni bil poškodovan. Torej ne moreva biti čudni, če sva že dve taki... user posted image  Kolikor se spomnim, so punce rekle, da je boljši jogi, zaradi hrbtenice dojenčka. Jaz imam drugače kar posteljico z jogijem...

Gajka - Kimono? user posted image user posted image user posted image  Kako sem se jaz smejala! Res pa je nekaj podobnosti, a ne?

Sandra - user posted image user posted image user posted image  Znanka ima podobne izkušnje - le da je njen mali v jogurt vrgen njen nov mobilnik...user posted image user posted image  Kdaj pa imaš  pregled? Jaz ga imam ob 8-ih. Kava, čaj?

Miškolinček - Drži se še kak teden ali dva! Jaz še tudi nočem odpustnice, čeprav sem že sredi 38. tedna. Morava še it prej avto (kupila novejšega)  in ploščice za hodnik iskat...

ozziebo - Imam iste probleme z mojim dragim in nakupovanjem. Saj ničesar ne rabi tako zelo, da bi hodil po trgovinah več kot dve uri... Pa mu moram morit dva tedna, da se sploh psihično pripravi za obisk trgovine...user posted image  Če bi pa rekla, da greva gledat kakšno mašino, traktor, ipd., pa bi bila takoj tam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša- A Cebrca pa že kar akcija? Poročaj, poročaj!

Pablo - Si še z nami? user posted image  Ja, počasi se bo tudi vašemu otročku iztekla podnajemna pogodba... po moje točno ve, da imaš še veliiiiko dela planiranega preden pride. user posted image  Drži se!

Torba za v v P je že pripravljena kakšen teden - za vsak slučaj. Me je kar moj začel priganjat, naj jo pripravim user posted image  in sem včeraj morala ponovno pogledat, kaj še manjka...user posted image

Lana - Mislim, da v CE naredijo kar CR in se (te) ne mučijo z obratom. Tudi znanka je imela napovedan CR zaradi medenične vstave, pa se je otroček zadnji dan premislil in se sam obrnil, tako da je imela normalen porod.

Upam, da bo objavilo moj roman...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.7.2008 13:37:51   
košuta
Jeeee! Uspelo je! user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.7.2008 13:48:29   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Sandra - user posted image user posted image user posted image  Znanka ima podobne izkušnje - le da je njen mali v jogurt vrgen njen nov mobilnik...user posted image user posted image  Kdaj pa imaš  pregled? Jaz ga imam ob 8-ih. Kava, čaj?

V petek imam pregled ob 7.30 oz. najprej CTG, potem pa pregled....boš takoj za menoj na vrstiuser posted image , se bova potem dogovorili, kam greva, ok???user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.7.2008 13:56:38   
tatly
jah se samo obremenjujem stem trebusckom ,,mi je rekla prej ena gospa-da ce grem proti koncu,pa da je njihova sneha bla taka da je komaj hodla,sem se samo pogledla v trebuh pa si mislila(no tak majhnega pa spet nimam)user posted image !
zdaj pa imam en problem,imam 2 robcke te vlazilne.kateri so bol za novorojencka
NIVEA BABY-SOFT&CARE,ali PAMPERS-SENSETIVE?ali je bolse kupti tiste brez parfumov?pa kaj si moremo te robcke v p nest?
ze mam tlko vsega za v p pripravljeno da me bodo verjetno vprasal ce sem prisla za en mesec k njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.7.2008 14:02:41   
Ryssa
Ojla!

Se malo javljam, da vidite da še živim user posted image

naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit, sem vedela da ti bo ratalo.

sayuri ful ste luštni, pa te žabice z žabicami so tak lepe da ne vem če ne bom šla ene iskat v BC.

cebrca držim pesti da bo hitro za tabo, upam da že cartaš user posted image user posted image user posted image

Ne spomnim se drugega komentirat trenutno user posted image Mi vedno vse uide iz glave potem ko pridem do konca.  Brez zamere če sem kaj pozabila.

Aja, imam pa še eno vprašanje. A se lahko da benkica (to je tista majčka s trakci) pod bodi user posted image Še vedno imam probleme s pripravo cotk za iz porodnišnice, trenutno imam pripravljene žabice z naramnicami, pa eno to benkico, pa bodi na preklop, pa copatke pa kapico. Zdej pa ne vem ali je v vsakem primeru treba dvoplastno oblečit ali samo če je hladneje user posted image

Drugače me pa še vedno občasno matrajo neke vrste predmenstrualni krči, o jakosti težko kaj več rečem ker jaz sem imela user posted image menstrualne. Pa v križu me tu pa tam boli, mali je pa ratal pravi razbojnik v trebuhu, včeraj me je vse bolelo od divjanja user posted image

Aja, kar se pa tiče zunanjega obrata, pa lahk rečem samo to, da jaz ne bi šla. Sicer pa bi naj v Celju ne forsirali k temu. Sem večkrat prebrala, da je ta obrat neuspešen in tiste ki so bile, so vsakič rekle da ne bi šle več. Meni se zdi to kot nekakšno nasilje nad otročkom, če se ni obrnil že ima razlog, zakaj bi ga silili user posted image

No, to bi bilo to zaenkrat.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.7.2008 14:04:33   
Julija08
U madonca kaj berem!!! Dajmo cebrca, drži seuser posted image user posted image user posted image

Sem bila ravno včeraj pri njej na kavici, pa sva se ravno pogovarjale, da bo verjetno rodila čez rok, ker CTG ni kazal čisto nič. Zdaj je pa šlo tko hitro. user posted image
Ja dojenček je bil pa še kar na ritki.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.7.2008 14:05:43   
tejkaz
Dan

Sem potrebovala celo uro, da sem prebrala vse od včeraj. Se pozna, da smo že menda vse doma in je več časa. Čeprav pri meni ga je vedno man. Eva je že drugi dan tako zahtevna da me bolj izčrpa, kot pa me je služba in popoldan ukvarjanje z njo. Včeraj popoldan je bila nemogoča. Dve uri sem jo nosila, prižeta je bila k meni in se jokala. Nisem vedela kaj ji je. Ponoči je spala 13 ur, tako da sem vmes hodila gledat če še diha. Zjutraj se je že zbudila z jokanjem, tako da sva se potem samo spakirale ven. Po dolgem času v voziček in na raziskovanje Kranja. Hodila sem ene tri ure, ko sva prišli domov, sva se najedli in sedaj Eva spi. Jaz grem pa tudi, ker me noge bolijo.

Cebrca, dobro opravi. Dar10 in Lana777, vama bo Cebrca povedala kako je roditi z medenično vstavo, ker na zadnjem njenem pregledu je bil njen dojenček v medenični vstavi.

Gajka, super za pridobljenje gramčke in da se dobro štimate.

Prav tako dobra si ti Sayuri. Res ste luštni in prav vidi se ti, da si res srečna.

Naty, čestitke za izpit. Je pomagal trebušček?

moj mali je pa danes tako miren. Sploh ne brca. Samo tako nežne gibe dela. Sem prej pojedla malo čokolade (ponavadi ga to zbudi), danes ga pa ni zbudilo.

Torbe za P še nimam. Verjetno bom naredila tako kot Gajka. Se mi zdi, da imam še full časa in se nikamor ne mudi. Ko bo pa treba it, bo pa panika. Trenutno se še ubadam z vprašanjem kam Evo dati, če bodo Gregorjevi starši na dopustu.

Tatly, tudi jaz nimam ćre in popka ven. Popek je čisto majhen ampak izbočil se pa ni.

Kaj boste danes kuhale? Jaz nimam nobene volje. Grem kar spat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
22.7.2008 14:06:18   
dojenč
da vas na hitro pozdravim, kajti sem bolj na knap s casom,huham, pa še 3 letnega nečaka imam na počitnicah da pazi na mene user posted image user posted image user posted image ker zdaj dopoldan ni nikogardoma, ki bi me peljal, cebi se kaj zacelo, pa me bo verjetno kar onuser posted image user posted image malo heca

cebra-res drćim pesti zate in tvojegauser posted image , i da se čimprej cartate

sayuri-TI MORAM POVEDATI DA SI NA NEK NAČIN VZGLED JEMLJEM PO TEBI, IN SE TOLAZIM S TEM:ČE ZMORE ONA S 3 BOM PA JAZ Z 1 ŽE NEKAKO,zadnje čase imam neke nore občutke, da nebom kaj znala, nevem no!upam da je vseto povezano z nosečnostjo.

drugače sem se kar no, imam rahle hrče, pa ko sem sla na wc, sem mislila da moram lulat, pa mi je malo urin nekontrolirano stekel, ampak res čisto malo
upam da se to ninič
ceprav je cebra govorila omenstruacijskih krcih jojojojuser posted image
samo da zdaj ne bomo dobili na obisk teteuser posted image , ampak dobimo čudovito darilo za vso zivljenjeuser posted image

EEE        RRRRRR        IIIIIIIIIIIII NNNNNNNNNNNN , KJE SI?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
22.7.2008 14:21:47   
Erin
Evo mene...

imam obiske - mami in brata pa ni časa...mami kuha sedaj kosilo...njamiiiiii...obožujem njeno hrano...ko pride na obisk vedno ona kuha da me pocrkljauser posted image user posted image

Sem prej šla po mami ker je peljala avto na servis pa smo se ustavili še v eni trgovini in ko hočemo it...šment user posted image avto ne vžge...ker ga zadnje čase bolj malo vozim se je spraznil akumulator...user posted image in smo klicali soseda da je prišel s kabli da smo ga spravili nazaj v pogon... joooj...user posted image še dobro da  ni crknil ko bi dobila popadke...no saj takrat bi me pa moj peljal s svojim avtomuser posted image

Drugače pa nestrpno čakam novičke od Cebrce - upam da bo imela lep porod..mislim nanjouser posted image

naty - ti piše pod slikco- rak se je končal oz lev se je začel danes ob 12.56, sem že pisala 1x od tega, da na koledarjih piše samo informativno in je vse odvisno od tega kdaj sonce prestopi iz enega znamenja v drugega- je pa vsako leto drugačen dan (21 ali 22.7) in ob drugi uri. Tako da SEZONA LEVOV  JE ODPRTA!user posted image user posted image
Aja pa čestitke za izpit, si videla...no jaz sploh nisem dvomila vate. Čestitam!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
22.7.2008 14:21:59   
Muklla
Jst vas tudi še vedno veselo berem. Na julijkah so do sedaj že tri rodile.

Pri meni se je stanje umirilo. Celo noč sem spala, tako da sem kot prerojena. Nč krčev tako kot je bilo sedaj tri dni. Tudi pika se mi zdi, da se je nekoliko umirila. Tole mi je malo sumnljivo. Čutim pa vsake toliko časa tako topo bolečino v križu. Sam ne fejst.

Mam feeling, da ko me bo prijelo, bova komaj do P prišla, pa bo že akcija.

Mejte se! 

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
22.7.2008 14:24:51   
Nevaeva
Cebrca - upam da je hudo že za tabo in da se že crkljate!

Naty13 - čestitke za opravljen izpit! user posted image user posted image user posted image

Čipka - ja, sem danes že bolje, očitno so vitamini in veliko tekočine pomagali.
Je pa danes tak čuden dan. Temperatura je sicer idealna ampak ker nimam avta in ne družbe, mi je takkoooo dolgčas da sploh ne morem povedati!

Eno vprašanje. A bo/je katera rodila z ultivo? Se odločam, ali naj grem samo zaradi ultive v KR.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?