|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 20:52:39   
kaja02
zoja miša- to zame ni nič novega, ko se prijavim mi vse zgasnejo, se že včasih vprašam, če imam kakšno moč??'user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
22.7.2008 20:54:37   
Zoja Miša
Bambi, nič se ne smej. Prav trudim se. Pa še wlan me malo heca in me vsake toliko ven zabriše, tako da moram imeti železno voljo, da pridem do vas, potem pa me ne upoštevateuser posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
22.7.2008 20:54:54   
bambi14
....si si nabavla USB miško ali si se že navadla na ščegija na tipkovnici.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
22.7.2008 20:56:09   
bambi14
.... a grema mi2 danes na 500 in na 3 ***?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
22.7.2008 20:56:25   
kaja02
 a maš jutri tudi MŠ? Glede dihanja, boš vidla, da bo v porodni čisto drugače, kot so vas učil, vsaj pri meni je bilo tako, mi je babca rekla da naj diham tako kot mi najbolj paše in res, o sem jo začela upoštevat, so bili popadki znosnejši

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
22.7.2008 20:59:15   
Zoja Miša
Kaja, očitno nimaš te moči le ti!?user posted image
Bambi, saj imam doma to miško, samo tu v bolnici ni ugodja mize in prostora, kje je šele podloga...tako da mi ni preostalo drugega, kot da se navadim na ščegija (ha, ha, kje si to ime našla?). In kar gre mi, ne? No, samo da sem si na namizju vse nekaj zasrala, pa bo moj že rešil. Saj sem sama poskusila, pa mi ne greuser posted image . Blond pačuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
22.7.2008 21:00:18   
aradej
tuki sem vas berem počas me nekaj v križu daje

glede dihanja tudi jaz nisem dihala tako kot smo se učili v MŠ, sem čist po svoje je blo lažje.
Me je malo strah poroda v prvo so mi sprožil pordo tri dni po PDP pa še to sem se cel dan matrala ni blo ne popadkov ne odpiranja upam da bo v drugo lažje.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
22.7.2008 21:01:23   
bambi14
...pa saj ne rabiš podloge,...prav lepo laufa ududi na kavču, postelnini, nogi, trebuhu,..
ščegi- ja delaš s sredincem aluser posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 22.7.2008 21:02:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3458
22.7.2008 21:03:32   
kaja02
aradej- pravjo, da je v drugo lažje, čeprav sem imela že prvič lahek porod
res pa je, da se v drugo težje psihično pripraviš, ko veš kaj te čakauser posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
22.7.2008 21:07:15   
Zoja Miša
Ja Kaja jutri imam še zadnjič MŠ. Imamo pa dojenje in nego dojenčka. Mislim, da bo jutri še najbolj zanimivo. Že vidim, kako bom mail user posted image  pisala, še to kupi pa to.....user posted image
Glede dihanja pa je po mojem res kot si rekla, kakor ti takrat najbolj paše.

Ja, Bambi, očitno smo trijo adijo udarile

In spet me je ven zabrisalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3460
22.7.2008 21:10:34   
Zoja Miša
Ja, klinc Bambi, moja miška na beli podlagi ne dela! In tukaj so rjuhe bele, kovter bel...vse belo! Ja, je pač občutljiva miškauser posted image .  Delam pa res z sredincem, sem morala prav probatiuser posted image

Kaja, verjetno imaš prav, v drugo je težje, ker veš...

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3461
22.7.2008 21:11:52   
Erin
O čveke kok ste fletne...

jaz vas tudi malo kukam...čakam če bo kaj novega glede cebrceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.7.2008 21:16:33   
Zoja Miša
Erin, jaz čakam na sms, da bi vam čim prej kaj sporočila, pa za enkrat še nič.  Upam, da bo kaj, v kolikor ne, bom pa jutri ji sms napisala, kako je sedaj. Do jutri zjutraj pa še počakam, prav?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.7.2008 21:17:10   
bambi14
...mah kaj češ,...boš pač računalnik malo rajcala- hihi.
nA SAME BEDARIJE MISLIM,..mi je malo dolgcajt, ker moj user posted image gleda stargate atlantis in mrni mi to zanimivo. Grem po olje in mu bom potisnila trebuh, da me zmasira, da bom ostala brez strij,.......pa mogoče pomolim še tamalo, ker sem kupla to olje od welede za mazanje presredka ampak ne vem kak se naj spravim zraven- me trebuh moti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.7.2008 21:17:48   
kaja02
erin- a sam kukaš?

zoja miša- jutrišnji dan oz. predavanje bo vsekakor najbolj zanimivo, 
ko boš mela svojga user posted image  v rokah in ga prvič poskusila previt, se bo roka kar mal zatresla, ampak to je sam prvič, potem postaneš pravi mojsteruser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.7.2008 21:18:33   
Erin
No fajn... upam da je vse ok in bo imela lep spomin na porod... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.7.2008 21:18:49   
bambi14
A ve si masirate s tem oljem?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.7.2008 21:20:55   
kaja02
bambi- a si brez strij, user posted image  punca, te občudujem, moj trebuh je podoben makedam cesti, ki jo je pravkar spralo neurje, mam čez cel trebuh polno strij, nekaj sem jih pridelala pri Kaji, sedaj pa še nekaj dodatnih, pa nobena krema ne pomagauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.7.2008 21:21:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

A ve si masirate s tem oljem?

Jaz sem se ampak imam sedaj neke svečke pa ne bom kombinirala... Še danes zadnjo not vtaknem jutri pa spet masirat...moram mal pohtet da bo dovolj omehčan do PDP-jauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.7.2008 21:21:57   
matejchi
Sej vem, zakaj bi rade že rodile. Ker ene pač pravijo, da naj bi doživele med porodom orgazem.. haha ampak to sem slišala, men se ravno ni zdelo tako... vidim pa, da vas že močno matra in vam manjka user posted image . Vse pride na vrsto, samo lepo počasi.

Da se vam ne bo zgodilo, ko boste po porodu spet seksale in bo lahko normalno on zgoraj ali spodaj, da bo rekel, oooo, midva pa se že dolg nisva videla, ker je navajen bolj od strani ali od zadaj... eh malo sem zabluzila, zdaj grem pa sadje jest pol pa spat z mojim tko ne bo nič, ker že cel teden zgodaj vstaja... se bo sesul ko bo čas za akcijo.

Zoja Miša koliko zvezdic ima ta hotel? Mater maš pa poceni počitnice letos. Ti samo uživaj, toliko ne boš nikoli več počivala. Samo uživaj.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.7.2008 21:22:38   
kaja02
jaz ne pridem zravenuser posted image , moj se pa ne zmeniuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.7.2008 21:23:20   
matejchi
A se je od Andreje mož tako napil, da se več nič ne javi?

"firbcev" je pa tudi nekaj tukaj na naši strani pa si noben ne upa nič napisat pa sploh ne vedo kolk smo fajn.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.7.2008 21:23:23   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da si opravila tisto, kar odlagaš. Če ne, boš nesrečna še do petka. user posted image  Tega ti pa res ne privoščim. Pojdi na kratek sprehod, prižgi svečko in se mami zahvali za vse lepe trenutke, ki sta jih delili, pa prosi jo za pomoč pri svojih štručkah. Boš videla, da bo jutri čisto drugačen dan...user posted image

Punce, sem končno zbrala pogum in šla prižgat svečko...še dobro, da sta bila Tina in user posted image z menoj, ker bi me drugače zadušilo od bolečinev prsih user posted image ...ja, 5 let je mimo, jaz pa še vedno na istem s počutjem...sem se konkretno razjokala, zdaj sem malo boljše...jutri bo spet malo bolje.......Hvala vsem, ki ste z menoj....tolažba s strani drugih veliko pomeni, pomaga, ko veš, da nisi samuser posted image ...
Si bova pa z user posted image privoščila za razvedrilo en kebab ali pa sladoled...pa seveda poležavanje pred tv-jemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.7.2008 21:25:04   
matejchi
Moj ne mara kaj preveč živali, ampak "kamelje ustnice" pa še vseeno kdaj pogleda.
Včeraj sem se zadnjič brila sama spodaj, ker sem bila pol krvava kot da bi bilo že vse za menoj.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.7.2008 21:25:12   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

bambi- a si brez strij, user posted image  punca, te občudujem, moj trebuh je podoben makedam cesti, ki jo je pravkar spralo neurje, mam čez cel trebuh polno strij, nekaj sem jih pridelala pri Kaji, sedaj pa še nekaj dodatnih, pa nobena krema ne pomagauser posted image

....najbrž maš tako kožouser posted image ,...dosti je v genih(moja mami nima tud 0, pa je tud sedaj en mal elegantno izpopolnjena-hihiuser posted image )
..aja imam nekaj strij ampak na riti-tam se ne vidi, razen če bi nosila tanga koplkeuser posted image , ki pa jih itak ne, ker imam pa nekaj celulita po skonto ceni( še plačam,da mi ga odnese), če bi kaj kera imela.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?