košuta
|
Naty - za opravljen izpit. Katja - Kar počasi, prosim... Se pa strinjam, da je najbolje, če se bebica sama odloči, kdaj pride (če pa mami in ati malo pomagata, pa tudi ni nič narobe ). Tamy- Pri nas nimamo teh obiskov patronažne pred porodom. Šele potem pridejo 2×, pa še spomnit jih je treba, da si že doma... Sayuri - Kako je lepo prebrat, da ste vsi tako veseli, pozitivni. Kopanje bo kmalu na sporedu! Tistih 5 kg boš pa hitro pokurila, ko bo Zara imela še par nočnih predstav. Bella - Meni tudi bolj zateka tisti gleženj, ki ni bil poškodovan. Torej ne moreva biti čudni, če sva že dve taki... Kolikor se spomnim, so punce rekle, da je boljši jogi, zaradi hrbtenice dojenčka. Jaz imam drugače kar posteljico z jogijem... Gajka - Kimono? Kako sem se jaz smejala! Res pa je nekaj podobnosti, a ne? Sandra - Znanka ima podobne izkušnje - le da je njen mali v jogurt vrgen njen nov mobilnik... Kdaj pa imaš pregled? Jaz ga imam ob 8-ih. Kava, čaj? Miškolinček - Drži se še kak teden ali dva! Jaz še tudi nočem odpustnice, čeprav sem že sredi 38. tedna. Morava še it prej avto (kupila novejšega) in ploščice za hodnik iskat... ozziebo - Imam iste probleme z mojim dragim in nakupovanjem. Saj ničesar ne rabi tako zelo, da bi hodil po trgovinah več kot dve uri... Pa mu moram morit dva tedna, da se sploh psihično pripravi za obisk trgovine... Če bi pa rekla, da greva gledat kakšno mašino, traktor, ipd., pa bi bila takoj tam. Zoja Miša- A Cebrca pa že kar akcija? Poročaj, poročaj! Pablo - Si še z nami? Ja, počasi se bo tudi vašemu otročku iztekla podnajemna pogodba... po moje točno ve, da imaš še veliiiiko dela planiranega preden pride. Drži se! Torba za v v P je že pripravljena kakšen teden - za vsak slučaj. Me je kar moj začel priganjat, naj jo pripravim in sem včeraj morala ponovno pogledat, kaj še manjka... Lana - Mislim, da v CE naredijo kar CR in se (te) ne mučijo z obratom. Tudi znanka je imela napovedan CR zaradi medenične vstave, pa se je otroček zadnji dan premislil in se sam obrnil, tako da je imela normalen porod. Upam, da bo objavilo moj roman...