|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
21.7.2008 12:18:23   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     ooooooohhhh umrla bom od smeha       user posted image

Saj, ko bereš umiraš od smeha user posted image , ko je pa treba pospravljat pa user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
21.7.2008 12:20:25   
Erin
Ma dobro se počutim, ali pa sem se že tako navadila na vse, saj več ne vem.
Itak pa bom mela čez nekaj dni že 39 tednov tako da je že čas da me kaj ornk zagrab ane?user posted image

Pomislite, še en mesec pa bomo že skoraj vse na sosednji  temi Dojenčekuser posted image Šment gre hitrouser posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
21.7.2008 12:21:44   
ozziebo
Joj babe, se vidi da je dež, pa zgleda, da še bo. Kar se tiče Andreje, meni niti približno ni potegnilo, se vidi, da sem blond user posted image . Je pa res, da bo moj itak imel posla s tamalim, pa s praznovanjem, ma kakšen računalnik neki, pa še RR, kvečjemu bi na kak avtoforum to javil user posted image

Kar se tiče sesanja, je moj očitno čist isti, cel teden obljublja, ko pa jaz sesalec ven potegnem, a se čudi, če res ne morem  še pet minut počakat, potem pa v petnajstih minutah konec - pa še vsi pajki po stenah pa mačke v kotih user posted image . Pa  bolje, da ne komentiram, ker smo potem užaljeni, na smrt.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
21.7.2008 12:22:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     ooooooohhhh umrla bom od smeha       user posted image

Saj, ko bereš umiraš od smeha user posted image , ko je pa treba pospravljat pa user posted image user posted image user posted image

Ti samo tvojemu zapoj:

Ne grem na kolenaaaaaaaaa, lalalala.....user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=iFvxFP9XYGE

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
21.7.2008 12:23:30   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka, kaj pa če bi v KR ZD poklicala pediatrauser posted image  A ga boste še v Medvodah imeliuser posted image

Ne vem še. Ta v Medvodah je kr dobra, v Kranju so pa baje vse dobre zasedene. Medvoška je na dopustu do 25.7. zato sem v Šiško klicala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
21.7.2008 12:24:37   
ozziebo
Pa še današnji pregled, izgleda da bomo rodili šele oktobra user posted image . Ctg v redu, kar se tiče aktivnosti maternice pa taka ravna črta, kot bi jo z ravnilom narisal.

Naslednji pregled 28.7, mi bo delala še UZ.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
21.7.2008 12:26:12   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Joj babe, se vidi da je dež, pa zgleda, da še bo. Kar se tiče Andreje, meni niti približno ni potegnilo, se vidi, da sem blond user posted image . Je pa res, da bo moj itak imel posla s tamalim, pa s praznovanjem, ma kakšen računalnik neki, pa še RR, kvečjemu bi na kak avtoforum to javil user posted image

Kar se tiče sesanja, je moj očitno čist isti, cel teden obljublja, ko pa jaz sesalec ven potegnem, a se čudi, če res ne morem  še pet minut počakat, potem pa v petnajstih minutah konec - pa še vsi pajki po stenah pa mačke v kotih user posted image . Pa  bolje, da ne komentiram, ker smo potem užaljeni, na smrt.

Glede andreje - ni 100%, sem pa jaz 99% user posted image

Glede sesanja in tvojega je pa kot bi mojo situacijo  opisovalauser posted image Skoz bi odlagal potem mi je pa dovolj pa sama zagrabim pa on: joj a ne moreš počakat 5 minut? Pa čakam že en teden..potem pa vse nahitrco nardi pa pokritiziram pa nos do tal, da nej pa sama če mi njegovo "delo" ni všeč...user posted image user posted image user posted image Oh..moškiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
21.7.2008 12:26:32   
ozziebo
Naty, držim pesti za izpit!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
21.7.2008 12:33:16   
buhtlčk
moj ma jutri
bi skor moral it skoz se mi zdi, čeprav je nekej zbolel... :(

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
21.7.2008 12:38:30   
Anonimen
andreja ni dvojna osebnost, ona je najmanj 7kratna osebnost, noseča je bila maja, junija, julija in avgusta, samo roditi ji je uspelo samo maja in junija, ker avgustovke so jo razkrinkale... pa julijke tudi. user posted image user posted image pa koliko otrok ma madona. 

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
21.7.2008 12:39:09   
anita goitan
ok punce, morma prav izključit pc, če ne vas skoz čekiramuser posted image
šibam posesta, ja tud kopalnico bom posesalauser posted image pa po tleh mal spucat, kuhala bom več ksno, sedaj se mi ne ljubi.
Uf pa cotke se tako počasi sušijo, blajk ta dež, alo sonce hočem!
lep dan, mogoče vam kaj zvečer napišem, če ne pa jutri, vse se mi držte!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
21.7.2008 12:39:20   
anaya
matejchi: Žal slovenski. Pa sej ni bil slab, ampak halooooo??? sej pa je te vido da mam full trebuh pa da verjetno ne švercam nekaj.... tisto za kazn ni problem sploh, samo ne vem kaj je blo treba preverjat vse.ne bi me čudlo če bi me začel tipat, če mam res trebuh al mam kaj gor nareto.user posted image  
Erin: če bi blo zares, da ne bi bla samo slabost pa utrujenost, pa ti vsakdanji problemi, pa pomoje moj sploh ustavil ne bi.... vsaj upam da ne bi... al pa mu samo prometno pa vozniško dal pa mu reko, da pride pol nazaj ko rodim.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
21.7.2008 12:51:45   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ojla sandra saj res, a ti še ne misliš it rodituser posted image user posted image user posted image , hecam se, sam more bit res zoprno da te vsi po telefonu stalno nadlegujejo s tem vprašanjem.

user posted image user posted image user posted image , Anita, user posted image user posted image user posted image , niti blizu tega še nisem - upam vsaj, mi še ni do tega, čeprav mi ob vstajanju iz postelje vse kosti v križu škripajo in pokajo - dobesednouser posted image ...no, bom ju3 videla, kaj poreče moja G....po mojem sem še vedno zaprta kot srednjeveška trdnjava - kot temu pravi naša Gajkauser posted image user posted image user posted image ...
Imam jutri ob 8-ih CTG in potem še pregled, pa vam bom javila, kako in kajuser posted image ...Sem imela pa ravno obisk...sem se z mojo "ta drugo mamo" dogovarjala, kako in kaj glede odhoda na morje z mojo Tinko...sem dala jasne napotke, da jo morajo pripeljat domov, ko bom še v P s svojima user posted image user posted image , da je ne bi slučajno potem kap zadela, ko bi našla doma 2 štručki....Se ful obremenjujem s tem, kako bo, ko prideta na svetuser posted image ...
Eh, bo že....
Vidim, da malo naše moške obrekujete user posted image user posted image user posted image , no moj dragi je sicer zlata vreden, ampak, kar se sesanja stanovanja tiče, se vam pa na žalost moram kar pridružiti user posted image user posted image user posted image ...popolnoma nič ga ne moti, da se prah vleče po celem stanovanjuuser posted image , jaz pa potem norim in se jezim, pa potegnem iz omare sesalec in rečem "A boš ti, al moram jaz????"...seveda je potem takoj v akciji...

ERIN...meni tudi ni takoj potegnilo oz.poklapalo, kaj ti ne štima user posted image user posted image user posted image , ker vem, da bo tudi moj dragi bolj pod mizo ležal, kot pa da bi pisal kakšna sporočila na RR...razen, če ima ta andreja*** čudnega tipa, ki mu ni mar za rojstvo lastnega otrokauser posted image ......Moj dragi je bil po porodu Tine celo noč z menoj v bolnici, ker sem imela težave s pritiskom in sem bila celo noč na aparaturah, šele zjutraj ob 6-ih je šel domov, da se je stuširal in preoblekel, potem je prišel nazaj k meni in me cartal cel dan....pa princesko seveda tudi...pa še k prsim mi jo je cel dan pristavljal, ker sama nisem zmogla...user posted image

Nič bejbe, jaz grem zdaj kuhat...mi je ena naredila lušte s skutnimi palačinkami, tako, da so danes pri nas na miziuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 12:57:43 >

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
21.7.2008 13:03:17   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov.

Aja še to..   moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa tole Erin ne klapa.

Točno tako...

Za moje pojme je andreja*** izmišljena....

kar se mene tiče tud
(zato pa ne čestitam :))

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
21.7.2008 13:09:20   
*zvezdica*
Hej detektivkeuser posted image . Face ste, da ste pogruntaleuser posted image . Men ne bi potegnil...res pa je, da se mi je zdelo čudno kako je lahko tako hitro sporočil novico na RR. No ja, očitno ima ena res preveč časa in očitno nič svojega življenja..prav žalostno!

Če že kritizirate svoje "boljše polovice". Moj je drugače ful ful priden in mi res zelo pomaga pri gospodinjstvu...ampak zadnje čase mu je pa kar nekaj odpovedaluser posted image ...pa ravno zdaj ko ga najbolj rabim. Pa saj ne rečem, saj naredi, ampak vsaj 5x mu moram rečt pa še to mam feeling da mu je mukauser posted image . Se mi zdi da si misli ah saj si itak cel dan doma, boš žeuser posted image . No ja, saj ni take krize, ampak včasih bi pa res rada vse 4 od sebe dala, pa da se stanovanje "samo" pospravi.

Naty, držim pesti za izpit. Saj bo šlo, boš vidlauser posted image

Anita ampak ti si pa res pridna s kuho in pekouser posted image user posted image . Dobra si! Boš za vse sama poskrbela. A to peciva tud v skrinjo daješ, pa se potem samo odtaja?? veš da tega pa še nisem probala. A pa oblika (npr kakšni krhki piškoti) pa to pol vse OK. Moram enkrat probat!

Erin teb se pa res že počas izteka...še mal pa boš cartala svojga sončkauser posted image .

No moj dragi gre jutri zjutraj na operacijo tko da uuupaaam, da me res jutri kaj ne stisne. To bi bla pa res noro žalostna, da bi zgrešil poroduser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
21.7.2008 13:12:14   
čipka
andreja ni dvojna osebnost, ona je najmanj 7kratna osebnost, noseča je bila maja, junija, julija in avgusta, samo roditi ji je uspelo samo maja in junija, ker avgustovke so jo razkrinkale... pa julijke tudi. pa koliko otrok ma madona.

Ja, to pa res!  user posted image še dobr da ni na 24 ur .

Joj, naty13-upam da mi ne zamerišuser posted image       Sem se pa res od srca nasmejala tvojemu postu, ker si ful fajn napisala.user posted image Vem kako je če je treba za komu pospravljat-ni lahko user posted image ... 

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
21.7.2008 13:17:18   
dojenč
em deževnem vremenu,moram povedati da sem fullslabo spala, to grmenje je bilo prav strašljivo.
včeraj sma s mojimimela en majhen piknik, prisla je moja sestra in njena družina pa se 2 družinska prijatelja, in smo ga malo zabluzli.
sem pa se včeraj mogla iti preoblacit ker sem bila cela mokra doli, pa se full belkast gost izcedek sem imela.kaj pravite se je zacela pripravljati, na odhod oz prihod na svet.danes pa me že celo jutro nekaj tišči imam občutek kot da imam predmenstrualne krce.bomo videli kaj bo s tegauser posted image kaj jezdaj z andrejo?pa ja ni šla andrejaboris rodituser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
21.7.2008 13:20:51   
Erin
Uf punce mi je odleglo, sem že mislila da se mi blede ampak res mi ni tukaj  (andreja*** in 7 osebnosti) nič ni pasalo skupaj, nobene logike,...nič...me veseli da nisem bila edina, ki se ji je vse skupaj zdelo čudno. Se mi je pa vse skupaj že od začetka zdelo skoraj identično pisanju pri julijkah in sem jo sumila...pa sem včeraj naredila analizo vseh njenih dosedaj znanih nickov in si je vse tako zelo podobno da so moji % prepričanosti da gre za izmišljotino narasli čez 90.

user posted image user posted image user posted image Pa za lunico24 ki jo je razkrinkala na julijkahuser posted image user posted image user posted image

*zvezdica* samo še malo imam ja... potem si pa kmalu že na vrsti ti, no potem greva pa lahko kdaj na kavo z vozički..pa še naty pokličeva ki je blizu pa bo babji čvekuser posted image

Muklla - kako si?????????user posted image Si v P?

Imam nov predlog za našo temo pri dojenčkih: Avgustovski detektivi user posted image user posted image user posted image user posted image Hec...

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.7.2008 13:21:25   
buhtlčk
moj dragi je pa zgleda superman (no sej vem :)) Kuha, pospravlja, vse. edin pegla kao ne, ker tega ne mara, sam je tud že parkat, pa včerej tamale cunce :), pa večkrat bi, če mu ne bi jst preprečla. Ker to je še edino, k mam filin, da je moje. Drgač si pač vse deliva, sam odkar sem noseča, sploh pa zadnih par mescev, pa res on vse ''tavelike'' stvari dela, jst mal povrh pospravlam, pa cunje obesim pa poberem, pa mal speglam, pa kuham odkar sem doma. Prej je pa med tednom tud kuhal on, ker je ful hitrejši od mene. No mu morm dat tole za prebrat, da bo vidu kolk ga hvalm :)
Sam k bom pa rodila bo pa moral on objavt tukejle, sm mu že dala nalogo. Itak je prjavlen na moj nik, ker gleda kaj za posamezen teden piše. Sam to pač ne bo dve uri po porodu ane..

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.7.2008 13:23:29   
Erin
dojenč - ti samo opazuj izcedek in pa malo ši štopaj te krče, če gre slučajno zares. Drugače pa počivaj, sedaj lahko že vsaka malenkost sproži porod, ti si pa tudi že zelo blizu PDP-ju.
aja pa.. andrejaboris še ni šla rodituser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.7.2008 13:27:39   
Erin
buhtlčk - kako maš pridnega možeka...h  kateremu dreserju si ga to vozila?user posted image Hec. Priden je zelo!!! 3x hura za take pridne možeke!user posted image user posted image user posted image

Zaradi mene če tvoj tudi 5 min po rojstvu pošlje post sem...zate  vemo da si resnična, minute gor ali doluser posted image Ti samo sporoči ko boš šla da dihamo skupajuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
21.7.2008 13:30:44   
lana777
Hojla vsem čvekicam,

sj berem vas pridno, sam tipkam težko,
ker ... pa saj veste, kok sm bla štorastauser posted image

Najprej Gajki - čestitke in hvala za opisano izkušnjo poroda "a la natur"user posted image ,

šefica Erin vidim, da se že resno pripravljaš na velik dogodekuser posted image  

Po eni strani
vam kr zavidam, ker ste ene že tk na cilju, mi, k smo bolj konec avgusta, še
mamo čas ... Al ne? Kufra še kr nimam spakiranega,

voz, košek, posteljco, lupinico, ležalnik ... vse še zapakiran pri starših v bajti,
pa se kr ne morm spravit za risanje (našmu detetu mislim narisat pisan travnik na steno in
polno metuljčkov po sobi), pa
ZDEJ NE MORM zarad psta in vse stoji ... In sm mal živčnauser posted image user posted image user posted image
Pa še tak vreme je, da bi lah človk kej počel in
se pripravljal ...
Sam morte me pa tud razumet - prej do zadnjega v službi, zdej pa preveč časauser posted image

Aja, glede tele detektivske akcije - bo mnda kr držalo ... Se človek kr zamisli,
da tale virtualni svet vse prenese in "normalen"  človek pač ne razmišlja
o zlorabah ... Pa se dogaja ... Pataloški lažnivci se najdejo tud v čist realnem
življenju ... Mam na žalost fejst osebno izkušnjo z eno tako osebo ... Sam
k sreči smo jo dost kmalu pogruntali!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
21.7.2008 13:32:45   
buhtlčk
Erin kaj pa vem, tak pač je, pa mama ga ni šparala :) Sej vem, sm ful vesela da je tak, po drug stran sm pa jst tooolk občutljiva na te stvari, da ne vem kako bi šlo, če bi blo bl men vse prepuščen.
Po porodu ga pa itak sumim, da bo najprej en dan sam u tamalga gledu, še mene nau vidu, tolk komej čaka, da pride :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
21.7.2008 13:33:01   
pingo80
Hojla!
Sayuri - tale tvoja dva sončka sta pa tako luškana. Kak lepo zgledata tam v postlci. Da ne pozabim - Filim je pa tud ves nasmejan in najbrž ponosen bratec malima šručkama. Uživajte vsi skupaj.

Gajka - hvala za lepo porodno izkušnjo. Samo želimo si lahko, da bi bil naš porod podoben tvojemu.

Maja T. - bravo za prvi sprehod. Mi je že neki mamic rekl, da je najbolj mučn, ko morjo bit neki časa med štirimi stenami. Ko se začnejo sprehodi, je pa vse lepše.

Tejkaz - superca za uspešno selitev. Pa svojemu pingvinčku razloži, da naj res raj uživa all inclusive še tri tedne. Držim pesti.

Bella02 - men tud ena noga bolj zateka.Pa mislim, da je vzrok ravno tist zlom al zvin kot si rekla. Jaz sem mela na levi nogi natrgano mišico in tisti gleženj je res očitno bolj zatečen kot drugi. Moja G je vidla otečene šapice, ampak zarad tega ni nič rekla, da morm prej v P.

Erin - prava detektivka, skupaj z ostalo druščino. PA glede Saške - je moja žabica tak upor izvedla v trebuhu, ko sem jo zavrtela. Sem mela trebuh čist poševn-kot lubenica, pa upirala se je tolk na oba konca. Le kaj zdaj to pomen!?

Mi smo bli pa čez vikend precej pridn. NO, sobota je bla takšen elovni dan zame. So se opral, posušil in zlikal kar štirje bobni. Res pa je, da takrat ko ste ve pridno pisale o pranju, jaz še pogledala nism cunj. VČeraj pa sm začela prat za našo dojenčico. Pleničke so se že posušile, pa vse za zibko tud. Zdaj je pa zmanjkal volje za likanje. BO že še prišla, mam še čas do konca avgusta.
Včeraj smo pa mel mal piknika. Mmmm, sem se spet najedla, čevapov, ražnjičev, paradajza ... Je prišla sestrica s svojim dragim, pa midva z mojim dragim in smo pri hišici najinih staršev uživali. ONadva sta pa na morju. JA, ja, kadar mačke ni doma, ...
Danes pa je tko zaspan dan. Nič se mi ne da. Mal berem pravljice, se prekladam iz enga konca na drug, visim na RR in berem za nazaj.
Pa ena moja prjateljca je ponoč rodila. Ni bla na RR. Sem pa komi čakala, sej je bla že čez rok. So mi kr solzice začele  tečt, ko sem dobila njen sms.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
21.7.2008 13:44:34   
anita goitan
Anita ampak ti si pa res pridna s kuho in peko . Dobra si! Boš za vse sama poskrbela. A to peciva tud v skrinjo daješ, pa se potem samo odtaja?? veš da tega pa še nisem probala. A pa oblika (npr kakšni krhki piškoti) pa to pol vse OK. Moram enkrat probat!

zvezdica,  piškotov še nisem dala v skrinjo vse drugo pecivo ala biskviti s sadjem, kolači, potica, kaj pa vem recimo jaffa biskvit, rafaelo pecivo,..vse to dam v posode in potem ko odtajaš je kot sveže, res praktično. No kruh tud stavim v skrinjo.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?