Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:44:59
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: čipka Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov. Aja še to.. moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku.. Mogoče pa tole Erin ne klapa. Točno tako... Za moje pojme je andreja*** izmišljena.... Že pri julijkah se je nekaj takega dogajalo. Pa so jo razkrinkale. Pa šele par dni nazaj se je pofočkala, potem morje in potem je šla rodit. Njeni posti brez komentarjev, pisala je le, kaj dela in kako se počuti No o tem govorim...pa slog je isti, prvi post, način pisanja,.... še bi lahko opisovala...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:45:04
|
|
|
|
anita goitan
|
naty ne se hecat, moj je Gorenjc, in veš kako to izgelda vse na zalogo kot hrčki smo, men Primorki pa ni težko filat hehe
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:46:29
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin naty - držim pesti... Ti itak vse zmoreš! Jojjjjjjjjjjj Erin, a veš, da imam polno glavo vsega in se mi sploh ne da mislit oz. ne morem. Mogoče me buši reši ali pa mogoče trije od desetih tekstov, v katere sem prepričana, da bi kolikor toliko šli, ostalo je megla. Imam možnosti 3:10.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:47:55
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan naty ne se hecat, moj je Gorenjc, in veš kako to izgelda vse na zalogo kot hrčki smo, men Primorki pa ni težko filat hehe Sam nehaj no. Da ne boš v P samo polovico postelje dobila, ker si na Gorenjskem.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:49:26
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: čipka Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov. Aja še to.. moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku.. Mogoče pa tole Erin ne klapa. Točno tako... Za moje pojme je andreja*** izmišljena.... Že pri julijkah se je nekaj takega dogajalo. Pa so jo razkrinkale. Pa šele par dni nazaj se je pofočkala, potem morje in potem je šla rodit. Njeni posti brez komentarjev, pisala je le, kaj dela in kako se počuti No o tem govorim...pa slog je isti, prvi post, način pisanja,.... še bi lahko opisovala... Pa tolk hitr se rodi, če ob 11h post napiše in napiše, da gre čez eno uro v P, pol je pa mulo kar zunej, mož pa takoj za računalnik.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:49:37
|
|
|
|
Erin
|
Veš kaj...zmogla boš, samo samozavestno in optimistično pojdi tja, napni trebušček, malo pojamrej kot da te "zvija" pa te bodo prej spustil pa še malo skozi prste pogledal.. No tega še nisem probala samo menda pri nekaterih že samo trebušček deluje...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:51:27
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Veš kaj...zmogla boš, samo samozavestno in optimistično pojdi tja, napni trebušček, malo pojamrej kot da te "zvija" pa te bodo prej spustil pa še malo skozi prste pogledal.. No tega še nisem probala samo menda pri nekaterih že samo trebušček deluje... Jojjjjjjjjjjjjjj Erin iz tvojih ust v božja ušesa.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:52:20
|
|
|
|
matejchi
|
eh samo lepo naj raste tale Žan, mogoče je pa že 14-ti po vrsti, pa so ga v porodnišnico samo še stehtat nesli. Samo da je "oči" srečen, zdaj pa pustimo "mlado družinico" da pride malo k sebi. hihi Jaz grem pa že po mulca v vrtec, joj kak zjutraj cajt leti, en zajtrk, pa en petelinji pa je že poldne. Mejte se .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:54:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Pa tolk hitr se rodi, če ob 11h post napiše in napiše, da gre čez eno uro v P, pol je pa mulo kar zunej, mož pa takoj za računalnik. Ma ja, saj pravim da tuka nič ne štima..pa če že ima enega sineta bi lah vedla da gre za popadke ne pa kr ene krče Pa mož je kr sam podpis spreminjal pri njej ( a si videla), pa objavil rojstvo na rodili smo...ah dej noooo...kermu novopečenemu fotru se pa to da... moj bi že pod mizo ležal.. aja ne...bil bi pri meni še nekaj ur, potem bi šel zapit rojstvo in javil hmmm..sploh ne bi javil...ma kje se bi moški spomnil še na RR-ju popolnim neznankam javljat rojstvo ko je pa med nami prijavljena komaj 2 tedna in ni niti stika vzpostavila z nobeno..imela je kvečjemu samogovore...eh...brezveze...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:54:40
|
|
|
|
naty13
|
Matr sem se zdej razkurla. Mojga sem prosila že 4 dni, da bi posesal, pa je bilo zmeraj nekaj vmes. Vsak izgovor je dober. Danes sem pa rekla, da grem jaz sesat, če ne bo on. Je pa takoj prijel za sesalc. In kaj je bilo. Kuhinja je pomoje še bolj smetna kot je bila. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Aja, pa kopalnice ni posesal, ker je rekel, da se ploščice pomivajo. Ja halo, prej pa posesajo. Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala ali norela.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:56:08
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Pa tolk hitr se rodi, če ob 11h post napiše in napiše, da gre čez eno uro v P, pol je pa mulo kar zunej, mož pa takoj za računalnik. Ma ja, saj pravim da tuka nič ne štima..pa če že ima enega sineta bi lah vedla da gre za popadke ne pa kr ene krče Pa mož je kr sam podpis spreminjal pri njej ( a si videla), pa objavil rojstvo na rodili smo...ah dej noooo...kermu novopečenemu fotru se pa to da... moj bi že pod mizo ležal.. aja ne...bil bi pri meni še nekaj ur, potem bi šel zapit rojstvo in javil hmmm..sploh ne bi javil...ma kje se bi moški spomnil še na RR-ju popolnim neznankam javljat rojstvo ko je pa med nami prijavljena komaj 2 tedna in ni niti stika vzpostavila z nobeno..imela je kvečjemu samogovore...eh...brezveze... Da nam saj ti javiš, da si rodila, če že tvoj ne bo mogu, ker bo pod mizo ležal.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:57:18
|
|
|
|
Erin
|
Dej kar oboje (smej se in jokaj samo noret ne, mi boš v P pobegnila )...maš dober izgovor- noseča si Moj mora tudi danes posesat....upam da bo misija uspela
< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 11:58:23 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:58:03
|
|
|
|
anaya
|
Erin: ja samo nikakor to ne deluje pri policiji, sem ugotovila. Vsaj midva sma mela tak primer, ko sma šla z morja pa me je RES zvijalo nekaj (vožnja pa to), pa je moj malo prehitro peljal, pa mu pač pol povedal da je malo hitreje vozo ker sene počutim dobro in ga je ven postavo pa daj preverjat, pa ga spraševal če kaj šverca pa tako.... sma kr 30 minut tam stala pol . da je končno videl da ni v nobenem postopku, da nimama vkradenega avta, da nič ne švercama in da mogoče pa me res zvija in ni bil to le izgovor.... Bi blo bolš da bi reko samo ja vem da sem prehitro peljal pa bi dobo kazn pa bi blo to to.... zdaj pa je dobo kazn, pa še stala sma ko butla na vročini....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:59:06
|
|
|
|
matejchi
|
anaya a to slovenski al hrvaški?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 11:59:32
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Matr sem se zdej razkurla. Mojga sem prosila že 4 dni, da bi posesal, pa je bilo zmeraj nekaj vmes. Vsak izgovor je dober. Danes sem pa rekla, da grem jaz sesat, če ne bo on. Je pa takoj prijel za sesalc. In kaj je bilo. Kuhinja je pomoje še bolj smetna kot je bila. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Aja, pa kopalnice ni posesal, ker je rekel, da se ploščice pomivajo. Ja halo, prej pa posesajo. Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala ali norela. ja naty no, halo a vi sesate ploščice , škoda štroma to se sam obriše no, ne bit tako natančna
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:01:17
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Dej kar oboje (smej se in jokaj samo noret ne, mi boš v P pobegnila )...maš dober izgovor- noseča si Moj mora tudi danes posesat....upam da bo misija uspela Če me slučajno na izpitu zvije, mam saj P čez cesto. Upam, da bo pri vas kaj boljš posesan. Pri nas je bil postavljen časovni rekord Rezultat je pa tudi viden.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:03:14
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Matr sem se zdej razkurla. Mojga sem prosila že 4 dni, da bi posesal, pa je bilo zmeraj nekaj vmes. Vsak izgovor je dober. Danes sem pa rekla, da grem jaz sesat, če ne bo on. Je pa takoj prijel za sesalc. In kaj je bilo. Kuhinja je pomoje še bolj smetna kot je bila. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. Aja, pa kopalnice ni posesal, ker je rekel, da se ploščice pomivajo. Ja halo, prej pa posesajo. Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala ali norela. ja naty no, halo a vi sesate ploščice , škoda štroma to se sam obriše no, ne bit tako natančna Na žalost jih posesam, ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti, potem je pa treba tudi v kopalnici sesalc priklopit. Žal je tako, sploh ko perem njegove dolovne cunje, imam noro v kopalnici, ko vse iz cunj leti.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:03:59
|
|
|
|
Erin
|
naty - bom sporočila, brez skrbaj Sem s sayuri zmenjena pa še z eno na drugi temi. anaya - samo to pa ni bilo lepo od policajčka... jaz bi se v tvojem primeru kar dret začela in pa kričat " prihajaaaaaaa"...mogoče bi pa delovalo Pa še kazen...ojoj... ma si predstavljaš da bi šlo zares? Jaz bi policajmana kar za čupo vlekla ob popadkih...bi se koj premislil... No, saj niso vsi slabi, ampak večina jih pa je Nekaj naših punc ima tudi policaja...no vaši bi vsaj razumeli tako situacijo ane...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:05:10
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin naty - bom sporočila, brez skrbaj Sem s sayuri zmenjena pa še z eno na drugi temi. anaya - samo to pa ni bilo lepo od policajčka... jaz bi se v tvojem primeru kar dret začela in pa kričat " prihajaaaaaaa"...mogoče bi pa delovalo Pa še kazen...ojoj... ma si predstavljaš da bi šlo zares? Jaz bi policajmana kar za čupo vlekla ob popadkih...bi se koj premislil... No, saj niso vsi slabi, ampak večina jih pa je Nekaj naših punc ima tudi policaja...no vaši bi vsaj razumeli tako situacijo ane... Sam pol bi pomoje za rešetkami rodila namesto v P.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:07:16
|
|
|
|
Erin
|
Uf, kopalnico je treba sesat, še posebej ko imaš malega otroka, ki se cel dan igra v peskovniku, zvečer ko ga daš tuširat pa pol peskovnika iz njegove riti pade Pri meni je hitreje če posesamo...tiste tri vogle zzzzm, zzzm zzzzzm pa je Mision complete in 1 minute
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:09:02
|
|
|
|
Erin
|
Ma ne bi... so dolžni poklicat zdravnika... veš kolk enih problemov mu lahko nakoplješ če ti ne zagotovi zdr. varnosti To se samo v filmih oz ameriki dogaja
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:10:29
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Uf, kopalnico je treba sesat, še posebej ko imaš malega otroka, ki se cel dan igra v peskovniku, zvečer ko ga daš tuširat pa pol peskovnika iz njegove riti pade Pri meni je hitreje če posesamo...tiste tri vogle zzzzm, zzzm zzzzzm pa je Mision complete in 1 minute Evo, prednost malega stanovanja. pa še mulota ti ne bo treba po stanovanju lovit, ker bo hitro krog naredil.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:12:09
|
|
|
|
naty13
|
Erin, ali se drugač dobro počutiš? Te še krči matrajo? Pri meni se zadevca umirja. Je bilo že včeraj bistveno boljš, danes je zaenkrat dobro. Počas pa bomo prilezli do 37t.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:13:10
|
|
|
|
naty13
|
Tejka, kaj pa če bi v KR ZD poklicala pediatra A ga boste še v Medvodah imeli
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.7.2008 12:16:17
|
|
|
|
čipka
|
ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti ooooooohhhh umrla bom od smeha
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?