bella02
|
andreja***, čestitke tebi, očitu in malemu princu Žanu za prihod na svet tejkaz, za uspešno selitev in da ni bilo treba tebe selit v P, bi se kaj hitro lahko zgodilo, če bi bila preveč pridna . Pa smola zaradi bolezni. Držim pesti in vam vsem pošiljam , da bo vse OK. Zoja MIša, ko sem se šla v soboto pokazat, sem se od vsega veselila le tega, da spoznam tebe, drugega nič . Te bom rajši čez teden . Seveda se veselim tudi , ampak naj še malo počaka pri meni. matejka, za dobro magistersko, zagovor bo pa tudi šel, brez skrbi naty, držim pesti! muklla, če greš, hitro in dobro opravi! Včeraj smo bili cel dan v Bohinju in mali je imel cel dan fešto v bušiju. Je noter prinesel petek in soboto . Sem uredu, včasih pride kak menstrualni krč, križ me ni včeraj nič bolel. Morala bi likat, pa grem v horizontalo. Potem bo šel kupit za pritisk merit, da vidim, kakšna je situacija. Pa mislim, da ni panike. Zanimivo mi je, da mi ena noga bolj oteka kot druga. Morda zato, kar sem imela to drugo zlomljeno v gležnju, pa to kaj vpliva. Zdaj sem spila čaj iz malin in me je pošteno pogrelo. Grem malo počivat. Tjaša je šla s taščo in sestrično po opravkih, pa imam malo čiste tišine. A so kateri rekli, da naj bi šla prej noter, če oteka? Čipka? Fajn bodite, brez špikanja!
|