|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
21.7.2008 11:44:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov.

Aja še to..   moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa tole Erin ne klapa.

Točno tako...

Za moje pojme je andreja*** izmišljena....

Že pri julijkah se je nekaj takega dogajalo. Pa so jo razkrinkale. user posted image  Pa šele par dni nazaj se je pofočkala, potem morje in potem je šla rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Njeni posti brez komentarjev, pisala je le, kaj dela in kako se počutiuser posted image user posted image user posted image

No o tem govorim...pa slog je isti, prvi post, način pisanja,.... še bi lahko opisovala... 

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.7.2008 11:45:04   
anita goitan
naty ne se hecat, moj je Gorenjc, in veš kako to izgeldauser posted image user posted image vse na zalogo kot hrčki smo, men Primorki pa ni težko filat hehe

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.7.2008 11:46:29   
naty13

naty - držim pesti... Ti itak vse zmoreš!user posted image user posted image

Jojjjjjjjjjjj Erin, a veš, da imam polno glavo vsega in se mi sploh ne da mislit oz. ne morem. user posted image  Mogoče me buši reši ali pa mogoče trije od desetih tekstov, v katere sem prepričana, da bi kolikor toliko šli, ostalo je megla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Imam možnosti 3:10.user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.7.2008 11:47:55   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty ne se hecat, moj je Gorenjc, in veš kako to izgeldauser posted image user posted image vse na zalogo kot hrčki smo, men Primorki pa ni težko filat hehe

Sam nehaj no.  user posted image  Da ne boš v P samo polovico postelje dobila, ker si na Gorenjskem. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.7.2008 11:49:26   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov.

Aja še to..   moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa tole Erin ne klapa.

Točno tako...

Za moje pojme je andreja*** izmišljena....

Že pri julijkah se je nekaj takega dogajalo. Pa so jo razkrinkale. user posted image  Pa šele par dni nazaj se je pofočkala, potem morje in potem je šla rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Njeni posti brez komentarjev, pisala je le, kaj dela in kako se počutiuser posted image user posted image user posted image

No o tem govorim...pa slog je isti, prvi post, način pisanja,.... še bi lahko opisovala... 

Pa tolk hitr se rodi, če ob 11h post napiše in napiše, da gre čez eno uro v P, pol je pa mulo kar zunej, mož pa takoj za računalnik. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.7.2008 11:49:37   
Erin
Veš kaj...zmogla boš, samo samozavestno in optimistično pojdi tja, napni trebušček, malo  pojamrej kot da te "zvija" pa te bodo prej spustil pa še malo skozi prste pogledal..user posted image user posted image

No tega še nisem probala samo menda pri nekaterih že samo trebušček deluje...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.7.2008 11:51:27   
naty13

Veš kaj...zmogla boš, samo samozavestno in optimistično pojdi tja, napni trebušček, malo  pojamrej kot da te "zvija" pa te bodo prej spustil pa še malo skozi prste pogledal..user posted image user posted image

No tega še nisem probala samo menda pri nekaterih že samo trebušček deluje...user posted image

Jojjjjjjjjjjjjjj Erin iz tvojih ust v božja ušesa.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.7.2008 11:52:20   
matejchi
eh samo lepo naj raste tale Žan, mogoče je pa že 14-ti po vrsti, pa so ga v porodnišnico samo še stehtat nesli. Samo da je "oči" srečen, zdaj pa pustimo "mlado družinico" da pride malo k sebi.

hihi

Jaz grem pa že po mulca v vrtec, joj kak zjutraj cajt leti, en zajtrk, pa en petelinji pa je že poldne. Mejte se user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.7.2008 11:54:01   
Erin

Pa tolk hitr se rodi, če ob 11h post napiše in napiše, da gre čez eno uro v P, pol je pa mulo kar zunej, mož pa takoj za računalnik. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ja, saj pravim da tuka nič ne štima..pa če že ima enega sineta bi lah vedla da gre za popadke ne pa kr ene krčeuser posted image user posted image user posted image Pa mož je kr sam podpis spreminjal pri njej ( a si videla), pa objavil rojstvo na rodili smo...ah dej noooo...kermu novopečenemu fotru se pa to da... moj bi že pod mizo ležal.. aja ne...bil bi pri meni še nekaj ur, potem bi šel zapit rojstvo in javil hmmm..sploh ne bi javil...ma kje se bi moški spomnil še na RR-ju popolnim neznankam javljat rojstvo ko je pa med nami prijavljena komaj 2 tedna in ni niti stika vzpostavila z nobeno..imela je kvečjemu samogovore...eh...brezveze...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.7.2008 11:54:40   
naty13
Matr sem se zdej razkurla. user posted image user posted image user posted image  Mojga sem prosila že 4 dni, da bi posesal, pa je bilo zmeraj nekaj vmes. Vsak izgovor je dober. Danes sem pa rekla, da grem jaz sesat, če ne bo on. user posted image  Je pa takoj prijel za sesalc. In kaj je bilo. Kuhinja je pomoje še bolj smetna kot je bila. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, pa kopalnice ni posesal, ker je rekel, da se ploščice pomivajo. Ja halo, prej pa posesajo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala ali norela. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.7.2008 11:56:08   
naty13

Ma ja, saj pravim da tuka nič ne štima..pa če že ima enega sineta bi lah vedla da gre za popadke ne pa kr ene krčeuser posted image user posted image user posted image Pa mož je kr sam podpis spreminjal pri njej ( a si videla), pa objavil rojstvo na rodili smo...ah dej noooo...kermu novopečenemu fotru se pa to da... moj bi že pod mizo ležal.. aja ne...bil bi pri meni še nekaj ur, potem bi šel zapit rojstvo in javil hmmm..sploh ne bi javil...ma kje se bi moški spomnil še na RR-ju popolnim neznankam javljat rojstvo ko je pa med nami prijavljena komaj 2 tedna in ni niti stika vzpostavila z nobeno..imela je kvečjemu samogovore...eh...brezveze...user posted image

Da nam saj ti javiš, da si rodila, če že tvoj ne bo mogu, ker bo pod mizo ležal. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.7.2008 11:57:18   
Erin
Dej kar oboje (smej se in jokaj samo noret ne, mi boš v P pobegnilauser posted image )...maš dober izgovor- noseča siuser posted image

Moj mora tudi danes posesat....upam da bo misija uspelauser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 11:58:23 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.7.2008 11:58:03   
anaya
Erin: ja samo nikakor to ne deluje pri policiji, sem ugotovila. Vsaj midva sma mela tak primer, ko sma šla z morja pa me je RES zvijalo nekaj (vožnja pa to), pa je moj malo prehitro peljal, pa mu pač pol povedal da je malo hitreje vozo ker sene počutim dobro in ga je ven postavo pa daj preverjat, pa ga spraševal če kaj šverca pa tako.... sma kr 30 minut tam stala poluser posted image user posted image user posted image . da je končno videl da ni v nobenem postopku, da nimama vkradenega avta, da nič ne švercama in da mogoče pa me res zvija in ni bil to le izgovor.... Bi blo bolš da bi reko samo ja vem da sem prehitro peljal pa bi dobo kazn pa bi blo to to.... zdaj pa je dobo kazn, pa še stala sma ko butla na vročini....

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.7.2008 11:59:06   
matejchi
anaya a to slovenski al hrvaški?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.7.2008 11:59:32   
anita goitan

Matr sem se zdej razkurla. user posted image user posted image user posted image  Mojga sem prosila že 4 dni, da bi posesal, pa je bilo zmeraj nekaj vmes. Vsak izgovor je dober. Danes sem pa rekla, da grem jaz sesat, če ne bo on. user posted image  Je pa takoj prijel za sesalc. In kaj je bilo. Kuhinja je pomoje še bolj smetna kot je bila. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, pa kopalnice ni posesal, ker je rekel, da se ploščice pomivajo. Ja halo, prej pa posesajo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala ali norela. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja naty no, halo a vi sesate ploščiceuser posted image user posted image user posted image , škoda štroma to se sam obriše no, ne bit tako natančnauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.7.2008 12:01:17   
naty13

Dej kar oboje (smej se in jokaj samo noret ne, mi boš v P pobegnilauser posted image )...maš dober izgovor- noseča siuser posted image

Moj mora tudi danes posesat....upam da bo misija uspelauser posted image

Če me slučajno na izpitu zvije, mam saj P čez cesto. user posted image

Upam, da bo pri vas kaj boljš posesan. Pri nas je bil postavljen časovni rekorduser posted image  Rezultat je pa tudi viden. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.7.2008 12:03:14   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ja naty no, halo a vi sesate ploščiceuser posted image user posted image user posted image , škoda štroma to se sam obriše no, ne bit tako natančnauser posted image

Na žalost jih posesam, ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti, potem je pa treba tudi v kopalnici  sesalc priklopit. Žal je tako, sploh ko perem njegove dolovne cunje, imam noro v kopalnici, ko vse iz cunj leti. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.7.2008 12:03:59   
Erin
naty - bom sporočila, brez skrbajuser posted image Sem s sayuri zmenjena pa še z eno na drugi temi.

anaya - samo to pa ni bilo lepo od policajčka... jaz bi se v tvojem primeru kar dret začela in pa kričat " prihajaaaaaaa"...mogoče bi pa delovalouser posted image Pa še kazen...ojoj... ma si predstavljaš da bi šlo zares? Jaz bi policajmana kar za čupo vlekla ob popadkih...bi se koj premislil...  No, saj niso vsi slabi, ampak večina jih pa jeuser posted image
Nekaj naših punc ima tudi policaja...no vaši bi vsaj razumeli tako situacijo ane...

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.7.2008 12:05:10   
naty13

naty - bom sporočila, brez skrbajuser posted image Sem s sayuri zmenjena pa še z eno na drugi temi.

anaya - samo to pa ni bilo lepo od policajčka... jaz bi se v tvojem primeru kar dret začela in pa kričat " prihajaaaaaaa"...mogoče bi pa delovalouser posted image Pa še kazen...ojoj... ma si predstavljaš da bi šlo zares? Jaz bi policajmana kar za čupo vlekla ob popadkih...bi se koj premislil...  No, saj niso vsi slabi, ampak večina jih pa jeuser posted image
Nekaj naših punc ima tudi policaja...no vaši bi vsaj razumeli tako situacijo ane...

Sam pol bi pomoje za rešetkami rodila namesto v P. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.7.2008 12:07:16   
Erin
Uf, kopalnico je treba sesat, še posebej ko imaš malega otroka, ki se cel dan igra v peskovniku, zvečer ko ga daš tuširat pa pol peskovnika iz njegove riti padeuser posted image user posted image user posted image

Pri meni je hitreje če posesamo...tiste tri vogle zzzzm, zzzm zzzzzm pa jeuser posted image Mision complete in 1 minuteuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.7.2008 12:09:02   
Erin
Ma ne bi... so dolžni poklicat zdravnika... veš kolk enih problemov mu lahko nakoplješ če ti ne zagotovi zdr. varnostiuser posted image

To se samo v filmih oz ameriki dogajauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
21.7.2008 12:10:29   
naty13

Uf, kopalnico je treba sesat, še posebej ko imaš malega otroka, ki se cel dan igra v peskovniku, zvečer ko ga daš tuširat pa pol peskovnika iz njegove riti padeuser posted image user posted image user posted image

Pri meni je hitreje če posesamo...tiste tri vogle zzzzm, zzzm zzzzzm pa jeuser posted image Mision complete in 1 minuteuser posted image

Evo, prednost malega stanovanja.user posted image  pa še mulota ti ne bo treba po stanovanju lovit, ker bo hitro krog naredil. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
21.7.2008 12:12:09   
naty13
Erin, ali se drugač dobro počutiš? Te še krči matrajo? Pri meni se zadevca umirja. Je bilo že včeraj bistveno boljš, danes je zaenkrat dobro. Počas pa bomo prilezli do 37t. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
21.7.2008 12:13:10   
naty13
Tejka, kaj pa če bi v KR ZD poklicala pediatrauser posted image  A ga boste še v Medvodah imeliuser posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
21.7.2008 12:16:17   
čipka
ker moj notri pride ves posvinan in mu vse z riti leti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     ooooooohhhh umrla bom od smeha       user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?