|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
21.7.2008 13:55:23   
tatly
oj danes ste pa full zgovorne saj ne folgam sledituser posted image user posted image hmm nevem kaj ima ta andreja od tega da laze kao da je rodila(ali pa ima tako mocno zeljo da bi!!))jah glede moskih-----moj je bil do zdaj ok zdaj ko sem ga pa zacela sprasevat ce se ze zaveda kak hitro bomo meli naso strucko doma pa je neki tecen gratal,sem ga ze zacela sprasevat ce je on noseci namesto meneuser posted image user posted image user posted image mislim da se ze malo bojiuser posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
21.7.2008 14:02:17   
kaja02
user posted image ma Erin, si pravi detektiv, men sploh ni potegnal, pa še čestitala sem ji

buhtelček- user posted image user posted image  za tvojga user posted image , a ga kaj posodiš, ali pa ti jaz svojga mal v šolo pošljem, ne vem bo koristu očetovski dopust, zato, da bo ON na dopustu in si malo odpočil, no mal za hec sam tud v hecu je pol resnice a neuser posted image

res je pri Kaji ni imel dopusta, ker ga ni dobil, je pa vedno, ko je bil doma skuhal kosilo, no to še vedno počne, pa saj je kuhar, sam ponoči se pa niti enkrat ni vstal, tudi previl jo je sam enkrat.... mogoče pa je sedaj odrastu, upam!!!!

Naty- držim pesti, da dobro opraviš izpit, žal meni trebušček ni nič pomagal sem vseeno pogrnala, pa mam občutek, da znam že vse, se s profokso kar ne morema, že pri Kaji sva imeli težave, ker ko sem prišla po podpis za opravljen seminar, sem prišla z nekaj mesečno zamudo, skupaj s Kajo in ko me je vprašala zakaj nisem prišla prej, sem pač pokazala na njo in v smehu rekla da je ona krivc, pa mi je rekla Ona ni kriva, kriva je mama, kaj pa jo je hotla, sem bla tak paf, da sem kar ven šla in se na klop sesedla, mislim, pa tak odnos, pa to na pedagoški fakulteti.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
21.7.2008 14:04:31   
Erin
ne skrbi tatly -  vsak  ki bo na novo pečen očka ga bo malo stiskalo...ampak se bodo vnesli... pri nama doma je bolj kontra...bolj mene stiska, moj je pa rekel da je že vse premislil in da komaj čaka...me je prav presenetil s svojim odgovorom glede na to da je novembra ko sva izvedela da pričakujeva - kljub temu da sva načrtovala-  nepremično gledal pred sabo in bil v svojem svetu kaka 2 tednauser posted image user posted image ...HE he...saj bo, ne skrbiuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 14:08:43 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.7.2008 14:14:46   
naty13
Evoooooooooo mene.

Sem po kosilu. Zdej si še eno user posted image user posted image user posted image  skuham in postrežem vam. Samo, da ni treba v liste s prevodi zijat. user posted image user posted image user posted image

Dojenč drži se. user posted image user posted image  Počivaj, če pa želiš rodit, pa kar cunje v roko in za delom. Tvoj PDP se pa tudi že bliža. user posted image

Muklla kje siuser posted image  Danes se pa še nisi pofočkala.

Buhtelček - user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Je pa res priden.  Kje si ga pa našlauser posted image

Sandra, meni se zdi, da sploh ne kompliciraš, ko si rekla mami oz. tašči, da naj Tino pripelje domov, če rodiš. jaz bi verjetno isto naredila. Bi bil za otroka še večji šok, če bi dojenčka kar doma zagledal, mu ne bi bilo nič jasno. Mamice smo pač zelo skrbne in premišljujemo vse mogoče, da bi najbolje naredile za svoje otroke. user posted image  Uffffffff sem zakomplicirala.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.7.2008 14:15:00   
sandra123
JOJ, Erin, ti si pa že ful daleč prilezla........koga oz. katero boš pa pooblastila, da namesto tebe te seznamčke ureja, če te slučajno zdaj kaj prehitiuser posted image ...

Naty...meni se pa zdi, da ful kompliciramuser posted image ...sicer pa gre moja princeska na morje z mačeho in mojim očetom, ampak, ker se tako dobro razumeva, ji jaz rečem kar "ta druga mama"...se je očka prejšnje leto ponovno poročil, mojo Tinko ima pa rada, kot, da je njenauser posted image ...HB, da je tako...Kdaj imaš pa danes izpit?????

Drugače me pa danes kar nekaj daje.......ne vem, koliko bom jutri kaj aktivna na RR, saj je ravno jutri 5.obletnica mamine smrti in me že par dni daje žalost, nemir, sitnost....skratka, zdaj jo pogrešam tako zelo, da me včasih prav duši v prsih....ne mi zameriti, če bom bolj otožna, redkobesedna....bolečina je še vedno ista kot tisti dan, ko je mami umrla...še na pokopališče ne morem sama, ker me čustva vedno tako prevzamejo....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 14:22:21 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.7.2008 14:15:28   
Erin
kaja - ma saj pravim, sem 99%, za tisti 1 % če sem falila (kar dvomim) pa se opravičujem.
Glede odnosa na Ped. fak. pa user posted image user posted image Jaz sem na Lj ped. fak. in bom letos koristila dodatno leto za materinstvo pa upam da ne bodo kompliciral... 

buhtlčk - je tvoj kaj premišljeval o dadtnem izpopolnjevanju za možeke - naše mislim, da bi jih kaj naučil...jaz mojega takoj prijavimuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.7.2008 14:17:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

JOJ, Erin, ti si pa že ful daleč prilezla........koga oz. katero boš pa pooblastila, da namesto tebe te seznamčke ureja, če te slučajno zdaj kaj prehitiuser posted image ...

Ane ane??user posted image

Bo sayuri poskrbela tistih nekaj dni za vse, sva zmenjeni... Ja, zdaj zdaj me lahko zvije...pa poleg otrdevanja in krčev ni nič posebnega... ko pa bo, PREC javimuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.7.2008 14:21:16   
kaja02
erin- pri dodatnem letu za materinstvo ti ne bodi čisto nič kompliciral, vsaj meni niso, mam z LJ. pef same dokaj dobre izkušnje, le ta profoksa je zmaj, dobesednouser posted image

buhtlčk- moj tud prideuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.7.2008 14:24:14   
*zvezdica*
Ojoj, a na PF si doživela tak odnos od prfokse! Pa saj ta babura nima 3 čistih! To je pa podn od podna! Mene pa take stvari tko raz....., da bi ji sigurno kaj siknlila nazaj, če le ne bi bla v prevelkem šoku!

Buhtelček user posted image za tvojega dragega! Povej mu, da ga vse ful hvalimo!!!Take fante rabmo!

Kakšne torbe ste ve napakirale za v P. Sem ugotovila, da nimam nobene primerne. Ruzak je premajhen, pol mam pa same bolj velikeuser posted image .Hmmm..moram nekaj naumit. No, če ni problemov si jih je pa treba naredit, a neuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.7.2008 14:24:36   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Ane ane??user posted image

Bo sayuri poskrbela tistih nekaj dni za vse, sva zmenjeni... Ja, zdaj zdaj me lahko zvije...pa poleg otrdevanja in krčev ni nič posebnega... ko pa bo, PREC javimuser posted image

Glej, da nam javiš, ko te zvije, da dihamo s tabo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.7.2008 14:26:21   
*zvezdica*
Punce a bi lahko kateri od vas sporočila, ko bom rodila? Saj moj dragi bi že sporočil...ampak pomoje bi jaz prej iz P prišla.

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.7.2008 14:26:36   
sandra123
Zvezdica, meni je moj dragi kar potovalko prinesel v P, jo je pa do roba nafilal....še tisto, kar sploh ne rabiš mi je noter pospravil user posted image user posted image user posted image user posted image ...tako je, če moraš na hitro v P....imam pa zdaj kar vse pripravljeno, če me kaj na hitro preseneti user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 14:27:31 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.7.2008 14:26:43   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Kakšne torbe ste ve napakirale za v P. Sem ugotovila, da nimam nobene primerne. Ruzak je premajhen, pol mam pa same bolj velikeuser posted image .Hmmm..moram nekaj naumit. No, če ni problemov si jih je pa treba naredit, a neuser posted image

Jaz imam šolsko torbo iz srednje šole. Je taka na eno naramnico kot so te za nekatere športne vozičke. Je pa čisto dost velika, ker rabiš več ali manj samo stvari za osebno higieno. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.7.2008 14:29:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

erin- pri dodatnem letu za materinstvo ti ne bodi čisto nič kompliciral, vsaj meni niso, mam z LJ. pef same dokaj dobre izkušnje, le ta profoksa je zmaj, dobesednouser posted image

Povej ali kaj veš, se res to dodatno leto koristi tudi npr po 2 letih šele in ne takoj? Sem brala v baby-booku ki sem ga dobila na socialni da ni važno glede tega koriščenja, na šoli pa pravijo da je treba še isto leto to koristit... Meni bi sedaj bolj ustrezalo se ponovno vpisat in potem koristit to leto ker naslednje leto ne bo mojega letnika - letos ne bo vpisa... Si ti to leto koristila?

sandra - user posted image user posted image user posted image za jutri da boš čimlažje in lepše preživela dan brez žalostnih spominov. Težko je ampak treba je iti naprej... veseli se dni ki si jih preživela z njo in obujaj lepe spomine...pogovarjaj se od nje, le takolahko vsaj malo olajšaš bolečino ob spominih nanjo mama je navsezanje le ena... Drži se...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.7.2008 14:35:24   
Erin

Punce a bi lahko kateri od vas sporočila, ko bom rodila? Saj moj dragi bi že sporočil...ampak pomoje bi jaz prej iz P prišla.

Jaz se ne upam javit, ker me lahko zdaj zdaj preseneti , ne vem koliko mi bo mali vzel časa, pa še PDP imava blizu...user posted image Naty, mogoče ti?
No pa tudi če sporočiš ko se vrneš domov ni panikeuser posted image ... Greš na JE rodit?

Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.7.2008 14:37:16   
*zvezdica*
Ni pa panike Erin, se je že naty javla!
Hvalauser posted image

Samo kje se pa dons res Muklla skriva? Tole mi je pa mal sumljivouser posted image

Sandra, drži se jutriuser posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 21.7.2008 14:39:43 >

Marcel in Zarja

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.7.2008 14:41:08   
Erin

Ni pa panike Erin, se je že naty javla!
Hvalauser posted image

Samo kje se pa dons res Muklla skriva? Tole mi je pa mal sumljivouser posted image

No fajnuser posted image user posted image user posted image

Muklle pa res ni, pa včeraj 1,5 cm odprta....imam občutek da bo ona naslednja, ali pa že carta malo deteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.7.2008 14:43:55   
Nevaeva
Erin, si pa dobra, da si takole izvohala prevarantko user posted image user posted image user posted image

No, jaz sem imela danes CTG in se ni pokazalo skoraj nič, še tisto malo popadkov do 69 je bilo zaradi veeellliiiikkkkeeega razgibavanja naše deklice. Čutila namreč nisem ničesar, razen otrdevanja trebuha. Naslednji pregled imam 28.7., kg pa so se povzpeli do +11. Zdaj je pa res že čas, da se kile ustavijouser posted image .

Kar se tiče rezerviranja sobe v P Naty13, Tejkaz in Iva77, a me sprejmete medse? Bom verjetno šla v KR rodit, razen če bi šlo tako hitro, da do KR sploh prišla ne bi user posted image

Se pa danes ne počutim ravno dobro. Že od včeraj me boli grlo in iz nosa mi teče! Pa celo zimo sem bila zdrava, zdaj, nekaj dni pred PDP-jem pa zbolim!user posted image  Pa še toliko stvari moram narediti. Sicer je moj user posted image podoben dragemu od Buhtelčke ampak nekaj pa moram delati da se ubožček ne bo počutil izkoriščanega. Bom danes verjetno likala, pa kosilo bom skuhala, drugače pa že skoraj cel dan ležim in počivam. 

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.7.2008 14:44:49   
sandra123
Hvala punce user posted image ... bom pa svoji štručki videla jutri na UZ-ju, pa bo mogoče dan malo boljši...no vsaj glede nečesauser posted image ...
Joj, sem jaz tudi nerodna...kako sem se zdajle na prst opekla user posted image user posted image user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.7.2008 14:49:41   
Erin
Noooooo...kako ste se pa imele ostale na GP? Kaj popadkov? Vse ok?user posted image

21.7. - bambi14
21.7. - K_a_t_j_a
21.7. - ANA_P
21.7. - Tamy30
21.7. - Arany
21.7. - andrejaboris
21.7. - PABLO

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 14:50:11 >

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.7.2008 14:50:45   
Erin
      user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008
1. mishel (PDP 5.8.)
~ DAVID - 47cm, 2685g ob 12.43 uri

2. suzili (PDP 13.8.)
~ LANA - 1820g in ŽAN - 1320g

8.7.2008
3. Maja T. (PDP 8.8.)
~ ZARA - 46cm, 2200g ob 12.30 uri

11.7.2008
4.
sayuri (PDP 5.8.)
~ ZARA -
48cm, 2490g ob 10.29 uri
                           in
~ LOVRO -
49cm, 2600g ob 10.31 uri

5.Neža7 (PDP 18.8.)
~ NEŽA - 45cm, 2260g ob 10.32 uri

15.7.2008
6. Gajka (PDP 28.7.)
~ ROK - 52cm, 3430g ob 2.36 uri

4 user posted image :4 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 14:56:16 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.7.2008 14:53:24   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

22.7. - Sandra123
22.7. - buhtlčk
22.7. - ČebelicaMaja
23.7. - Izabella08
23.7. - MATEJKA_
23.7. - nyna84
23.7. - kaja02
23.7. - bella02
23.7. - nell
24.7. - Erin
24.7. - dojenč
24.7. - anaya
25.7. - maartinca
25.7. - Muklla
25.7. - cebrca
25.7. - košuta
25.7. - pingo80
25.7. - miškolinček
25.7. - aradej
28.7. - Lana777
28.7. - Nevaeva
28.7. - tejkaz
28.7. - ozziebo
28.7. - Julija08
29.7. - matejchi
29.7. - Višnja
29.7. - anita goitan
29.7. - astrea
30.7. - karmar
30.7. - naty13
30.7. - betty
30.7. - Vilika
30.7. - čipka
30.7. - Ryssa
31.7. - *zvezdica*
01.8. - LinaK
01.8. - iskanje
01.8. - buhtlčk
01.8. - dojenč
05.8. - vika1
06.8. - dojenč
07.8. - Krysia
08.8. - buhtlčk

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.7.2008 14:54:02   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol,imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +12 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15,5 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image Jan/Lev) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image user posted image ) 28.let +9 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +11 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +11 kg

user posted image 05.08.

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +19 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) 34.let +11 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 30.let  +15 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +13 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image Jan) 23.let CE/ +7 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +10,5 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +11 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +10 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +13,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +11 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +4 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +16 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +20 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +10 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +11 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +8 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE/ +10 kg
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +9 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +9 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image Stella) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +9 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +15 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.7.2008 14:55:04   
dojenč
TI TI NERODAuser posted image upam da se nisi fejst.
sicer nebi rada ubojala tvojih spominov, na mamo, ampak ti tudi jaz želim da bi jutrišnji dan preživela čim bolj sproščeno.vem da te ne morem potolazit z nicemer in z dobeno besedo, ampak ti bom vseeno nekaj povedala:jaz se vedno spomnim na tiste ki so preminuli in sem jih imela rada (sestra- pa je še poznala nisem ker je umrla kot dojenček, in pa prijatelj), da so zmenoj, in da me čuvajo, da jočejo zmenoj ko jaz joočem, da se veselijo ko sejaz veselim, in verjemi mi je obcutekkot da bi bili zmenoj, in tako mi je lažje, verjemi mi da tvoja mamica bedi nad tabo in svojim vnukom, in da je vsak dan s tabo.TO VERJEMI..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZDAJ PA VEC NE BOMO ŽALOSTNE, pa se bomoraje malo hecale, ste za en vic?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.7.2008 14:59:22   
Erin
Uuuuuuuu jaz sem prebrala zanjič eno dobro prigodo ki se je zgodila eni mamici tukaj na RR-ju:

Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla
k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela. "Zakaj?"
me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo,
je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila. Ta trenutek me je
pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse
veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari.
Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti, ali pa
ti ne dovolijo biti mama." Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3
minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "OH, zdaj vem!"
je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka."
"Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?