kaja02
|
ma Erin, si pravi detektiv, men sploh ni potegnal, pa še čestitala sem ji buhtelček- za tvojga , a ga kaj posodiš, ali pa ti jaz svojga mal v šolo pošljem, ne vem bo koristu očetovski dopust, zato, da bo ON na dopustu in si malo odpočil, no mal za hec sam tud v hecu je pol resnice a ne res je pri Kaji ni imel dopusta, ker ga ni dobil, je pa vedno, ko je bil doma skuhal kosilo, no to še vedno počne, pa saj je kuhar, sam ponoči se pa niti enkrat ni vstal, tudi previl jo je sam enkrat.... mogoče pa je sedaj odrastu, upam!!!! Naty- držim pesti, da dobro opraviš izpit, žal meni trebušček ni nič pomagal sem vseeno pogrnala, pa mam občutek, da znam že vse, se s profokso kar ne morema, že pri Kaji sva imeli težave, ker ko sem prišla po podpis za opravljen seminar, sem prišla z nekaj mesečno zamudo, skupaj s Kajo in ko me je vprašala zakaj nisem prišla prej, sem pač pokazala na njo in v smehu rekla da je ona krivc, pa mi je rekla Ona ni kriva, kriva je mama, kaj pa jo je hotla, sem bla tak paf, da sem kar ven šla in se na klop sesedla, mislim, pa tak odnos, pa to na pedagoški fakulteti.
|