tejkaz
|
Jutro Danes je kavica moja če me ni že katera prehitela. Najprej, Naty, kako je Nejc in kako si ti? Sem ponoči razmišljala o tebi, ubogica, počivati ob navihančku je težko, ob bolnem otroku pa še težje. Res upam, da ste bolje. MajaT, jaz sem se tudi kar raznežila. Že komaj čakam da stisnem k sebi našega fantka. Res imata luštno princesko. Takšne suhcene nogice ima. Joj, je luštna. Na zadnji fotki, pa res zaskrbljeno izgledaš. Vilika, tudi jaz sem dobila napotnico samo za porod, za rešilca ne. Ko sem vprašala zakaj ne, mi je odgovorila, da rešilca itak noben ne koristi, je škoda napotnice pisat. Betty, čaj dobiš v Sanolaborju. Sveži listi niso isti. Če pa mora biti sladkan ali ne, pa jaz ne vem. Še vedno čakam, da se moj spomne in mi ga gre kupit. Buhtlček, mene peta nič ne boli. Mogoče te je kaj pičlo? Mene ponoči samo noge bolijo, ko grem na stranišče. Se komaj do tja primajem in nazaj. Ma, sem res en kit postala. Karmar, za Batagelja. Aradej, vse najboljše tvoji Diani. Mene pa ta selitev vedno bolj utruja. Včeraj sem naročila selitveni servis, čeprav so mi vsi govorili, da bomo že z avti gor zvozili. Če ne drugega, me je strah zaradi hladilnika in pralnega stroja. Potem so se začuda vsi strinjali s tem, da odpeljemo s tovornjakom vse gor. Zato se je pa moj tast odločil, da nam ne bo pomagal, ker nas je baje že itak dosti (spet pride pomagat samo moja stran družine) in da bosta s taščo jutri Evo odpeljala na Bizeljsko. Najprej smo bili zmenjeni da gredo v soboto po kosilu. Mene je tako strah za Evo, da kar ne znam povedati. Selili se nekot bomo že. Že vsi so se. Strah me je tega, da bo prišla v nedeljo nazaj in da bo njena sobica prazna. A jo naj peljeva pogledat prazno stanovanje in potem odpeljeva v Kranj ali kar direkt v Kranj? Jaz ne vem kaj se tako majhnim mota po glavi. A bo razumela? Upam da ni čustveno preveč navezana na svojo sobico. Še novice od Zoje Miše. Na žalost vsaj še tri tedne ostaja v porodnišnici. Včerajšnji ctg in UZ sta bila katastrofalna. Mala je preveč nizko. Ima 2240 g. Zoja Miša se je odločila, da bo zdaj res strogo mirovala še tri tedne, potem pa kar bo bo. Se grem stavit, da ste me prehitele s kavico, ker tako dolgo pišem