bella02
|
gajka, iskrene čestitke tebi , očitu in malemu princu Roku sandra, za vse tri! Bo vse uredu, verjemi! tejkaz, tudi jaz lahko takoj opustim magnezij . Vrtiljak mi je sicer zelo všeč, sam mi je bolj pametno dat tistih 20 eur za kako drugo igračo, ki bo še kasneje zanimiva. Če ga pa dobim, ga bom pa vesela. Sama ga ne bom kupila. Imam še od Tjaše zvezdico, ki dela slikce na strop. No, ker si komentarje pišem sproti, ti zdaj lahko povem, da imam tako zvezdico kot Naty (str. matejchi, zadnja novica v zvezi z Žagarjevo zame je bila, da naj bi šla narazen, zdaj pa kar noseča? Sta pa pridna! zvezdica, tudi meni pritiska na mehur, da se kar ustrašim, ali gre že zares, pol pa grem na wc na tistih 5 kapljic in je spet vse OK. Sicer pa pravim, da je zdaj lahko kadarkoli ... Zvezdico imajo v BC. Tudi jaz sem bila danes v nabavi. Zdaj moram le še v lekarno, po nadvložek, modrček za dojenje in copate, pa imam vse. Še torbo pripravim, pa bo. Sva pa z malo od 11h do 14.30 lutali po BTC-ju, potem vsa doma počivali do 5h, potem pa spet z malo in očitom v BTC in na kavo z njegovim bratrancem, za piko na i pa na večerjo v kitajsko . Sem si zaželela še enkrat tja, preden gremo v Rim . Noge so otečene, jaz pa utrujena, ampak zadovoljna, ker sem veliko opravila. Jutri gre Tjaša za 2 dni na počitnice in v četrtek skočim še po ostalo robo. Kje ste kupovale modrčke za dojenje? sandra, če greš v akcijo, dobro opravi ! Vsem pa želim mirno noč!
|