naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 naty- vidim, da maš podobne težave s svojo taščo kot jaz, tudi pri meni je vedno neko metanje naprej. sedaj, ko bi imela največ stvari za nardit, od pospravljanja, do varstva, je ni od nikoder, da bi mi vsaj Kajo vzela za nekaj časa ( HB da je Kaja že samostojna), ko bom pa rodila bo pa ves čas visela tu, pa me učila, kaj moram nardit, kako vzgajat...., že pri Kaji je blo isto, ko, je zaspala, bi se tudi jaz najraje ulegla, pa ne, sem morala taščo prenašat, ko je stikala po stanovanju, saj je moj posredoval, pa je zaleglo glih za en teden. smo bli enkrat pri njih, pa sem skočila v trgovino po nekaj osebnih stvari zase, pa pridem nazaj in ona mojo pupiko baše s kruhom ( pri 4. mesecih), češ saj nebo znala grizt potem ko bo zobe dobila, če jo imam sam na zizi. Pa zna čisto sama dobro grizt, čeprav se je polno dojila do 8. meseca, prvi zob pa je dobila šele pri 13. mesecih. Od takrat je nisem kot dojenčka nikoli pustila samo z njimi. pa res pomaga če se mal zlajaš A misliš, da je mene kaj vprašala, ko se je gor delalo, če mi kaj pomaga pospravljat Nič. Pa še Nejc je bil vmes v bolnici. Ko sem zmatrana iz bolnice prišla, me je doma cunja čakala. Pri meni je pa še tolk nesramne, da tiste stvari hoče dat nejcu, ki jih jest ne pustim da jih bi jedel. No, ko je bil star pol leta nisem pustila da bi mu dajali čokolado in politanke, pa sem ga ji dala samo za pol urce, pa sem opazila na majčki flek od čokolade. Potem pa ji je bilo tako žal. Ja verjetno. Pa zdej Je imel nejc drisko, pa še zdej ni čist ok, gledam kaj poje, da bi bilo bolje, pa jo moram opozarjat 10X na dan, ko mu hoče dat kakšen sadni sok. Že tako ima noro dobro prebavo - po možu. Drugač pa lajanje tukaj na RR ni škodljivo.