|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
17.7.2008 9:03:36   
lana777
Jutro,
hvala za user posted image , čeprav js sm kr na čokolinu zgodaj zjutrajuser posted image

zgleda da bo še en vroč dan ...
Ampak ju3 pa bo hladneje, js se kr veselim,
ker potem se mi zdi, da so moje noge mal spočijejo ...

Vsem lep dan :)

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
17.7.2008 9:04:57   
naty13
Jutro.

Hvala za user posted image . Se tako pozno javljam zato, ker sem mogla Nejca oblečt in mu zajtrk narest, ker sta z atijem šla mal na izlet.

Noč je bila HB dobra. user posted image  2X sem vstala, da sem šla na WC in pit. Sem zadnje čase žejna ponoči. user posted image  Nejc je v redu. Nima vročine in tudi pikic zaenkrat še ne. Trkam. user posted image  Se pa zbujam vsak dan že ob 6h zjutraj.

Moj user posted image  se je z mamico (beri mojo taščo) zmenil, da bo bolj pomagala. Jaz pa sem rekla, da raje sama, kot da mi nekaj naprej meče. Pa je rekel, da ne bo. Evo, danes je bilo že metanje naprej. Sem jih slišala, ko je tastu in možu govorila, da je včeraj šel cel popoldne, ker je mogla iz KR domov pridet. Jo je moj klical, ker je mel nejc vročino, njega pa ni bilo doma. Jaz pa sploh nisem vedla, da jo je klical. Mi je šele zvečer povedal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  babji. Ne ve kaj bi rada. Sem mu rekla, da bom raje sama naredila kaj kot da mi naprej meče pa tudi če grem jutri rodit. Matr sem jezna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka glede selitve si naredila prav, da si najela servis. Jaz bi Evo na tvojem mestu peljala pokazat stanovanje in ji povedala, kje je kakšen prostor. Nejc je bil ves navdušen, ko je v zg. štuku pokazal, kje bo najina spalnica, dojenčkova soba in njegova soba. Tudi spal je brez problema v novi sobi.

Neža lepo, da si se javila. Še enkrat čestitke. user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.7.2008 9:12:11   
Julija08
Jutrouser posted image
Čestitke Neža7user posted image user posted image user posted image  Pa kaj več napiši ko boš imela čas.

Maja T. - res je luštkana tvoja princeska, ampak se pa tud meni ne zdi prav nič drobna. Sem mislila (glede na kg), da bo ful bolj suhcena ima prav lepa polna lička. Si kar ne predstavljam, da imam tudi jaz nekaj tako velikega (oz. še večjega) v trebuščku. user posted image user posted image  

Gleda malinovih listov - jaz sem jih kupila v Lj na tržnici. Zanima pa me kako se to kuha, ker nimam navodil zraven. Ali jih moraš pustiti nekaj časa namočene?

Mene pa ne bolijo kolki, ampak sramne kosti, tako na otip. So me pa zadnjič kolki boleli, ko sva bila z mojim na eni veselici in sva šla plesat (ampak samo za kakih 20 min).

Aja, veste kaj se še meni dogaja user posted image . Na jeziku imam neke take čudne obloge, pa prav razžrto tko, da me prav malo boli. Kaj bi to lahko bilo? Sem mislila, da je mogoče zato, ker me večkrat zgaga matra, pa da je od kisline.user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.7.2008 9:34:47   
izabella08
Najprej cestitke vsem novopecenim mamicam - Gajki, Nezi in MajiT!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MajaT tvoja pupika je prava princeska, res je lustna pa meni  se sploh ne zdi tako zelo drobna - cez nekaj mesecev se sploh ne bo vec poznalo, da se je rodila 1 mesec prej!!!

No, jaz sem imela vceraj napovedani, tezko pricakovani GP z UZ in CTG-jem... Novice so superuser posted image . Kolicina plodovnice se je izboljsala, malecka je zivahna 100 na uro in G je rekel, da lahko brez skrbi pocakamo na naravno sprozitev poroda. Edino mi se naprej priporoca, da bolj kot ne pocivam pa da se naprej vztrajam s pitjem veliko tekocin. user posted image je pridobila 200 g v enem tednu in ima zdaj ze 3000 g, mamica ostaja na +9, obrnjeni smo na glavico, vendar pa se nismo nizko, naslednji GP pa imam 23. 7.. Sem tako vesela, da je vse v redu, ker si res nise zelela niti CR niti induciranega poroda... zacenjamo 15 dni nestrpnega odstevanja!!!!

Lep dan vsem souser posted image !

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.7.2008 9:39:43   
nell
julija - js liste prelijem z vročo vodo in jih pustim stati 10 minut, včasih dodam še mal materine dušice, da je bolj okusen...so pa to navodila "kluba Pehtarjev" - moja tašča rada kdaj obišče kak tečaj zeliščarjev, pa se hecamo, da je iz kluba Pehtarjev. Js ta čajek prav rada pijem, sem se že navadla...če bo pomagal al pa ne, bomo pa še vidli. Ga pa zaenkrat spijem eno skodelico na dan, čeprav sem prebrala, da baje tri priporočajo...ne vem kolk to drži.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.7.2008 9:53:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08

Aja, veste kaj se še meni dogaja user posted image . Na jeziku imam neke take čudne obloge, pa prav razžrto tko, da me prav malo boli. Kaj bi to lahko bilo? Sem mislila, da je mogoče zato, ker me večkrat zgaga matra, pa da je od kisline.user posted image

Zate ne vem kaj bi lahko bilo. Če imajo to otroci in dojenčki, vem da je soor in se zdravi z Daktarinom. Mogoče za odrasle tudi to velja. Čisto možno pa je, da je od kisline.

Naty, super da je Nejc v redu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.7.2008 9:55:59   
kaja02
naty- vidim, da maš podobne težave s svojo taščo kot jaz, tudi pri meni je vedno neko metanje naprej. sedaj, ko bi imela največ stvari za nardit, od pospravljanja, do varstva, je ni od nikoder, da bi mi vsaj Kajo vzela za nekaj časa ( HB da je Kaja že samostojna), ko bom pa rodila bo pa ves čas visela tu, pa me učila, kaj moram nardit, kako vzgajat...., že pri Kaji je blo isto, ko, je zaspala, bi se tudi jaz najraje ulegla, pa ne, sem morala taščo prenašat, ko je stikala po stanovanju, saj je moj posredoval, pa je zaleglo glih za en teden.

smo bli enkrat pri njih, pa sem skočila v trgovino po nekaj osebnih stvari zase, pa pridem nazaj in ona mojo pupiko baše s kruhom ( pri 4. mesecih), češ saj nebo znala grizt potem ko bo zobe dobila, če jo imam sam na zizi. Pa zna čisto sama dobro grizt, čeprav se je polno dojila do 8. meseca, prvi zob pa je dobila šele pri 13. mesecih. Od takrat je nisem kot dojenčka nikoli pustila samo z njimi.

pa res pomaga če se mal zlajašuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.7.2008 10:13:29   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

naty- vidim, da maš podobne težave s svojo taščo kot jaz, tudi pri meni je vedno neko metanje naprej. sedaj, ko bi imela največ stvari za nardit, od pospravljanja, do varstva, je ni od nikoder, da bi mi vsaj Kajo vzela za nekaj časa ( HB da je Kaja že samostojna), ko bom pa rodila bo pa ves čas visela tu, pa me učila, kaj moram nardit, kako vzgajat...., že pri Kaji je blo isto, ko, je zaspala, bi se tudi jaz najraje ulegla, pa ne, sem morala taščo prenašat, ko je stikala po stanovanju, saj je moj posredoval, pa je zaleglo glih za en teden.

smo bli enkrat pri njih, pa sem skočila v trgovino po nekaj osebnih stvari zase, pa pridem nazaj in ona mojo pupiko baše s kruhom ( pri 4. mesecih), češ saj nebo znala grizt potem ko bo zobe dobila, če jo imam sam na zizi. Pa zna čisto sama dobro grizt, čeprav se je polno dojila do 8. meseca, prvi zob pa je dobila šele pri 13. mesecih. Od takrat je nisem kot dojenčka nikoli pustila samo z njimi.

pa res pomaga če se mal zlajašuser posted image

A misliš, da je mene kaj vprašala, ko se je gor delalo, če mi kaj pomaga pospravljatuser posted image  Nič. Pa še Nejc je bil vmes v bolnici. Ko sem zmatrana iz bolnice prišla, me je doma cunja čakala.

Pri meni je pa še tolk nesramne, da tiste stvari hoče dat nejcu, ki jih jest ne pustim da jih bi jedel. No, ko je bil star pol leta nisem pustila da bi mu dajali čokolado in politanke, pa sem ga ji dala samo za pol urce, pa sem opazila na majčki flek od čokolade. Potem pa ji je bilo tako žal. Ja verjetno. user posted image user posted image user posted image

Pa zdej Je imel nejc drisko, pa še zdej ni čist ok, gledam kaj poje, da bi bilo bolje, pa jo moram opozarjat 10X na dan, ko mu hoče dat kakšen sadni sok. Že tako ima noro dobro prebavo - po možu.

Drugač pa lajanje tukaj na RR ni škodljivo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
17.7.2008 10:15:10   
naty13
Zoja mIša zdrži še tri tedne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.7.2008 10:23:52   
ANA_P
buhtlčk, evo mene z bolečimi petami. Če čez dan preveč stojim in sem na nogah, me začnej otako pete boleti da komaj hodim. Imam pa vsako jutro probleme s celimi podplati, me kar pečejo prvih par korakov ko hodim. Boleče pete pa so na seznamu kakih 2x tedensko - včasih udi celi dan, da res komaj stojim.

Neža7, lepo je slišati da ste že doma. Pridno napredujteuser posted image

Zoja Miša, user posted image user posted image ti pa še nam zdrži vsaj 3 tedne. Držim pesti!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.7.2008 10:24:35   
ANA_P
aja, boleče pete, po mojem od te teže

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.7.2008 10:45:06   
betty
bella02 - hvala za nsvet, kje kupiti tisti caj. sem pa dobila idejo, da bi kr sama posusila liste. po moje mam se cas,saj se verjetn ne susijo vec kot dva dni?!

a kateri tasce/mame/babice ze tezijo kaj jesti po porodu? kurjo juhico, zmiksane rumenjake??? men je od moza babica ze napravila lekcijo kako bom jedla fejst, da pridem k sebi. halo! sej ne bom sla delat na njivo tko kot vcasih?! je svojo vnukinjo po porodu tko zredila, da je imela vec kg kot takrat ko je sla rodit! in potem se je reva matrala/stradala 2 leti, da je oblekla cunje nazaj.
kaj pa ginekolog vam kaj svetuje? meni nic.
lp

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.7.2008 10:55:59   
MATEJKA_
dan...
vidim, da imete temo tašče - no, jaz pa vas moram "razočarat" in rečt, da pa je moja prav super !!!user posted image user posted image  nama je že takoj na začetku rekla, da če jo boma kaj rabla, naj kar povema, drugače pa ne bo gnjavla. isto je z mojo mamo. obe sta sicer bolj živčni in nestrpni kot midva, ampak se sploh ne vmešavata.

spet imam eno vprašanje - na avto bi rada pripopala neki znak "otrok v avtu" oz. "baby on board", pa nobenega lepega ne najdem. vsepovsod tisti klasični rumeni, brez kake slikice, včasih so vsaj imeli kakšno figuro od medvedeka pu gor ali pa kaj podobnega, zdaj pa nič več... našla sem še samo eno plišasto opico, ki8 ima napis gor, vendar je ta napis bistveno premajhen, ga razbereš komaj, če si takemu avtu čist za ritjo... je katere kje našla kaj bolj uporabnega in lušnega? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
17.7.2008 11:00:42   
sandra123
Lep pozdravček vsem skupajuser posted image ....jaz sem danes prišla domov, ker sta se moja sončka odločila, da še malo počakatauser posted image ...ja, so bili G mnenja, da lahko grem domovuser posted image user posted image user posted image ...Stvar je taka, da ni bilo iztekanja plodovnice, ampak "samo" izcedek, ki je sedaj obarvanuser posted image ...moja otročka sta super, lepo pridobivata na teži, krči me še vedno matrajo, vendar gre samo za nos. popadkeuser posted image ...torej, novo je samo to, da ni nujno, da bomo dobili dve princeski, kajti pri enem od otročkov (tistem, ki se je vedno tako skrival), je G v porodnišnici rekla, da bi lahko bil tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ...malo sem bila zmedena, ampak nisem hotela, da preveč mučijo user posted image user posted image in sem rekla, da naj potem spol drugega ostane presenečenjeuser posted image user posted image user posted image ... Iskreno se vam zahvaljujem za lepe želje in ker ste mislile nameuser posted image
G v P mi je naročila, da naj strogo počivam, hodim redno na CTG, in da se vidimo, ko bo prava akcijauser posted image
Sva bili z Gajko veliko skupaj in sem občudovala njenega sinčka, ki je pravi lepotec z dolgimi lasmi in dolgimi nohti...Gajka se zelo dobro počuti, vse vas lepo pozdravlja, mogoče bo že jutri prišla iz porodnišnice in se bo potem sama javila.

Novopečeni mamici Neži 7 pa iskreno čestitam za rojstvo hčerkice Nežeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.7.2008 11:04:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
17.7.2008 11:08:24   
ozziebo
Sandra, super za vesele novice, pa da si zdaj lahko domauser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.7.2008 11:11:21   
kaja02
sandra- lepo da si doma in da sta se tvoja dva odločila še nekaj časa koristit allinclusive, sedaj pa čimveč počivej, pa ime za fantka si izberiuser posted image

je kolegica pred 2.tednoma rodila punčko, pa čeprav so ji vso nosečnost govorili, da bo fantek, tako da do konca se ne ve, moraš vedno biti pripravljen na presenečenje

Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.7.2008 11:12:57   
sandra123
Ozziebo,Kaja hvalauser posted image ...doma je pa itak najlepše, zato upam, da mi še ne bo treba hodit nazaj...

Pozabila sem vam povedat, da je G rekla vP, da me čaka v vsakem primeru CR, kljub temu, da sta moja sončka zdaj oba z glavicama doluser posted image , pričakujem pa naj še nekje 14.dni do akcije - če se seveda otročka drugače ne odločitauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.7.2008 11:15:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.7.2008 11:16:30   
nell
Sandrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem te vesela...sem mislila nate in na tvoja dvauser posted image user posted image - ja lahko da te še res čaka presenečenje. Kaj pa ati prasvi na možnost, da je ena princeska princ. Kako se sicer ti počutiš? Sem vesela novičke, da ste se odločli še malo počakat in da se tud user posted image user posted image  user posted image dobro počutita. Ti pa zdej res počivaj...pa pusti tiste srajce naj te kr lepo gledajo...bodo že počakale.

Kako je vaša pirnceska prenesla tvoj odhod v porodnišnico?

No mam pa milijon vprašanj zate, pa tako pravim, da moraš počivat.

Skratka vesela sem, da ste ok in da si doma.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.7.2008 11:18:33   
tejkaz
Sandra, WB. Zdaj pa ime za fantka izbirat. In počivat! 14 dni še kar lepo počakaj.
Meni so trije različni rekli da bo fantek. Upam da se niso zmotili.

Jaz imam že ogromno škatel zapakiranih. Zdaj čakam enega delavca, ki pride roleto popravit, potem grem pa malo počivat.

Cebrca, zdaj pa vem po komu bo vajin otrok velik  user posted image Hvala za pošiljko.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.7.2008 11:27:26   
sandra123
Nell, Tina je kar preveč dobro prenesla moj odhod v Puser posted image , sicer je potem kar tekla k meni, ko sta z user posted image prišla na obisk, ampak se ni ne vem kako sekirala, ker me ni bilo domauser posted image user posted image user posted image ...je spet šla malo na počitnice, da je moj dragi lahko šel v službo, jaz pa bom razbremenjena in bom lahko počivalauser posted image ...
Gospodinjskih opravil pa ne mislim več opravljati, ker bom res bolj počivala, da še moja sončka malo zdržita pri meniuser posted image ...
Ampak je pa tako zanimivo gledat te male otročke v P....sem že čisto pozabila, kako majhni souser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.7.2008 11:38:44   
dojenč
HALO SEM SE VEDNO 2 V 1.gajka je govorila o nekem, izcetku, čez dva dni pa je šla v rim, upam da se mi ne bo zgodilo kaj podobnega glede na to da je izcedeka kar dosti.bomo videlivsem novopečenim mamicam ISKRENE CESTITKE, VELIKO CARTANJA IN PA SPOZNAVANJA,MED VAMI IN OTROČKOM,
TO JE DETE KI JE 9 MESECEV BILO POD TVOJIM SRCKOM!VAU-MORA BIT NORI OBCUTEK.SE SE JAVIM 

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2871
17.7.2008 11:46:52   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za prihod domov. lepo je slišat take lepe novičke. Tvojedva user posted image user posted image  pa naj kar počakata še 14 dni. Lepo ubogaj G in počivaj. To, da bi bil en fantek, bi bilo pa lepo presenečenje po pol leta ugibanjih o dveh user posted image . Pa še Tina bi bila vesela. user posted image

Gajka samo, da ste super. Upam, da prideš jutri domov in ko boš mela kaj časa, prideš še nas pogledat. Saj veš, pričakujemo novičke s prve roke in prve fotke naših lepotcov avgustovskih zakladkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že dvakrat oddremala mal danes. Vmes sem se pa mal učila. Tako je, če neseš knige v posteljo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sama sem, mulček je z atijem, pa sem raje izkoristila čas za spanje kot učenje. user posted image user posted image user posted image  Kar prelagam. user posted image  Zdej sem na zvečer preložila, ker gre user posted image  ven, grejo zapit dojenčico ki se je rodila v petek. user posted image

Jaz pa danes pogrešam Erin? Kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

Evo, me je user posted image  klical. nejc uživa, med vožnjo v avtu je spančkal. Je super. Potem gresta pa še na malico v gostilno. To pa nista povedala, da bosta šla v gostilno. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2872
17.7.2008 11:59:41   
Vilika
Hoooj!

Hvala punce za odgovore glede napotnice za rešilca. Bom tudi jaz G naslednjič vprašala kao je s tem.. valda mi ne bo treba  v primeru uporabe rešilca potem bankrotirat...user posted image

Tašče - bolš da ne govorim. Men je moja tako težka in tečna da je še v oči ne morem gledat ko z njo govorim, pa take brezvezne in butaste izjave ven meče, čisto izven konteksta.
Kako bo ko bo bebica sploh ne upam razmišljazt. Baba se v vsako stvar vtakne, vse jo zanima... Vsi naredimo vse narobe ona pa prav..
Sam če bi bla ta ženska kdaj vsa 3 minute tiho - nonstop nekaj govori, in obira ene ljudi ki jih sploh ne poznam in me sploh ne zanima kaj imajo.... Samo da 'brblja' pa je srečna in sploh ne zašteka da je noben ne j..e, ona se zdi sama seb najbolj zanimiva... Mah, groza v glavnem.

Sandara - lepo da so te spustili domov. Zdaj pa počitek. user posted image

Buhtlčk - mene vsako juto (že vsaj 1 mesec) bolijo celi podplati - najbolj pete. Potem ko se malo razhodim je bolje, ampak mi ne paše preveč hodit.

Jaz sem že nehala jamrat glede te mojega otekanja - ker sem itak čisto obupana glede na to kašna sem. Vse imam zalito in boleče.
Največja katastrofa so moji mravljinčasti prsti - celo noč se prebujam izključno zaradi tega, in potem boli kot svinja da se kri nazaj notri nateče....
Pa ko jem kosilo moram vsaj 5x spustiti pribor z rok in počakat da se mi prsti odmrtvijo...
Bi šla danes rodit da se rešim že tega user posted image , pa kaj ko moram prvo na user posted image mislit, potem nase...

Zato pa tudi sem povsem brezvoljna in se trudim po svojih močeh biti prisebna in kolikortoliko pozitivna... Se mi recimo ne da niti kufra pripravit, niti za bebico nič pripravit, skratka čisto brez življenjske energije sem - to je daleč daleč od mojega znčaja, ker sem drugače pravi divjakec in pozitivček, ziheraš, vse mora biti tipi topi, vnaprej planirano...

Eh, dovolj jamranja za danes. Je pa lažje ko se človek izkašlja. Pa tolaži me da bo kmalu vse mimo - še 32 dni..

Cavci

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 2873
17.7.2008 12:06:32   
Erin
Evo meeeeeeeeeeeee...samo na hitro sem videla da me iščeš (naty)...sem ravno domov priracala s pregleda.

Dobro da sem šla že prej (ob 8h) čeprav sem bila naročena ob 9.30.  - sem se peljala z mojmu ki je šel takrat na šiht pa me je kasneje nazaj še peljal in sva spila eno hitro kavico...je bil taaaaak dren pri gin...ko sem prišla iz ordincije je čakalo že okoli 15 žensk...pa nisem jaz delala zastoja ampak tisti smotani prodajalci zdravil al kaj so, ki se vštulijo vmes in so po pol ure not da prepričujejo zdr. naj vzamejo določena zdravila oz jih predpisujejo..joj mi grejo na živce...

No gin mi je preverila Mv in je zaprt kot Alcatraz, tako da mi ni voda odtekala zadnje dni- le vnetje me še vedno spremljauser posted image in sem dobila ene svečke ki so menda neškodljive v nosečnostiuser posted image

CTG sem malo preverila in sem imela že nekaj skokov z 20 na 40 ker mi tako otrdeva trebuh ampak še ni panike..

Sem se pa nasmejala ko sem šla vodo dat...sem šla mimo dveh obrekljivih mamc z novo trajno (stare cc 75 let) in sta me izpod špegel tako bulile v trebuh ko sem šla mimo, jaz se pa seveda smejem ker sem mislila da jima bo kuglice ven pometal iz očesnih jamic in se seveda zelo zravnano držim, ker če bi se normalno bi z nosom tla radirala ker bi me prevagal...in ko grem mimo slišim komentar ene: joj te mlade punce, se tako nosijo ko so noseče, koliko smo jih me imele pa kako je bilo težko...sem se samo obrnila in se jima začela smejat v obraz joj te mame, kolk jim je dolgčas...

SEdaj pa da vidim kaj se je dogajalo ko mene ni bilo...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
17.7.2008 12:06:53   
Vilika
se 1x

user posted image user posted image user posted image neža za prihod domov!! Samo da je vse OK, pa čakamo na kakšno slikico.

Tejka - uspešno selitev ti želim, čimmanj stresa. Si pa kar predstavljam približno kao se počutiš. Jaz sem morala iti samo en štuk nižje sedaj ko preurejava mansardo pa je blo kaotočno za znoret in še vedno ne vem za vse stvari kje so... Evici bi bilo pa morda dobro pokazat v praznem stanovanju kje bo njena sobica..., ne vem no, kako otročki to razumejo...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?