Maja T.
|
Hallo! MI SMO DOMA ... Hvala za lepe želje, to je nekaj najlepšega, kaj se ti lahko zgodi . Žal ne bo časa, da bi prebrala vse načvekano . Naša mala je čudovita, bom dala slikice gor. Tako dolgo sem bila v bolnici zaradi tega, ker sem imela nek infekt v krvi in je narava sama poskrbela, da se je naša Zara rodila prej. Preventivno je še ona dobivala antibiotike, da res ne bi bilo kaj narobe. Drugače je bila 24 ur v inkubatorju, da ne bi bil prevelik temperaturni šok, pa opazovali so jo, da ne bi bilo kaj narobe, je pa že sama dihala. Tudi pljuča, srček, možgani, ledvice so super. Ta pregled naredijo, preden te odpustijo domov. Edino kaj je, da je smo bili bolj mali, pač za 35 t., samo zdaj vsaki dan dobivamo na teži . Vam bom probala čim prej opisat svojo čudovito porodno zgodbo, ki je bila končana v 1,5 uri, brez večjih bolečin (ok bolelo je ). Čestitke za male Sayuri in Gajki , bravo punce ali ni to čudovito, ko enkrat postaneš mama , vou... Erin rabiš še kake podatke od mene, nisem nič iskala seznama po straneh. Bodite vse v sončku , naša mala že nekaj cmoka...