Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:04:21
|
|
|
|
naty13
|
Tejka saj si zelo želim, da bi ostal še en teden na varnem pri meni, da se izognem vsem neprijetnim stvarem - inkubator, podaljšano bivanje v P,....., saj veš, bo težko pri takem navihančku. Škoda, ker ni v vrtcu, ampak če ni šlo ni šlo. Rada bi potegnila še kakšen dan dlje kot 37t. Pijem magnesole, še te najmočnejše, pa očitno eden ni dovolj, moram že kar dva. Me je bilo pa kar groza, ko sem čakala babico pred porodnim blokom, da pride pome za ctg. Potem pa ležanje v porodni in premišljevanje kaj me čaka. Zelo me je bilo strah, da me ne bi obdržali na oddelku. Erin, kje si pa ti danes
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:08:07
|
|
|
|
Erin
|
naty in nyna- kakšno "žurko " sta pa vidve imeli ponoči? Ja ja počivat bo treba če hočete še ostati 2 v 1 edino če hočeta pohiteti? Po pravici povedano imam jaz tudi že vsega počasi dost ampak ko se spomnim na porod me pa malo mine, bi bila pa še mal z buhijem Me pa tudi vsak dan bolj štoka spodaj in otrdeva trebuh...imam tudi samo še 15 dni me kar stisne ko pomislim da je to tako hitro tu...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:08:26
|
|
|
|
Erin
|
Evo me
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:11:30
|
|
|
|
Erin
|
uf sem hotela napisat še kakšne sanje sem imela: da sem šla na G pregled in mi je CTG kazal redne popadke in sem morala v P... Pišuka se je trenutno stanje in pričakovanje zasidralo v našo podzavest
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:55:24
|
|
|
|
buhtlčk
|
jupi še neza!!! sam da je blo vse ok....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:55:57
|
|
|
|
kaja02
|
erin- ja sanje so odraz naše podzavesti, čas je, se pripravljamo moje so bolj čudne še tisto kar sem ponoči spala sem sanjala da sem se sredi noči zbudila in pogledala k mojmu, ki je spal v moji roza pižami , in ko sem se res zbudila, sem najprej dvignala oddejo in prečekirala, če ima res roza pižamo oblečeno, mislim d...., seveda je ni mel, se je pa zbudil in me čudno gledu, kaj mu dvigujem oddejo, da bi se pa na kakšno spomnu, to pa ne, mislim da sem že kar pozabila kako to gre, upam da bo potem še funkcioniral
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:57:50
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin uf sem hotela napisat še kakšne sanje sem imela: da sem šla na G pregled in mi je CTG kazal redne popadke in sem morala v P... Pišuka se je trenutno stanje in pričakovanje zasidralo v našo podzavest Erin pri meni niso bile to sanje ampak resničnost. Samo, da v P nisem ostala. Ti si že izven tahujšega in greš lahko rodit, jaz moram pa še mal počakat oz. mora počakat. Me je pa strah mal ratal, ko sem v porodni ležala. Ufffff sem se spraševala, kako smo dal to že skos. No bomo pa še enkrat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:58:10
|
|
|
|
Arany
|
Neža Super novička . Iskrene čestitke ob rojstvu !!! Nas je pa že skrbelo ker se tako dolgo nisi javila. Veliko zdravja in veselja tebi, očku in seveda tvojemu !
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 12:58:20
|
|
|
|
kaja02
|
Neža7- sam da je vse bilo dobro, čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:00:31
|
|
|
|
naty13
|
Neža7 je rodila v petek 11.7. - na isti dan kot Sayuri. Neža7 želim vam veliko cartanja in lepih trenutkov. Končno si lahko stisnila k sebi štručko. ko boš lahko, nam pa javi še spol otroka.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:02:40
|
|
|
|
naty13
|
neža7 je imela PDP 18.8. in je šla tudi kar fajn po desni prehitevat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:13:11
|
|
|
|
bella02
|
tejkaz, podloge trenutno v BC v BTC-ju nimajo, sem včerej iskala. Je rekla, da lahko naročijo, tako da res ne vem, kdaj jo bodo dobil. Kakšna je bila cena, ne vem, sem pa razmišljala, da bi šla gledat v Sanalabor. neža7 za veseli dogodek
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:26:48
|
|
|
|
nell
|
Aha pa te mamo Neža7 - mi te pa tok pogrešamo, ti pa že cartaš svojo štručko. Iskrene čestitke
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:31:54
|
|
|
|
nyna84
|
Neža7 čestitke celi družinici!!! Naty13, ko sem jaz zadnjič zaradi krčev pristala v bolnici, sem v porodnem bloku mad ctg-jem poslušala porod. Šele takrat sem se spomnila, kako to izgleda in priznam, da me je kar groza prijela. tejkaz, o kateri podlogi je bilo govora? Če si mislila nepremočljivo podlogo za na posteljico, ti lahko povem, da sem jo jaz naročila iz BC preko interneta. Čez 2 dni sem jo imela doma. Zdej sem naročila previjalno komodo v pikapolonici. Sem kar boljše volje. Bom potem prpopala njeno slikco. Baje naj bi jo poslali v 5 delovnih dneh. Pa sem izvedela, da v petek dobimo naš avto. Ga bodo zdej popravili samo toliko, da bo v voznem stanju (nova šipa in luči), na ličarska popravila bo pa treba počakat do oktobra, ker je gužva, ker je bilo toliko avtov uničenih. Ma važno da je vozen. Ej punce, sem ugotovila, da v soboto začnem 38. teden, pa magnesol neham pit, v petek je pa luna. A bi blo pametno uštimat potovalko? Ma ne...
< Sporočilo je popravil nyna84 -- 16.7.2008 13:32:30 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:35:26
|
|
|
|
nyna84
|
Evo našo previjalno. Sem sicer hotelo v naravni barvi, ker imava spalnico v barvi bukve, ma bo tud ta ok.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:35:57
|
|
|
|
Ryssa
|
Ojla! Sem imela pregled danes pri diabetologu, hvalabogu verjetno zadnjič, je vse ok, sladkor v mejah normale Pa mal sva šla še po trgovinah in nabavila vse kar rabimo, še pleničke Noč sem imela tako da brezveze kaj govorit, celo noč krči. Me je ratalo že strah. Pa včeraj popoldan sem imela krče, ki so se pojavljali že na 3 minute Samo so potem k sreči minili oz. so bili manj pogosti. Me še vedno črviči kot med menstruacijo. Upam da mine. Pijem ta močan magnezij Fidimag pa ni nič boljše. Zdajle bom šla tako počivat, pa dela kosilo. Če do jutri ne bodo minili ti krči se bom šla pa pokazat k G, samo se ful bojim da bi me obdržali. Nagovarjam malega da naj še počaka vsaj dva tedna, še najboljše če kar tri, upam da bo ubogal. Imam še veliko za naredit, za oprat, zlikat in res ne vem kdaj bom Ja pa še nekaj. Majčkeno mi je sumljiv tale malinov čaj. Predvčerajšnjim in včeraj sem si naredila eno skodelico in evo krči so tu. Saj sem jih imela že prej, samo bolj redke in blage Ne vem če ima lahko kakšne veze, ampak čaj bo še kar lepo počakal nekaj tednov naty zgleda da sva nekje na istem Končno novičke od Neže in to lepe. Čestitke!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:41:45
|
|
|
|
tejkaz
|
Neža7, iskrene čestitke. Se mi je kar zdelo, da je šla v Rim. Jaz moram kupiti še trdo podlogo za na previjalno mizo za previjat. Nepremočljivo podlogo za v postejo že imam.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:50:33
|
|
|
|
ozziebo
|
Neža, iskrene čestitke celi družinici ! Nyna, luštna previjalna!! Upam, da bo več sreče kot v BC. Ryssa, malo še počakaj s čajem. Pa dobro, da imate zdaj vse nakupljeno!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:55:59
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Nyna, luštna previjalna!! Upam, da bo več sreče kot v BC. Jaz tudi. tejkaz, evo link od BC e-trgovine, če ti kaj pomaga. To je vse kar imajo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 13:57:53
|
|
|
|
naty13
|
Evo, nejc se zbudi po eni uri, pa se mi je zdel vroč, mu zmerim vročino in jo ima 38. Pa da ne bo noric fasal, me je kar groza. Sploh ne vem koga naj pazim, sebe ali Nejca
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 14:15:57
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Hej čvekice! Najprej ČESTITKE Neži7!!!! Ampak je pa tudi kar konkretno prehitela svoj PDP. No, glavno da je vse vredu. A kaj in kako je rodila pa nobena nima informacij? Naty, saj ti si norice že prebolela a, ne? Jaz mislim, da te glede tega nima kaj skrbeti. Če pa slučajno ta čas rodiš pa mislim, da za dojenčka tudi ni nevarno...je še premajhen...oz. se ne bi nalezel noric. Ryssa, ampak meni so pa teli tvoji krči sumljivi. Kaj pa če bi se šla vseeno mal pokazat? Da te slučajno kaj ne prehiti. Nyna84, jah počas boš res mogla pripravit potovalko ...pa še tale petkova lunica lahko sumljivo sveti. Da ne boš potem sredi noči vsa panična reči skup spravlala. Jaz sem danes kar OK spala. Pa še sedajle sem 1 urco oddremala ...mmm je pasalo. Sva šla z malim prejle z vozičkom na igrišče, pa me je kar mal zdelala hoja in vročina. No, zde mam pa obiske...je prišla od brata punca pokazat kaj je sešila za naš košek
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 14:19:43
|
|
|
|
tejkaz
|
Nyna, hvala. Bom šla kar v trgovino pogledat. Po mojem imajo tam več na zalogi. Naty, a norice se z vročino začnejo? Mogoče ima pa vročino zaradi teh temperaturnih in klimatskih razlik. Če bo pa pikice dobil, pa pojdita k zdravniku. Za Nejca ni hudo, da jih zdaj preboli, tudi ti jih ne moreš več dobiti, ker si jih že prebolela, s tem tudi dojenček ne. Vendar je potem bolje, da 21 dni kolikor je inkubacijska doba ne rodiš. Držim pesti, da se vse dobro izteče.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 14:48:56
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Naty, a norice se z vročino začnejo? Mogoče ima pa vročino zaradi teh temperaturnih in klimatskih razlik. Če bo pa pikice dobil, pa pojdita k zdravniku. Za Nejca ni hudo, da jih zdaj preboli, tudi ti jih ne moreš več dobiti, ker si jih že prebolela, s tem tudi dojenček ne. Vendar je potem bolje, da 21 dni kolikor je inkubacijska doba ne rodiš. Držim pesti, da se vse dobro izteče. Prva stopnja za norice je vročina. Nekateri jo imajo, nekateri ne. Se zavedam da zame in plod ter Nejca ni nevarno, ampak, če bi prej rodila, bi lahko prenesel na dojenčka. Tako sem jaz na svojega bratca, ko je bil star 6 tednov. 2v1 bom pa težko zdržala 3 tedne glede na to kaj se dogaja.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 15:08:17
|
|
|
|
pingo80
|
Matejka_ - jaz tud nimam še nič oprano. Sm se pa odločla, da naslednji teden zares začnem. Čakam še na cotke ene kolegice, ki pride v ponedeljek z morja, pol se pa prava akcija začne. Mi pa tud ni, da bi mi kdo drug to uredil, za našo pikico bom to sama opravla. Kaja02 - tole s CTG-ji je blo pa men tud čudn. Jaz ga sicer mam naslednji teden, ko bom komi 35. teden, moja kolegica ima pa danes rok in tud prvi CTG v nosečnosti. Sm bla sama tko začudena, ko mi je rekla, da ga nikol ni imela. Je zgleda čist odvisn od G. lana777 - veš, da sm si tud jaz govorila, da ko pa ne bom v službi (enaka ura vstajanja, al pa kako minutko prej), bom pa spala dokler se bo dal. Ja, zdej sem pa ko ris že ob 5-ih, 6-ih. Je pa res, da pol podnev mal nadoknadim. Glede otekanja sva tud na istem - cel junij v službi so ble moji gležnji kot buhtlčki, zdaj sicer še otekam, ampak to sploh ni več omembne vredno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?