|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.6.2008 22:08:01   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro...danes smo se ponoč spet dvakrat zbudil za jest..očitno imamo spet preskok v papici, potrebujemo več kot pridelamo user posted image user posted image user posted image ...no saj če potem takoj nazaj zaspi ni panike.

v glavnem včeraj zvečer princess zaspi okoli 21h, midva se glih fajn ''pogovarjat'' začneva user posted image user posted image user posted image pa se zčne dret. jaz skočim v luft pa gas gledat kaj je. nič in ona spi naprej. se vrnemo nazaj na ''pogovor'' pa user posted image ek mali spet začne dret, greva gledat pa ona to v spanju..potem naju je pa itak minila želja po ''pogovorih''. a vaši tud kaj v spanju kričijo? nam se to zdaj že kak teden dogaja, da tud sred noči nekaj tulit začne, ko pa grem pogledat pa ona spi. kaj jo more dajejo??

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Sva bili danes s kolegico na vozičkanju..pa je bila naša na koncu tako sitna, sploh ni hotela bit v vozičku..a se je kateri to že kdaj zgodil? in sem jo pol več kot pol ure nosila na rokah, da se ni drla..zraven pa še voziček rinla..sem mislila,da mi bodo roke odpadle..

mlavla
jaz imam isti problem zdaj že ene 5 dni. pa ne, da jo nosim pol ure. nesem jo na sprehodu tja in nazaj. mogoče se mal z igračkami zamoti ampak to je tko ene 10 minut pol bi bla pa ona pokonc. pa sem jo za foro v vozičku zdaj en dan dvignila je bil pa mir.user posted image   mogoče nam sporočajo, da je treba počas dvignit naše malčke, čeprav jaz si skor ne upam še.. sam hudič a je kaj boljše, če pa jo jaz nosim pa zraven še voziček porivam user posted image user posted image user posted image

ravno to se je pri nas dogajalo včeraj. Je jokal, pridem pa do njega, pa spiuser posted image
Nč jasn...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.6.2008 22:13:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

čer,

naš maček spi...danes presenetljivo hitrouser posted image brez problemov...danes je zlo veliko spal...pa še na potep nama je ratal it-kak fajn....ta teden pridno zapravljava evreuser posted image ...
Čudno mi je da nisem dobila nč paketuser posted image a-glede na to da so me isti dan klicali kot vse vasuser posted image user posted image user posted image ...bo že...uglavnem v brežicah pa bodo končno odprli trgovino za otročkeuser posted image ...

drgače pa zdejle dežuje pri nas

Kati kati, kaj ti si prov iz Brežic? Jst mam v tistih koncih namreč babico in se včasih tudi po tistih koncih potikamuser posted image

A res js sem zelo veliko tam, ker imam oboje stare starše od tam- artiče in dobova...pa še brat ima parcelo tam... iz kje pa si ti? kam greš to v brežice?

jst pa hodim malo nižje dol. V mokrice. V isti vasi imam namreč stare starše.
Imam pa tudi sestrično v Artičah :)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.6.2008 22:14:10   
nizy
jao ,jao suzi ,jaz sem pa glih  2kg shujšala , pa maš take recepte ,da šla kar zdaj pečt user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.6.2008 22:25:48   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Joj Suzi, zdele bom pa sam še dol padla user posted image  a mi pošlješ en velik kos, prosim? Mi kar tipkovnico zaliva ...

user posted image user posted image user posted image  a vas malo hecam???user posted image
evo, ko boste prišle na obisk, samo za vas spečem cel pladenj ledenega neba!!! obljubim!! user posted image

Hm, naša pa še ne kaže nobenega zanimanja za GH. bomo še počakali.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.6.2008 22:27:10   
Suzi*
nizy, kako ti je ratalo shujšat? jaz raje ne stopim na vago, ker se mi zdi da kar hajam., user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.6.2008 22:29:55   
pina-1
čer.

sem besna kot 10001 user posted image . Pordam mojga moća, če kera joče met kretena v hiši, dam ZASTONJuser posted image user posted image . MAter, mu je težko mrdnit z uno svojo glavo če ga jaz kaj prosim. ČE bi ga pa kdorkoli drugi, bi pa še v knjižico šou, sam da bi naredu.user posted image user posted image user posted image  ZDejle tuki na kavču špila gozdarja, meni gre pa na živce. Ga bom kar tuki pustila. Niti najmanjšega namena nimam ga zbudit. Če je on lahko svuser posted image  pol sem lahko enkrat tudi jaz. Škoda samo da ma jutri r. dan, ker če ne bi opalila kar ene par dni tihe.user posted image user posted image user posted image

No evo sem se skašljala, grem za nazaj prebrat, pa vas še enkrat pridem pozdravit in grem, ker mi res ni za bit v njegovi bližiniuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.6.2008 22:34:25   
Janey
meti mene tut še kar šivi bolijo, ampak ko sem vlžana me manj, pa lubrikant uporabima pa mogoče ene 2,3krat boli ko not potisne potem pa nič več. oprosti da sem tak šlevasto napisalauser posted image

sma se spičla prej..zdaj ko je delal izpit za motor si je lahko vedno fraj vzel na delu, zdaj ko pa jaz rabim za mojo šolo, za katero plačujem celo premoženje pa ne more tak delat, kak te to zgleda...mah...ne vem če bomo dans kaj vrtičkaliuser posted image user posted image sm jezna ko pes..sem rekla da bom varstvo plačala..te pa se kar naenkrat lahko vse zmeni, pa ga bo on meluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.6.2008 22:36:04   
Janey
o pinči vidim da sma v istem drekuuser posted image sej bo ane...

lahko noč babe

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.6.2008 22:39:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

o pinči vidim da sma v istem drekuuser posted image sej bo ane...

lahko noč babe

bo ja ko ga s ponvo mahnem poglavi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.6.2008 22:41:24   
ELMA
Vi kar jejte ledeno nebo , ni čudno da skoz jamrate za kilograme če skoz jeste tko dobra peciva ....(jaz nisem nič na dijeti user posted image  lahko dobim en kos user posted image )   mene pa skrbi ...Moja Elma že dva dni ni kakala ,user posted image , to se nam prvič dogaja , pa mi se zdi mal čudn ,  ker ponavadi , vsak dan kaka enkrat ali dvakrat .

Al  je to mogoće zato ker sem ji začela dodajati Novalac , ker imam premal mleka ????Kaj mislite ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.6.2008 22:42:37 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
12.6.2008 22:47:01   
pina-1
grem ker mi gre na živce tale moj gozdar.

mejete se fajn, in suzi ne štrajkam samo mi kronično primankuje časa. Najprej čez dan ana full malo spi, evo zvečer pa se vedno oglasimuser posted image

ajd grem..nočko

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
12.6.2008 22:52:17   
jencili
Vrtnica, nama so rekli, da morava Taju vedno kožico dol potegnit, tko da to počneva in pri umivanju in pri kopanju. Vedno do konca, kukr pač gre. Ravno zato naj bi to počeli, da ne bi prišlo do kakega vnetja, ker se umazanija nabira notri. Midva mu že od začetka to počneva, pa ni nobenih težav. Ko to nardiva, niti trzne ne. Se mi zdi pa dobro, da se to sčisti!

Čvekice, za jutri pol velja. Okoli 10-ih.
Hehe, sam Taja bo treba prej zbudit. Dons je bla budnica od 15.45user posted image . Res pa je, da smo se prej zjutri malo pogovarjaliuser posted image
Ne vem pa kaj mu je. Prej je mel že nek 'ritem' spanja cerimo 6-8 ur. Zadnji dve noči, pa se mi zbuja na cca 4 ure. In to tko s ful jokom in pol začne samo prdkat. Pa nič posebnega ne jem. Nič kar ne bi že tudi prejuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
12.6.2008 23:18:20   
nizy
suzi - sem bila na 6 dnevni dieti ,  moj user posted image je hujšal z mano in zgubu 4 kg  user posted image ,jaz pa samo 2kg ,ker sem si  malo prilagodila zaradi dojenja user posted image , aja ,pa cel teden nismo kruha jedli  ,pa nič sladkarij user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
12.6.2008 23:21:24   
Suzi*
user posted image user posted image  no, pol pa zgleda da so zdaj od pediatrov drugačna navodila glede lulčkov kot pred tremi leti. user posted image  al sem pa jaz šašava, pa sem kej preslišala. user posted image

Pinči, kaj za enga user posted image  sta pa imela? user posted image  sej bo boljš. pa nikar s ponvijo okol letat. user posted image
Janey, sej bo. mogoče daš malega dol k tašči, pa se boš lahko učila....čeprav vem da je ne moreš, samo mogoče bi ti pa vseeno prav prišla.
elma, pri dojenih user posted image  je normalno tud če po 5 dni ne kakajo. če ji pa dodajaš, ji pa mogoče ponudi še kaj več za pit.  

grem pod tuš pa spat.

nočko.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
12.6.2008 23:24:04   
Suzi*
nizy, a ti pa kar po dieti posegaš? jaz si kar nekako ne upam še. user posted image  ko se bomo manj dojili, pa da bo že kaj GH jedla, pol pa grem na ločevalno, da se oklestim. user posted image

zdej pa res grem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
12.6.2008 23:27:42   
Bajsa
Februarka user posted image user posted image user posted image  za oblekico!
Bamby super za trugo za avtouser posted image .
Jutr okol 10 kavica, če se bo madam seveda strinjala, ne sej se bo.
Larisa če ti po dojenju noče več potegnt, pol zih ni več lačen.
Suzi Žena je res cortek, pa Anžej tud pravi veliki bratec user posted image .
Pina in Janey mahnte tele svoje dece enkrat s ponvijo al pa valarjem, al pa kr obojim po glavi, mogoče se bo tist zrak namesto možganov pretresel in bodo začeli razmišljat. Jaz sem sicer probala pr mojmu pa ni deloval, mogoče zato ker je policaj user posted image user posted image user posted image  Joj če bi vidu kaj sem napisalauser posted image . No sam res, ne more bit vsak policist.
Nč grem spat, sem glih zmazala en kos tortice, zdej me pa še politanke kličejo, pa se jim ne morem upret, zato rajšš grem.

Sladke sanje mamice in februarčki in februarčice!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
12.6.2008 23:30:03   
vrtnica76
Čeeeer!
Jencili hvala ,si me rešila tuhtanja okrog tega.Prav zanimivo,kako različna mnenja zaslediš.Pa ne sam glede tega,tut ostale zadeveuser posted image .Sem še sodelavko vprašala,ki je imela z obema sinovoma problem glede kožice in je rekla naj kar čistimo,da kasneje ne bo težav.Ko so malo starejši je pa še huje.
Jaz sem si pa eno fino delo naštimala.Sem mislila,kako bom moje dva otroka lepo na hitrico opedenala in spat spravila je blo pa ravno nasprotno.Razbila sem Janezovo stekleničkouser posted image .Po celi kuhinji se je razletelo na prafaktorjeuser posted image .Grrrroza!Zdej sem pa Tamari resnično zabičala naj nosi copate,ker drugače lahko kakšno fajn glažovno faše v podplat.Sem temeljito pometla in še posesalaUpam da ne bo kakšne neprijetne situacije.Smo šli pa mal bol pozno spat zaradi nerodne mamiuser posted image .Zdej sta že globoko v mižulah,Tamara se gre pa gozdarkouser posted image .Tak mejhen nos in tolk hudo smrčiuser posted image .Ne morš verjet.Tamal se je pa tut prej v spanju nekej cmizil,zdej pa lepo pančkauser posted image .
Celo lase sem si uspela oprat,user posted image jaz in skor odtok zamašila,ker mi tolk lase izpadajo.Upam,da ne bom plešasta ratalauser posted image ,ker to je pa res že tu mačuser posted image .Najraj bi se na paža postrigla,sam mi bo pol žaluser posted image .
Zdej je pa čas,da grem ša sama v mižuleuser posted image .
Nočko vsem.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.6.2008 6:53:50   
buči
Jutro, vidim, da niste prav čvekale. ne bom dosti pisla, ker se mi ful v glavi vrti in težko dol gledal. Čakam serviserja, upam, da ne bo celo premoženje hotel, sicer raje kupim nov stroj!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.6.2008 7:42:00   
itata
jutro,
evo gremo še mal spat. ponoč smo se sicer 3x dojil, ampak je pa dokaj hitr zaspal nazaj in se odložil v posteljico, tko da kar ok. mojga sem tud jaz kar na kavču pustila. kaj je tem decom!?? kupim karte da greva midva danes na koncert. zrihtam varstvo, on včeraj popoldne po btc-ju hara, seveda pozabi, da imava danes koncert in se zmeni za okulista danes ob 20:30 (ok kera čudna ura itak) in zdej noče prestavit, ker paca ta pregled že pol leta (kar si je seveda sam kriv)user posted image  kr neki. sej je res, da se ne bo začel pred 21h... sam mi gre vseen na živce sto na uro...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.6.2008 7:57:04   
ELMA
Jutro , naša se je samo enkrat  zbudila za jest user posted image  , kak je lepo da se mal človek naspi , pa še glavo mam težko , kosti me bolijo , kt da sm kakšno virozo fasala  , Upam da jo ne bo Elma tudi dobila .od mene...user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.6.2008 8:09:40   
misar
dobro jutro

ooo vidim, da je dan jeze na moške..midva sva se tud že navsezgodaj v postelji vsekalauser posted image user posted image user posted image no  pa že včer zvečer nisva bila več taprava...hmmm luna??user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.6.2008 8:17:21   
vrtnica76
Jutro!
Mi smo kar dobro spali.Okrog 4.30je nekej jokcal,sem ga šla pogledat in si je odejco čist zbrcal pa ga je zeblo.Upam,da se mi ne bo prehladil.user posted image Mal razmišljam,da bi mu kar žakelček kupila,da mi ne bo treba skos vstajat in ga pokrivat.
Pol  je pohlastal eno zizo in zaspal.Nama pa nekak ne rata,da bi ga ponoč,ko se podojiva dala nazaj v posteljco spat,ker mene tut zmanjka.Me skrbi,da se ne bo fantič navadil tegauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
13.6.2008 8:29:09   
ella79
jutro user posted image
naša šefica ravno pri zajtrku, je spet pridno spančkala od 20:30 pa do zdele user posted image res raztura s temle nočnim spanjem. Pa še to zjutri nič ne joka, se jaz sama zbudim in grem v njeno sobico pogledat kakšna je situacija in ona se na ves glas reži user posted image user posted image al pa zajčka navija user posted image res je potrpežljiva, no sej je pa po dnevi tok manj user posted image
zdej pa še kavo naredim pa neki pojem, bom šla mal prej v KR, k mam še ene par opravkov pred zmenkom, potem pa mal čez deset prideva user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
13.6.2008 8:32:40   
misar
no mal sem vas prebrala...

danes smo kar ok spali..je jedla 2x, ob enih pa ob šestih in obakrat takoj nazaj zaspala user posted image user posted image user posted image tako, da načeloma sem se naspala user posted image user posted image , načeloma user posted image user posted image

vidim, da spet o kilogramih razpravljate user posted image user posted image user posted image skorajda ne bi več o tem, ker boste rekle, da sem prismojena. ne sam da sem padla na najnižjo kilažo, kar jih imam v odrasli dobi, tud hlače so mi v trgovini vse prevelike, tud 34 št. user posted image pravzaprav NO COMENT

kar se dojenja tiče...larisa nič bat, sam ponudba in povpraševanje se usklajujeta. je pri nas isto trenutno. sem včeraj tud poskus naredila in ji hotela zvečer dat mal izčrpanega mleka pa tud ni potegnila, tako, da ziher ni lačna, sam tud sama mal pomagam, da začnejo mlekarne bolj delat. ponavadi zvečer nazadnje je ob cca20 uri, pa si jaz preden grem spat še obe zizi zdaj izčrpam, tako, da ponoč mlekarne ne zaštrajkajo. in je po ene 4 ih dneh zdaj že boljše user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1524
13.6.2008 8:35:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Pina in Janey mahnte tele svoje dece enkrat s ponvijo al pa valarjem, al pa kr obojim po glavi, mogoče se bo tist zrak namesto možganov pretresel in bodo začeli razmišljat. Jaz sem sicer probala pr mojmu pa ni deloval, mogoče zato ker je policaj user posted image user posted image user posted image  Joj če bi vidu kaj sem napisalauser posted image . No sam res, ne more bit vsak policist.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bo vidu tega... user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.