Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:08:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro...danes smo se ponoč spet dvakrat zbudil za jest..očitno imamo spet preskok v papici, potrebujemo več kot pridelamo ...no saj če potem takoj nazaj zaspi ni panike. v glavnem včeraj zvečer princess zaspi okoli 21h, midva se glih fajn ''pogovarjat'' začneva pa se zčne dret. jaz skočim v luft pa gas gledat kaj je. nič in ona spi naprej. se vrnemo nazaj na ''pogovor'' pa ek mali spet začne dret, greva gledat pa ona to v spanju..potem naju je pa itak minila želja po ''pogovorih''. a vaši tud kaj v spanju kričijo? nam se to zdaj že kak teden dogaja, da tud sred noči nekaj tulit začne, ko pa grem pogledat pa ona spi. kaj jo more dajejo?? IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Sva bili danes s kolegico na vozičkanju..pa je bila naša na koncu tako sitna, sploh ni hotela bit v vozičku..a se je kateri to že kdaj zgodil? in sem jo pol več kot pol ure nosila na rokah, da se ni drla..zraven pa še voziček rinla..sem mislila,da mi bodo roke odpadle.. mlavla jaz imam isti problem zdaj že ene 5 dni. pa ne, da jo nosim pol ure. nesem jo na sprehodu tja in nazaj. mogoče se mal z igračkami zamoti ampak to je tko ene 10 minut pol bi bla pa ona pokonc. pa sem jo za foro v vozičku zdaj en dan dvignila je bil pa mir. mogoče nam sporočajo, da je treba počas dvignit naše malčke, čeprav jaz si skor ne upam še.. sam hudič a je kaj boljše, če pa jo jaz nosim pa zraven še voziček porivam ravno to se je pri nas dogajalo včeraj. Je jokal, pridem pa do njega, pa spi Nč jasn...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:13:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: kati kati čer, naš maček spi...danes presenetljivo hitro brez problemov...danes je zlo veliko spal...pa še na potep nama je ratal it-kak fajn....ta teden pridno zapravljava evre ... Čudno mi je da nisem dobila nč paket a-glede na to da so me isti dan klicali kot vse vas ...bo že...uglavnem v brežicah pa bodo končno odprli trgovino za otročke ... drgače pa zdejle dežuje pri nas Kati kati, kaj ti si prov iz Brežic? Jst mam v tistih koncih namreč babico in se včasih tudi po tistih koncih potikam A res js sem zelo veliko tam, ker imam oboje stare starše od tam- artiče in dobova...pa še brat ima parcelo tam... iz kje pa si ti? kam greš to v brežice? jst pa hodim malo nižje dol. V mokrice. V isti vasi imam namreč stare starše. Imam pa tudi sestrično v Artičah :)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:14:10
|
|
|
|
nizy
|
jao ,jao suzi ,jaz sem pa glih 2kg shujšala , pa maš take recepte ,da šla kar zdaj pečt
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:25:48
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Joj Suzi, zdele bom pa sam še dol padla a mi pošlješ en velik kos, prosim? Mi kar tipkovnico zaliva ... a vas malo hecam??? evo, ko boste prišle na obisk, samo za vas spečem cel pladenj ledenega neba!!! obljubim!! Hm, naša pa še ne kaže nobenega zanimanja za GH. bomo še počakali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:27:10
|
|
|
|
Suzi*
|
nizy, kako ti je ratalo shujšat? jaz raje ne stopim na vago, ker se mi zdi da kar hajam.,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:29:55
|
|
|
|
pina-1
|
čer. sem besna kot 10001 . Pordam mojga moća, če kera joče met kretena v hiši, dam ZASTONJ . MAter, mu je težko mrdnit z uno svojo glavo če ga jaz kaj prosim. ČE bi ga pa kdorkoli drugi, bi pa še v knjižico šou, sam da bi naredu. ZDejle tuki na kavču špila gozdarja, meni gre pa na živce. Ga bom kar tuki pustila. Niti najmanjšega namena nimam ga zbudit. Če je on lahko sv pol sem lahko enkrat tudi jaz. Škoda samo da ma jutri r. dan, ker če ne bi opalila kar ene par dni tihe. No evo sem se skašljala, grem za nazaj prebrat, pa vas še enkrat pridem pozdravit in grem, ker mi res ni za bit v njegovi bližini
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:34:25
|
|
|
|
Janey
|
meti mene tut še kar šivi bolijo, ampak ko sem vlžana me manj, pa lubrikant uporabima pa mogoče ene 2,3krat boli ko not potisne potem pa nič več. oprosti da sem tak šlevasto napisala sma se spičla prej..zdaj ko je delal izpit za motor si je lahko vedno fraj vzel na delu, zdaj ko pa jaz rabim za mojo šolo, za katero plačujem celo premoženje pa ne more tak delat, kak te to zgleda...mah...ne vem če bomo dans kaj vrtičkali sm jezna ko pes..sem rekla da bom varstvo plačala..te pa se kar naenkrat lahko vse zmeni, pa ga bo on mel
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:36:04
|
|
|
|
Janey
|
o pinči vidim da sma v istem dreku sej bo ane... lahko noč babe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:39:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey o pinči vidim da sma v istem dreku sej bo ane... lahko noč babe bo ja ko ga s ponvo mahnem poglavi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:41:24
|
|
|
|
ELMA
|
Vi kar jejte ledeno nebo , ni čudno da skoz jamrate za kilograme če skoz jeste tko dobra peciva ....(jaz nisem nič na dijeti lahko dobim en kos ) mene pa skrbi ...Moja Elma že dva dni ni kakala , , to se nam prvič dogaja , pa mi se zdi mal čudn , ker ponavadi , vsak dan kaka enkrat ali dvakrat . Al je to mogoće zato ker sem ji začela dodajati Novalac , ker imam premal mleka ????Kaj mislite ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 12.6.2008 22:42:37 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:47:01
|
|
|
|
pina-1
|
grem ker mi gre na živce tale moj gozdar. mejete se fajn, in suzi ne štrajkam samo mi kronično primankuje časa. Najprej čez dan ana full malo spi, evo zvečer pa se vedno oglasim ajd grem..nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 22:52:17
|
|
|
|
jencili
|
Vrtnica, nama so rekli, da morava Taju vedno kožico dol potegnit, tko da to počneva in pri umivanju in pri kopanju. Vedno do konca, kukr pač gre. Ravno zato naj bi to počeli, da ne bi prišlo do kakega vnetja, ker se umazanija nabira notri. Midva mu že od začetka to počneva, pa ni nobenih težav. Ko to nardiva, niti trzne ne. Se mi zdi pa dobro, da se to sčisti! Čvekice, za jutri pol velja. Okoli 10-ih. Hehe, sam Taja bo treba prej zbudit. Dons je bla budnica od 15.45 . Res pa je, da smo se prej zjutri malo pogovarjali Ne vem pa kaj mu je. Prej je mel že nek 'ritem' spanja cerimo 6-8 ur. Zadnji dve noči, pa se mi zbuja na cca 4 ure. In to tko s ful jokom in pol začne samo prdkat. Pa nič posebnega ne jem. Nič kar ne bi že tudi prej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 23:18:20
|
|
|
|
nizy
|
suzi - sem bila na 6 dnevni dieti , moj je hujšal z mano in zgubu 4 kg ,jaz pa samo 2kg ,ker sem si malo prilagodila zaradi dojenja , aja ,pa cel teden nismo kruha jedli ,pa nič sladkarij
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 23:21:24
|
|
|
|
Suzi*
|
no, pol pa zgleda da so zdaj od pediatrov drugačna navodila glede lulčkov kot pred tremi leti. al sem pa jaz šašava, pa sem kej preslišala. Pinči, kaj za enga sta pa imela? sej bo boljš. pa nikar s ponvijo okol letat. Janey, sej bo. mogoče daš malega dol k tašči, pa se boš lahko učila....čeprav vem da je ne moreš, samo mogoče bi ti pa vseeno prav prišla. elma, pri dojenih je normalno tud če po 5 dni ne kakajo. če ji pa dodajaš, ji pa mogoče ponudi še kaj več za pit. grem pod tuš pa spat. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 23:24:04
|
|
|
|
Suzi*
|
nizy, a ti pa kar po dieti posegaš? jaz si kar nekako ne upam še. ko se bomo manj dojili, pa da bo že kaj GH jedla, pol pa grem na ločevalno, da se oklestim. zdej pa res grem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 23:27:42
|
|
|
|
Bajsa
|
Februarka za oblekico! Bamby super za trugo za avto . Jutr okol 10 kavica, če se bo madam seveda strinjala, ne sej se bo. Larisa če ti po dojenju noče več potegnt, pol zih ni več lačen. Suzi Žena je res cortek, pa Anžej tud pravi veliki bratec . Pina in Janey mahnte tele svoje dece enkrat s ponvijo al pa valarjem, al pa kr obojim po glavi, mogoče se bo tist zrak namesto možganov pretresel in bodo začeli razmišljat. Jaz sem sicer probala pr mojmu pa ni deloval, mogoče zato ker je policaj Joj če bi vidu kaj sem napisala . No sam res, ne more bit vsak policist. Nč grem spat, sem glih zmazala en kos tortice, zdej me pa še politanke kličejo, pa se jim ne morem upret, zato rajšš grem. Sladke sanje mamice in februarčki in februarčice!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 23:30:03
|
|
|
|
vrtnica76
|
Čeeeer! Jencili hvala ,si me rešila tuhtanja okrog tega.Prav zanimivo,kako različna mnenja zaslediš.Pa ne sam glede tega,tut ostale zadeve .Sem še sodelavko vprašala,ki je imela z obema sinovoma problem glede kožice in je rekla naj kar čistimo,da kasneje ne bo težav.Ko so malo starejši je pa še huje. Jaz sem si pa eno fino delo naštimala.Sem mislila,kako bom moje dva otroka lepo na hitrico opedenala in spat spravila je blo pa ravno nasprotno.Razbila sem Janezovo stekleničko .Po celi kuhinji se je razletelo na prafaktorje .Grrrroza!Zdej sem pa Tamari resnično zabičala naj nosi copate,ker drugače lahko kakšno fajn glažovno faše v podplat.Sem temeljito pometla in še posesalaUpam da ne bo kakšne neprijetne situacije.Smo šli pa mal bol pozno spat zaradi nerodne mami .Zdej sta že globoko v mižulah,Tamara se gre pa gozdarko .Tak mejhen nos in tolk hudo smrči .Ne morš verjet.Tamal se je pa tut prej v spanju nekej cmizil,zdej pa lepo pančka . Celo lase sem si uspela oprat, jaz in skor odtok zamašila,ker mi tolk lase izpadajo.Upam,da ne bom plešasta ratala ,ker to je pa res že tu mač .Najraj bi se na paža postrigla,sam mi bo pol žal . Zdej je pa čas,da grem ša sama v mižule . Nočko vsem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 6:53:50
|
|
|
|
buči
|
Jutro, vidim, da niste prav čvekale. ne bom dosti pisla, ker se mi ful v glavi vrti in težko dol gledal. Čakam serviserja, upam, da ne bo celo premoženje hotel, sicer raje kupim nov stroj!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 7:42:00
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo gremo še mal spat. ponoč smo se sicer 3x dojil, ampak je pa dokaj hitr zaspal nazaj in se odložil v posteljico, tko da kar ok. mojga sem tud jaz kar na kavču pustila. kaj je tem decom!?? kupim karte da greva midva danes na koncert. zrihtam varstvo, on včeraj popoldne po btc-ju hara, seveda pozabi, da imava danes koncert in se zmeni za okulista danes ob 20:30 (ok kera čudna ura itak) in zdej noče prestavit, ker paca ta pregled že pol leta (kar si je seveda sam kriv) kr neki. sej je res, da se ne bo začel pred 21h... sam mi gre vseen na živce sto na uro...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 7:57:04
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro , naša se je samo enkrat zbudila za jest , kak je lepo da se mal človek naspi , pa še glavo mam težko , kosti me bolijo , kt da sm kakšno virozo fasala , Upam da jo ne bo Elma tudi dobila .od mene...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:09:40
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro ooo vidim, da je dan jeze na moške..midva sva se tud že navsezgodaj v postelji vsekala no pa že včer zvečer nisva bila več taprava...hmmm luna??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:17:21
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Mi smo kar dobro spali.Okrog 4.30je nekej jokcal,sem ga šla pogledat in si je odejco čist zbrcal pa ga je zeblo.Upam,da se mi ne bo prehladil. Mal razmišljam,da bi mu kar žakelček kupila,da mi ne bo treba skos vstajat in ga pokrivat. Pol je pohlastal eno zizo in zaspal.Nama pa nekak ne rata,da bi ga ponoč,ko se podojiva dala nazaj v posteljco spat,ker mene tut zmanjka.Me skrbi,da se ne bo fantič navadil tega .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:29:09
|
|
|
|
ella79
|
jutro naša šefica ravno pri zajtrku, je spet pridno spančkala od 20:30 pa do zdele res raztura s temle nočnim spanjem. Pa še to zjutri nič ne joka, se jaz sama zbudim in grem v njeno sobico pogledat kakšna je situacija in ona se na ves glas reži al pa zajčka navija res je potrpežljiva, no sej je pa po dnevi tok manj zdej pa še kavo naredim pa neki pojem, bom šla mal prej v KR, k mam še ene par opravkov pred zmenkom, potem pa mal čez deset prideva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:32:40
|
|
|
|
misar
|
no mal sem vas prebrala... danes smo kar ok spali..je jedla 2x, ob enih pa ob šestih in obakrat takoj nazaj zaspala tako, da načeloma sem se naspala , načeloma vidim, da spet o kilogramih razpravljate skorajda ne bi več o tem, ker boste rekle, da sem prismojena. ne sam da sem padla na najnižjo kilažo, kar jih imam v odrasli dobi, tud hlače so mi v trgovini vse prevelike, tud 34 št. pravzaprav NO COMENT kar se dojenja tiče...larisa nič bat, sam ponudba in povpraševanje se usklajujeta. je pri nas isto trenutno. sem včeraj tud poskus naredila in ji hotela zvečer dat mal izčrpanega mleka pa tud ni potegnila, tako, da ziher ni lačna, sam tud sama mal pomagam, da začnejo mlekarne bolj delat. ponavadi zvečer nazadnje je ob cca20 uri, pa si jaz preden grem spat še obe zizi zdaj izčrpam, tako, da ponoč mlekarne ne zaštrajkajo. in je po ene 4 ih dneh zdaj že boljše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:35:07
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Pina in Janey mahnte tele svoje dece enkrat s ponvijo al pa valarjem, al pa kr obojim po glavi, mogoče se bo tist zrak namesto možganov pretresel in bodo začeli razmišljat. Jaz sem sicer probala pr mojmu pa ni deloval, mogoče zato ker je policaj Joj če bi vidu kaj sem napisala . No sam res, ne more bit vsak policist. upam, da ne bo vidu tega...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.