![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:29:36
|
|
|
|
Janey
|
suzi igra ravno ne, nekaj cvili če jo gor in dol ko se je mali zbudli pa ste kar naenkrat vse na f5 packe...grem stavit da zdaj nobene ni. Mali je spet zaspal sem pogruntala za igralno podlago bravo jaz. sem dala povšter gor pa malega na povšter in zdaj celo seže igračke in prav uživa je bil ziher pol ure gor, pa se tak izcrpal...pa zobki ga mucijo..pomoje bo drugi spet kmalu. packe ste s temi recepti da veste suzi kaka lepotica je žana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:33:21
|
|
|
|
Janey
|
spet ste vse spičle
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:39:08
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz sem tukej pod krinko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:40:46
|
|
|
|
itata
|
naš se pa neki jezi k si ne more cele igračke v usta stlačit par bodyjev in žabic sem mojmu naročila, da kupi, ker bo glih tam okol s tamalo šibal - pa da vidmo kaj bo iz tega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:44:37
|
|
|
|
pina-1
|
suzi hvala. sem pa med tem že neki spackala. sedaj pa vržem gore še malo čokoladnega preliva in potresem zorehi pa bo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 15:54:13
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem tudi tuki, mal f5 stiskam vmes Zoja je ravno pri popoldanskem spanju, jaz si bom pa mal nohtke porihtala, čeprav bi šla najrajš mal v ležečke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:00:45
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem nasši zdaj kašico dala in je bla vsa spacana, je kar roke tlačla v usta pa slinček tut in smo ga kar dol dali ,a smo se nasmejali ,madona kakšno veselje ,... sadne kašice pa ne mara, pa pit tut skor nič noče
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:05:41
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz bom tud verjetno nekaj spekla zdele.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:15:57
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz sem nasši zdaj kašico dala in je bla vsa spacana, je kar roke tlačla v usta pa slinček tut in smo ga kar dol dali ,a smo se nasmejali ,madona kakšno veselje ,... sadne kašice pa ne mara, pa pit tut skor nič noče a je lušno ne najbolše je tak da ma na rokah in jih da v usta in na začetku ko je vse to še igra otrok sam okuse spoznava...vsaj tak jaz mislim. Tisto z žličko je za začetek pač tak...za fine
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:16:21
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mesecnica - saj umetnega mleka tut ne sme razen Pregomina , ki ne vsebuje mlečnih beljakovin , itd. ,.... drugač se pregomin da dobit na recept ,.... predlog lahko napiše samo alergolog in pošlje na komisijo ,ta pa obravnava ,....mi smo pri naši Adni imeli te težave , takrat sem dojila in dodajala pregomin ,ker sem imela premalo svojega mleka ,..... zaradi blage hipotonije ,ni redno jedla in posledično manjša količina mleka Nizy - kaj pa je to hipotonija?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:45:05
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz pa pečem.....ledeno nebo. malečka se pogovarja z igračami, anžej bo pa zdele gledal tiste risanke, ki smo jih mi včasih.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 16:51:51
|
|
|
|
larisa
|
Ojla bejbe me kar par dni ni bilo na spregled Ukvarjam se z dojenjem in kar ne najdem časa za RR . Sem pa tud poskusla dat malemu flašo, po dojenju, pa niti slučajno noče A mislite da potem ni lačen, če noče? Tud če svoje mleko napumpam, ga noče pit, če mu ga pa pred dojenjem ponudim, pa takoj flašo potegne. Sklepam, da potem že ni lačen, ampak mal berem po forumu in nisem več tako prepričana v to No na srečanje mene ne bo, ker gremo na morje Vidim, da vas bo pa ker veliko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 17:19:52
|
|
|
|
nizy
|
mesecnica - jaz ti tega ne znam strokovno opredelit ,so pa NA stvari mišični tonusi ,rotacija , otrok je malo bolj neroden ,.... zdaj je stara že 3l ,pa se še zmeraj butne kam , ali pri teku jo včasih malo spodnese , drugače je pa zdaj živahna za 10 otrok . Na začetku je bila neješčna ,pa sam spala bi , pa plaziti je je začela pozneje ,kot tudi hoditi , ampak ni bilo pa sile , je pač shodila pri 16m,......smo na fizioterapijo hodil ,pa se je vse uredilo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 17:29:04
|
|
|
|
ella79
|
larisa jaz pa mislim, da če bi bil po dojenju še lačen, bi z veseljem flašo zagrabu kdaj greste na morje, da ti prej še za roj. dan čestitam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 17:42:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz pa mislim, da če bi bil po dojenju še lačen, bi z veseljem flašo zagrabu kdaj greste na morje, da ti prej še za roj. dan čestitam ja, jaz tud tko mislim, ker tako je pri meni... evo, mi smo šli po oblekco in se mi je kamen odvalu od srca, ker je z dolgimi rokavi in zdaj ne rabim jopice ampak sam en bel bodi dam spodej in je to to sam kaj k mam vse neki porisane bo treba enga belga kupt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 17:51:18
|
|
|
|
itata
|
naš tud spet neki spančka... smo šli mal v trgovino, da je šel mal ven z bajte vsaj, če že na sprehod ne moremo danes. skoz neku dežuje, čeprav zdej je pa glih nehal, tko da mpgpče ga pol še kej pred bajto nesem. grem pa jaz mal jest raj mesecnica: če ful hujšaš po mojem ni glih fajn. jaz jem tko 5x ali 6x na dan in to približno 1/3 več kot sem prej, ker tolk energije porabim za proizvodnjo mleka, zdej k ni tolk beljakovin pa še kdaj kej vmes prigriznem pa sem sam ene 2 kg shujšala. Tko da ti priporočam, da mal več ješ, ker je to za telo tudi utrujajoče (no jaz mam še to nočno zbujanje skoz, tko da sem še zaspana povrh, ampak ok)... morš se pazit, če se boš ti slabo počutla se bo tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 18:45:56
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz pa mislim, da če bi bil po dojenju še lačen, bi z veseljem flašo zagrabu kdaj greste na morje, da ti prej še za roj. dan čestitam Gremo pa ravno na mojo 30 ko , v ponedeljek . Upam, da se do takrat kej vreme porihta, drugač bo bolj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 18:55:17
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mesecnica: če ful hujšaš po mojem ni glih fajn. jaz jem tko 5x ali 6x na dan in to približno 1/3 več kot sem prej, ker tolk energije porabim za proizvodnjo mleka, zdej k ni tolk beljakovin pa še kdaj kej vmes prigriznem pa sem sam ene 2 kg shujšala. Tko da ti priporočam, da mal več ješ, ker je to za telo tudi utrujajoče (no jaz mam še to nočno zbujanje skoz, tko da sem še zaspana povrh, ampak ok)... morš se pazit, če se boš ti slabo počutla se bo tudi Itata - jaz jem 3x na dan. Pa še takrat nimam ideje kaj bi... Sam se mi zdi, da takrat full pojem. Ponavadi prvič jem od 12-ih - orenk kosilo - pa potem ponovno ob 18.00 - spet full - pa spet ob 21.00 kakšen mlečen riž ali zdrob (na riževem mleku). Vmes če sem lačna pa kakšen kruh namazan. Saj počutim se OK. Moj je pa čist paničen...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 19:23:32
|
|
|
|
mlavla
|
ma punce sej nam nikol ni prav..enim od vas teža pada..men npr. pa narašča kljub temu da manj jem..in pa polno dojim...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 19:45:50
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse?? a februarčke dajete pančkat...? jst naši hodim še mal dudo popravljat..je že skor pri palčkih... Drugač je bil pa dones en tak zopren, naporen dan..Neža je bila tako sitna..tud minuto ni mogla bit sama..takoj sirena... Zdele se moj vrača iz službe..pa je že neki teren za "pogovarjanje" pripravljal..jst sem pa tako crkjena..da bom sam v posteljo padla... Zdele Neži špila vrtiljak ..pa še mene ful uspava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 19:49:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Nujno vprašanje: mala se mi je zdela mal topla in sem ji zmerla vročino in ma 37.3 (pod pazduho). A je to velik zanjo in če je kaj nej nardim al bo to ˝samo zginl˝
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 20:06:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Nujno vprašanje: mala se mi je zdela mal topla in sem ji zmerla vročino in ma 37.3 (pod pazduho). A je to velik zanjo in če je kaj nej nardim al bo to ˝samo zginl˝ joj..sama nima izkušenj..sam glede nato, da je nad 37..si jst mislim,da je to vročina..najbrž je to reakcija na cepljenje..saj ste imele danes ? sori..če sem kaj zamešala..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 20:17:23
|
|
|
|
ella79
|
februarka kakor se spomnim, mi je pri cepljenju rekla, da če bo vročina do 38 C je še ok, drugače se je treba pridet pokazat. Sem šla pa prav v eno brošuro gledat in piše, da nad 37,2 C po pazduho je že temperatura drugače. Sam glede na to da ste imeli cepljenje pomoje ni panike
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 20:21:30
|
|
|
|
ella79
|
jeeeee 5
< Sporočilo je popravil ella79 -- 12.6.2008 20:23:49 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 20:23:18
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI ni se rezultatov zato se kr stiski pestke.... Ja men so tud rekl da do 38 ni panike, ce pa vec pa svecko v rito
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.