|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.6.2008 15:29:36   
Janey
suzi igra ravno ne, nekaj cvili če jo gor in dol user posted image

ko se je mali zbudli pa ste kar naenkrat vse na f5user posted image packe...grem stavit da zdaj nobene ni. Mali je spet zaspaluser posted image
sem pogruntala za igralno podlagouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jaz. sem dala povšter gor pa malega na povšter in zdaj celo seže igračke in prav uživauser posted image je bil ziher pol ure gor, pa se tak izcrpal...pa zobki ga mucijo..pomoje bo drugi spet kmalu.
packe ste s temi recepti da vesteuser posted image
suzi kaka lepotica je žanauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.6.2008 15:33:21   
Janey
spet ste vse spičleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.6.2008 15:39:08   
Suzi*
user posted image user posted image  jaz sem tukej pod krinkouser posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.6.2008 15:40:46   
itata
naš se pa neki jezi k si ne more cele igračke v usta stlačituser posted image  par bodyjev in žabic sem mojmu naročila, da kupi, ker bo glih tam okol s tamalo šibal - pa da vidmo kaj bo iz tegauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.6.2008 15:44:37   
pina-1
suzi hvala. sem pa med tem že neki spackala. sedaj pa vržem gore še malo čokoladnega preliva in potresem zorehi pa bo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.6.2008 15:54:13   
ella79
jaz sem tudi tuki, mal f5 stiskam vmes user posted image
Zoja je ravno pri popoldanskem spanju, jaz si bom pa mal nohtke porihtala, čeprav bi šla najrajš mal v ležečke user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.6.2008 16:00:45   
nizy
jaz sem nasši zdaj kašico dala  in je bla vsa spacana, je kar roke tlačla v  usta pa slinček tut in smo ga kar dol dali user posted image ,a smo se nasmejali ,madona kakšno veselje user posted image  user posted image ,... sadne kašice pa ne mara, pa pit tut skor nič noče user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.6.2008 16:05:41   
Suzi*
jaz bom tud verjetno nekaj spekla zdele. user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.6.2008 16:15:57   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

jaz sem nasši zdaj kašico dala  in je bla vsa spacana, je kar roke tlačla v  usta pa slinček tut in smo ga kar dol dali user posted image ,a smo se nasmejali ,madona kakšno veselje user posted image  user posted image ,... sadne kašice pa ne mara, pa pit tut skor nič noče user posted image

a je lušno neuser posted image najbolše je tak da ma na rokah in jih da v usta in na začetku ko je vse to še igra otrok sam okuse spoznava...vsaj tak jaz mislim. Tisto z žličko je za začetek pač tak...za fineuser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.6.2008 16:16:21   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mesecnica - saj umetnega mleka tut ne sme razen Pregomina , ki ne vsebuje mlečnih beljakovin , itd. ,.... drugač se pregomin da dobit na recept user posted image ,.... predlog lahko napiše samo alergolog in pošlje na komisijo ,ta pa obravnava ,....mi smo pri naši Adni imeli te težave , takrat sem dojila in dodajala pregomin ,ker sem imela premalo svojega mleka user posted image ,..... zaradi blage hipotonije ,ni redno jedla in posledično manjša količina mleka user posted image

Nizy - kaj pa je to hipotonija?user posted image

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.6.2008 16:45:05   
Suzi*
jaz pa pečem.....ledeno nebo. malečka se pogovarja z igračami, anžej bo pa zdele gledal tiste risanke, ki smo jih mi včasih. user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.6.2008 16:51:51   
larisa
Ojla bejbe user posted image

me kar par dni ni bilo na spregled user posted image  Ukvarjam se z dojenjem in kar ne najdem časa za RR user posted image . Sem pa tud poskusla dat malemu flašo, po dojenju, pa niti slučajno noče user posted image  A mislite da potem ni lačen, če noče? Tud če svoje mleko napumpam, ga noče pit, če mu ga pa pred dojenjem ponudim, pa takoj flašo potegne. Sklepam, da potem že ni lačen, ampak mal berem po forumu in nisem več tako prepričana v to user posted image

No na srečanje mene ne bo, ker gremo na morje user posted image  Vidim, da vas bo pa ker veliko user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.6.2008 17:19:52   
nizy
mesecnica - jaz ti tega ne znam strokovno opredelit  ,so pa NA  stvari mišični tonusi ,rotacija , otrok je malo bolj neroden  ,.... zdaj je stara že 3l ,pa se še zmeraj butne kam , ali pri teku jo včasih malo spodnese , drugače je pa zdaj živahna   za 10 otrok .   Na začetku je bila neješčna ,pa sam spala bi , pa plaziti je je začela pozneje ,kot tudi hoditi  , ampak ni bilo pa sile , je pač shodila pri 16m,......smo na fizioterapijo hodil ,pa se je vse uredilo user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.6.2008 17:29:04   
ella79
larisa jaz pa mislim, da če bi bil po dojenju še lačen, bi z veseljem flašo zagrabu user posted image kdaj greste na morje, da ti prej še za roj. dan čestitam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.6.2008 17:42:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa jaz pa mislim, da če bi bil po dojenju še lačen, bi z veseljem flašo zagrabu user posted image kdaj greste na morje, da ti prej še za roj. dan čestitam user posted image

user posted image ja, jaz tud tko mislim, ker tako je pri meni...
evo, mi smo šli po oblekco in se mi je kamen odvalu od srca, ker je z dolgimi rokaviuser posted image in zdaj ne rabim jopiceuser posted image ampak sam en bel bodi dam spodej in je to touser posted image sam kaj k mam vse neki porisaneuser posted image bo treba enga belga kuptuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.6.2008 17:51:18   
itata
naš tud spet neki spančka... smo šli mal v trgovino, da je šel mal ven z bajte vsaj, če že na sprehod ne moremo danes. skoz neku dežuje, čeprav zdej je pa glih nehal, tko da mpgpče ga pol še kej pred bajto nesem. grem pa jaz mal jest rajuser posted image

mesecnica: če ful hujšaš po mojem ni glih fajn. jaz jem tko 5x ali 6x na dan in to približno 1/3 več kot sem prej, ker tolk energije porabim za proizvodnjo mleka, zdej k ni tolk beljakovin pa še kdaj kej vmes prigriznem pa sem sam ene 2 kg shujšala. Tko da ti priporočam, da mal več ješ, ker je to za telo tudi utrujajoče (no jaz mam še to nočno zbujanje skoz, tko da sem še zaspana povrh, ampak ok)... morš se pazit, če se boš ti slabo počutla se bo user posted image  tudi

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.6.2008 18:45:56   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Gremo pa ravno na mojo 30 ko user posted image , v ponedeljek user posted image . Upam, da se do takrat kej vreme porihta, drugač bo bolj user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.6.2008 18:55:17   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mesecnica: če ful hujšaš po mojem ni glih fajn. jaz jem tko 5x ali 6x na dan in to približno 1/3 več kot sem prej, ker tolk energije porabim za proizvodnjo mleka, zdej k ni tolk beljakovin pa še kdaj kej vmes prigriznem pa sem sam ene 2 kg shujšala. Tko da ti priporočam, da mal več ješ, ker je to za telo tudi utrujajoče (no jaz mam še to nočno zbujanje skoz, tko da sem še zaspana povrh, ampak ok)... morš se pazit, če se boš ti slabo počutla se bo user posted image  tudi

Itata - jaz jem 3x na dan. Pa še takrat nimam ideje kaj bi... Sam se mi zdi, da takrat full pojem. Ponavadi prvič jem od 12-ih - orenk kosilo - pa potem ponovno ob 18.00 - spet full - pa spet ob 21.00 kakšen mlečen riž ali zdrob (na riževem mleku). Vmes če sem lačna pa kakšen kruh namazan. Saj počutim se OK. Moj je pa čist paničen...

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.6.2008 19:23:32   
mlavla
ma punce sej nam nikol ni prav..enim od vas teža pada..men npr. pa narašča kljub temu da manj jem..in pa polno dojim...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.6.2008 19:45:50   
mlavla
kje pa ste vse??
a februarčke dajete pančkat...?
jst naši hodim še mal dudo popravljat..je že skor pri palčkih...

Drugač je bil pa dones en tak zopren, naporen dan..Neža je bila tako sitna..tud minuto ni mogla bit sama..takoj sirena...

Zdele se moj vrača iz službe..pa je že neki teren za "pogovarjanje" pripravljal..jst sem pa tako crkjena..da bom sam v posteljo padla...

Zdele Neži špila vrtiljak ..pa še mene ful uspavauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.6.2008 19:49:39   
Februarka08
Nujno vprašanje: mala se mi je zdela mal topla in sem ji zmerla vročino in ma 37.3 user posted image (pod pazduho). A je to velik zanjo in če je kaj nej nardimuser posted image al bo to ˝samo zginl˝ user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.6.2008 20:06:51   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Nujno vprašanje: mala se mi je zdela mal topla in sem ji zmerla vročino in ma 37.3 user posted image (pod pazduho). A je to velik zanjo in če je kaj nej nardimuser posted image al bo to ˝samo zginl˝ user posted image

joj..sama nima izkušenj..sam glede nato, da je nad 37..si jst mislim,da je to vročina..najbrž je to reakcija na cepljenje..saj ste imele danes ? sori..če sem kaj zamešala..

Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.6.2008 20:17:23   
ella79
februarka kakor se spomnim, mi je pri cepljenju rekla, da če bo vročina do 38 C je še ok, drugače se je treba pridet pokazat. Sem šla pa prav v eno brošuro gledat in piše, da nad 37,2 C po pazduho je že temperatura drugače. Sam glede na to da ste imeli cepljenje pomoje ni panike user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.6.2008 20:21:30   
ella79
jeeeee 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 12.6.2008 20:23:49 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
12.6.2008 20:23:18   
mary_lou
BUCI ni se rezultatov zato se kr stiski pestke....

Ja men so tud rekl da do 38 ni panike, ce pa vec pa svecko v rito

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.