bamby
|
bajsa, super poceni vrata sta dobila . Midva tusi že mal ogledava za notranja vrata. So cene kar navite, še posebno, če malo drugače izgledajo. Midva bova rabila samo vratna krila, podboje bo nama pa mož od njegove sestre delal. Imava še kar nekaj lesa, pa ga je treba ponucat. Pa še podboji bojo nekaj drugačni, kot jih dobiš v trgovini, zato jih je treba narest. itata, če Anaja ne podere kupčka, potem tudi jedla ne bo naslednji obrok. Zato pri nas ni važno ob kateri uri hoče jest, vedno si vzameva čas za podiranje kupčka. februarka, super za Lariso! Je za cca pol kile težja 1 cm daljša in obseg glavice za 1.5 cm debelješa od Anaje pri 3. mesecih. mlavla, Anaja tudi večkrat hoče ven iz vozička. Še najbolj je tečna takrat, ko je zaspana . naina, dobrodošla med nami največjimi čvekami ! vrtnica, našemu Timu so okrog enega leta ali še prej tudi kožico čez lulčka potegnili. Ga je ful bolelo. Pa so nam svetovali lulčka kar v kamilični obkladek zavit. Ene 3 dni smo tak odelai, pa je bilo dobro, le še prej je bilo treba ves tisti "sirček" očistit, pa kar ni pustil, ker ga je res bolelo. So mu kožico ravno zaradi tega dol potegnili, ker se je zaradi sirčka vnel, ker ga ni bilo moč čistit . Od takrat naprej je vse BP. Ima pa Janez že konkretno težo in velikost . Pravi dec!!! meti, janey čestitke za mini RD!!! suzi, super je tale tvoja Žana, pa Anžej tudi !!! IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma punce sej nam nikol ni prav..enim od vas teža pada..men npr. pa narašča kljub temu da manj jem..in pa polno dojim... Ali nisi šla ti med nosečnostjo s težo ful dol . Po moje to dobivaš počasi nazaj. Zdaj sem najprej pokomentirala, zato vam šele sedaj voščim dober večer ! Naša frajla se je sinoči spet ob 2.30 zbudila . Sem mislila, da jo bom samo z dudo zaposlila, pa je bilo treba le flašo prinest, pol je pa spala do 8h. Popoldan smo šli pa v nakup strešnega kovčka. Zdaj smo dobri za na morje, nam ne bo platca zmanjkalo . Zvečer je pa tamala spet nekaj štrajkala s papico: najprej je nekaj malega pojedla, pol ji je ful dogajal, pa nisem vedela ali je zaspana, ali hoče kaj drugega . Ko pa je po skoraj eni uri le pojedla do konca, je bila pa dobra. Pol sem jo nesla spat, pa se je po pol ure spet oglasila, samo jo je on porihtal. Sva pa danes spet probali bananino kašico jest. Nekaj je srkala iz žličke, vmes pa tudi kričala . Ne vem kaj ji točno ni štimalo, ker se mi je zdelo, da okus ji paše. Bo treba le počasi to uvajat .
|