|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.6.2008 20:39:14   
Janey
čer

larisa...NE BERI PO FORUMU!!!!!!!!!    Oprosti da kričimuser posted image ti si mama in ti najbolše poznaš svojega otroka. Mogoče pač hoče malo več in spet traja par dni da se uskladi ponudba in povpravševaje.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
12.6.2008 20:51:33   
Februarka08
Hvala punce.user posted image
Sem mal prehit paniko nagnalauser posted image , sem šla pol tud kuj v tisto brošuro gledat in ni panike... Sam ustrašla sem se kuj, saj razumete.user posted image
Ella, user posted image za 5user posted image

Grem si jo umit, rada bi se mal pogovarjala, pa bomo vidl če je moj tud za to.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.6.2008 21:06:27   
ella79
jaz grem zdej v user posted image

a pride katera potem na večerni čvek user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.6.2008 21:07:10   
ella79
buči vidm te user posted image
zdej me pa ujemi, če me lahko user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.6.2008 21:17:41   
buči
ella, ne bom te ujela še cel mesec, ker abstiniram. Sem brala o slingih, hočem mojega navdušit, ker je Tilen ful težek (beri 8 kg, najbrž že ...), pa so me po tabvletah komaj nehale roke bolet, pa se ne bi filala skoz z njimi, pa bisi malo olajšala situacijo. Pa moj ni preveč navdušen.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
12.6.2008 21:18:32   
buči
V glavnem, mejte se, jaz grem za komarnike in žaluzije po netu brskat, se beremo jutri!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.6.2008 21:29:39   
Februarka08
Jaz tud grem nina nana počas, Ella, verjetno ti bo Pina pršla družbo delat.user posted image Če se ravno ne pogaja s kakšnim pogovorom.user posted image

Greva s princess jutri v Qlandio, se vidimo na hitri kavici, ker mava en cel kup nakupov za opravt.user posted image

Nočko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.6.2008 21:31:00   
Suzi*
kje pa ste vse? nič čveka??

mojadva še ob čujeta danes. anžej mislim da bo zaspal, če že ni, tamala pa stoka in se krega tam v košku...samo po moje ne bo hotla sama zaspat, ker sem jo budno not dala, verjetno bo treba zizo dat. jedla je pa ob osmih, samo ji ni blo za spat še takrat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.6.2008 21:36:30   
itata
jaz sem sam mal počekirala kaj delate ćvekeuser posted image zdej se grem pa umit pa počas spat! nočko

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.6.2008 21:41:29   
MetiLu
čer user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.6.2008 21:49:33   
MetiLu
Ella ... važička user posted image  user posted image user posted image user posted image

Larisa, ti samo pristavljaj, pa res ne beri po forumu. Jaz sem še vsakič odšla pol čist živčna z neta dol user posted image  če sem se hotla o čem pozanimat... Jaz mislim, da če ti po dojenju ne pije še po flaški, da ni lačen. Ej men se Janez včasih naje iz obeh nabito polnih zizik, včasih pa iz obeh skoraj praznih... otročki so različno lačni, glej, dokler je živahen in nasmejan, mu nič ne manjka, če bi ti pa skoz jokal, bi bilo drugače. Men tud tamal en dan je na 4 ure, spet drug dan na 2 user posted image  pa čist super finkcionirava, ker se dejansko sploh ne vprašam, a mam zadost. majo joške da delajo! nema pavziranja user posted image

Moj je še na šihtu user posted image  pogovarjamo se pa tko še ne user posted image  bemti in te šivi u PM men se bo zmešal user posted image  mojmu se je pa itak že user posted image  povsod sam še babe vid user posted image user posted image user posted image

No avto so mi pri vulkanizerju vsaj približno zrihtal , ga bom mogla pa še na eno centritanje najbrž peljat user posted image user posted image  mi je možakar tam neki razlagal, zakaj, pa vas ne bom s tehničnimi podrobnostmi morila user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
12.6.2008 21:49:39   
Suzi*
user posted image oj, meti, vsaj ena.

moji otroc spijo. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
12.6.2008 21:52:48   
MetiLu
no kaj je zdej, če ne bo nobena nič povedala, grem tud jest spat.

Janez je dones že od devetih pri palčkih user posted image  je pa prejle začel neki jokat, pa letim tja, mu tlačim dudo in ni šla nikamor... pol sem ugotovila, da spi in je v spanju jokal. Boh ved kaj je sanjal user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
12.6.2008 21:53:10   
Suzi*
hja, pina res štrajka zadnje čase. odkar ni šefice, se je čist razpustila. user posted image user posted image  ok, mogoče ji je MALO oproščeno, če se z možem pogovarja, ker ima glih jutri RD. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
12.6.2008 21:54:45   
MetiLu
O Suzika, si mi lušte naredila s tistimi recepti user posted image  kaj si pa potem spekla dones?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
12.6.2008 21:55:46   
bamby
bajsa, super poceni vrata sta dobila user posted image . Midva tusi že mal ogledava za notranja vrata. So cene kar navite, še posebno, če malo drugače izgledajo. Midva bova rabila samo vratna krila, podboje bo nama pa mož od njegove sestre delal. Imava še kar nekaj lesa, pa ga je treba ponucat. Pa še podboji bojo nekaj drugačni, kot jih dobiš v trgovini, zato jih je treba narest.

itata, če Anaja ne podere kupčka, potem tudi jedla ne bo naslednji obrok. Zato pri nas ni važno ob kateri uri hoče jest, vedno si vzameva čas za podiranje kupčka.

februarka, super za Lariso! Je za cca pol kile težja 1 cm daljša in obseg glavice za 1.5 cm debelješa od Anaje pri 3. mesecih.

mlavla, Anaja tudi večkrat hoče ven iz vozička. Še najbolj je tečna takrat, ko je zaspana user posted image .

naina, dobrodošla med nami največjimi čvekami user posted image !

vrtnica, našemu Timu so okrog enega leta ali še prej tudi kožico čez lulčka potegnili. Ga je ful bolelo. Pa so nam svetovali lulčka kar v kamilični obkladek zavit. Ene 3 dni smo tak odelai, pa je bilo dobro, le še prej je bilo treba ves tisti "sirček" očistit, pa kar ni pustil, ker ga je res bolelo. So mu kožico ravno zaradi tega dol potegnili, ker se je zaradi sirčka vnel, ker ga ni bilo moč čistit user posted image . Od takrat naprej je vse BP.
Ima pa Janez že konkretno težo in velikost user posted image . Pravi dec!!! user posted image

meti, janey čestitke za mini RD!!! user posted image

suzi, user posted image user posted image user posted image  super je tale tvoja Žana, pa Anžej tudi !!!

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ma punce sej nam nikol ni prav..enim od vas teža pada..men npr. pa narašča kljub temu da manj jem..in pa polno dojim...user posted image

Ali nisi šla ti med nosečnostjo s težo ful dol user posted image . Po moje to dobivaš počasi nazaj.

Zdaj sem najprej pokomentirala, zato vam šele sedaj voščim dober večer user posted image !

Naša frajla se je sinoči spet ob 2.30 zbudila user posted image . Sem mislila, da jo bom samo z dudo zaposlila, pa je bilo treba le flašo prinest, pol je pa spala do 8h.
Popoldan smo šli pa v nakup strešnega kovčka. Zdaj smo dobri za na morje, nam ne bo platca zmanjkalo user posted image . Zvečer je pa tamala spet nekaj štrajkala s papico: najprej je nekaj malega pojedla, pol ji je ful dogajal, pa nisem vedela ali je zaspana, ali hoče kaj drugega user posted image . Ko pa je po skoraj eni uri le pojedla do konca, je bila pa dobra. Pol sem jo nesla spat, pa se je po pol ure spet oglasila, samo jo je on porihtal.
Sva pa danes spet probali bananino kašico jest. Nekaj je srkala iz žličke, vmes pa tudi kričala user posted image . Ne vem kaj ji  točno ni štimalo, ker se mi je zdelo, da okus ji paše. Bo treba le počasi to uvajat user posted image .

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
12.6.2008 21:55:51   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči vidm te user posted image
zdej me pa ujemi, če me lahko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ni dost da tolk čvekate ,da vas dohitet nemoremo , zdej se boste še lovile po RR user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
12.6.2008 21:55:52   
Suzi*
naš anžej včasih začne jokat ponoč v postli, pa gre na wc in nazaj v postlo v joku, pa po moje sploh ne ve da hodi in lula, ampak da kar spi zraven. pa ne pomaga nič če mu kaj govorim, sploh ne registrira. user posted image  svašta lahko počnejo v spanju tole naši sončki. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
12.6.2008 21:57:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

O Suzika, si mi lušte naredila s tistimi recepti user posted image  kaj si pa potem spekla dones?

ledeno nebo. sem imela jajca za ponucat, tle jih gre 7 not. je pa belo testo, gor krema kot za kremšnite, pa smetana, posuto z naribano čokolado, pa fajn paše gor tist sladek preliv za sladoled. user posted image  njamsi

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
12.6.2008 21:59:35   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ledeno nebo. sem imela jajca za ponucat, tle jih gre 7 not. je pa belo testo, gor krema kot za kremšnite, pa smetana, posuto z naribano čokolado, pa fajn paše gor tist sladek preliv za sladoled. user posted image  njamsi

O suzi ti nesramnica user posted image , mi zdaj delaš lušte user posted image user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
12.6.2008 22:01:45   
ELMA
NIZY zdej sem pogledala slikice ...
user posted image Kak je Azra zrasla , ful hitro rastejo ti naš otroci , a ne ?

Pravi cukrček ...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
12.6.2008 22:02:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

O suzi ti nesramnica user posted image , mi zdaj delaš lušte user posted image user posted image !

he he he....a veš da si ga bom zdele prav en ogromen kos privoščla. user posted image  se je ravno fino ohladilo. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
12.6.2008 22:04:12   
bamby
Ma si res nesramna veš user posted image . Jaz pa zdaj že od kosila brez hrane user posted image . Po moje bo boljš, če se hitro spravim iz neta v postlo,da ne bom začela kaj stikat po omari za kakšen prigrizek ali posladek user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
12.6.2008 22:05:07   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image  Suzi tale vaš Anžej ga pa biksa user posted image

Jaz bom pomojem Janezu tud počas dala kakšen nov okus za probat. Temu ne morem rečt glih uvajanje GH, sam tolk mal, da vidim, kako bo reagiral, ker mi ga je tko težko gledat revčka, ko jemo sploh ne umakne pogleda s krožnika in potem vilic ali žlice, skoz sledi kam potuje hrana. Čajček pa ful lepo iz žličke je, tko da pomojem komaj čaka, da bo dost velik da bo lahko kakše šnicel pojedu al pa pico user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
12.6.2008 22:07:34   
MetiLu
Joj Suzi, zdele bom pa sam še dol padla user posted image  a mi pošlješ en velik kos, prosim? Mi kar tipkovnico zaliva ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.