Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 8:42:38
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. mi smo kar ok spali, jedla je 2x, takoj nazaj zaspala in še zdaj drnjoha. Moj je anžeja peljal, zdaj ga pa čakam da pride nazaj da pojeva zajtrk. Pol pa gremo mal po opravkih, ko se Žana zbudi. Je pa vreme ful kislo danes. Bi mogla pa stanovanje pospravit....je tak raztur, da sam čakam, da bo moj začel nos vihat. ...evo, šefica mala se pogovarja v postli....grem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 9:24:44
|
|
|
|
jencili
|
jutro, uuuaaaauuuuuuuuaaaaaaa, mi smo super spali . Od 22-ih, pa do 5.40 . Take nočke sm že mal pogrešala. Zdej sam en vem al je blo to zato, ker sva se cel dan potepala alje to ritem. No, bomo vidl dons, k bova malo več časa doma, ker dobimo obiske. Mali je glih zaspal , mogla bi se it pa rihtat za na zmenek Hm...še par minutk počakam, pol pa...ti šment
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 10:22:17
|
|
|
|
mlavla
|
oj čveke a ste vse na kavi?? naša nočka ni bila ravno med boljšimi..zbudili smo se ob 23:00-dali dudo, se zopet zbudili ob 1:00..jedli, se zbudili ob 4:45..jedli..ter ne zaspali do 6:30..potem pa spali samo do 7:30..no zdela pa tud že pol ure pančka..jst pa peglo pripravljam na štart
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 10:34:29
|
|
|
|
Janey
|
Jutro mi smo tut meli slabo noč. Smo je pol prebedeli. Mali se smeji v postelji in noče spat. Pol mu dama za jest, spije nekaj malega in zaspi nazaj upam da se počasi noči normalizirajo k sem ko en zombi že. pina sta že kaj bolše? mi2 sma se še ob 4ih ponoči nekaj kregala...zdaj sma recimo približno dobro. suzi sej ne da ne maram tašče, ne maram določenih stvari ki jih počne. naprimer danes me je poklicala če lahko pride malo gor in sem je bla ful vesela. Ampak ko pa mi reče kdaj bote mi dali jakca mi pa gre na bruhanje...kr ko ji rečem da ko bomo rabli potegne nos. Da gremo pa na obisk dol mi je pa ok, če le ni spet kaj pametna. mi smo pa danes jedli neko kašo z domačo marelico in se je mali celi treso pa cvilo pa ko mali ptiček usteca odpiral. Kak je bil luškan zdaj je pa zaspal...v šubu, sej ni čudno če je pa ponoči tolko bedel. Pomoje se to zarad zobkov zbuja, samo ne vem zakaj se potem smeji. Pa tak lepo je že pančal, tam do 4ih, 5ih.pa pojedel, pa do ene 9ih. zda pa ob 12, ob 1 ob 4ih ob 6ih pa pol te pri meni spi do ene slabh 8ih. že par dni tak. upam da vreme zdrži, da nebo dežek padal, da lahko grema na en sprehod malo daljši, ker se mi fuzla v stanovanju.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 10:39:03
|
|
|
|
Janey
|
Kje ste vse čveke...sej ne morem vrjet..ko mali zaspi ni nobene, ko se zbudi naklamfate vsaj 1 stran
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 11:14:51
|
|
|
|
misar
|
evo mene..naša prinčipesa spi že opoldanski spanec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 11:18:16
|
|
|
|
pina-1
|
dan. midve sva s psrhoda. ČEprav ni sončka je tuki pri nas taka sopara Ana se rudi da bi zaspala. Seveda z ano banano , jaz pa grem pospravit tole stanovanje pol po mio pa kaj spečt, ker moj možek danes praznuje.... danes prosim za opravičilo, ker me ne bo veliko na RR.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:05:50
|
|
|
|
Neni13
|
Hojla, od torka ste spet tolk natipkale. Se morm z Misar dobit, ona vsa spremlja in lahko fino podebatirava.. Midva sva te dni uživala v senčki pod lipo, ma smo se imeli prav fajn.Bili smo zunaj od 9-ih zjutraj do 8-ih zvečer. Kati bila sem zelo blizu tebe, saj veš kje. :) Včeraj zvečer smo prišli domov, danes popoldan pa šibamo v mariborske konce do nedelje. Se mamica pusti razvajat tašči in vsem ostalim. Lep bodite, uživajte vikend ob svojih dragih...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:10:44
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Pina in Janey mahnte tele svoje dece enkrat s ponvijo al pa valarjem, al pa kr obojim po glavi, mogoče se bo tist zrak namesto možganov pretresel in bodo začeli razmišljat. Jaz sem sicer probala pr mojmu pa ni deloval, mogoče zato ker je policaj Joj če bi vidu kaj sem napisala . No sam res, ne more bit vsak policist. upam, da ne bo vidu tega... Bajsa če bi tvoj vidu kaj si napisala ,bi te v ječo zaprl ... Janey sem pokukala mal v album , Jakec tko lepo sedi v tistem stolčku , Koliko pa zdrži not ? Včeraj je napolnil 4 meseca , se mi zdi , ali se motim ?A nisi ti 12.2 rodila ? Vseno če mal zamujam , vse najboljš za Mini RD . Meti tudi Janezu vse najboljše za mini RD .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.6.2008 12:13:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:12:55
|
|
|
|
buči
|
Jaz pa še vedno čakam serviserja ... Še dobro, da sem šla kar malo ven, smo se vsaj sprehodili, zdaj pa že dežuje. Sem si sposodila sling od sosede, sicer tisti za zavezat, ki mi ni všeč, ampak Tilen je pa kar ok sprejel, saj ne vem, če sem ga dala prav noter, ampak je našel svoj prst za cuzat, pa mene je gledal, pa mene niso roke bolele. Fajn. Si bom najbrž kar nega naročila, le še serviser ne sme biti predrag, pa moj ne sme pridet našpičen domov. No, to zadnje je vprašljivo ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:25:52
|
|
|
|
ELMA
|
buči a pride ta serviser sploh dons , upam da ne boš mela prevelikih stroškov ..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:27:37
|
|
|
|
buči
|
elma, ne boš verjela, da je že celo klical. Pod 150 evrov se pa ne bom videla ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:28:33
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mi2 sva pa ravno iz potepanja privozičkala. Janey, super slikce.Je pa tooolk corti in fotogeničen vaš Jakec .Kje pa si dobila tisti zeleni stolček.Prav lušno sedi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:28:34
|
|
|
|
ELMA
|
Pa se ti splaća popravit ? No če je novejši stroj itak se ti splaće če pa ni ,,,, Ti evrčki nič niso vredni ,150e, za popravilo
< Sporočilo je popravil ELMA -- 13.6.2008 12:34:45 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:43:57
|
|
|
|
bamby
|
dan Naša noč se je tudi tokrat prekinila ob 3.30, pa smo vseeno potegnili še eno urco, pol smo ji dali pa jest. Spala je potem do 8h, pojedla in zaspala naprej do 10h. Sva pa danes ob 12h (malo prej)spet probali banano, pa je že lepše sprejela . Saj bo počasi, pa še kar dost je pojedla. Potem je seveda še mleko dobila in zaspala za kratek čas. Zdaj pa pri meni v naročju sedi . Kosilo sem pa že zjutraj skuhala in se zdaj lahko posvetim otrokom in vam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:47:02
|
|
|
|
bamby
|
buči, popravila za stroje so blazno draga . Material, ki ga menjajo še nima take cene. Najdražje so ure in prevoz, ki ga zaračunajo. Upam,da vseeno ne bo predrago. Če p pomisliš na novega, je pa spet takoj okrog 500 €.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:47:04
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Pa se ti splaća popravit ? No če je novejši stroj itak se ti splaće če pa ni ,,,, Ti evrčki nič niso vredni ,150e, za popravilo nov je 500 evrov ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:47:45
|
|
|
|
bamby
|
no, sem te prav za malo prehitela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:48:49
|
|
|
|
ELMA
|
Buči upam vsaj da ti serviser da garancijo za popravilo , oziroma za ta del ki ga bo zamenjal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:50:13
|
|
|
|
bamby
|
Pri nas se je zadnjič obrabila vetrnica zgoraj v pomivalcu, pravzaprav tista plastika, na katero je nasajena. Pa jo je naš odšravfal, nesel v Logatec na servis, da so naročili, pa smo jo šli iskat in je sam zamenjal. Je stalo enih 6 €, če bi pa servis klicali bi bilo pa še + 30-40 €
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:51:05
|
|
|
|
bamby
|
buči, kaj ti je pa sfalilo pri pomivalcu?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:52:50
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby buči, kaj ti je pa sfalilo pri pomivalcu? sigurno je šel programator, ker utripajo na enkrat 3 ali pa 2 lučki za izbiro programa, potem pa nekaj dela, ko je treba splaknit in posušit, pa neha.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:54:15
|
|
|
|
buči
|
Bil je pa 5 let v granciji, imava ga pa 6 let. Je pa problem, ker je ta majhen - 40 cm, ker nimava prostora za velikega, ta je pa dražji. Ma, ne vem. Do 200 evrom še dam, več ne. Je pa res, da včasih pereva tudi 3x na dan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:55:02
|
|
|
|
misar
|
vaše videnje situacije prosim.... moj dragec mi očita, da sem zadnje dni tečna, pa nanj otresam svoje nezadovoljstvo. ok, ima prav. se brzdam, kolikor morem. zakaj je tako? ker sem preutrujena. kadar ponoči ful vstajam sem enostavno cunja in rabim sam še iskro, da zatežim. pa mi očita pol, da se nič ne druživa,k er grem hitro spat, da mi ni do seksa, da sem zadirčna in tako dalje... danes sem pa frajerju predlagala, da vstajava vsak eno noč za hranjenje. jaz si komot izmolzem dovolj mleka, da jo lahko ponoči on nahrani...pa ni še nič uspel odgovorit!? po moje razmišlja kaj mu je bolj pomebno njegovo spanje al moja tečnoba kaj pa ve mislite, sem predlagala prav al ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 13.6.2008 12:58:53
|
|
|
|
buči
|
misar, itak, da je brez veseze, da jim kaj dopovedujejo, ker ne razumejo. Moj je ful cool dec, ampak tukaj se vse konča. Enostavno moški možgani ne potegnejo do tam! Me smo sposobne delat res kaj nekaj stveri na enkrat, včasih malo površno, pa tečne smo zraven, oni pa eno za drugim, lagano po sportski, pa nič jih sekirat. Prav, da si mu rekla, ampak ne si obetat rezultatov,. Enrat mine. Če ne prej, ko se boš ti skulirala in popsutila. Žal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.