Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 6:43:49
|
|
|
|
Suzi*
|
naša madam se je zbudila. grem aja, mesecnica, seveda da vozičkam. smo s tamalo prejšnji teden po 3-4 ure dopoldne vozičkale. se slišimo. ven pa grem predvidoma okoli 9ih. pa dobrodošla nazaj, me zanima kako je blo... firbec itak.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 6:44:27
|
|
|
|
buči
|
Evo, sem še popravila kraj bivanja, da veste, kje me iskat. Tista, ki prva pride na obisk, dobi presenečenje!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 6:45:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo, sem še popravila kraj bivanja, da veste, kje me iskat. Tista, ki prva pride na obisk, dobi presenečenje! bi blo kr fajn it s tabo ja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 6:46:21
|
|
|
|
buči
|
Zdaj pa res grem, adijo, mejte se, pa pa! Pa ne prevč naklepetat, da ne bo že 4. del odprt, ko se vrnem! PA ne me pozabit s piknikom, pa ne ... OK, OK, bom tiho, grem, adijo, papa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 6:47:29
|
|
|
|
buči
|
suzi pridi, bodo fantje v predšotoru, midve, pa ta mala 2 pa v prikoli na mehkem ... Žar se da pa vedno zakurit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:01:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Vidm, da se je moji Bučkici dogajal že navsezgodej zju3 Naša carica pa zgleda ni navajena več ob 20.15 spat hodit (sama sva kriva ker sva jo odvadila ) in se je zato zbudila "že" ob 4h No, pol smo pa do 7h pančkal in ko jo zdaj opazujem mi je jasno, da je že skoraj čas, da še eno oddrnjoha, je že čist zasanjana Ampak opažam pa, da smo nekaj zelo upočasnile tempo Šele 159. stran No dejmo se mal podvizat no! Kje pa je Pinči
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:09:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje pa je Pinči evo mene na raport jutro. vikend je za nami in ponedeljek je tu, čeprav so meni vsi dnevi isti od kar je Mia doma. Sva se že skoraj skregali danes. ša ke 5 in kar je vstala Pri nas je že tako vroče, da se sploh ne da dihat. Včeri je neki malega padalo ampak shladilo ni pa nič včeri je naša ančka jedla juhico in korenček. JE nismo mogli nafutrat. Aja, pa kopalis ta se v bazenu včeri. Ana je kot nora uživala v fredovem obroču. Moram samo kupit ene par pelenic za v vodo, ker ančak kar noče ven iz vode. mesecnica, ana se je tudi v morju že kopala. grem sedaj dat ano na kavč, ker mia tuli, da jo hoče zraven met bučika have a najs tajm
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 7.7.2008 8:11:43 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:12:40
|
|
|
|
itata
|
jutro, evo tud mene. včeri smo mel simpatičen piknik pri tašči. mulčki so okol letal, jaz sem z mojim mulčkom tud dve kitice uspela oddremat, tko da je blo kar fajn. tud ponoč je lepo spančkal in se dojil ob 1:30 - končno "stara" ura in 4h... tko da je mal se umiril. mogoče tud zato k mu je bilo manj vroče in več čaja je spil čez dan kaj vem... zdej mi rukne ene 3 flaške čez dan. sicer ne zagram cuclja glih z največjim veseljem, ampak pol k dojame, da je čajček in da mu je dober, pol pa na eks danes še nimam plana. bomo še vidl kaj bomo. pridne bodite.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:14:48
|
|
|
|
Suzi*
|
pri nas je pa kar sveže. je ponoči ful padalo in pihalo. sem tamalmu kar dolge rokavčke ob šestih zjutraj povrh oblekla. bomo se počas še me2 zrihtale pa šle ven na šetnjo pa še v mullerja moram po zalogo plenic in wc papirja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:24:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pri nas je pa kar sveže. je ponoči ful padalo in pihalo. sem tamalmu kar dolge rokavčke ob šestih zjutraj povrh oblekla. bomo se počas še me2 zrihtale pa šle ven na šetnjo pa še v mullerja moram po zalogo plenic in wc papirja. haloooo..mi si že kožon slačimo. Po moje je pri nas ene 27 stopinj jaz sem pa zdej mela fajt z Mio. Mene bo ta oja hči res spravla na katn. EJ. Koi odpre oči, pa začne ona name pizdit, pa neki z jeznim tonom zahtevat... Halooooo.. To zdej že ene par dni traja. Danes mi je pa pokrov dvignila tako da sem jo pošteno primla. Upam, da bo trajalo, ker če ne bo fasla ****is in ona bo romala v vrtec.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:32:32
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, dobra si, da jo imaš cele počitnice doma. pri meni to ne bi blo glih dobro za moje živce. pa vidim da je pri tebi isto. mi smo imeli zjutraj 17 hladnih stopinj. zdele je kakšnih 20 verjetno. a se prideš malo k nam shladit??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:36:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, dobra si, da jo imaš cele počitnice doma. pri meni to ne bi blo glih dobro za moje živce. pa vidim da je pri tebi isto. mi smo imeli zjutraj 17 hladnih stopinj. zdele je kakšnih 20 verjetno. a se prideš malo k nam shladit?? a lahko tudi živce pride hladit???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:38:50
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro po včerajšnji katastrofalni noči, danes vse skupaj bolj normalno , smo papcali ob 00:30 pa pol šele ob 4:30, no pol je pa valjda mogla pr nama spat...seveda počez včeraj smo meli s službo piknik in je bilo prav super...smo sedeli za mizo vsi z dojenčki in je bilo rompompom, da joj tamalim je dogajalo na ful gas, pa niti niso bili tečni, bolj so se ''pogovarjali'' ej pina...daj ti mal več črk vklop v svoje poste, ker te je ultra težko brat, si po moje vsaka po svoje razlaga kaj piše , je pa res, da pač puščaš tud vsaki mal umetniške svobode razumevanja danes bom sprobala naši princeski mal korenčkovega soka vturit, da vidim, če bo kaj pasalo mali aja pa pediatrinja in patronažna sta mi rekli, da dajem vse sadje in zelenjavo, ki se je ne kuha pač surovo (nastrgano ali sam sok), kar pa naj bi se kuhalo pa uvajam šele kasneje , vidim, da vsi nekaj po svoje predlagajo ...nimam pojma grem se zrihtat, pa princess in gas ven lep dan želim
< Sporočilo je popravil misar -- 7.7.2008 8:40:03 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:39:59
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, dobra si, da jo imaš cele počitnice doma. pri meni to ne bi blo glih dobro za moje živce. pa vidim da je pri tebi isto. mi smo imeli zjutraj 17 hladnih stopinj. zdele je kakšnih 20 verjetno. a se prideš malo k nam shladit?? a lahko tudi živce pride hladit??? seveda.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:40:57
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas je tudi prijetno hladno, sam zdaj moram najprej vso nesnago pomest, ker je včeraj tko pihalo, da dobr da ni strehe odkrilo Je pa res, da na soncu že seka in bomo kar v kratkih rokavih Madam je pred 15 minutami zaspala in predvidevam, da bo 1 uro đonđala, pol greva pa na špancir po vasi Baje bo popoldan spet padalo in vse do ju3 popoldan, tko da je treba izkoristiti in it ven, dokler še lahko gremo, ker bomo pol mal več notri kot smo bile zadnje čase navajene Aja, a za petek 11.7. za Kavala je kaj kandidatk Bi se dobile ob ene 10h Tko da bomo vsaj do ene 15h frej Baje Ella pride z dopusta, pa Lariso moram mal našuntat, pa Pinči in Suzi bosta tokrat tudi primajala svoji ritki in princeski pokazat, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:43:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, tanepovabljeni Bajsa in Februarka sta se pa itak že povabili Marička, a ti sai doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:45:19
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, a ti bi mojo sexi rit rada vidla??? bom mogla mal potelovadit prej zate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:46:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, a ti bi mojo sexi rit rada vidla??? bom mogla mal potlovadut prej zate. Stara ne bo treba, mam rada bolj polne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:46:34
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, a ti bi mojo sexi rit rada vidla??? bom mogla mal potlovadut prej zate. Stara ne bo treba, mam rada bolj polne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:48:14
|
|
|
|
Suzi*
|
sem pozabila prej napisat.....mesecnica, jaz še nič GH ne uvajam. bomo še kakšen mesec počakale, če bo dost mleka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:49:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, še neki vam moram povedat! Sem se prejšnji teden po 1 mesecu spet vagala (prej sem imela 72,5 kg) in stopim na vago in mi pokaže 79,6 kg Pa sem videla da kaže da je baterija pri koncu in stopim nazaj pa 74,5 Pol sem šla pa v soboto nove baterije kupit in sem prejle gor stopila kar oblečena in po kavi in mini zajtrku in mi je pokazalo 69,7 To pomeni, da sem "samo" še 6,2 kg v plusu Zdej sem šele voljo za v hrib dobila Jest itak ne smem manj, samo kruha ne pojem glih pol kile na dan, sladkega pa velik Zato pa pridno v hrib pohajam, sej je itak zdravo mal več gibat in še tamala ma velik od tega, da sva zunaj in v naravi Mater sem hepi, zdej grem prec neki pojest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 8:54:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* sem pozabila prej napisat.....mesecnica, jaz še nič GH ne uvajam. bomo še kakšen mesec počakale, če bo dost mleka. Jaz bom tudi konec avgusta, zač septembra šele začela, če ne bo v mlekarnah pomanjkanja. Samo malo bio jabolčnega sokca ji v vodo zmešam (100 ml vode in 20 ml soka) Ker pol bo mal bolj zakomplicirano, pa se ne bova mogli tolk potepat Sploh, ker nisem pristaš, da je iz "kozarčka" (kupljeno) prav pogosto. No, 1x na 10 dni ni nič narobe, drugače bom pa sama pripravljala. Si že recepte delam. Zdej moram sam naštudirat avokado pa papajo, ker bom mogoče mal kar v skrinjo dala. Pa borovnice moram čim prej kupit (dolker še so), da jih dam v skrinjo. Pa maline in robide bi tudi rada. Če mi bo zneslo, bom šla ta teden en dan na trg z njo v nabavku Mi je fajn čez teden, ker ni tolk folka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 9:00:30
|
|
|
|
itata
|
mi gremo pa na sprehod na bled, kar bo hkrati tud obisk mojega bratranca, ki tam hodi v šolo... eni si res najdemo kar neki, sam da nismo doma, a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 9:04:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mi gremo pa na sprehod na bled, kar bo hkrati tud obisk mojega bratranca, ki tam hodi v šolo... eni si res najdemo kar neki, sam da nismo doma, a ne In prav je tako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 9:10:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz kura, pa namesto da bi peglala zdaj ko tamala spi in je zunaj še hladno, tu za PCjem visim Sem včeraj oprala še 1 žehto cunj za avgust in september (Tarinih), ki sem jih že rej nakupila, da bodo ready, ker mal hitro raste in sem nekaj stvari kar direkt pospravila za carja, ker je prerasla preden je oblekla Nekaj 68 ji ni prav HM 68 je ok, CA je na meji, iz Pikapolonice nosi 74, BC pa 68 in 74, pa mislim da nima niti slučajno 68 cm. Pred enim tednom sem jo doma namerila 64,5
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.