Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 10:17:10
|
|
|
|
bamby
|
Mter me jezi zdaj . Napišem vse, pokomentiram vse, pol mi pa ven vrže !!!!! Kratek povzetek: Spali smo po pričakovanju do 8.15, pa bi še, če jo Tim ne bi zbudil. Zajtrk smo spet pridno pojedli, zdaj nam je pa kašice zmanjkaklo, zato moram it kupit novo škatlo. Ker Humane pri nas ne bom dobila, bom izbrala kar Milupo ali Hipp, pa upam, da ji bo vseeno teknilo. dolenjka, super za tvoje kilce, ki tako pridno bežijo stran . Morda pa tudi moji vagi baterijo švahijo, ker se nikamor ne premakne . Men pa aleluja slabo špila zadnje časse, pa sem včeraj 3 sveže fige zmazala, pa sem zvečer že prelepo arijo poslušala. Sem pa zato prejle še 2 za malico pojedla, ker računam,da jo bom na ta način še kaj slišala pina, mi je vse jasno, kako izgledajo izpadi 5-letnika. Se pri nas isto dogaja. Naš celo zelo grdo začne izpod čela gledat in se jezit kot tavelki . suzi, jaz imam Tima celo nosečnost in še 5 mesecev doma. Se kar navadiš. Gre pa septembra v vrtec.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 10:37:35
|
|
|
|
dolenjka
|
MI2 pa danes dopoldan zgleda ne bova šli nič ven, ker še vedno spi Že debeli 2 uri Ta pa je zaspanka sam kaj , ko nisem vedela da bo tolk časa spala, bi šla še jaz malo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 10:55:43
|
|
|
|
Bajsa
|
Noč je bla adijo . Mislem madam je včeri jedla še dodatno GH, pa se je zbudila ob 3, pojedla, pa valda se jst čist prebudim in nisem zaspala nazaj do 4, pol se je zbudila ob 7 in je bla zbujena do 10, polizala zize, in odspala lepotilnih 30 minut. Nisem več navajena tkole sred noči vstajat. Bom mogla zvečer očitno prej hodt spat. No in da bi bil dan še bolj v kur , me je moj že na vse zgodi razkuru. Mi gre frajer prjavt ja sej kaj pa jambraš sej si cele dneve doma Ga bom tko na peso ruknla, da ga bo na mars ruknel #%%&###"ijuqwhezwqt%%&/&%$&($ Mater, madam je stara že skor 5 mescev, pa ne morem rečt, da je bil 10 ur sam z njo v tem času, pol pa ion men da sem itak zarad nje doma. Sm mu rekla ej jaz mam tud samo 8 ur porodniške, ti 8 ur šihta ostalo si bova pa madam razporedila, me je tko pogledu kt da bi mu prebrala smrtno obsodbo. Kreten! Sm se mogla spucat, no sej bi se lohk še mal, ampak bi me zih brisal, ker bi preveč kletvic uporabla Elma geslo je miška. Bom pa dons še kakšno dodala, če se mi bo dalo. Jo morem itak spet mal poslikat. Zdele jo moja tamala mal merka, pa tamala že žnara, najbolj da grem. Pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 10:58:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika boščika, sej te bom v petek potolažla. Bova skupaj 8 ur porodniške v Kavalu odsedeli Naša še kar spi 2 uri in pol Diha Ok, sem že preverila Kaj pa dogaja Mogoče jo vreme mal zaj****
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 11:11:38
|
|
|
|
pina-1
|
me smo pa že nazaj. uff je vroče. Pri nas je na obisku jok in stok. Ana tako joka, kot bi jo s kože dajali. Pa pojma nimam zakaj. Mia jo je že 2x danes zbudila, tako da boga reva še spati ne more. Misar, me na tipkovnici "m" za***** pa zato včasih sfali. dolenjči, upam, da se stanje umiri, pri nas do petka. KEr če mi bosta punci tako živčke kravžljali me ne bo v javnost, ker se bom razpočla. Aja, robidnice pa pridete k nam pobirat ne???? suzi, a je pri vas še hladno?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 11:17:54
|
|
|
|
Bajsa
|
Men so pa hlače prov, une k sm jih imela pred nosečnostjo Vsaj ena stvar, ki mi je polepšala dan. Bravo! Dolenjčica hvala, upam, da me boš res potolažla, pa še eno pivce bomo spile, da bo mleko, pa bo dan boljši. A bi lohk jst skuhala za madam bučke, cvetača, krompir, pretlačla in dala za hamsat? Kaj mislte a bi bla boljša kombinacija bučke, krompir, korenje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 11:30:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Jaz sem pa slabe volje sej spali smo kar uredu, jedla sva šele ob 5.30, pa pol čez 1 uro še malo Z možekom imava dones 1. obletnico poroke, on ima rojstni dan, in ima čez 1 uro šiht tud praznovat ne moreva, tamal je težek dones, 2x mi je že bruhal, sem mogla celo postlo it preoblečt... Popoldan morava do P zaradi vnetega učka, ki ga revež zjutraj tudi odpret ne more Včeri sem pa še sosdeu uspela avto z vrati butnit ... Mah... se grem kr v steno zaletavat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 11:37:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, ne se zaletavat, škoda stene A sem te kej nasmejala? Ejo, pa ju3 praznujta, danes pa samo v postelji eno orto joto skuhajta, pa bo bolje kot vsako praznovanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 12:21:49
|
|
|
|
Bajsa
|
Meti čestitke za 1. obletnico in tvojmu za RD. Zate da boš boljše volje. Se pač včasih tud kakšna nesreča zgodi, ko bi blo najmanj treba. Drgač pa kar se v policiji RD tiče, moj je že ene 5 let za povrstjo za moj in njegov RD na šihtu. Kt da bi se šef mal norca delu, sej ne da nima na koledarju za vsak mesec napisan kdo takrat praznuje. Ne vem no, a jih hoče met na šihtu, da za pijačo dajo al kaj Zdej sm pogruntala kaj je mojmu , mačkast je, zato pa je tko tečen, kr nej bo, tigra nej ma frdaman.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 12:23:08
|
|
|
|
Bajsa
|
Kok je pa soparn, men se bo utrgal! Madam je končno zaspala, bomo vidl za kok časa. Sm se odločila, da ji bom skuhala krompir, cvetačo in korenček. Evo že joka, ker ropotajo spet gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 12:56:34
|
|
|
|
Suzi*
|
sva ob poldne prišle z vozičkanja, je blo vroče za znoret, fuuul soparno. dolenjči, bravo za kile, pridna. men grejo pa sam gor. nič čudnega glede na to kaj jem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 13:33:53
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Meti čestitke za 1. obletnico in tvojmu za RD. Zate da boš boljše volje. Se pač včasih tud kakšna nesreča zgodi, ko bi blo najmanj treba. Drgač pa kar se v policiji RD tiče, moj je že ene 5 let za povrstjo za moj in njegov RD na šihtu. Kt da bi se šef mal norca delu, sej ne da nima na koledarju za vsak mesec napisan kdo takrat praznuje. Ne vem no, a jih hoče met na šihtu, da za pijačo dajo al kaj ej, pri nama je čist isto mah no comment Sem pa vseeno skuhala eno dobro kosilce, tamal je spal, midva sva pa nazdravila v talepih kozarcih, ki sva jih na Gradu Jable dobila za poroko Mišek pa zdele žaga že 2 ure Pomojem mu paše ker dežek pada in se je malo shladilo. Popoldan morava pa v ZD po recept za kapljice in v lekarno... Sem pa tud že dilo pa peglo ven privlekla, jaz ne vem kaj delamo s cunjami, jaz mam spet za peglat pa še do soseda moram pol za prasko povedat Pa punce HVALA za čestitke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 13:40:49
|
|
|
|
Suzi*
|
Bajsika, sočustvujem. Moj je tud že take prjavu, pa isto kot tvoj ni bil sploh nč cajta s tamalo sam. ugotavjam, da moški res mislijo, da se po riti praskamo. Ko jo ima pa on v naočju, pa začne jokat, jo pa meni turi kao da je lačna....halooo, dej jo kej zabavaj, ni zmerej lačna, ko se oglasi. Meti, dej še k nam mal dežka pošlji, prosim. pa čestitke za obletnico in tvojmu za RD. Jaz sem pa zdej dala tamalo kar v postlo spat (novo) in ne v košek. me zanima kolk časa bo spala. sem jo pa že uspavano noter odložila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 13:46:01
|
|
|
|
pina-1
|
no sem mislila, da mamo samo pri naši hiši očkov sindrom. Moj je tudi z ano cele 2 min na dan. In ko začne jokat je prvo kar zna izustit: "kaj našmu otroku fali? kaj mu boš dala jest????"""" mah sem začela te stavke ignorirat pa je. Mia si je pa ravnokar nalakirala nohte- s črnim flomastrom . Štejem že do 1000000
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 13:55:25
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, a spet ji je uspel ta podvig? jaz grem pa peglo sprehajat. ampak stiskam F5 vmes.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 13:55:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša spet spi, niti 2 uri ni zdržala pokonc Prej je spala 2 uri 45 min, zdej bo pa verjetn takratka Zaenkrat je pol ure okrog Meti o kakšnem dežju govoriš? Pri nas je mal sonca in mal oblakov, dežja pa nič Pa seveda dvojne čestitke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:05:48
|
|
|
|
bamby
|
meti, čestitke za obletnico, možeku pa še čestitke za RD!!! Anaji sem skuhala bučke za kosilo, pa ji niso bile všeč . Je dobila potem flašo mleka .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:08:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, a spet ji je uspel ta podvig? jaz grem pa peglo sprehajat. ampak stiskam F5 vmes. Ja suzi, če ta ne bo kaka umetnica. Ater, ima da mi plati vse za nazaj. Meti tudi od nas duple čestitke dolenjka, ziher se Tari k Ani udi, ker una tudi dudla že od 11. Moram vam povedat, da se je v našo hišo vrnil izguljeni član družine- naša želva čarli Jo je sosed našu v vinogradu. POgrešali so ga pa skoraj 1 leto. Ej, ne morte verjet, da se še vedno rad crta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:16:35
|
|
|
|
mesecnica
|
Naša bejba tudi spi zdaj že 1,5 ure. Drugače pa je njen novi šport zdaj nogice vlečt v usta in jih grizti. Drugače pa se je na morju full začela obračat iz hrbta na trebuh, kontra pa še ne. Pa zdaj nam že par dni spi striktno na trebuhu . Kaj čem... Bi morala pa tud jaz peglo kaj zagrabit, pa se mi ne da. Zdaj kruh pečem, njamsi... Suzi - prid še k meni kaj speglat. Mam en kup cunj z morja . So že oprane in posušene samo peglo čakajo... Mogoče jutri, ko bo dež .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:22:16
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša bejba tudi spi zdaj že 1,5 ure. Drugače pa je njen novi šport zdaj nogice vlečt v usta in jih grizti. Drugače pa se je na morju full začela obračat iz hrbta na trebuh, kontra pa še ne. Pa zdaj nam že par dni spi striktno na trebuhu . Kaj čem... Bi morala pa tud jaz peglo kaj zagrabit, pa se mi ne da. Zdaj kruh pečem, njamsi... Suzi - prid še k meni kaj speglat. Mam en kup cunj z morja . So že oprane in posušene samo peglo čakajo... Mogoče jutri, ko bo dež . naša tud nogice gricka. glede pegle pa....mam tak kup, da 3 dni ne bom končala. tako da lahko mogoče ti k men prideš. kakšen kruh pa pečeš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:23:09
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, a je ziher to vaša želva? ej, norooo, tolk časa ga ni blo, pa še kar okol hodi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:34:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Končno mam 5 min časa za RR. Larisa je zaspala, kosilo je kuhano, dec mi pošlje sms da ga še ne bo pol ure, matr jest pa norim z južno kot mal trapasta 2 ure sem bla v kuhni, pa to ne morš verjet... pa tamalo zravn futrat pa jo animirat, pa najbolj da bi šla še peglat vmes, še pojstl nimam postlanih dobr da tamala spi v spalnici, da jih ne morm it zdele pospravlat da mam vsaj mal gmaha... Noč je bla taka kot ponavadi - budnica že ob 2h, potem je spala do 5h in do 7h. Je pa okol 3h tako treskalo in grmelo da je blo še mene groza, pa še toča je začela padat , dobr da smo mel avtomobile pod streho. Bajsa, zato smo tuki da se mal spljuvaš me te vedno ˝poslušamo˝. Meti čestitke za vajino obletnico (1. je vedno nekaj posebnega ) in za njegov roj.dan V petek je zmenek, a ne? Mi gremo pa verjetno v četrtek na vikend v Kočevje. Pa tko bi vas spet rada vidla . Sam morm mal odklopit vse tole dogajanje doma, ker sem že čist in komaj čakam da nekam grem... Že ko se z vami dobim, je dan takoj lepši. Tako kot večina ostalih, sem tud jest skoz sama z Lariso in paše mal drušne...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:37:45
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* naša tud nogice gricka. glede pegle pa....mam tak kup, da 3 dni ne bom končala. tako da lahko mogoče ti k men prideš. kakšen kruh pa pečeš? Koruzni .... poparjeni ... zdaj mi še vzhaja . Uhhh...perilo ja....groza...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 14:41:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pina, a je ziher to vaša želva? ej, norooo, tolk časa ga ni blo, pa še kar okol hodi. ja ker samo mi smo jih imeli in je tudi glih prav velika da je naša.. Aja pa prepoznal je moj glas in se takoj začel cartati
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.7.2008 15:31:46
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica....ob priliki mi boš povedala kako ta kruh nardiš. Meni se pa takooo spi. je mala zdej jedla, pa smo skupej zaspale, on aše dremucka, jaz sem pa vstala, ker mi pripeljejo anžeja....ampak glih tolk da imam oči odprte. dobr, da bo družba (moja mami), da bomo skupej kavico spile.
|
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!