|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
7.7.2008 10:17:10   
bamby
Mter me jezi zdaj user posted image user posted image user posted image . Napišem vse, pokomentiram vse, pol mi pa ven vrže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Kratek povzetek:

Spali smo po pričakovanju do 8.15, pa bi še, če jo Tim ne bi zbudil. Zajtrk smo spet pridno pojedli, zdaj nam je pa kašice zmanjkaklo, zato moram it kupit novo škatlo. Ker Humane pri nas ne bom dobila, bom izbrala kar Milupo ali  Hipp, pa upam, da ji bo vseeno teknilo.

dolenjka, super za tvoje kilce, ki tako pridno bežijo stran user posted image . Morda pa tudi moji vagi baterijo švahijo, ker se nikamor ne premakne user posted image user posted image user posted image . Men pa aleluja slabo špila zadnje časse, pa sem včeraj 3 sveže fige zmazala, pa sem zvečer že prelepo arijo poslušala. Sem pa zato prejle še 2 za malico pojedla, ker računam,da jo bom na ta način še kaj slišala user posted image user posted image

pina, mi je vse jasno, kako izgledajo izpadi 5-letnika. Se pri nas isto dogaja. Naš celo zelo grdo začne izpod čela gledat in se jezit kot tavelki user posted image .

suzi, jaz imam Tima celo nosečnost in še 5 mesecev doma. Se kar navadiš. Gre pa septembra v vrtec.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.7.2008 10:37:35   
dolenjka
MI2 pa danes dopoldan zgleda ne bova šli nič ven, ker še vedno spi user posted image  Že debeli 2 uri user posted image  Ta pa je zaspanka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sam kaj , ko nisem vedela da bo tolk časa spala, bi šla še jaz malo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.7.2008 10:55:43   
Bajsa
Noč je bla adijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislem madam je včeri jedla še dodatno GH, pa se je zbudila ob 3, pojedla, pa valda se jst čist prebudim in nisem zaspala nazaj do 4, pol se je zbudila ob 7 in je bla zbujena do 10, polizala zize, in odspala lepotilnih 30 minut. user posted image
Nisem več navajena tkole sred noči vstajat. Bom mogla zvečer očitno prej hodt spat.
No in da bi bil dan še bolj v kuruser posted image , me je moj user posted image  že na vse zgodi razkuru. Mi gre frajer prjavt ja sej kaj pa jambraš sej si cele dneve doma user posted image user posted image user posted image  Ga bom tko na peso ruknla, da ga bo na mars ruknel user posted image user posted image user posted image   #%%&###"ijuqwhezwqt%%&/&%$&($
Mater, madam je stara že skor 5 mescev, pa ne morem rečt, da je bil 10 ur sam z njo v tem času, pol pa ion men da sem itak zarad nje doma. Sm mu rekla ej jaz mam tud samo 8 ur porodniške, ti 8 ur šihta ostalo si bova pa madam razporedila, me je tko pogledu kt da bi mu prebrala smrtno obsodbo. Kreten!
Sm se mogla spucat, no sej bi se lohk še mal, ampak bi me zih brisal, ker bi preveč kletvic uporabla user posted image user posted image user posted image
Elma geslo je miška. Bom pa dons še kakšno dodala, če se mi bo dalo. Jo morem itak spet mal poslikat.
Zdele jo moja tamala mal merka, pa tamala že žnara, najbolj da grem.

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.7.2008 10:58:51   
dolenjka
Bajsika boščika, sej te bom v petek potolažla. Bova skupaj 8 ur porodniške v Kavalu odsedeli user posted image  user posted image  user posted image

Naša še kar spi user posted image  2 uri in pol user posted image  Diha Ok, sem že preverila user posted image  Kaj pa dogaja user posted image  Mogoče jo vreme mal zaj**** user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.7.2008 11:11:38   
pina-1
me smo pa že nazaj. uff je vroče.

Pri nas je na obisku jok in stok. Ana tako joka, kot bi jo s kože dajali. Pa pojma nimam zakaj. user posted image  Mia jo je že 2x danes zbudila, tako da boga reva še spati ne more.

Misar, me na tipkovnici "m" za***** pa zato včasih sfali.

dolenjči, upam, da se stanje umiri, pri nas do petka. KEr če mi bosta punci tako živčke kravžljali me ne bo v javnost, ker se bom razpočla. Aja, robidnice pa pridete k nam pobirat ne????

suzi, a je pri vas še hladno?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.7.2008 11:17:54   
Bajsa
Men so pa hlače prov, une k sm jih imela pred nosečnostjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsaj ena stvar, ki mi je polepšala dan. Bravo!
Dolenjčica hvala, upam, da me boš res potolažla, pa še eno pivce bomo spile, da bo mleko, pa bo dan boljši. user posted image
A bi lohk jst skuhala za madam bučke, cvetača, krompir, pretlačla in dala za hamsat? Kaj mislte a bi bla boljša kombinacija bučke, krompir, korenje?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.7.2008 11:30:38   
MetiLu
Dan!
Jaz sem pa slabe volje user posted image  sej spali smo kar uredu, jedla sva šele ob 5.30, pa pol čez 1 uro še malo user posted image

Z možekom imava dones 1. obletnico poroke, on ima rojstni dan, in ima čez 1 uro šiht user posted image user posted image user posted image  tud praznovat ne moreva, tamal je težek dones, 2x mi je že bruhal, sem mogla celo postlo it preoblečt...
Popoldan morava do P zaradi vnetega učka, ki ga revež zjutraj tudi odpret ne more user posted image

Včeri sem pa še sosdeu uspela avto z vrati butnit user posted image  user posted image ...

Mah... se grem kr v steno zaletavat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.7.2008 11:37:04   
dolenjka
Meti, ne se zaletavat, škoda stene user posted image  user posted image  user posted image  A sem te kej nasmejala? user posted image  user posted image  user posted image

Ejo, pa ju3 praznujta, danes pa samo v postelji eno orto joto skuhajta, pa bo bolje kot vsako praznovanje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.7.2008 12:21:49   
Bajsa
Meti čestitke za 1. obletnico in tvojmu za RD. Zate user posted image user posted image  da boš boljše volje. Se pač včasih tud kakšna nesreča zgodi, ko bi blo najmanj treba.
Drgač pa kar se v policiji RD tiče, moj je že ene 5 let za povrstjo za moj in njegov RD na šihtu. Kt da bi se šef mal norca delu, sej ne da nima na koledarju za vsak mesec napisan kdo takrat praznuje. Ne vem no, a jih hoče met na šihtu, da za pijačo dajo al kaj user posted image user posted image user posted image
Zdej sm pogruntala kaj je mojmu user posted image , mačkast je, zato pa je tko tečen, kr nej bo, tigra nej ma user posted image  frdaman.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.7.2008 12:23:08   
Bajsa
Kok je pa soparn, men se bo utrgal! Madam je končno zaspala, bomo vidl za kok časa. Sm se odločila, da ji bom skuhala krompir, cvetačo in korenček. Evo že joka, ker ropotajo spet gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
7.7.2008 12:56:34   
Suzi*
sva ob poldne prišle z vozičkanja, je blo vroče za znoret, fuuul soparno. user posted image  
dolenjči, bravo za kile, pridna. men grejo pa sam gor. user posted image  nič čudnega glede na to kaj jem.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
7.7.2008 13:33:53   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Meti čestitke za 1. obletnico in tvojmu za RD. Zate user posted image user posted image  da boš boljše volje. Se pač včasih tud kakšna nesreča zgodi, ko bi blo najmanj treba.
Drgač pa kar se v policiji RD tiče, moj je že ene 5 let za povrstjo za moj in njegov RD na šihtu. Kt da bi se šef mal norca delu, sej ne da nima na koledarju za vsak mesec napisan kdo takrat praznuje. Ne vem no, a jih hoče met na šihtu, da za pijačo dajo al kaj user posted image user posted image user posted image

ej, pri nama je čist isto user posted image  mah no comment

Sem pa vseeno skuhala eno dobro kosilce, tamal je spal, midva sva pa nazdravila v talepih kozarcih, ki sva jih na Gradu Jable dobila za poroko user posted image

Mišek pa zdele žaga že 2 ure user posted image  Pomojem mu paše ker dežek pada in se je malo shladilo.
Popoldan morava pa v ZD po recept za kapljice in v lekarno...

Sem pa tud že dilo pa peglo ven privlekla, jaz ne vem kaj delamo s cunjami, jaz mam spet za peglat user posted image  pa še do soseda moram pol za prasko povedat user posted image

Pa punce HVALA za čestitke user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
7.7.2008 13:40:49   
Suzi*
Bajsika, sočustvujem. Moj je tud že take prjavu, pa isto kot tvoj ni bil sploh nč cajta s tamalo sam. ugotavjam, da moški res mislijo, da se po riti praskamo. Ko jo ima pa on v naočju, pa začne jokat, jo pa meni turi kao da je lačna....halooo, dej jo kej zabavaj, ni zmerej lačna, ko se oglasi. user posted image

Meti, dej še k nam mal dežka pošlji, prosim. user posted image  pa čestitke za obletnico in tvojmu za RD.

Jaz sem pa zdej dala tamalo kar v postlo spat (novo) in ne v košek. me zanima kolk časa bo spala. sem jo pa že uspavano noter odložila.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
7.7.2008 13:46:01   
pina-1
no sem mislila, da mamo samo pri naši hiši očkov sindrom. Moj je tudi z ano cele 2 min na dan. In ko začne jokat je prvo kar zna izustit: "kaj našmu otroku fali? kaj mu boš dala jest????"""" mah sem začela te stavke ignorirat pa je.

Mia si je pa ravnokar nalakirala nohte- s črnim flomastromuser posted image user posted image user posted image user posted image . Štejem že do 1000000

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
7.7.2008 13:55:25   
Suzi*
pina, a spet ji je uspel ta podvig?user posted image user posted image

jaz grem pa peglo sprehajat. ampak stiskam F5 vmes. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
7.7.2008 13:55:30   
dolenjka
Naša spet spi, niti 2 uri ni zdržala pokonc user posted image  Prej je spala 2 uri 45 min, zdej bo pa verjetn takratka user posted image  Zaenkrat je pol ure okrog user posted image
Meti o kakšnem dežju govoriš? Pri nas je mal sonca in mal oblakov, dežja pa nič user posted image
Pa seveda dvojne čestitke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
7.7.2008 14:05:48   
bamby
meti, user posted image čestitke za obletnico, možeku pa še čestitke za RD!!!

Anaji sem skuhala bučke za kosilo, pa ji niso bile všeč user posted image . Je dobila potem flašo mleka user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
7.7.2008 14:08:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pina, a spet ji je uspel ta podvig?user posted image user posted image

jaz grem pa peglo sprehajat. ampak stiskam F5 vmes. user posted image

Ja suzi, če ta ne bo kaka umetnica. Ater, ima da mi plati vse za nazaj.

Meti tudi od nas duple čestitkeuser posted image user posted image user posted image

dolenjka, ziher se Tari k Ani udi, ker una tudi dudla že od 11.

Moram vam povedat, da se je v našo hišo vrnil izguljeni član družine- naša želva čarliuser posted image user posted image user posted image  Jo je sosed našu v vinogradu. POgrešali so ga pa skoraj 1 leto. Ej, ne morte verjet, da se še vedno rad crtauser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
7.7.2008 14:16:35   
mesecnica
Naša bejba tudi spi zdaj že 1,5 ure. Drugače pa je njen novi šport zdaj nogice vlečt v usta user posted image  in jih grizti. Drugače pa se je na morju full začela obračat iz hrbta na trebuh, kontra pa še ne. Pa zdaj nam že par dni spi striktno na trebuhu user posted image . Kaj čem...
Bi morala pa tud jaz peglo kaj zagrabit, pa se mi ne da. Zdaj kruh pečem, njamsi...
Suzi - prid še k meni kaj speglat. Mam en kup cunj z morja user posted image . So že oprane in posušene samo peglo čakajo... Mogoče jutri, ko bo dež user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
7.7.2008 14:22:16   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Naša bejba tudi spi zdaj že 1,5 ure. Drugače pa je njen novi šport zdaj nogice vlečt v usta user posted image  in jih grizti. Drugače pa se je na morju full začela obračat iz hrbta na trebuh, kontra pa še ne. Pa zdaj nam že par dni spi striktno na trebuhu user posted image . Kaj čem...
Bi morala pa tud jaz peglo kaj zagrabit, pa se mi ne da. Zdaj kruh pečem, njamsi...
Suzi - prid še k meni kaj speglat. Mam en kup cunj z morja user posted image . So že oprane in posušene samo peglo čakajo... Mogoče jutri, ko bo dež user posted image .

naša tud nogice gricka. user posted image  glede pegle pa....mam tak kup, da 3 dni ne bom končala. user posted image user posted image  tako da lahko mogoče ti k men prideš. user posted image  
kakšen kruh pa pečeš?

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
7.7.2008 14:23:09   
Suzi*
pina, a je ziher to vaša želva? ej, norooo, tolk časa ga ni blo, pa še kar okol hodi. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
7.7.2008 14:34:39   
Februarka08
Dan.
Končno mam 5 min časa za RR.user posted image Larisa je zaspala, kosilo je kuhano, dec mi pošlje sms da ga še ne bo pol ure, matr jest pa norim z južno kot mal trapastauser posted image 2 ure sem bla v kuhni, pa to ne morš verjet... pa tamalo zravn futrat pa jo animirat, pa najbolj da bi šla še peglat vmes, še pojstl nimam postlanihuser posted image dobr da tamala spi v spalnici, da jih ne morm it zdele pospravlatuser posted image da mam vsaj mal gmaha...
Noč je bla taka kot ponavadi - budnica že ob 2h,user posted image potem je spala do 5h in do 7h. Je pa okol 3h tako treskalo in grmelo da je blo še mene groza, pa še toča je začela padatuser posted image , dobr da smo mel avtomobile pod streho.
Bajsa, zato smo tuki da se mal spljuvašuser posted image user posted image user posted image me te vedno ˝poslušamo˝.
Meti čestitke za vajino obletnico (1. je vedno nekaj posebnegauser posted image ) in za njegov roj.danuser posted image user posted image

V petek je zmenek, a ne? Mi gremo pa verjetno v četrtek na vikend v Kočevje. Pa tko bi vas spet rada vidlauser posted image . Sam morm mal odklopit vse tole dogajanje doma, ker sem že čist user posted image user posted image user posted image in komaj čakam da nekam grem... Že ko se z vami dobim, je dan takoj lepši.user posted image Tako kot večina ostalih, sem tud jest skoz sama z Lariso in paše mal drušne...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
7.7.2008 14:37:45   
mesecnica

naša tud nogice gricka. user posted image  glede pegle pa....mam tak kup, da 3 dni ne bom končala. user posted image user posted image  tako da lahko mogoče ti k men prideš. user posted image  
kakšen kruh pa pečeš?

Koruzni .... poparjeni ... zdaj mi še vzhaja user posted image .
Uhhh...perilo ja....groza...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
7.7.2008 14:41:12   
pina-1

pina, a je ziher to vaša želva? ej, norooo, tolk časa ga ni blo, pa še kar okol hodi. user posted image user posted image

ja ker samo mi smo jih imeli in je tudi glih prav velika da je naša..
Aja pa prepoznal je moj glas in se takoj začel cartati

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
7.7.2008 15:31:46   
Suzi*
mesecnica....ob priliki mi boš povedala kako ta kruh nardiš.

Meni se pa takooo spi. je mala zdej jedla, pa smo skupej zaspale, on aše dremucka, jaz sem pa vstala, ker mi pripeljejo anžeja....ampak glih tolk da imam oči odprte. dobr, da bo družba (moja mami), da bomo skupej kavico spile. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!