bamby
|
elma, čestitke za 4. mesece !!! O tvojem delodajalcu pa ne bi izgubljala besed ! Če imaš le kje možnost, si najdi zaposlitev drugje. Tale vas je že prevečkrat nategnil . Ni vreden,da dobi delavce za svojo požeruško rit! Pa brez zamere! Sem mislila, da bom tiho, samo me take stvari do konca razpiz***o . buči, uživaj na morju!!! februarka, zakaj pa ti ne bi dala Larisi jest žitno kašico, ki se meša z vodo? Nisem sigurna, če veš. da je noter prilagojeno mleko, zato se meša le s prekuhano toplo vodo. Pri nas je bila tudi prej kar fajn nevihta, pa je na srečo kar hitro minila in kar je najpomembneje, je šlo skozi brez toče. Pri nas se je stanje včeraj popoldan nekoliko izboljšalo . Še dopoldne smo bili brez zvoka, popoldne pa sem se z mularijo začela rihtat, da grem na piknik od firme, pa se je on tudi kar zrihtal in šel zraven . Malo prej je moja mama poklicala po telefonu in ker sem ravno tamalo hranila, se je oglasil on (če se na pikniku kje dobimo, je spraševala). Sem imela namen kar sama it, pa mu očitno ni bilo do tega, da bi ostal doma, ali pa po svoje šel . Ampak še vedno nisem slišala opravičila od njega !!! Upam, da mu je dalo vsaj mislit, da vseeno nisem kar tako!!! Seveda sem jaz še vedno malo zadržana, ker mi kar nekako ne gre tole vse skupaj . Sta bila pa oba otroka očitno ful zmatrana od piknika (smo prišli domov po 23h), ker sta zjutraj spala kar oba. Anaja se je sicer nekaj malega prebudila najprej ob 7h, pa je bila duda dovolj do pol osmih, ko jo je še enkrat dobila in ko sem mislila, da bomo ob 8h vstali in zajtrkovali, je pa madam spala dalje in se nič zbudila do 9.20 , ko sem ji postregla z žitno kašico. Jo je zmazala cel obrok, za kosilo je jedla korenček s cvetačo + aptamil, popoldne za malico sadje (1/3 banane, pol breskve, pol hruške = 200 ml), ki ga je pojedla vsega, zvečer pa le še flašo mleka. Glede na to, da je včeraj tudi kar pridno jedla sadje in korenček z jabolkom za kosilo in je tako fajn spala, tudi nocoj pričakujem, da bo mirna noč do jutra (vsaj do 8h).
< Sporočilo je popravil bamby -- 6.7.2008 22:42:26 >
|