|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
6.7.2008 20:16:57   
mary_lou
BUCKA mejte se ful ful ful ful ful ful noro dobr na morju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.7.2008 20:37:38   
kati kati
čer...
kaj je to smotani dnevi...same nesreče se dogajajo...uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! slabo leto kaže...naš tamau spi js pa se malo relaxiram...seveda spet sama....še 4 dni pa pride moj user posted image

meti-slabo kaže za konjička...se zelo slabo drži...je bil danes dežurni veterinar pa je reku da mu ni več pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še pr enem je ugotovil lažjo obliko plučnice...user posted image kr neki...samo slabo ...
sej še mal pa gremo na morje ..upam da ne bo kej vmes pršlo

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.7.2008 20:42:19   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, mi smo bli bolj odsotni kot ne zadnje dva dni. Včeraj smo nekaj nabavljali, potem pa smo šli v hrib, ker je moj za pol familije RD praznoval in smo mal pujsa in ostalih dobrot jedli, pa mal popili.... danes pa približno isto, samo da smo prej zaključili in naša že pol urce pančka user posted image

Midva si bova pa še po en kos torte vsak privoščila in malo sladoleda zraven, pol bi blo pa fajn če bi šla mal prej nina nana user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.7.2008 20:59:54   
Februarka08
Uf, naša ma pa spet ene čudne izpadeuser posted image zdele je v pojstli, sam kmal ne bo več tih... je moj znoru in jo dal not... zdej bomo pa vidl kaj bouser posted image user posted image jest sem pa tko crknena da komaj še gledam. Že par noči spim sam ene 4 ure, pol je pa tko tamala skoz pr men in na joški, čez dan je skoz pr men in sem že kot cuna... upam da čimprej spet začne spat ponoč, ker drugač bom res kmal zombiuser posted image

Mah, grem zdaj da vidim kaj bo iz današnjega večera ratal, pol pa spat...

Buči, uživajte na dopustu, vse 4 od sebe in možgane na off...user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.7.2008 21:49:43   
mesecnica
Čer.

Evo mi smo doma. Na žalost...user posted image
Na morju smo se imeli super. Mala je bila pridna, Je zelo dobro prenašala vročino (bolje kot midva). Bomo morali ponoviti... user posted image  Temperatura konstantno čez 30°C čez dan, ponoči kakšna stopinja manj. Mala se ni kopala v morju, ker me je bilo malo strah, da bi se prehladila (se je že v hiški od klime malo nahladila). Kaj pa pri ostalih - a kopate otročke v morju? A je katera že uporabljala Fredov obroč?

Po obrazu in telesu imamo še vedno izpuščajčke od alergije. Ne vem več od česa user posted image ...

Za nazaj nisem brala, ker je preveč. Ste bile pridne in ste kar veliko čvekale.
Bom ob priliki Suzi vprašala, kaj je kaj novega...
Suzi - a še hodiš dopoldne kaj na sprehod? Se kaj slišiva?

A je drugače katera že pričela z uvajanjem GH (tiste, ki dojite)? Mi še nisno nič začeli. Po flaši pa itak nič ne potegne... Na morju smo se malo večkrat dojile pa je bilo OK.

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.7.2008 22:11:28   
ELMA
Živjo ....

Pri nas tko grmi , bliska in dežuje ...groza, upam da nebo kakšna toča padala ...

Mi smo šli dons v Rimske toplice , user posted image Elma je uživala ko sem jo v vodo dala ,,, Dons je stara 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
kak je hitro minlo 4 mesca nemorm verjetuser posted image ...Lepo smo se imeli ,samo je ona slabo jedla , sem čist presenečena , ker sem pričekovala da bo več jedla kot ponavadi user posted image , mogoće zaradi vručine ....user posted image
zdaj pa grem prebrat , da vidim kaj ste dones čvekale user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.7.2008 22:26:29   
buči
elma, čestitke, mene je kar groza po eni strani, naš bo pojutrišnjem že 5! Po eni strani komaj čakaš, da lahko je gh, da se obrne, da čeblja, pa gre vse tako hitro ...

Hvala za lepe želje za na morje, bom pridna, ne bom mojmu nič težila, ne bom iskala PC-ja z internetnim priključkom, se pa kaj javim po sms-jih, da me ne pozabite.

Študente, vam dajem 10 dni prosto, potem pa spet na delo! user posted image user posted image

Uživajte, kjerkoli že boste, karkoli že boste počele, pa rade se mejte, pa fajn vaše moške tazvajajte, pa otročke lubčkite!

user posted image

BUČI IS OLVEJS VOČING JU!

ALLES MIT SPASS UND BLOSS KEIN GAS!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.7.2008 22:39:36   
dolenjka
Nas je nevihta čist zdrmala user posted image

Bučkica moja, uživaj 100%, mlekarnar naj te kaj s kremco namaže, da ti ritke ne osmodi, pa kak čikec zame povleč, pa kako travarco zame stisn user posted image
In seveda: UŽIVAJ NA FUL ŠUS, pa javi se kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.7.2008 22:41:04   
bamby
elma, čestitke za 4. mesece user posted image !!! O tvojem delodajalcu pa ne bi izgubljala besed user posted image ! Če imaš le kje možnost, si najdi zaposlitev drugje. Tale vas je že prevečkrat nategnil user posted image . Ni vreden,da dobi delavce za svojo požeruško rit! Pa brez zamere! Sem mislila, da bom tiho, samo me take stvari do konca razpiz***o user posted image user posted image user posted image .

buči, uživaj na morju!!!

februarka, zakaj pa ti ne bi dala Larisi jest žitno kašico, ki se meša z vodo? Nisem sigurna, če veš. da je noter prilagojeno mleko, zato se  meša le s prekuhano toplo vodo.

Pri nas je bila tudi prej kar fajn nevihta, pa je na srečo kar hitro minila in kar je najpomembneje, je šlo skozi brez toče.
Pri nas se je stanje včeraj popoldan nekoliko izboljšalo user posted image . Še dopoldne smo bili brez zvoka, popoldne pa sem se z mularijo začela rihtat, da grem na piknik od firme, pa se je on tudi kar zrihtal in šel zraven user posted image . Malo prej je moja mama poklicala po telefonu in ker sem ravno tamalo hranila, se je oglasil on (če se na pikniku kje dobimo, je spraševala). Sem imela namen kar sama it, pa mu očitno ni bilo do tega, da bi ostal doma, ali pa po svoje šel user posted image . Ampak še vedno nisem slišala opravičila od njega user posted image !!! Upam, da mu je dalo vsaj mislit, da vseeno nisem kar tako!!! Seveda sem jaz še vedno malo zadržana, ker mi kar nekako ne gre tole vse skupaj user posted image .
Sta bila pa oba otroka očitno ful zmatrana od piknika (smo prišli domov po 23h), ker sta zjutraj spala kar oba. Anaja se je sicer nekaj malega prebudila najprej ob 7h, pa je bila duda dovolj do pol osmih, ko jo je še enkrat dobila in ko sem mislila, da bomo ob 8h vstali in zajtrkovali, je pa madam spala dalje in se nič zbudila do 9.20 user posted image , ko sem ji postregla z žitno kašico. Jo je zmazala cel obrok, za kosilo je jedla korenček s cvetačo + aptamil, popoldne za malico sadje (1/3 banane, pol breskve, pol hruške = 200 ml), ki ga je pojedla vsega, zvečer pa le še flašo mleka. Glede na to, da je včeraj tudi kar pridno jedla sadje in korenček z jabolkom za kosilo in je tako fajn spala, tudi nocoj pričakujem, da bo mirna noč do jutra (vsaj do 8h).

< Sporočilo je popravil bamby -- 6.7.2008 22:42:26 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.7.2008 22:53:20   
Bajsa
Buči uživejte na morju! Upam, da vam letos vreme zdrži!

Janey daj ti probej mal Jakca čez dan budnega držat, kolkor se bo dalo, če bo pa že zaspal, ga pa pusti samo ene pol urce, ker meni tole res sliči da je zamenjal noč za dan. Prvih par dni bo težko, pol se bo pa mogoče ulavfal. Probaj, sej zgubit itak nimaš kaj. Itak ne spiš ponoči, tko da huje že ne more bit. Želim vam, da se čimprej uredi tole s spanjem. No na pamet mi je pa padlo tudi, da je mogoče žejen, no ne vem. Jaz bi na tvojem mestu zih probala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je tko scalo, da je blo noro. Vmes je še sodra šla. Je dež neslo kr vodoravno, tko je pihal.
Mi smo bli dons na enem rd, je imela madam drušno, eno punčko, ki je 11 dni mlajša od nje, sta ble tko pridne. Je še eno kitico odspala tm, pod kostanji v senčki user posted image user posted image user posted image
Dopoldan sem ji dala mal bučk s krompirjem, jih je malcala še bolj kot une iz trgovine. Itak mami najboljš kuha user posted image user posted image user posted image  Pol popoldan sem ji pa dala še lepo pol banane, ji vse sam z vilčko pretlačim, pa mal vode sem dodala, pa je tud pojedla vse. Je bla tko zadovoljna.
A ja, drugač mamo pa mi že 2 zobeka user posted image user posted image user posted image user posted image , ta 2 je pogledal ven v petek.  In valda me zdej grize ko norc user posted image . Tko na konc dojenja, ko se sam še mal crkla, pa se ji ne da več me vščipne - ugrizne, da bi jo kr po riti našeškala, pol pa rečem aaaaaaaaaaav, se mi pa madam smeji user posted image . Itak zdej tlači v usta vse kar vidi, najboljši so pa pasovi od vozička, plenice, ketnca od dude... đabe ji dajat unu za grickat, ne mara, vse ostalo je pa kul. Tale naša madam nam ga že zdej svira, kaj šele bo.
No zdej grem pa pod tuš pol pa še F5 pridem stisnt, pa še mal prebrat.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.7.2008 22:55:27   
Bajsa
Ekma vse najboljše za mini RD! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.7.2008 23:05:56   
ELMA
Hvala za čestitke ...
Buči uživejte na morju...
Bamby zdej pa uživam z otroci doma , in o službi sploh noćem premišljevat...
Prasec je , naj ga bo sram...user posted image
Bajsa user posted image user posted image user posted image za zobke ,našo Elmo tko dlesni srbijo ,da se mi smili ...bom pa jutri šla v lekarno pogledat kašen gel za dlesni al kaj druzga naj mi dajo ....
A vi svojima mažete dlesni z unim gelom ki se kupi v lekarni , in kak se vam zdi , je kaj bolše?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.7.2008 23:06:32   
nuka
O  bajsa a sva spet tazgodne na rr pršle user posted image . Naša tud vse v usta tlač. Najrajš ima tetra plenice in svoje majce. Pri gosti hrani ji ni pa nič všeč. Ima v momentu zabetonirana usta. Jo ne naštimaš na noben način da bi jih odprla. Poleg tega pa še glavo začne stran obračat. Sem probala zelenjavo, sadje, kašce edino pri juhci se je mal omehčala. Ja sej jedla bi sladoled. Začne kar vriskat in usta odpirat ko tavelkedva jesta kornet al pa lučko. user posted image mali že zdaj ve kaj je dobr.

Buči lepo se mej na morju.

Janey glede motorja tud pri mojmu ni nič pomagal. Oprema pa vem da je draga ko user posted image . Samo če pade je pa vredna vsega denarja.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.7.2008 23:20:00   
Bajsa
Res sem faca! Hotla sem napisat Elma, tko da Elma se opravičujem, ker sem vašo princesko preimenovala. user posted image

Ja spet ta zgodnje. Sej jaz vsak večer, noč, preberem kaj dogaja, sam včasih res nimam energije še kej napisat.

Kar se motorjev tiče, HB moj nima nobene želje po tem. Je pa tko, jaz mislim, da ti je usojen kot ti je. Lohk se doma pred bajto ubiješ, če je tko zapisan, na žalost matildi ne more noben ubežat. Ni pa fer ker velikrat prezgodi pride, no ampak sej kdaj pa sploh je pravi čas za smrt user posted image user posted image user posted image  Men se je včasih zdej da pr 80 si pa itak že za pod rušo, pa dons ko mamo (77) vidm, pa nonico (88), pa ata, ma glih ju3 RD (76) me kr mal stisne ko pomislim... Ah ni fajna tema tole, ne ne.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.7.2008 23:26:49   
Bajsa
Elma jaz moji madam mažem dlesni z calgelom, ampak sem ji sam parkrat, ko je blo res hudo.

Kaj je zdej, a ko sem pa jaz vsa frišna z umito nazaj pršla, ste pa vse pobegnle user posted image
Čakam mojga, je šel sosedu pomagat streho nazaj pokrit, mu je odkril garažo ene  2 m2, pa se mi zdi, da zdej nazdravljajo, ker so tko fajn nardil. Mater mu!
Dons sem bla že tko jezna nanga, da bi ga najraj utopila v žlici vode user posted image user posted image user posted image . Zgleda da ma madam mal premal za čez celo noč, če ji nč GH ne dam, pa se pol okol 4 zbudi, poje in spi naprej do ene 8, ampak sej veste da jz ne morem pred 1 it spat, pa se zdele sem že par noči bolj mal spala, in sem res že mal brez energije. No in frajer je pršu včeri iz brajnika, itak čist zmatran, ga itak spet 2 dni ni blo, pa je valda šel prav zgodi spat, da se je naspal. No pol se pa ob 8 zbudimo in se neki frajerja dela, da bo kao madam pomerku, da se bom jaz lahko naspala, ja valda, tko hinavsko je nazaj zaspal, da sm jaz kaj druzga hotla kot da sem vstala, on gospod je pa drnjohu do 11. Pol si me pa drzne prašat zakaj se tko kislo držim, bi ga nabila na nos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sm jezna ko sam satan. No zdej sm se spucala, pa grem ker nobene ni. Grem gledat kaj je po TV, sej sploh ne vem kaj se po svetu dogaja, sm za uno tragedijo zvedla šele ko sem tuki gor prebrala, da sem šla pol gledat na net kaj in kako, sm čist ven....

Lepe sanje vam želim....

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
7.7.2008 0:04:06   
ELMA
Ekma vse najboljše za mini RD!

user posted image user posted image user posted image     HVALA   user posted image user posted image user posted image

user posted image Ekmauser posted image   Nemorm se navadit na ime,,ELMA,,( To je mo sinek najdu na netu , in ji je on dal ime ) Ekma pa sploh, se na bi navadila ,user posted image a je to indijsko ime user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
7.7.2008 0:07:43   
Bajsa
Ne ne Elma, to ime izhaja iz kraja Bajsolinko, izmislila se ga je pa ena Bajsa user posted image user posted image user posted image
Še nekrat se opravičujem, res nisem hotla vaše Elme preimenovat v Ekmo ( mater tole je res čudn ime, ampak mogoče bo pa kšnmu všeč, sej dons majo eni otroci res taka čudna imena, da sam živjo adijo)

No zdej pa res grem spat, sm mogla še prebrat, da bomo mel spet nove tablce, sam da kasirajo prauser posted image user posted image !

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
7.7.2008 0:10:15   
ELMA
user posted image user posted image  Lahko noć

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
7.7.2008 0:12:10   
ELMA
BAJSA SEM HOTLA POGLEDAT ZADNJE SLIKCE OD zALE , A MI ZAUPAŠ GESLO

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
7.7.2008 0:12:48   
ELMA
upsuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
7.7.2008 6:16:02   
Suzi*
PRVA user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
7.7.2008 6:17:27   
Suzi*
jutro.

jaz sem moja2 moška odpokala od doma, pa sem bla lačna za jogurt in cornflakes, pa RR, pol pa mogoče še mal zalegnem zraven žane.

grem vas mal prebrat.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
7.7.2008 6:39:44   
buči
Jutro, ne morem brez vas! Tale noč je bila ena perla! Najprej pospravljam, pa sebe zdepiliram in stuširam, pa cune obešam do polnoči, medtem ga Tilen sračka - sicer spi, ampka se obrača na trebuh, seveda je to v vreči le delno mogoče, tako da potem jamra, ker nekaj ni ok, pa še ni nama bilo ravno ok, ker sva se bala, da bi se kaj zagozdu, ali pa na obratzu ležal, sva ga malo popravljala, po 3 urah obupala, pa je predno sem šla jaz spat, zaspal na hrbtu, potem sem ga še ene 15x preverjala (meti, to je grozno!), 4x popravila, ker je težil na pol na boku, na pol med ograjco, ob 5ih se je smejal na trebuhu, vriskal, sem ga k nama vzela, ga držala za rob vreče, da se ni mogel obrnit, je zaspal, čez 15 minut je pa že Aljaž vstal. Matr ... user posted image user posted image user posted image  No, sem imela vsaj še vas počekirat, pa kavo spit.

Dolenjka, vaša piksna bo danes prazna, jo je Tilen pomlaskal, se Tari globoko želodčno kilažno zahvaljuje. Pravi, da je sedel mlekec!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
7.7.2008 6:40:32   
Suzi*
bučkica, a si ti čist en mičkeno odvisna? user posted image user posted image  Kdaj štartate??? maksimalno uživejte! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
7.7.2008 6:43:05   
buči
suzi, ati in Tilen še spita, v miru pozajtrkujejo, potem pa odrinemo. Nekje do 9ih že. Saj se nam ne mudi, pa še fajn, ker ne bo vroče, ker je vreme bolj tako.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.