buči
|
Evo, smo sfeštali Aljaža, moja bivša mati se ni prikazala na vrt, se je zabarikadirala v stanovanje in potem sem morala po 3 urah tašči razložit, za kaj gre, čeprav nisem imela tega namena, ker bom itak jaz čudna izpadla ... Mah, bedno mi je zaradi Aljaža, ker mu ne nameravam tega razlagat, on le ne razume, zakaj mame ni bilo na njegov rd. Bedno do konca!!!!!!!!!!!!!! Februarka, ko pač jutri boš, boš. Gremo za 10 dni, no zadnji dan se na hitro spakiramo domov, tako da v bistvu 9 dni. Upam, da bo vse ok, vreme, ker si res želim ta dopust. Midva v bistvu čez leto ne hodiva nikamor, ker nama pač finančno ne znese, pa sva si letos nekako zborila teh 10 dni, ker moj potem do srede septembra ne bo mogel na dopust - nadomešča kolega, ki bo šel na operacijo. Tako da ne bo niti enodnevnih izletov. Med vikendi mi pa ni, da bi se gužvala na orje, sploh ne čezt mejo. Bi šla rada v Logarsko ali pa na Pohorje na kakšen dan, ne za prespat. Bomo videli. Elma, mene bi tvooja situacija tudi totalno razp...... Upam, da si najdeš kaj drugega, boljšega, oz. vsaj bolj pravičnega šefa. Jaz tudi že razmišljam, da bom po hitrem postopku naredila prekvalifikacijo, ampak je problem, ker imam "previsoko" izobrazbo. Itak da nobenega ne zanima, da sem že več let težko zaposljiv kader, da imam familijo, da si želim delat - vseeno kaj, tudi za polovico višine plače, ki bi jo sicer na svojem del. mestu dobivala. Mah, nekaj bom že. Me je pa kar zmrazilo, ko sem danes razmišljala, da bo v sredo mimo polovica moje porodniške ....
< Sporočilo je popravil buči -- 5.7.2008 21:45:44 >