|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
5.7.2008 21:27:42   
kati kati
janey-upam da se tud pr vas uredije nočne zadeve

kar pa se tiče motorja pa je moj brat trniru motocros, vem kako je to...pa tud tri kolege sem zgubila zaradi tegauser posted image ampak nč ne moreš!

pa mal sm raztrešena..ker so se začeli problemi z majhnim žrebičkom ima rahitis in so cele procedure...je dal že par operacij skoz...se borimo zanjuser posted image user posted image upamo da se bo popravlo vsaj tolk da gre potem za zak....user posted image user posted image

pa še mojga ni doma...ubogi mora bit na metal festu-je reku da ga tak glava boliuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
5.7.2008 21:29:05   
kati kati
kje pa ste danes vse?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
5.7.2008 21:44:31   
buči
Evo, smo sfeštali Aljaža, moja bivša mati se ni prikazala na vrt, se je zabarikadirala v stanovanje in potem sem morala po 3 urah tašči razložit, za kaj gre, čeprav nisem imela tega namena, ker bom itak jaz čudna izpadla ... Mah, bedno mi je zaradi Aljaža, ker mu ne nameravam tega razlagat, on le ne razume, zakaj mame ni bilo na njegov rd. Bedno do konca!!!!!!!!!!!!!!

Februarka, ko pač jutri boš, boš. Gremo za 10 dni, no zadnji dan se na hitro spakiramo domov, tako da v bistvu 9 dni. Upam, da bo vse ok, vreme, ker si res želim ta dopust. Midva v bistvu čez leto ne hodiva nikamor, ker nama pač finančno ne znese, pa sva si letos nekako zborila teh 10 dni, ker moj potem do srede septembra ne bo mogel na dopust - nadomešča kolega, ki bo šel na operacijo. Tako da ne bo niti enodnevnih izletov. Med vikendi mi pa ni, da bi se gužvala na orje, sploh ne čezt mejo. Bi šla rada v Logarsko ali pa na Pohorje na kakšen dan, ne za prespat. Bomo videli.

Elma, mene bi tvooja situacija tudi totalno razp...... Upam, da si najdeš kaj drugega, boljšega, oz. vsaj bolj pravičnega šefa. Jaz tudi že razmišljam, da bom po hitrem postopku naredila prekvalifikacijo, ampak je problem, ker imam "previsoko" izobrazbo. Itak da nobenega ne zanima, da sem že več let težko zaposljiv kader, da imam familijo, da si želim delat - vseeno kaj, tudi za polovico višine plače, ki bi jo sicer na svojem del. mestu dobivala. Mah, nekaj bom že. Me je pa kar zmrazilo, ko sem danes razmišljala, da bo v sredo mimo polovica moje porodniške ....

< Sporočilo je popravil buči -- 5.7.2008 21:45:44 >

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3903
5.7.2008 21:57:27   
kati kati
lahko noč

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
5.7.2008 22:25:03   
Februarka08
Buči, tvoja želja je zame ukaz.user posted image Te pokličem dopoldne ko bomo šli od doma, potem pa še pred Kavalom, da boš vedla kdaj smo prišli. Pa ma da se usedeš na en kofe in en čik v miru, bo že dec spakiraluser posted image

Punce lahko noč, jest sem utrujena, zdele pa sploh ko sem se mal možku posvetlauser posted image user posted image
Vas berem kaj jutri, lepo nedeljo...user posted image

NOčko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3905
5.7.2008 22:35:49   
buči
Februarka, drži, bom imela vsaj pol ure časa. Saj sem pridna, je že pol spakirano, v avto pa itak ne smem jaz dajt, ker bi mu cel sistem uničla, pa bi morali zato pol doma pustit.

Nočka!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
5.7.2008 22:55:44   
Suzi*
čer. bolj slabo čvekate, babe. user posted image  
včeraj sem imela zvečer moža doma....po ne vem kolkem času je bil to prvi petek, po moje od oktobra lani. user posted image  (so imeli vaje vsak petek). tako da sva si kebab privoščla zvečer....je on kuhal. user posted image user posted image  pol sva pa davinčijevo šifro mal gledala. danes smo šli pa za cel dan k tašči in tastu na bajto, onadva sta za vikend v toplicah, pa je blo treba živalce nafutrat, pa kosilo smo si dol skuhali, cel dan zunaj preživeli, tako da je blo ok. Anžej cel dan ni spal, pa je mrknil ob petnajst do osmih v vatu, sva ga samo v postlo ruknla in spi dalje. zbudil se je samo ob pol desetih, sem ga preoblekla, ker je bil prešvican, pa lulat in pit je hotel.....me zanima kako dolgo bo spal zjutraj. tamala je pa malo prej zaspala....se pa v košku nonstop zbuja, tako da sem jo kar na postli zdele pustila. jo moram res kmal prestavit v posteljico v sobo k anžeju, čeprav me vse skupaj kar malo skrbi.user posted image  aja, se je tamala včeraj ponoči zbudila ob polnoči, ob dveh in pol vsako uro naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image  matr, sem bla zjutri ko zombi. pa vsakič na zizo itak, da se je uspavala. upam, da bo danes boljš, če ne gre jutri v anžejevo sobo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
5.7.2008 22:56:54   
Suzi*
grem na čokolino, pa pod tuš, pa pridem nazaj.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
5.7.2008 23:13:00   
MetiLu
Čer!Evo ohcet uspela, mi tanepovabljeni na fešto smo šli pol v oranžerijo na en deci, pa smo se ob 22-ih domov priklatl user posted image

Miška sem sam na zizo priklopla, pleničko za ponoč namontirala in pančka dalje, se bova zjutraj umila, ker smo dones kopanje spustili...
Bajsa, seveda se zmenva za kofi, če boš na našem koncu user posted image
Suzi, Žano boš pa že preselila? Men se tud kakšno noč tamal tkole zbuja, sam pri nas vsaj dudica zadostuje, sam moram pa vseeno vstajat user posted image  upam, da se teli naši mulci kmal navadijo spat user posted image

Buči, vse naj naj za vajino obletnico, še posebej pa Aljažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  Pa ful se mejte dobr na morju!

Kati kati user posted image  sa bi se vam žrebiček pozdravil.

Janey, moj ima tud motor, endurco, 750 konjev ..., pa sva se skupaj kar dost prevozila, samo zdej se jaz več ne vsedem gor, je preveč nesreč, pa ne bi rada da zarad ene moj sinek ostane brez staršev ... Se pa moj vozi včasih na šiht, za kej druzga pa zdej tko ni časa user posted image

Zdej grem pa spat, mislim da sem mojmu neki narobe rekla, pomojem je zdele kratek stik, ker se je samo obrnu in šel spat user posted image  Ponavad grem jaz prva user posted image

Ajde, se grem umit, pa v mižule.

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
5.7.2008 23:19:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Suzi, Žano boš pa že preselila? Men se tud kakšno noč tamal tkole zbuja, sam pri nas vsaj dudica zadostuje, sam moram pa vseeno vstajat user posted image  upam, da se teli naši mulci kmal navadijo spat user posted image

Zdej jo imam pri nama v košku, čist zraven mene, pa ji bo vsak čas premajhen v dolžino, v širino zgleda da jo pa že omejuje, ker se tokrat zbudi, pa čist dol se zguzi in ima pol noge pokonc na stranici. user posted image  Za posteljico v najini sobi pa ni prostora, tako da jo lahko edino v drugo sobo preselim, če bo tam bolje spala, ko bo imela več prostora. user posted image  Me pa sploh ni volja, ker ponoči še tolkrat je. zdaj mi še iz postle ni treba vstajat ponoč, pol bom mogla pa v drugo sobo, pa sede dojit. user posted image user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
5.7.2008 23:25:37   
Suzi*
buči čestitke za obletnico user posted image user posted image  in Aljažu vse najboljše za RD! user posted image user posted image

Pinči, user posted image  za Anči.

Elma, tale tvoj šefe je pa res en patron. user posted image user posted image  eni res vse lukne v zakonu najdejo, sam da si čimveč nagrabjo. user posted image  Upam, da boš najdla kakšno boljšo službo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
5.7.2008 23:53:48   
Suzi*
A katera mogoče ve kako sta Lilči in njen Luka????user posted image

Pa anandrej se tud nič ne javlja sploh. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
5.7.2008 23:59:52   
Suzi*
user posted image
               Februarčice in Februarčki 2008

7.1.2008 - AnaL - MIHA

16.1.2008 - Vrtnica76 - JANEZ

16.1.2008 - srečka nosečka - LANA

18.1.2008 - Mateja J - URH

21.1.2008 - NEJČ008 - LUCIJA

21.1.2008 - Bleščica - NINO

24.1.2008 - Zoya24 - MATIC

24.1.2008 - Lanchy - ZOJA

28.1.2008 - Tamala_82 - MARK

30.1.2008 - Bamby - ANAJA

31.1.2008 - mala_pikica - LUKA

2.2.2008 - p@tricij@ - ŽAN

3.2.2008 - Itata - JAKOB

4.2.2008 - Ella79 - ZOJA

4.2.2008 - Misar - LANA

4.2.2008 - kati kati - MAJ

5.2.2008 - Mbee - EMA

6.2.2008 - Lillchy123 - LUKA

7.2.2008 - Anandrej - SEBASTIAN

7.2.2008 - Marusah - LOVRO

7.2.2008 - Mesecnica - LUNA

7.2.2008 - Maja 80 - TIJA

7.2.2008 - Lara76 - NAJA

7.2.2008 - Listek - DAVID

8.2.2008 - Brina 2006 - TOMAŽ

9.2.2008 - buči - TILEN

9.2.2008 - nizy - AZRA

10.2.2008 - Sandra - ANŽE

10.2.2008 - Bajsa - ZALA

11.2.2008 - ŽogiMarogi - ERIK

11.2.2008 - Majuška - ANEJ

12.2.2008 - Janey - JAKA

12.2.2008 - pegica1 - AŽBE

12.2.2008 - MetiLu - JANEZ

12.2.2008 - Mateja81 - PATRIK

13.2.2008 - Neni13 - MARK

14.2.2008 - pina-1 - ANA

14.2.2008 - katka37 - TIN

14.2.2008 - gerilum - SEBASTJAN

14.2.2008 - ARIANNA L.05 - MARK EDUARD

14.2.2008 - Polonca 78 - VID

15.2.2008 - Guerina - JULIJA

15.2.2008 - torcica - GAŠPER

16.2.2008 - anariya - LANA

17.2.2008 - tani22 - JAKOB

18.2.2008 - Mary lou - TAI

19.2.2008 - Suzi* - ŽANA

20.2.2008 - Ms.Anna - GAŠPER

20.2.2008 - larisa - NEJC

23.2.2008 - mojani - AMBROŽ

24.2.2008 - jencili - TAJ

24.2.2008 - dolenjka - TARA

26.2.2008 - amaya - ETIEN

27.2.2008 - nuka - NINA

29.2.2008 - Februarka08 - LARISA

29.2.2008 - Mlavla - NEŽA

?.2.2008 - Bejbi T - LIAM

2.3.2008 - mami28 - ZALA

6.3.2008 - ELMA - Elma

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 6.7.2008 0:13:15 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.7.2008 0:14:45   
Suzi*
tako, seznamček, da bo malo bolj pregledno. user posted image  zdej grem pa spat, sem se utrudla. user posted image

nočko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.7.2008 7:17:20   
buči
Jutro, že gledem prisilno živ žav. user posted image  No, pozajtrkovala sem že, grem še Aljaževe cunje napakirat, pa kavo si skuham, pa čakam Februarko ....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.7.2008 8:06:03   
Februarka08
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest grem v penzijouser posted image user posted image spim samo do 2h zjutraj, potem bi pa tamala skoz na joški visela... do 7h zjutraj... in to zdaj že kakšnih 14 dni, prej je pa spala 8,9 uruser posted image upam da bo tisti magični riž res kaj pomagaluser posted image da se bo zvečer mal bolj najedla. Jest temu pripisujem, da je zanjo mleko premal, sam kaj ko pa noče jest drugegauser posted image danes ji bom še jabolko spasirala kuhano, bomo videli če bo to kaj raje jedlauser posted image
Mi smo že po fruštku, moj leti zdej nekam, potem pa na kavico v Kavala - buči, računam okrog 10h - bo v reduuser posted image

Grem tamalo spet nafutratuser posted image pol pa peglat hitr da še nove cune obesm...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.7.2008 8:22:49   
Neni13
Dobro jutro vsem,

zdaj sem pa verjetno vsaj za nekaj časa z dopusta..
Smo imeli temperaturni šok, z morja na Roglo. Iz 35 na 14 stopinj. user posted image user posted image
Po 14 dneh potepanja, mi prav paše bit doma. Polna energije (babico smo vzeli na dopust) zdaj samo gledam po stanovanju, kar naj zrihtam..

Aja za hrano, jaz sem mu včeraj kupila  kašico v Mullerju, tamali je čist nor, kar usta je odpiral in čakal na šeee...
Pojedel je celo porcijo s prve. user posted image user posted image user posted image
Sam "malo" smo pa vseeno bili napacani, kljub temu, da ga je ati držal za obe rokici..user posted image user posted image

Uživajte nedeljo!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.7.2008 8:47:51   
Suzi*
jutro.

sem bla prisilno že mal čez 6 pokonc. user posted image  sem pol tamalmu zrihtala za jest, pa tamalo zrihtala, pol je pa hotla jest in smo skupej še za eno uro zaspale. tamal pa itak risanke gleda. user posted image  zdej sem pa že po zajtrku pa položnice sem plačevala. user posted image user posted image  ...še za nazaj. user posted image  Mal jih bo moglo pa kr na "plačo" počakat.

danes mormo edin v štacuno pa fasngo, drugač pa nič planov.

uživajte nedeljo!!!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.7.2008 8:48:43   
Suzi*
Neni, če nimaš kej delat, lahko prideš k meni gooooorooo perila zlikat. user posted image user posted image  Nimam nobene energije za to. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.7.2008 8:58:37   
Neni13
Ha ha Suzi, sem trenutno bolj umetniško usmerjena..user posted image user posted image
Lani sva kupila stanovnje, pa bolj gledam, kam bi dala kako sliko, rožo in kakšen motiv(sva čist brez slik), kak bi si balkon zrihtala...
Dekorativne zadeve so ostale še nedokončane.. sam brez njih se tudi kamot živi...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.7.2008 10:12:49   
Janey
jutro
suziuser posted image user posted image user posted image za seznam...pridnauser posted image
mi smo pa prebedeli celo noč. jaz ne vm več kaj naj nardim. otrok se zbuja na 5, 10 min, če je sreča pol ure. in joka in se ga ne da umirit in pol zaspi končno nekak in včasih še 5 min ne mine pa spet joka. ampak včasih ko ga pogledam neha jokat. pa potem bi tut podnevi kaj blo če bi blo kaj ne? jaz sem tak utrujena. komaj se držim gor. grem...je siten

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.7.2008 10:28:44   
MetiLu
dan
mi smo se pa kar dobro naspali, smo jedli šele ob petih zjutraj user posted image  no pa pol še mal ob šestih user posted image  in spali do 8.30 user posted image

moj je na šihtu user posted image , zdele se je mami pri nama oglasila, pa malo Janeza zabavala, da sem malo pokidala...
trenutno pa papava, pol ga dam spat, jaz mam pa tud malo za zlikat, pa en stroj cunj za obesit, popoldan geva pa s tamalim k svaku na piknik user posted image

uživajte 

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.7.2008 11:59:38   
buči
Februarka, upam, da nimata s tvoji9m glavobola od našega huligana! Sem prav jezna naj, ker je sicer priden, danes ga je pa obudpno razganjalo. Oprostita za preveč decibelov ...

Dolenjka, ravno zdajle smo spacali porcijo čevapov iz Jelena - matr so sedl, pa še ful dobro so bili!

Kako se mi smilite z neprespanimi nočmi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pakirat.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.7.2008 15:37:07   
MetiLu
Midva sva imela pa zdele obiske, sta prišla moj soplesalec z maturanca in njegova deklca user posted image  joj, jih je bilo lušno vidt, smo kar fajn počvekali user posted image

Malega piškota sem dala spat, jaz pa še cunje poberem, počakam, da se zbudi in greva na piknik user posted image user posted image

Zdele se pa še z mufini bašem, sem spet spekla tiste z nutelo na sredini user posted image user posted image  njamsi, sem jih mogla spečt, da sem mela kaj za na mizo dat user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.7.2008 16:03:51   
Februarka08
Buči, dej nehi.user posted image Moral je pred novimi ljudmi pokazat vse kar zna oz. vse kar premoreuser posted image tud decibeleuser posted image je blo prov super, ti se kar nič ne obremenjuj.user posted image

Mi smo tud prišli mal v frišno stanovanje, smo jedli zunaj pod trto, sva šla z mojim po pice, je častil tastuser posted image , Larisa je pa probala spasirano jabolko in jedla kot tavelka.user posted image user posted image Bom prilimala kakšno slikico zvečer ali pa jutri. Zdej pa mal spi, upam da ne spet za 10 min, dons še ni skor ničuser posted image . Potem pa šibamo na obisk.

Evo jo.... je že budnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.