![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 13:50:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojani se ne oglašam veliko, berem vas pa redno. ker sem videla, da govorite (pišete) o MEI TAI-ih si poglejte tole stran. http://www.tulikowo.fotolog.pl/ če katera pozna koga na poljskem oz. ve, kako bi se lahko to naročilo bi bila zelo vesela, ker se mi ga "lušta". ne znam poljsko , ampak tile so pa res čudoviti. Do kakšne starosti oz. kg. pa se lahko tako nosi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 13:51:22
|
|
|
|
itata
|
buči: čet je super predlog za Kavala. midva prideva. drugač pa babe. še par takih noči pa se fentam! ampak resno. danes je gospod še mal pojačal in se je dojil 4x ponoč!!! pa ni glih k da je švohen in bi rabil hrano! podnevi se lahko doji zdej že na 4 ure brez težav, ampak ne ponoč mora pa očitno mal not prinest in se kar lepo na 2 ure priklaplja. mene bo konc vsak cajt! ta teden začnem mal z GH pa upam, da bo kej nucal. sicer sem govorila, da strogo 6 mesecev samo joška, sam sem že mal obupana kar se tega spanja in nočne prehrane tiče. bajsa tko da upam, da se ni zala kej "nalezla" boš še ti gagala pol. jaz bom pa tudi so nov avto privoščila, ampak šele jeseni (oktobra / novembra), ko odplačam kuhinjo vidim, da nima nobena mnenja na moje vprašanje kdaj je dost star za na avion in v london... sej verjamem, da za tujega težko kdo kaj reče. mah bom kar neki na blef po mojem usekala... pa da vidmo. sam jesen jo bova sigurno še kam mahnila. zdej mi bo počas spet dogajat začel... da bi kam šla pa tko k sem še pol leta frej...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 13:56:03
|
|
|
|
pina-1
|
dan. jao meni kako je vroče jaz se danes bolj lene sorte. se mi res nič ne da in bi samo na kavču ležala in spala. Ana spi, Mia je šla v vrtec... Jaz bi pa orala vsaj zlikane cunje pospravit, pa mi ni. Sem včeri ene 6 ur likala da sem vse zlikala. grem malo kač peglat. ga nisem že dolgo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 13:56:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata vidim, da nima nobena mnenja na moje vprašanje kdaj je dost star za na avion in v london... izkušnje sama še nimam, ti pa lahko povem, da sem na letu iz Dominikanske v Munchen na letalu videla ki ne vem, če je imel 1M. Mislim, da bo tvoj Jakob takrat primeren za let in takšno potovanje, ko boš zanj ti pripravljena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 14:03:00
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , se zgovarjate o GH , jaz delam tko , kot se meni zdi da je najboljše . Azri zdaj dajem kašico iz dm-a , ki se naredi z vodo, dvakrat na dan , pa zjutraj sem ji dala sveži ananas za cuzat ,uuu je blo veselje ,pa še fajn zrel je bil ......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 14:09:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ne morem verjet, da Lana že spi dobri 2 uri. Zanjo, ki se zbidi po dobri pol uri je to čudež. Mi je prav žal, da se nisem še sama spokala v posteljo. Zadnje dneve se namreč zgodaj vstajamo, med 5,30 - 6,00. Drugače pa je to njena poza v postelji - skromna punca. Bi ji lahko manjšo posteljo nabavili, ko se s tako malim prostorom zadovolji.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 14:22:28
|
|
|
|
misar
|
naša tud zdele že eno uro spančka...pravi čudež, po moje mora za ponoč nadoknadit, da bo spet lahko razgrajala mali aja Itata...jaz tud razmišljam, da bi počas kak GH začela uvajat, če bi le hotela...vse kolegice so že tam pri 4-4.5 mesecih začele. mi bomo pa v petek že 5m stari . no pa saj se še ne mudi, oz. se men še ne da
< Sporočilo je popravil misar -- 1.7.2008 14:23:40 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 14:55:03
|
|
|
|
Marusah
|
Zdravo... Zunaj je vroče kot v savni Komaj čakam, da gremo na morje.....še malo Kako gre hitro čas...se mi zdi, da smo si komaj čestitale za , zdej pa že na žličko jejo Lovro tut poje vse kar mu daš in na koncu še pol ure žličko liže Je pravi jedec.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 14:59:33
|
|
|
|
Marusah
|
mary_lou čestitke za zadnji izpit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:24:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Eno ?: (sej vem da bo butasto izpadlo, ampak vseeno ) kako se reče pravzaprav tistemu rižu oz. riževi kašici al karkol že je, da se zmeša z mlekom, oz. da se mleko mal zagosti? Kje naj to kupim? V Mullerju? Sem že gledala mal v trgovini tam pri Frutkih ipd. pa ne najdem, oz. ne vidim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:32:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Mi smo pojedli, jaz sem uspela zrihtat zavese možek mi je pa kavico in piškotke postregel Buči, jaz se tudi strinjam s tabo glede GH, jaz mislim da ima vsaka mama za svojega otroka najboljši občutek, tudi če se nekomu drugemu zdijo nekatere stvari čist zgrešene tko je, a ne? Itata, res ti privoščim eno dolgo prespano noč jaz sem zadnjič po drugi katastrofalni noči zjutraj štrik iskala nič ti ne zavidam, pa še nobene pavze ti Jakob ne da, da bo vsaj kakšno noč malo pospal Mogoče pa le probaj malo z GH. Žal ti ne znam pomagat O Maruška živjo, te pogrešamo veš a vidva z Lovrotom tud že GH uvajata ? Vidim, da vas je vseveč, ki se že trudite na tem področju Srečka nosečka, ja pa posrečena vaša Lana pa čaeprav nisem preveč za roza barvo, ma tvoja princeska ful ful lepo posteljico men se je dones tamal pred dopoldanskim spanjem uspel z nogico zagozdit med lojtrco, ker sem dala oblogo prat in je bil brez. Pa čmrlj mali niti pisnil ni, samo pri miru je ležal, k mu ni blo nič jasn, kaj zdej se vrti ko tornado po posteljici Sem pa dones spet živčnga fasala, ker se nam AC kar naprej vklaplja, če tamal spi na boku ali pa na hrbtu. Ne vem zakaj ga ne zaznava dobr Pa mam vse naštimano po navodilih Grem kavico spit, pol pa gremo na potep
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:36:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla še eno? za Suzi in ostale ki boste kupovale mei tai? Kje ga boste kupile? Pri altermami..al kje drugje? jaz sem mislila pri altermami, sploh nisem nič okol gledala. a so kje cenejši mogoče????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:42:21
|
|
|
|
Bajsa
|
Itata jaz nč ne vem rečt kaj in kako je z letalom, bi pa na tvojem mestu mogoče P vprašala za mnenje. Ne ne Zala se ni od Jakoba nalezla, sam 1 ZOBEK levo spodaj je začel vn kukat!!!! Janey a se Jakec že dalj časa non stop ponoči zbuja in čez dan več spi? Jaz sem takoj pomislna da je zamenjal dan za noč, ko sem prebrala. Upam, da se čimprej naspite in spite celo noč! Tudi tebi Itata in vsem ostalim želim prespane noči! Mi2 sva tud za kavala, sam demo eno pametno uro rečt, zmente se, pa do večera napište, ni2 greva zdej se mal potepat, morva na banko po € Vas še pol mal pokomentiram Pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:45:29
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Je pa naša frajla prejle poizkusila korenček, pravzaprav samo vodico in je z veseljem papcala, cuzala in hotla žličko držat. Sam zdej ne vem a sem ga kej posrala, al kako Ker men je mami rekla, naj korenje naribam, stisnem z gazo in ji dam najprej to vodico... tašča pa da ne, da ga morm skuhat in ne takega... Mami je baje vse nas otroke tako začela, pa nas ma 4 Kaj zdej? A sem narobe nardila??????? Bamby, ti imaš že mal izkušenj, a ne? jaz sem pri anžeju začela s kuhano zelenjavo in sadjem...kašicami. nisem nič začenjala s sokci. kuhano je lažje prebavljivo kot surovo. itak pa nobena ne uvaja enako. tako da sploh ni panike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:55:19
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Je pa naša frajla prejle poizkusila korenček, pravzaprav samo vodico in je z veseljem papcala, cuzala in hotla žličko držat. Sam zdej ne vem a sem ga kej posrala, al kako Ker men je mami rekla, naj korenje naribam, stisnem z gazo in ji dam najprej to vodico... tašča pa da ne, da ga morm skuhat in ne takega... Mami je baje vse nas otroke tako začela, pa nas ma 4 Kaj zdej? A sem narobe nardila??????? Bamby, ti imaš že mal izkušenj, a ne? jaz sem pri anžeju začela s kuhano zelenjavo in sadjem...kašicami. nisem nič začenjala s sokci. kuhano je lažje prebavljivo kot surovo. itak pa nobena ne uvaja enako. tako da sploh ni panike. Hvala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:55:58
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Bajsika, sorči, jaz mam tok kratko lajtungo, ko si je treba imena zapomnit ti kar sporoč, če bosta kej najdla No, mi bi pa morali it od doma, pa je Janez zaspal sitnobica mala, upam da bo kmal kakšen zob, ker tole nihanje njegovega počutja lahko samo temu pripisujem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:56:39
|
|
|
|
Suzi*
|
mojani, tile mei tei so pe res lepi, samo pojma nimam kako bi do njih prišle.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:57:00
|
|
|
|
itata
|
sem se pa naživcirala zdej k . za brezveze itak. mali je šel lepo spat ob 13:30. kar bi pomenilo po "reglecih", da bo spal 3 ure. pa ga je mama merkala, ker sem jaz dobila ob 14h obisk in sem klepetala v kuhinji - da če bi blo kaj, da mu hitr dudo da in mali spi dalje. no jaz lepo klepetam, ni blo pol urce k sta bla že dol. sem rekla zakaj ga ni "prisilno" uspavala - pač na dudo in mal pozibat pa gremo dalje - kupčka ni dobr podru... je rekla se mi je že smehljal - ja k da pol ne bi mogu več spat naprej. skratka vidu kolegico vklopu firbec itak. pol pa tečen čez 15 min, ker je ves zaspan bil še zmeri. sem se namatrala z njim pol ure, da sem ga nazaj spat dala - kolegica pa dej ti pomagam pa dej to pa grem s tabo... matr valda ne bo spal, če midve klepetava vmes a ne no pol k je šla se je seveda takoj "vdal"... zdej spet spimo. vmes sem bla pa že čist nervozna k mi je tolk hotla pomagat... pa nič slabga hotla, sam ni vedla, da ga dejansko s tem moti... važn da smo zdej zrihtal. vmes me je že fotr napizdil, da kaj se razburjam na otroka in živciram, da on to čuti in ni nič kriv... ja vem ja pa sploh nisem nič pizdla sam potiho sama pri sebi sem bila živčna, če hodi prijazen fotr za mano in mi s kavico maha, men pa jakob jamra k je zaspan pa ne more zaspat... pa bi se z veseljem usedla dol in kofe spila pa nisem mogla zdej sem ga k mali spi, ampak sem tolk utrujena, da grem kar lepo zraven mal poležat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 15:59:17
|
|
|
|
Suzi*
|
midve sva pa danes 4 ure vozičkali, pa mami se je načvekala. je blo pa vroče za znoret. pa barvo imam. rdečo. kljub kremi za sonce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:00:06
|
|
|
|
itata
|
bajsa: čestitke za zobek hudo!! tvoja en dan ne spi, pa dobi zob. matr jakob nikol ne spi dobr ponoč, bi mogu že stalne pol met suzi in ostale glede mei tei: jaz imam kolegico na poljskem. sam moram preverit kdaj kej pride v slovenijo, sem pa kar zihr, da bi tele pripomočke prinesla. še posebej, če se jih da prek neta naročit in jih njej dostavijo v varšavo, ona pa v slo... nič pa ne obljubim, ker se mi že nekaj časa ni javila. grem ji mail poslat pa da vidimo kdaj kej pride. ok?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:01:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Joj, itata, prav smiliš se mi kar mal zaleži zraven njega, da se mal naspiš... jest sem čist zaspana, čeprav se mala zbudi ponoč, poje in spi dalje si ne predstavljam več tolkrat na noč se zbujat, pol pa ne nazaj zaspat Upam da se čimprej porihtate kar se spanja tiče. Naša tud spi zdele, je danes spala 1x ene 20 min, potem pol ure, največ pa 45 min . Glih tok da kej nardim vmes. Zdele pa tud kolegica pride na kavico, upam da bo kej miru, če ne ga bomo pa vse 3 spile Bajsa tvoji princeski za 1. zobek
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 1.7.2008 16:02:47 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:02:08
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, pa kupila sem fredov obroč pa dve cunjici, ker sem eno dobila zastonj. imajo akcijo v BC.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:03:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, pa kupila sem fredov obroč pa dve cunjici, ker sem eno dobila zastonj. imajo akcijo v BC. Ja, saj res..... a mogoče veš do kdaj traja ta akcija
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:05:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, pa kupila sem fredov obroč pa dve cunjici, ker sem eno dobila zastonj. imajo akcijo v BC. Ja, saj res..... a mogoče veš do kdaj traja ta akcija do 13.7. ne velja pa za bodije, nogavičke, pokrivala. jaz sem kupila majčko in 3/4 hlačke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 16:10:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala Potem mam pa še neki cajta da grem mal pogledat
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.