bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pri nas pa ni problem, ker bi mala "pljuvala" ven hrano, ampak je prav fino ko zraven kihne. Itak, da najraj takrat, ko ima polna usta. Kako si riž pripravila? Skuhala in z vilico pretlačila, al kar s paličnjakom? Mi še riža nismo jedli, pa bi lahko probale. Ti malčki vse naštudirajo, kako se bodo najbolj napackali in nas spravljali ob pamet . Jaz sem riž (eno kavno žličko) dala kar zraven cvetače kuhat. Potem sem pa nekaj riža skupaj s cvetačo zmiksala, nekaj zrnc dala pa kar celega. Jaz dam vso hrano za Anajo kar palični sekljalnik miksat, ker mi je lažje in boljše zmiksa in potem jo največkrat kar iz posode hranim, da ne packam dodatne. meti, glede hranjenja zdaj z Anajo nimava več problemov. Niti ne štejem več ml, niti žličk. Od 4 mesecev naprej je tako kot mora biti. Mleka pa po mojem ne je več toliko, ker je že od kašic sita. Včeraj je popoldan pojedal le tamali glažek frutkove kašice (jabolko-višnja) in šele zvečer popila le 150 ml mleka in spala brez vmesnega bujenja do 7.20 . Se pa sprašujem, ali je bila toliko sita, zaspana, ker je malo spala čez dan, ali jo pa ni zeblo, ker sem jo zvečer dodatno še z odejo pokrila . Super, če se bosta odločila za novega konjička ! nizy, ne govori kako everčki puhtijo . V trgovino se še za prikazat ni več . Sem šla v petek v Eurospin po nekaj malega, pa sem potem kupila še dve brisači za na plažo (eno precej veliko, eno normalne velikosti), pa še eno hladilno torbo. Saj je bilo vse precej ceneje kot drugje, pa še vseeno sem pustila tam 40 €, šla sem pa samo po nekaj malenkosti ! mlavla, ti pa tale zadnja dva izpita res nista bila naklonjena . Bo pa drugič boljše, pa tako sem pesti držala! Jaz imam tudi cliota letnik ´91. Še malo, pa bo oldtimer . Ampak špila pa fajn, ti rečem. Je bil bolj ziher kot Hyundaiev Accent, ki sva se ga letos znebila . Pa tudi mi smo bili brez klime v obeh avtih. Jaz sem skozi pi****, da mi je vroče, da hočem klimo, on pa še slišat ni hotel. Je imel zmeraj pripombe, da njemu kllima grlo suši . Zdaj ko jo pa imamo, smo šli pa zadnjič k njegovi sestri na vipavsko, je pa rekel, da bi najraje nazaj v avto sedel, tolk je zunaj kurilo . nuka, jaz bom daens tudi cel dan noter, ker zunaj je že zdaj vroče, popoldne se mi pa ne splača it na vikend, ker imam ob 18h sestanek v vrtcu in jutri spet. Upam, da se bo odločil, da bo vsaj on mularijo peljal tja, da grejo mal v naravo, na zrak. Včeraj je nekaj zmajeval z glavo, ko sem mu rekla, naj grejo sami.
|