|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
1.7.2008 5:04:58   
Bajsa
Ne vem kaj je z našo madam, se mi neki čudn zbuja zadnje dni, dons se je ob 4, pojedla in šla takoj nazaj v mižule, prejšnjo noč ob 2 in 5, men se bo zmešal, če misle madam tkole naprej. Da se ni tole od Jakoba nalezla user posted image .
Vi že vse neki o regresu pišete, mi smo pa tko dobra firma, da ga še vedno ni bilo (sej ne da ni dnarja, no ga ni za delavce, pol pa vedte kako je ), pa ga mogoče tud kmal ne bo user posted image user posted image user posted image , mislem, pri 2 zaposlenih, ostalo so itak študentje user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa tko bi fajn pršu kšn €.
Meti ti mi kr pošl mal mere ( motor, barva, oprema,...) vašga lepotca. Sicer gre moj dragi dons ponoč v Njemačku, ampak če nau nč dol prpelu....Sm rekla da ni šans da bova mi2 dolg brez avta. Se vozmo zdej v teh majnih jajcih, polo, punto, brez klime, da popuser posted image .
Sm bla tko lačna, da sm mogla si prov mal naštimat. Sej sem že pomalcala user posted image , pa bi šeeeeeeee.
Zdej grem pa mogoče še mal pojstlo gret, da je ne bo zeblo, pa ne za dolg, ob 7 mam že dimnikarja naročenga. Mater je star ata tko zapacal raufnk, k v krušni peči samo šaro kuri, da sploh ne vem kako bojo spucal. Me je moj prestrašu da se lohk vse vžge,da ma on en kup takih primerov v službi, pa sm zdej kr mal posrana.
Dons gre pa moj user posted image  spet na teren, majo priprave za Brajnikov memorial, to pa so norci, tisti k grejo v to. Jaz itak pravm, da je matranje samga sebe neumnost ( sej zato pa sm taka okrogla).
Še to morem napisat, kar se tašč tiče. Jaz sem šele zdej mirna odkar sem spet doma, mi je user posted image  živce žrla, k se je vtikvala tam kjer ji ni mesto, pa ni nč nucal, no pa še moj je en mamin sinko, bi najraj oba nekam izstrelila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Janey ti svojmu reč naj vžge po mizi, pa začni zaklepat, seveda pa čimprej probita na svoje it, ker edin tko boš mela mir pred njo.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
1.7.2008 5:05:46   
Bajsa
pa sem bla res zadnja - na prejšnji strani, pa prva na tej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
1.7.2008 7:44:35   
mlavla
Jutro...mi smo že od 5h pokonci..zdej pa čakam, kdaj se bo frajla spomnila zaspat..sam zaenkrat še nič ne kaže.je na blazini in poka face...user posted image
Drugače pa je bilo včeri na faksu prava katastrofa..me je čist odbilo..se bom zdej še težje spravila za knjige..
na izpitu sva bili samo dve..pa mela naju je asistentka (prfoks je že na dopustuuser posted image )..in naju je kar ustno "obdelala"..je rekla, da bo kao lažje..no pa sva obe ruknili..
največji štos je pa bil, ker sva obe s sošolko imeli občutek,da bova anredili..pol se je pa zapičila v eno knjigo za katero sploh nisva vedeli,da je vključena v literaturo za izpit..user posted image halo...
itak je pa to knjigo akr sam dodala..in na zimskem roku sploh ni bila obvezna literatura...haloo..kar puham od jeze..user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se mogla mal spucat..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
1.7.2008 7:48:37   
mlavla
me tako rajcate s temi debatami o avtih..jst že od nekdaj sanjam,da bi mela kakšen avto s klimo..sej v zdejšnjem imamo le rusko..user posted image user posted image imava cliota l.97
vam pa ful privoščim...!!!
sicer sem pa zddej začela na novo sanjat..ker so moju obljubili v tanovi službi službeni avto..me prav zanima kaj bo to ena škatla..user posted image
včeri ko sem bila v Lj...sem ven iz avta stopila..čist mokra kot bi me en s škafom vode polil..očitno bom mogla zdej še zase sabo nosti torbo cunj..kot za tamalo...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.7.2008 7:50:45   
mlavla
vidim,da eni že pridno papcate Gh..jst pa zaenkrat še akr nič ne razmišljam v to smer...
menim,da če bom imela dovolj mleka (vsaj tako kaže) bom začela z Gh tam okrog 6 meseca..itak smo pa stari šele 4mesece..
se mi zdi tole dojenje čist luksuz..ker ni treba še nič kuhat..pa sabo vlačit cel kup te hrane..pa žličke posodice, slinčke..itd.
ma sem kar mal komot..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.7.2008 7:51:13   
mlavla
očitno mam mal samogovorov..
no zdej je pa že sirena

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.7.2008 7:54:25   
buči
Jutro, vas bom kasneje malo za nazaj prebrala, če niste bnile prevelike čveke. V nedelkjo smo ga ž
urali, včeraj smo šli pa h kolegici v Savudrijo malo poležat pod borovce in se na stavljat komarjem. Matr jih je bilo in to čez cel dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.7.2008 7:57:35   
misar
dobro jutro, dober dan

mi smo danes imeli za odtenek boljšo noč kot včeraj. budnica ob 1h, ob dveh vturavanje dude, ob 3:30h in ob 5:30huser posted image user posted image user posted image ...zdaj sem je pa že mal sita user posted image user posted image user posted image

no sem jo mogla it iskat, ker se je drla ko žival, ker ni mogla obrata na hrbet naredituser posted image user posted image user posted image obratno pa seveda skoz počnemo...tud ponoč. in zdaj madam pomaga tipkat     user posted image user posted image user posted image user posted image ...skoz presledek stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič moram it, ker ne morem v miru klofat        
sem sam še hotla povedat, da mamo sonček pa da šibamo venuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.7.2008 8:03:19   
Februarka08
Jutro...
Tud naša noč je bla danes bolj tko tkouser posted image se je zbudila že ob 2huser posted image , ampak je pol lepo zaspala na joški pri meni, čez nekaj časa se je spet zbudila, dobila še ta drugo in sva spali do 7h. Zdej sva se pa crkljali in še mal joško oblizovaliuser posted image , trenutno pa posluša zvezdico zaspanko na postelji in se na veliko pogovarja.user posted image

Aja, zmer pozabim pohvalit šp.deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je zakon... prej ni šans da bi bla mal sama v košari, sedaj pa pridno gleda okoli, se zamoti... super jeuser posted image

Zdej se morva pa previt, jest pa nekaj pojest, ker mi že kruli... pa še mleka je zmanjkaluser posted image ne vem kaj bi...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.7.2008 8:06:25   
buči
Mery, čestitke!

Janey, dobordošla v klubu znerviranih in popizdenih mamic.

Dolenjka, kaj je za danes?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.7.2008 8:10:48   
mlavla
a bomo mele v bližji prihodnosti kakšno srečanje?

buči..jutro..a si že kaj boljš? danes se odpre predor..a ne?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.7.2008 8:14:01   
mlavla
še eno? za Suzi in ostale ki boste kupovale mei tai?
Kje ga boste kupile? Pri altermami..al kje drugje?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
1.7.2008 8:16:04   
nuka
Jutro!
Sem vas prišla sam mal na hitro pogledat. Prebrat za nazaj verjetno ne bom mogla.
Sem hotla it danes z mularijo mal naokrog, do brata pa do ene kolegice, mamo pa polhn delavcov okrog bajte, pa še štrom majo prkloplen pri nas v hiši. Tko da smo za danes pečen. Bomo cel dan not.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
1.7.2008 9:21:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka
Pri nas pa ni problem, ker bi mala "pljuvala" ven hrano, ampak je prav fino ko zraven kihne. user posted image  Itak, da najraj takrat, ko ima polna usta. user posted image user posted image user posted image

Kako si riž pripravila? Skuhala in z vilico pretlačila, al kar s paličnjakom? Mi še riža nismo jedli, pa bi lahko probale. user posted image

Ti malčki vse naštudirajo, kako se bodo najbolj napackali in nas spravljali ob pamet user posted image .
Jaz sem riž (eno kavno žličko) dala kar zraven cvetače kuhat. Potem sem pa nekaj riža skupaj s cvetačo zmiksala, nekaj zrnc dala pa kar celega. Jaz dam vso hrano za Anajo kar palični sekljalnik miksat, ker mi je lažje in boljše zmiksa in potem jo največkrat kar iz posode hranim, da ne packam dodatne.

meti, glede hranjenja zdaj z Anajo nimava več problemov. Niti ne štejem več ml, niti žličk. Od 4 mesecev naprej je tako kot mora biti. Mleka pa po mojem ne je več toliko, ker je že od kašic sita. Včeraj je popoldan pojedal le tamali glažek frutkove kašice (jabolko-višnja) in šele zvečer popila le 150 ml mleka in spala brez vmesnega bujenja do 7.20 user posted image . Se pa sprašujem, ali je bila toliko sita, zaspana, ker je malo spala čez dan, ali jo pa ni zeblo, ker sem jo zvečer dodatno še z odejo pokrila user posted image .

Super, če se bosta odločila za novega konjička user posted image user posted image user posted image !

nizy, ne govori kako everčki puhtijo user posted image . V trgovino se še za prikazat ni več user posted image . Sem šla v petek v Eurospin po nekaj malega, pa sem potem kupila še dve brisači za na plažo (eno precej veliko, eno normalne velikosti), pa še eno hladilno torbo. Saj je bilo vse precej ceneje kot drugje, pa še vseeno sem pustila tam 40 €, šla sem pa samo po nekaj malenkosti user posted image user posted image !

mlavla, ti pa tale zadnja dva izpita res nista bila naklonjena user posted image . Bo pa drugič boljše, pa tako sem pesti držala!
Jaz imam tudi cliota letnik ´91. Še malo, pa bo oldtimer user posted image . Ampak špila pa fajn, ti rečem. Je bil bolj ziher kot Hyundaiev Accent, ki sva se ga letos znebila user posted image . Pa tudi mi smo bili brez klime v obeh avtih. Jaz sem skozi pi****, da mi je vroče, da hočem klimo, on pa še slišat ni hotel. Je imel zmeraj pripombe, da njemu kllima grlo suši user posted image . Zdaj ko jo pa imamo, smo šli pa zadnjič k njegovi sestri na vipavsko, je pa rekel, da bi najraje nazaj v avto sedel, tolk je zunaj kurilo user posted image .

nuka, jaz bom daens tudi cel dan noter, ker zunaj je že zdaj vroče, popoldne se mi pa ne splača it na vikend, ker imam ob 18h sestanek v vrtcu in jutri spet. Upam, da se bo user posted image  odločil, da bo vsaj on mularijo peljal tja, da grejo mal v naravo, na zrak. Včeraj je nekaj zmajeval z glavo, ko sem mu rekla, naj grejo sami.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
1.7.2008 10:00:53   
Janey
jutro
samo vas pozdravim. vam povem da se kalvarija pr nas doma nadaljuje. jaz pa samo bežim od doma danesuser posted image user posted image pride mami po mene. lep dan vam želim. čav bav

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.7.2008 10:34:55   
buči
A ste za četrtek za srečanje, ker bo baje v p'etek že slabše vreme? Njeno visočanstvo - mati februark tako predlaga. Kaval? Ali kje drugje?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.7.2008 10:46:56   
mlavla
buči..če bom dobila avto..z veseljem pridemuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.7.2008 11:06:19   
MetiLu
Dan!
Misar, naše noči so si pa kar malo podobne user posted image  midva sva dones spet 2x jedla ... pa 15x dudo popravljala itd ...
Upam, da se bo z uvajanjem GH začelo boljše spanje, sam bom mogla 1 mesec še takole zdržat user posted image  zaenkrat sem mu dala samo malo za pokusit user posted image

Mi pa tamal tlele družbo dela, pa Lenyja Kravitza poslušava, nama dogaja user posted image

Bajsa, sem ti ZS poslala user posted image  
Mlavla ne obupaj, vem kako se zdele počutiš, sam enkrat boš že zmagala user posted image

Janey in vse ki imate težave s taščami, nič vam ne zavidam, upam,da se kamu rešite teh nevšečnosti user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.7.2008 11:25:39   
MetiLu
Moj žabiko pančka, jaz grem pa še preostanek kupa speglat user posted image
Popoldan gremo pa na obisk k moževemu sodelavcu, ki je pred 1 mesecm postal očka user posted image  tko da gremo pogledat mlado dužinico user posted image

Bajsa, a tvoj je pa tak športnik da na Brajniku tekmuje? user posted image  user posted image  Moj bivši (ja tud policaj user posted image ) je tud tekmoval, pa se prov spomnim težkih treningov, res so norci user posted image

Za četrtek bi pa tudi men odgovarjalo, pa če bo predor odprt, je Kaval super destinacija, razen če bo Dolenjči izlet na hrib zorganizirala?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.7.2008 12:09:53   
Februarka08
Jest sem tud za četrtek v Kavalu, ker smo v četrtek od 8h pa do 14h brez elektrikeuser posted image user posted image in se je že tašča ponudla da bo kosilo nardila, ker ma ona na plin, jest pa na elektrikouser posted image

Je pa naša frajla prejle poizkusila korenček, pravzaprav samo vodico in je z veseljem papcala, cuzala in hotla žličko držat.user posted image user posted image Sam zdej ne vem a sem ga kej posrala, al kakouser posted image Ker men je mami rekla, naj korenje naribam, stisnem z gazo in ji dam najprej to vodico... tašča pa da ne, da ga morm skuhat in ne takega... Mami je baje vse nas otroke tako začela, pa nas ma 4user posted image Kaj zdej? A sem narobe nardila???????user posted image Bamby, ti imaš že mal izkušenj, a ne?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.7.2008 12:30:16   
MetiLu
Februarka, pomojem nima bit kej narobe user posted image  jaz sem Janezu tud dala sveže jabolko, pa naj bi mogla najprej skuhat user posted image  no, pa mu je bil ful dober, pa nobene reakcije ni imel...

Jaz se pa zdele z zavesami matram, jih likam, pa obešam, ... moram mal zamenjat, pa te dosedanje oprat... Pa mi že neki niso preveč všeč user posted image  že vidim, da bom cel dan tele karnise gor pa dol dajala user posted image

Za kosilo sem pa kar goveje zrezke iz skrinje vzela (mam že narejene), pa mal valovitih rezancev bom skuhala za raven, pa bo. Domačo solatko mi je pa mama včeraj nabrala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3446
1.7.2008 12:40:19   
buči
Punce, glede GH delajte, kakor se vam zd, da je prav. Vsaka po svoje, vsaka dobi info iz drugih koncev, samo ne alergenih stvari, ne še mleka, ne še glutena. Če bomo preveč pametovale, se lahko še skregamo, kaj je prav in kaj ne. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
1.7.2008 12:55:49   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Punce, glede GH delajte, kakor se vam zd, da je prav. Vsaka po svoje, vsaka dobi info iz drugih koncev, samo ne alergenih stvari, ne še mleka, ne še glutena. Če bomo preveč pametovale, se lahko še skregamo, kaj je prav in kaj ne. user posted image

buči - tole se lepo napisala. user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa smo spet dobili ton nazaj. user posted image  Včasih prav malo paše, da je tišina. Je pa že nakaj naštudiral v tem času. On se strinja, da gremo kak vikend na morje - drugače njemu izleti in potepanje res niso neka vrlina. Torej - je bilo koristno bit malo tiho. user posted image

Se pa popoldan dobiva s sestrično, s katero sva bile včasih non-stop skupaj. sedaj pa se redko vidiva, čeprav stanujeva narazen 15 min. peš. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
1.7.2008 13:35:22   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
1.7.2008 13:47:18   
mojani
se ne oglašam veliko, berem vas pa redno.

ker sem videla, da govorite (pišete) o MEI TAI-ih si poglejte tole stran.

http://www.tulikowo.fotolog.pl/

če katera pozna koga  na poljskem oz. ve, kako bi se lahko to naročilo bi bila zelo vesela, ker se mi ga "lušta".

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.