![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:31:23
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. janey mary.. bravo!! misar..dobrodošla nazaj vidim,da imava čist kontra probleme..teb so cunje prevelike men pa premajhne...bi bila bolj vesele če bi jaz imela tvojo težavo srečka...bravo za pametnega kužka,,,kakšna je pa cena? itata..ja tale tvoj jakob ti ga pa res pošteno biksa ponoči..očitno skoz preverja če si še tam, da mu nebi kam ušla.. jst mam pa tud danes mal tak čuden dan..mam popoldne izpit, pa sploh nevem če bi šla..me je vsa volja minila..pa še vidla sem,da nas je prijavljenih le 5 na ta izpit..kar mi pa še bolj pulz nabije.. največji problem pa je ta ,da je moje znanje zelo salbo..ker preprosto nisem prišla čez vse..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:32:35
|
|
|
|
mlavla
|
vas pridem še mal kasnej prebrat..zdej se grem pa še mal učit (preden me mine..al pa da se odločim,da sploh ne grem v Lj)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:33:58
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, mary-lou za izpit janey- tašče so , vrata pa kar zaklepaj ,saj ji ni treba vedet kaj delaš v stanovanju.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:37:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla srečka...bravo za pametnega kužka,,,kakšna je pa cena? Cena je 33 EUR . Bi lahko bile te igrače malo bolj poceni. Drži se na izpitu, boš videla, da bo šlo. Obe z Lano drživa pesti zate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:47:18
|
|
|
|
Janey
|
mlavla kaj pa imaš? idi probat sej zgubit nimaš kaj. a gabi si že imela? joj jaz ti tak dolgo to pošiljam da mi je kar nerodno.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:51:51
|
|
|
|
bamby
|
itata, za Jakoba in sestrico. Očitno se bosta dobro razumela . Glede službe sem te pa že hotela vprašat, če že kaj hodiš delat, ker si v nosečnosti imela namen, pa vidim,da ti kar domov pošiljalo. Tak oej še boljše, kot da bi mogla od doma v pisarno. Si vsaj z Jakobom lahko cel dan. februarka, frutkov sok boš najbolje redčila z vodo po občutku. Tim npr. je imel najrajši nerazredčenega, Anaji ga moram pa kar precej redčit, ker drugače ga madam ne pije (1/4 soka in 3/4 vode). Včeraj mi ga je zmanjkalo, ker je bila tako žejna, pol sem ji pa kar Za vodo dala z okusom bele breskve, pa je kar pila, pa nobenih reakcij ni bilo. misar, jaz našo oblečem v kratek bodi , pa z rjuhco, ki je mal flanela, pokrije. Se pa tudi ona ves čas odkriva, tako da veliko si nisem bolje z njo . Proti jutru, ko mal zazebe jo pa kar z odejico pokrijem. mery lou, čestitam ti za vse opravljene izpite ! Mi pa danes praznujemo 5. mini RD ! Včeraj smo se pa fajn imeli. Anaja je uživala 100/h. Kopali smo se pa spet šele ob pol desetih zvečer, ampak ji je pasalo, le jest kar ni hotla . Sem pozabila povedat, da se je v petek prvič prevalila iz trebuha na hrbet, pa danes je to vajo spet ponovila. Mislim,da ji zaenkrat šele ratuje in ni še neka njena vrlina. Je pa začetek !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 11:55:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - za Anajin mini RD. Je pa pravi cuker. Pa za njeno obračanje . A tvoja pa s trebuha na hrbet? Naša pa ravno kontra - s hrbta na trebuh.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 12:15:53
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, ne vem, kdaj se bo naša na trebuh obračala, ker ji na trebuhu biti sploh ni všeč. Sem kar predvidevala, da se bo prej na hrbet obračala, samo da ji ni treba biti na trebuhu . Hvala za čestitke! Kar ne morem verjeti, da je že 5 mesecev mimo . tuna, Anji tudi čestitam za današnji mini praznik !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 12:15:58
|
|
|
|
itata
|
bamby čestitke za mini RD. sem ugotovila, da so punčke ful "hitrejše" od fantkov kar se obračanja tiče. al se sam men tko zdi. no sodeč po jakobu, ki se sam na bok prevali zaenkrat itak težko rečem, ker mislim, da je mogoče mal pretežek, da bi se čist obrnil... mogoče. nogice ga tud še ne zanimajo... zdej je avte zregistriral k se mimo vozijo naš ma čist druge interese mary: ti sam glej da naslednjič k se dobimo res za en kofe daš. to da nardiš zadnji izpit se ti sam enkrat zgodi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 12:17:27
|
|
|
|
mlavla
|
srečka n. ..hvala za informacijo...ma je res kar drag.. janey..en predmet iz smeri imam..pa mi je kar mal sumljivo, ker sem na mail dobila da je prestavljena ura izpita..in to me obvestijo danes!!zdej pa šibam v Lj..še prej pa pod tuš..mam že ob 14h..držte pesti.. ja Gabi pa mislim jit delat semptembra..se pa še vedno priporočam za zapiske.. bamby..vsenajboljše za mini Rd!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 12:19:33
|
|
|
|
mary_lou
|
VELJA, to pa res tega obcutka lepega ne bo vec....no sam se k diplomo nardim mogoce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 13:34:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
, saj naša tudi ni rada kaj preveč na trebuhu - zato se pa začne hitro bunit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 13:35:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata zdej je avte zregistriral k se mimo vozijo naš ma čist druge interese tapravi fant , kaj šele bo, ko bo punce videl, ki hodijo mimo vaše hiše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 14:56:16
|
|
|
|
itata
|
jaz sem mulčka odpokala na (upam) "ta dolgo" spanje. jaz bom pa mal pospravla vmes. bom pridna danes sem se odločila. sem bila prej zaspana sicer, ampak tko 3 ure nazaj. je že minil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 15:08:50
|
|
|
|
nizy
|
bamby- za mini rd
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 15:15:52
|
|
|
|
itata
|
sem dobila danes regres... zdej ne vem a sem kej slab si zapomnila od lanskega leta, ampak sem ga dobila ful več kot sem pričakovala. še dobr zdej lahk minus pokrijem in neki dam za dopust! itak bom bolj ali manj v portorožu k je stanovanje zastojn, hrana je pa itak za pop draga povsod. jaz mam kar ok plačo pa si lahk zdej k je euro kupim 1/3 manj stvari kot sem si lahk prej. katastrofa je tole res. draginja sto na uro. moram se s sodelavko mal zmenit kdaj kej lahk pridem do nje na krk med počitnicami. me je povabila za par dni. komi čakam resno ? : jaz sem še za časa nosečnosti kupila avion karte Graz - London za 3 dni. Tam bi pa pri kolegici spala. pa sem že takrat cviknila zarad aviona - sem bila 29. tednov noseča pa sem prestavla na ta vikend k sem jaz "strokovno" ocenila, da bo mali že dost "velik", da bo lahk šel zraven.... itak se mi zdej ne zdi dost velik za na avion - pa to bi še šlo, ampak ta vročina k ga ne morem po soncu vlačit gor in dol pa "malenkosti" ala da se ne mara preveč vozit z vozičkom pa alergija pa moja dieta (zelo težko jem kje zunaj) in 3x dojenje na noč - skratka cel kup enih zadev k me zdej mal motijo okol tega. pa zdej ne vem na kdaj naj te karte premaknem. katera starost mislite, da bo bolj primerna? september / oktober? če se pa katera javi, da gre namesto mene, lahko pa še vedno samo ime spremenimo - ok par eurov stane, ampak vseen. karte so bile pa cca 100 eur na osebo (2 karti imam, za dojenčka pa ni karte, ker sedi pri mami).
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 19:14:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla, čvekice... Nič ne vem kaj se dogaja, nimam časa bit za računalnikom. Bom upam da kej prebrala...Sem glih od zdravnika, so mi pobrali šive ven, mala se zgovarja na igralni podlogi, take glasove zdaj že spušča da se samo še režiš lahko. Cvili in gruli in jamra, da je kaj facko moj sem ji pa danes kupla žličke in posodico, jutri probava malo korenčkovega sokca ga bom naribala in stisnila sok, potem ji bom pa mal dala po žlički... upam da ji bo všeč zdej me pa že kliče, zgleda se je na trebuh prevalila in ne zna nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 21:22:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: itata zdej je avte zregistriral k se mimo vozijo naš ma čist druge interese tapravi fant , kaj šele bo, ko bo punce videl, ki hodijo mimo vaše hiše ta je pa dobra . Naša je pa danes jedla za kosilo cvetačo z rižem. Je še kar pridno jedla, le jaz sem dobila 3 porcije v obliki 1000 kapljic iz njenih ust . Ta lumpa mala! Mi pa zmerom hoče žličko iz rok vzet in jo vedno prime z levico . Se sprašujem, če bo morda levičarka. in taka je bila danes, vsa obrajhana Sva pa danes uvedli še tretji gosti obrok. Mi pa mleka ob GH skoraj ni nič pila . Popoldne se je nekaj pripravljalo na dež, pa je padlo le par kaplic in je bilo takoj mimo. Še asfalta ni zmočilo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 21:43:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, bamby - za Anajo, očitno ji GH bolj leži. Sem tudi jaz opazila, da naša Lana bolj levo roko uporablja kot desno. Pri nas pa ni problem, ker bi mala "pljuvala" ven hrano, ampak je prav fino ko zraven kihne. Itak, da najraj takrat, ko ima polna usta. Kako si riž pripravila? Skuhala in z vilico pretlačila, al kar s paličnjakom? Mi še riža nismo jedli, pa bi lahko probale.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 21:46:07
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo se cel dan potepali, tamal priden 100/h, zdele pa že palčkom družbo dela Itata, žal je bila tud naša noč bolj za en **** upanje ostaja vsak večer, da mogoče bo pa dones spal ne vem kaj ga daje ... Pa hvala za odgovor, se ti oddložim s kavico Mary lou za izpit. Upam, da ti bo diploma res mala malca, jaz sem si tu tko rekla po zadnjem opravljenem izpitu, pa jo še zdej pacam Bamby, Anaja je pa res super jedka si zdej bolj mirna glede hranjenja, ali se z mlekom še vedno matrata? Bajsika, pri nas je padla odločitev, da bova le prodala oba avta, tako da je passat od jutri naprej v prodaji. Če vaju še vedno zanima, mi pošlji zasebno, pa ti bom mal več povedala Sva bila pa dones na obhodu za novim avtekom in mislim, da je padla odločitev, da kupiva čisto nov avto, Seat Altea XL pol pa še en majhen jajc, da se bo možek lahko na šiht vozil samo morava najprej oba najina prodat, pa mal banko obiskat, če bodo kej posodil Zdej se grem pa možeku mal posvečat, pol pa spat ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 22:41:46
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. sem dopoldne že ful napisala, pa mi je ven vrglo, pol se mi pa ni dalo še 1x. danes sem šla žani dat osebno delat, pa s tamalo sva se slučajno srečale in 2 uri čvekale na ledeni kavi in sladoledu. žana pa vse prespala. madoniš, vam gre enim že ful dobr GH, naša pa sploh ne šljivi žličke. bo že, ko bo njen čas. zaenkrat čist samo ziza rula. mary, bravo za zadnji izpit babmy, čestitke za mini rd. in uvajanje GH mlavla, sem stiskala pesti. kako je šlo??? glede obračanja...naša se zdaj drugi teden obrača iz hrbta na trebuh, roka ji pa še vedno nagaja, ji pod trebuhom ostane in se pol ful buni. kontra ji še ne uspe, je pa odkrila noge in veselo cuza prstke na nogi. jaz grem pa jutri po fredov obroč, imam še za 15 eur bonov za BC, ostalo dodam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 22:57:39
|
|
|
|
Suzi*
|
danes ni nobene??? pol pa počas krenem pod tuš in v mižule. nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 23:20:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* danes ni nobene??? očitno je na programu "odvajanje od RR" Takšnega zatišja pa že res dolgo ni bilo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 30.6.2008 23:54:54
|
|
|
|
nizy
|
čer, mi smo danes nabavili fredov obroč in ga bomo čez vikend sprobali v izoli , pa še naša starejša nas je okol prenesla za eno srfrsko desko . pa Amina in Adna sta dobili še vsaka po dvojne kopalke , pa sandale ,....so šli € v eni uri , .... zdaj pa vse tri spijo , jaz pa f5 prtiskam ,pa nobene gor bamby- Anaja je pa že ornk punca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 1.7.2008 4:53:37
|
|
|
|
Bajsa
|
Zadnja Prva Prva itak ! Dobro jutro
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.