|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
1.7.2008 16:10:49   
Suzi*
evovzorčki poljskih mei tei-ev.user posted image

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.7.2008 12:46:58 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
1.7.2008 16:36:54   
mojani
suzi a niso fajni tile mei tai. meni so nori

itata to bi blo pa full dobro. če pa ona nč ne pride sem lahko me tebi denar pošljemo ti ga pošlješ njej pa ona to pošlje po pošti. sej pa niso tolk težki da bi prišla poštnina ne vem koliko.

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
1.7.2008 16:38:52   
mojani
aja, suzi! jaz sem tejle gospe poslala mail (v angleščini) pa upam, da je razumela kaj hočem in da mi bo odgovorila. ti sporočim, če kaj izvem

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
1.7.2008 16:44:38   
Suzi*
evo naredila študijouser posted image  .....en mai tei poljski stane 360 zlotov, kar je dobrih 107 eur. kar veliko. pri nas so pa po 55, 60 eur pri altermami. res pa da so meni tudi ti poljsku fuuul všeč.

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
1.7.2008 16:46:26   
mojani
aaaaaaajjjjooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj so dragi. pol ne bo nč s tega. me je kar minilo.
škoda. full škoda.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
1.7.2008 16:51:40   
Suzi*
ja,...me zanima kaj ti bo tista gospa odgovorila. sporoči ko kaj izveš....če je cena ista pri vseh.user posted image

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
1.7.2008 16:58:44   
itata
tolk o mojem spanju... mali se skoz neki zbuja in se zdej mal pestva pri meni na kavču...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
1.7.2008 17:05:18   
mojani
suzi jaz sem si en mei tai sešila po navodilih, ki sem jih našla na netu. samo ni niti 1% teh poljskih. pa še mere, ki so jih tam navajali  in po katerih sem šivala so (po moje) pretirane. je ta moj mei tai prevelik, če ga primerjam s poljskim.

mislim, da bom jaz kar improvizirala in si sešila še enega "kao" poljskega. bom na kateri izmed rabljenih cunjic, ki jih je mišek dobil poiskala lep fantovski motiv in pol kupla še ujemajoče blago pa probala kaj bo ratalo. lahko ti pa slikam un mei tai, ki sem si ga prvega sešila.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
1.7.2008 17:13:13   
Suzi*
mojani, ti si stručko, če si si tole sama sešila. user posted image  dej prosim poslikaj, me res zanimam kako izgleda. kje si pa dobila "načtr" šivanja?

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
1.7.2008 17:16:03   
mojani
bom probala poiskat stran, na kateri so navodila za šivanje. poslikala bom pa tudi ob priliki. trenutno moj pikec spi. npo pa sej ga lahko slikam kar tako na tleh. grem po fotkiča.

baii

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
1.7.2008 17:35:20   
mojani
evo. slikice od mei tai-ja so v albumčku. stran s potekom šivanja bom pa še poiskala.

baii

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
1.7.2008 17:55:05   
mojani
 evo še stran z navodili za izdelavo mei tai-ja, slinga itd.

http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html

baii

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
1.7.2008 21:30:09   
kati kati
napišem celo stran pa mi napiše sorry-uuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

vglavnem bla sem v ikei pa sem ZELO razočarana ker prenavljavljajo in je zlo malo raztavljenega-bla šokirana...dobila pa sem dobro posteljnino za user posted image pa dekco in neke stolče otroške-to je blo edino vredi...

suzi-rešiljeji so strašno lepi ampak so zelo zamudni...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mojani)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
1.7.2008 21:31:00   
kati kati
aja, pa še net mi je vmes vgasnu-ni blo elektrikeuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
1.7.2008 21:36:32   
Bajsa
Ok nardim si celo zalogo, marnornat kolač, jogurt in marcipanova čokolada, se vsedem pred comp, enkrat končno spet ob normalni uri, pa nikjer nobene user posted image user posted image
Kaj ste se zdej zmenle za v čet???
Sploh ne vem a nej grem spat al kaj? Ob pol enih morem mojga pelat v Tržič, da bo šel pol proti Nemčiji, pa se mi zdi da če bom šl spat bom sam skurjena, čeprav me je že kr mal medl prejle vmes ko sem dojia user posted image
Naša madam je pa dons jedla doma narejeno kašico iz cvetače in rižka, sem od Bamby kopirala user posted image , (hvala Bamby), pa sm kr sam mal z vilčko pretlačla, kr v tisti vodi kjer se je kuhalo. Je madam tko malcala da je blo veselje user posted image user posted image user posted image user posted image
Še ena porcija mi je ostala, za ju3.
Jaz sem tud kupila fredov obroč, pa kopalne pleničke, pa še ene hlačke za kopat, ki so kao pralne in namest pleničk. Bomo vidl kako se bo obneslo, je moj user posted image  reku da se bomo šli kšna dan na bazen kopat. Jaz sem sicer za bolj dopoldan, ko je še čista voda.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
1.7.2008 21:37:32   
Bajsa
Kati a pol pravš da ni zdej v Ikeo za hodit? Mi tud mormo it, mal pogledat za opremo, pa ne vem kdaj nej gremo. A mogoče veš do kdaj bodo prenavljali?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
1.7.2008 21:38:51   
bamby
februarka, v bistvu ti je buči lepo povedala. Vsaka mama najbolje ve za svojega otroka, kaj je zanj najboljše. Lahko kuhaš, lahko daš surovo...kakor se ti zdi, da je za otroka uredu user posted image . Jaz zelenjavo npr. vso kuham, sadje sem pa sprva le jabolko kuhala, da sem ga lažje na fino zmiksala in da ga je Anaja lažje jedla, zdaj ga pa ne več.

itata, moja sestra je bila istega mnenja kot ti, da bo tamalo do 6. meseca samo dojila. Ker pa ji je kmalu po 4. mesecu nehala ponoči spat in je imela isti problem kot ti, se je čez noč odločila uvajat GH. Rezultati so bili takoj.

srečka nosečka, tak položaj, kot ga ima tvoja Lana na sliki, ga ima Anaja večkrat na noč, ko je v posteljici user posted image . Očitno jim tako zelo paše, da se drenjajo user posted image .

bajsa, čestitke za zobek user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno ?: (sej vem da bo butasto izpadlo, ampak vseenouser posted image ) kako se reče pravzaprav tistemu rižu oz. riževi kašici al karkol že je, da se zmeša z mlekom, oz. da se mleko mal zagosti? Kje naj to kupim? V Mullerju? Sem že gledala mal v trgovini tam pri Frutkih ipd. pa ne najdem, oz. ne vidimuser posted image user posted image user posted image

Če jaz prav razumem, misliš ti na žitne kašice, ki jih dobiš v škatlah. Teh imaš več na izbiro: Hipp, Milupa, Humana,.....ki se zmešajo kar z prekuhano vodo. Jih dobiš pa tudi v večih okusih (banana, jabolko, breskev..) za od 6. medesev dalje jih imaš že več okusov...... Tudi Pdravkin Lino ima otroško hrano, ki pa jo je treba mešat z materinim mlekom, ali prilagojenim mlekom, pa Lumpi ima tudi nekaj se mi zdi.

http://www.hipp.si/index.cgi?m=6&c=65
KLIK

(od Kolinske spletna stran je čist adijo user posted image user posted image user posted image )

Pri nas je pa Tim zakuhal na 39 user posted image . Nocoj bo pestra noč, pa še z user posted image  sva se sporekla. Zdaj bo tihi teden. Moram še razmislit, če mu bom jutri sploh kaj skuhala user posted image  user posted image user posted image . Ker takih žaljivih zmerjanj za NIČ (KER SE GOSPODU NE SME NIČ REČT) tudi ne bom kar požrla. Sem zdaj ful užaljena in razp******. Tud spat ne grem zraven njega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.7.2008 22:13:04 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
1.7.2008 21:46:27   
bamby
februarka, še lino proizvodi
http://www.podravka.hr/brandovi/proizvodi/djecja-hrana/?page=1

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
1.7.2008 21:48:14   
Bajsa
Joj Bamby upam da se Tim hit mal shladi, že tko je vroče, pol ga pa še tkole zakuha, bogi! user posted image user posted image user posted image
Kar se pa dedov tiče, pa jaz ne vem no, očitno jih bo treba začet na kole natikat! Mene tud moj kdaj tko razkur, da bi ga v žlici vode utopila!
Pozabla sem se pohvalt user posted image , mi smo mel pa dons petelinji zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno, mater je sedl!
No pa še paket od varne prihodnosti sem dobila, tko hitr, ne vem če je blo 14 dni.user posted image user posted image user posted image user posted image
Notr je bil pa lonček za shranjevanje mleka od aventa, ta mala flaška od aventa, mam duda od 0 do 7 mescev, verižica za dudo pripet od chiccota, 3 senta vložki, 2 kašici hipp ( uni za mešat z vodo ) ena od 4m naprej (ma gluten - jo bo mami pojedla user posted image ), pa ena od 6 m  naprej, ta pa kao brez glutena), pa po 2 instant čaja, hipp za dojilje in komarčkov, revija mama, pa en kup reklamic. To je men se zdi vse. Plačala sem pa 2, 94 € user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
1.7.2008 21:49:07   
buči
punce, držte se! user posted image user posted image user posted image  Saj bo kmalu ohladitev, pa bo bolje, bomo manj napete. Mi pa smo šli na pivo v KAvala, pa je Aljaža osa pičla - mislim edina, ki je tam letala! user posted image user posted image  Zdaj grem pa pod tuš, pa spat, ker sem totalno adijo. Mirno nočko, za četrtek pa drži! Jaz bi kar kmalu: 8.30-9.00, pa se počakamo. Samo, če boste tako kmalu, prineste sabo kaj proti komarjem.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
1.7.2008 21:52:44   
Bajsa
Kje je Dolenjka? A ni že z morja pršla user posted image  Preden je šla na dopust je bla ta glavna čveka, zdej se je pa čist odvadla al kaj, zgleda  da je odvajanje pomagu. Ne res me že mal skrbi. A bi Pina bla ti tok dobra, pa bi povedala če je vse kul, sej nečem panike zganat, sam mi je že tko dolgas in jo tko pogrešam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
1.7.2008 21:53:59   
dolenjka
Jaz sem tu, sam tipkat se mi ne da user posted image

Pri nas ne bo nič GH do 6m, ker se mi še ne da, pa tudi kakih alergij ne bi rada reskirala, pa mleka tudi ne bi rada izgubila oz. zmanjšala proizvodnje user posted image  JI pa na 100 ml vode dam 25 ml bio soka. Kake hude razlike ni, če je žejna pije, drugače ne, tako kot je bilo pri čaju in vodi. Sej sem kar vesela da je tako, ker jo ne želim na sladko navadit, ker bom pri GH začela z zelenjavo, da jo bo za razliko od mene, imela malo raje user posted image

Marička, pivo pijem user posted image  Pa čestitke seveda user posted image

Meti, v hrib v četrtek ne vabim, ker je prevroče za naše palčke, pa tudi sebe mi je škoda v tisti vročini v klanc gnat, me bo carica še nekaj let potrebovala. Glede na to, da gremo mi naslednjo nedeljo ponovno na dopust, bo vozičkanje v hrib verjetno nekje na začetku avgusta!

Kje je pa LARISA???????

Buči, jaz sem se danes peljala čez predor in je superca user posted image  user posted image  user posted image  Sem se malo na Bruselj spomnila, ker tam je podobnih veliko, prakrično po celem mestu user posted image  Jaz predlagam Kavala v čet okoli 10h user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
1.7.2008 21:56:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

sam mi je že tko dolgas in jo tko pogrešam user posted image user posted image user posted image

me veseli da me vsaj nekdo na tem svetu še pogreša user posted image

A tut če še nimam umite, sem ok?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
1.7.2008 21:58:14   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image  Sam da si tuki !
Men tud sede okol 10, sej tm je itak kr dost senčke a ne. Sam mi2 bova verjetn še s tamalim jajcem  - polo - sej drgač je kul avtoček, ga mam ful rada, sam se mi madam smili ker nimamo klime, pa švica kt norc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
1.7.2008 21:59:47   
bamby
dolenjka, vendar si se ti tudi najdla user posted image . Sem mislila,da si odvajanje totalno osvojila, pa vidim, da en mal odvisnosti je še ostalo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.