|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
14.8.2008 8:21:37   
Balonchy
diamantna - ti si pa res imela pestro noč!!!

Eko kavico kuham danes jaz za vse user posted image

user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.8.2008 8:22:34   
tanci29
dobro jutro...

pikica user posted image user posted image user posted image , bravo za nuhalno...no upam da bodo slabosti čimprej minile...kako ste pa kej videli vaša user posted image user posted image ...a sta se kej cartala en druzga al sta že kej špilala...

za vse ki imate NS držim pestkeuser posted image user posted image pa čakam na rezultate

vsem pa en dober jutr..jest sm tud bl tko tko spala...kr naprej sm se nekaj zbujala za brez veze....
grem si delat zajtrk...pa lep deževen dan

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
14.8.2008 8:23:11   
cati

user posted image

user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image  01.02.  Balonchy   (št.user posted image 2, št.user posted image 0) user posted image 26.8.
user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 02.2.  smokvica72
                                 ?
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8.  24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)      ?
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)    
  ?
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
    ?
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
   ?
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)  user posted image    22.8.           28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?    
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.          30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
  ?
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     
?              
user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?                24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  user posted image    19.8.     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)       ?
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)   user posted image   2.9.      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)  user posted image     
26.8           
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.     1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)       ?      29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.    31.7.   27
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     user posted image
   7.9      5.8.    30
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     
   ?
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     5.8.
user posted image 14.2.  Kaška          (št. user posted image x, št. user posted image x)        ?    
user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?               
user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)   
   ?        5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  27
user posted image 17.2. 
julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
  22.8             30
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?        5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?      11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  
   ?
user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image  0) user posted image user posted image 11.8.    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1) user posted image 10.09.   8.8.    28
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)      
1.9                   28042805
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     
   ?
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      9.9.      20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

(odgovor članu cati)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2453
    14.8.2008 8:23:49   
    tanci29
    njami balonchy bom kar preskočila zajtrk..tale kavica mi prav tekne

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2454
    14.8.2008 8:28:38   
    Balonchy
    Pikica - čestitke za NS!!! user posted image user posted image user posted image

tanci29 - a v LJ imate dež? user posted image user posted image user posted image  Pr nas pa je tko na pol oblačno, ampak se sonček nekaj trudi... user posted image  Govorim za PO...

Dans bomo pa stotko naklofale, kaj pravite???

user posted image

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2455
    14.8.2008 8:32:05   
    Balonchy
    cati, ko boš popravljala naslednjič seznam mi lahko vpišeš, da sem imela NS 14.7., stara pa sem 27 let.

THX že vnaprej...

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2456
    14.8.2008 8:33:23   
    tanci29
    Balonchy-zdele trenutno ne pada dež, ampak je precej kislo vreme...je pa deževalo celo noč...naj tale postonjski sonček še do semle pride pa bomo vsi veseli...

100-tka...smo pa res pridne čveke..kolk jih bo šele do februarja

(odgovor članu Balonchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2457
    14.8.2008 8:36:38   
    tanci29
    cati kako ti sploh rata tale seznamček popravt...jest sem probala pa skos error ven meče

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2458
    14.8.2008 8:53:50   
    Katjusa
    Jutro punce.....
    Najpren PIKICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je lepo slišat..... če bosta enojajčna mi boš pol razložla kako jih ločiš k men to ni jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje jih prej ene 100X zamenjaš pol pa že tak vesta kak je komu imeuser posted image user posted image user posted image user posted image če jih zamenjaš v parnem številu tak ni problema če jih pa v neparnem pol pa sta res zamenjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem ene par tednov po rojstvu mi boš razložla.... maš kako slikico? bi jo me z veseljem pogledale a ne dekleta?

SUNNY in vse ostale, ki imaste danes NS fino zmerte in naglejte se svojih anglkov nasledjič jih boste vidle šele okol 20 tedna..... in pričakujemo obširno poročanje o veselih novičkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CATI men tud ni jasno kak ti rata seznamček popravit zadnjič mi je lepo šlo zdej pa ko vse nardim in pošlem mi napiše neko napako...user posted image sem jeznauser posted image

Spanje joj moje je blo tud čist zandrek.... najprej sme utrujena da mi če kr glava dol padit ko se pa uležem sem pa k da je zjutraj cela frišna in nezaspana..... pol mi po mučenju rata zaspat in pol sem se zbudla in šla na wc vmes sem klimo naštimala ker je zunaj grmelo in me moti če so okna odprta (se bojim grmenja) in pol spet nisem mogla zaspat zjutraj se je še moj zaspal in me vrže pokonci z besedami zaspal sem se..... grem spet na wc in poskušam še mal oddremat pa Florjan v sosednji sobici mami pridi sem v mojo sobo hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj boš drugega nardil k letel tja k to tako lepo pove da je res nekaj posebnega za kar se splača vstatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2459
    14.8.2008 9:44:21   
    Shuka
    Sunny - vse dobro na NS in poročaj kako lepa je pikica user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2460
    14.8.2008 9:54:30   
    boma2
    IZVIRNO SPOROČILO: cita

Pozdravček,

punce moje hvala hvala kaj naj rečem tako kot vedno ta izcedek pride pa ga kr ni več se pokaže pa čudežno izgine ampak glih tulk da mi pokaže en velik strah...verjemite da sem vesela da vas imam in fulllll HVALA...

RADA VAS IMAM!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no vidiš,da je pomagal k smo pesti držal.... superca... sam da je uredu...

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2461
    14.8.2008 9:57:15   
    boma2
    IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Dobro jutro punce,

jaz sem včeraj mela NS in naša štrukeljčka sta prav lepa in lepo velika. Dr. Pelkičeva pravi, da sta lepo razvita in živahna in tveganje je 1:5014 in 1:5780. Sicer za spol še niso zvedeli, ker se ni najbolj vidlo, mi je pa rekla, da sta lahko enojajčna dvojčka, moja G pa mi skoz govori, da sta dvojajčna dvojčka.

Punce a še vas slabosti kaj mučijo, mene še kar veselo zafrkavajo čez cel dan.

Lep dan vam želim

čestitke za dobro opravljeno  nuhalno..:)

(odgovor članu Pikica5)
    Neposredna povezava do sporočila: 2462
    14.8.2008 9:58:56   
    boma2
    no pa res bomo naklofale 100...
    do februaja jih bomo pa še toliko... verjetno... če ne več.. :)

(odgovor članu boma2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2463
    14.8.2008 10:03:44   
    boma2
    IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

diamantna - ti si pa res imela pestro noč!!!

Eko kavico kuham danes jaz za vse user posted image

user posted image

njami tale kavica je pa tolk dobraaaaaaaaaaaaaaaa da bi jo zdele čist prec spila...:)

pa še skodelica je pravšnje velikosti... :)user posted image

(odgovor članu Balonchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2464
    14.8.2008 10:13:04   
    Katjusa
    Jst pa ne pijem kave se pa nebi branla kake vroče čokolade al pa kakava:)

(odgovor članu boma2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2465
    14.8.2008 10:15:05   
    Katjusa
    CITA kje hodiš me bi rade vedle oz. se prepričale da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image Dej se hitro javi.....

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2466
    14.8.2008 10:28:36   
    sunny24
    Jutro!

Punce, kaj ste mogoče vi na kakih poživilih, ker ste že zdej zjutraj napisale eno stran???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica5 čestitke za nuhalno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita, upam na lepe novičke!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa res močno zame pestke držat, mam NS ob 15:15. Komi čakam! Bom itak pol poročala kako je blo! Sam upam, da je vse v redu!

No, se javim pol popoldne, ko pridem domov.

LEP SONČNO-OBLAČEN DAN!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2467
    14.8.2008 10:33:32   
    tanci29
    kakšen dolgočasen dan...spet bi mogla sam prat pa likat pa pospravlat...pa madonca a se bo to kdaj končal..pol pa še ene 3x skuhat da bojo vsi siti..pa itak tričetrt leti u smetiuser posted image se mi kar kegla od tega...najrajš bi kar eno čarobno palčko nek  najdla pa bi mal čarala...joj kok bi blo luštno

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2468
    14.8.2008 10:41:08   
    Katjusa
    Tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image če najdeš tako palčko še zame eno.... jst skoraj nič stvari ne likam pa mam tok dela s temi oblekami zdle tud jst že perem... pa včeraj sem jst ne vem kdo nam tolk zamažeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2469
    14.8.2008 10:49:05   
    tanci29
    grrrrrrr...bom kr ušla nekam iz tega stanvanja...jest ne vem a smo kot cigani al kwa, da je skos use razmetan...cune pa sploh ne govori ker to je kot da bi nas 10 kle žvel ne pa 3je...jest likam use cune oz. me čaka kup cun za zlikat ki se mu izogibam v velikem loku...pa moj ma za u službo srajce pa hlače na rob tko da temu se tko al tko ne da ognt..zdej mu kar zjutrej zlikam kar rab ker sploh ne pridem do tega da bi vse zlikala...

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2470
    14.8.2008 11:23:14   
    tanci29
    no jest sem pospravla, oprala, zdej morm še obesit 2 stroja...likat pa ne bom šlauser posted image ...
    no zgleda pa da je tale sonček pripotoval iz postojne in se nekaj trudi da bi tud klele blo malo lepše...
    hej kje pa ste use...

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2471
    14.8.2008 11:35:12   
    reckova
    Hej mačke! Za tisto dobro dušo, ki ureja seznam. Na nuhalni sem bila 30.7., naslednji pregled 21.8., stara sem 24.....
    No pa je začel čas malo hitreje teči---katastrofa kak se mi je vleklo do nuhalne. Zdaj pa sem že v 15. tednu. Aja pa na nuhalni mi je popravila PDP 8.2.09. Jaz pa itak vsem pravim, da bom doma pojedla torto in šla potem rodit----namreč rojstni dan imam 9.2. Hec ne kak se ti datumi pokrijejo. No, zdaj pa že komaj čakam naslednji teden ko grem zopet na pregled in upam da tudi uz saj sem že firbčna glede spola. No mačke lepo bodite, jaz pa se počasi odpravljam v Ikeo. Grema z mojim malo eure zapravljat pa si oči past na otroškem pohištvu. Aja eno vprašanje: a katero tak vleče v maternici. Sej niti ne vem kak bi to opisala, ko da bi ti nekdo vlekel maternico, saj ni hudo samo ko ne vem ali je to v redu ali ne. Mislim, da moj dojenček notri tako dela (na nuhalni je tako delal) in mislim, da pač večji ko je bolj čutim vse to. No, če ima še katera kako podobno izkušnjo----prosim za nasvete. bom pa vprašala G na naslednjem pregledu. Ajde punce! LP

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2472
    14.8.2008 11:52:30   
    tanci29
    hej reckova-čestitke za nuhalno...user posted image user posted image
    to da te po maternici vleče je pa to da se ti razteguje...to ni nič narobe saj se more maternica raztegnit da ima otroček prostor...mene je v prvi nosečnosti tudi, zdaj pa ne čutim..pomoje mam še mal raztegneno od prvičuser posted image user posted image ...
    ja tele datumi so res fajn...meni je v prvo tudi kazalo da bom kar za svoj 30. rojstni dan rodila..mam r.d. 31.10. rok sem imela 29.10. no rodila sem pa potem 24.10...
    v vsakem primeru bosta blizu in lahko skupaj pihala svečke

(odgovor članu reckova)
    Neposredna povezava do sporočila: 2473
    14.8.2008 11:54:52   
    glen
    hellooooou.
    najprej sunny in ostalim user posted image user posted image user posted image za NS,pa seveda hitro poročat.
    Cita javi se,ampak sej vemo da je vse o.k. ker tako tudi mora bit,je reku stric tam gor vešuser posted image

Kavica,kavica jaz sem si jo pa po doooolgem cajtu privoščla s kolegico in mi ni naredila slabuser posted image user posted image user posted image ,no sicer sem pila latte machiato(to je ful mleka pa pljunc kave)ampak tako mi je pasalo da jo po dolgem cajtu v barčku spijem.
    Pol sem dala sušit,malo pospravla(površinskouser posted image user posted image ),zdaj malo noge v luft in seveda negre brez prenosnika v naročju in rr.
    Ob 13 grem po tamalo v vrtec pol pa greva malo pančat ker gremo popoldna z enimi prijatli z barko malo okoli,upam samo da mi nebo slabo.

Joj jaz bi tudi že kej nabavljala,itak mam ful od Lin samo previjalno si bom kupla novo, glede da imam vse ostalo že doma(za Lin sem jo imela sposojeno).
    pa kakšne cotke če bo res fantek,drugače pa mi bo prjatelca ki ma fantka ful posodla.
    Neki pa bomo tudi sami za gušt kupli ne.

(odgovor članu reckova)
    Neposredna povezava do sporočila: 2474
    14.8.2008 11:57:37   
    glen
    Aja še neki punce glede AS,jaz res nevem če sem taka neroda ali kaj,jaz še zmeraj srčka nenajdem,vse drugo slišim,premike,pretkanje vode,......,srčka pa ne,se mi zdi da bom prej sama otrokove gibe čutla kot jih slišala na ASuser posted image

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.