|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
14.8.2008 21:12:33   
piskot
aja, to sem hotela se komentirat. sem opazila da se menite o nosecniskih oblacilih.

pred 2 letoma sem imela prav fajn cunje iz HM, samo letni cas je bil drugi. Sem pa zadnjic v Celovcu gledala za cez kaksen mesec, ko res ne bom vec spravila nase nobenih hlac, mi pa ni bilo nic vsec. prosim lepo, nosecniske hlace na cigaret ... ze tko bom imela rit kot vogal od banke, pol naj pa kaj takega oprijetega gor dam. no go. moram nekje najti kaksne hlamudrace na zepe itd.

za suhice imajo pa ful fajn cunjice. cena kavbojk je malo pod 50 eur, ostale so pa cenejse.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
14.8.2008 22:17:25   
birdy
Men pa ful ni nč jasen, ve o velikosti na NS govorite o uni velikosti od temena do trtice? Ker tko je moj otroček velik mal čez 7cm, cel pa čez 9cm. Pa je reku G da je glih prov velik, zlato povprečje. Sem bla pa v 12em tednu na NS.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.8.2008 22:21:37   
Balonchy
glen - nisem iz obale. Iz PO konca sem.

diamantna - ti kr dej u usta kej sladkega. Sej ne bo konc sveta, če si privoščimo tu in tam kaj kar ni ravno najbolš!
Častim torto!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.8.2008 22:30:02   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Men pa ful ni nč jasen, ve o velikosti na NS govorite o uni velikosti od temena do trtice? Ker tko je moj otroček velik mal čez 7cm, cel pa čez 9cm. Pa je reku G da je glih prov velik, zlato povprečje. Sem bla pa v 12em tednu na NS.

Aja, pa ne mislt, da mislm, da so vaši mejhni, sam skrbi me da ni moj tok velik, sploh glede na to da je bla Neli velka, pa da smo mel tud komplikacije zarad tega.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.8.2008 23:01:03   
glen
Mojuser posted image je bil na Ns velik 63 mm noseča pa sem bila po ZM 11t 5/7 po UZ pa 12t 5/7.
Kaj je zdaj to velikuser posted image ,nekje normalne velikosti,majhen?jaz tudi nič več neštekamuser posted image
naj povem da je Lin ob rojstvu tehtala 4100 in bila dolga 57 cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.8.2008 0:19:59   
sunny24
Jst sem ša kar pokonci, sicer mi učke že zapira, pa se mi še ne da it spat. In pol mal gledam po netu in naletim na tole tabelo:

http://www.mama.si/?menu=A200

A verjamete v te stvari al je za vas bol larifari? A pri kateri, ki že ma otroka, drži? Ja, mal me firbec daje, da vidim, kolk tej kitajci zadenejo...user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej pa grem še mal TV gledat, pa se tipkamo jutri.

Aja, če želi katera pogledat, v albumu so slikice iz nuhalne v 4D.

Nočko! user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.8.2008 4:44:54   
tanci29
cao pupike...
evo kaj takega vas čaka od februarja naprej...včasih tudi ponoči ne bomo pančkali...no sej zdele je naš piščanček zaspančkal nazaj bošček, ga je tolk neki zvijalo pol mu je pa ratal in je tolk pridelal da je šlo pol po tleh, veliko je pa še v plenici ostal..no zdele pa sladko pančka naprej...user posted image user posted image

piškotek-čestitke za nuhalno...pa ja je kar težko dohajat tele čvekice tukejle..so(smo) tko pridne, da še jaz ko sem doma, včasih kaj spustim...

sunny-pri meni je v prvo kitajska napoved veljala..zdaj pa napoveduje user posted image , bomo videli, če so zdaj tudi zadeli..moj občutek pravi da ja

no ve kar lepo sladko pančkajte naprej jest grem pa tud probat še mal zamižat

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.8.2008 10:41:04   
Jutro,

ful lepe slikce sunnyuser posted image user posted image user posted image  glede kitajskega ugotavljanja pa lari fari ni prav tako da se jaz sploh ne oziram na to...to je moje mnenje in mislim da nisem edina v prvo mi je kazalo fanta pa imamo punco tako da bom raje počakala pa bomo videli kaj bomo imeli...

Uživajte dan...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.8.2008 10:42:42   
diamantina
Jutro!

O Balonchy, mmmmmm, kaka dobra slikica user posted image  user posted image   Njama ... še dobro, da grem danes na eno 80. letnico, kjer bo ziher tudi TORTA!!!! user posted image  user posted image

Birdy, moj je bil pri 12 6/7 velik 6,5 cm in je rekla, da je ok velik, glavno je, da napredujejo v rasti po neki normalni amplitudi, drugače pa tudi starejši nismo vsi enako veliki pri isti starosti.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.8.2008 13:03:46   
Pikica5
Ja naša dva sončka si za enkrat "vohata noge" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta ravno kontra obrnjena in drug drugemu noge vohata, sicer sta na začetku spala ampak smo jih pol zbudili in sta se v krogu sukala, kot hrčka v tistem vrtiljaku, prav smešna sta bila, tako zanimivo ju je bilo gledat. Eden je celo prstk sesal.

Bom povedla ja kako je če bosta enojajčna, upam, da je ne bomo ločli user posted image

Vam prilepim slikece ko jih skeniram. user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.8.2008 13:28:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mene pa vedno bolj skrbi, da smo premajhni.... komi čakam 29.8 da G vprašam kako je s tem sicer mi je na NS reku da je vredu in da ni nič narobe sam men ne da mira in me ornk skrbi vaši so tok veliki moj je bil pr 12 t in 2d od temena do trtice velik 5,01 cm kar je več k cm manj od vaših pri isti starosti... v prvi nosečnosti je bil Florjan velik pti 12t in 3d od temena do trtice 5,75 rodil se je velik 52 in 4120 v 41 tednu.... Upam da res ni razloga za skrb in da bo vse ok....

Meni je po kitajski prvič kazalo prav v drugo nam kaže na punčko je pa fora prvič je bil to fantek med samimi punčkami zdej je pa punčka med samimi fantki.... sej bi blo kr lepo če bi držalo ne bom pa nič jezna če ne bo:) sam da bo zdrav in da bo vse OK.

lep praznični dan in uživejte dela prost dan..... sploh tiste ki ste v službah:)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.8.2008 13:29:57   
Pikica5
user posted image  To sta oba naša sončka.

user posted image  Tole je taspodnji.

user posted image  Tale tazgornji.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.8.2008 13:33:13   
Pikica5
Katjusa naj tene bo strah, morda je bil pa malo bolj sključen in zaradi tega manjši, ker mi je dr. Pelkičeva rekla, da zelo težko, da ga dobiš v čisto ravni poziciji, sploh če spi, naš taspodnji je prvo bil velik le 5,4cm potem pa ko se je stegno pa 6,22 cm. kar je velika razlika potem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.8.2008 13:39:50   
sunny24
Pikica, lepe slikice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, boš vidla, da je vse OK s tvojo pikico. Bi ti že kaj na NS reku!
Meni tudi ta tabela kaže na punčko, bomo vidli, če bo zadela. Sicer na eni slikici naša pikica res lepo kaže premoženje, sam jst se itak ne spoznam na to, da bi lahko ugotovila, kaj bo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.8.2008 14:03:32   
Katjusa
pikica ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image
Zdej sem še enkrat pogledala slikico na kateri se vidi kako je meril pa res ni dobro zajel meritve ker ni čist od trtice meru al se sam men tako zdi sam če primerjam s pikicino slikico se vidi kako je pri njej meril kako pa pri meni user posted image a vidite kako je tam kr spustil mal pr trtici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem se pa mal pomirla sam bom svojga G vseeno vprašala mogoče bo pa on še enkrat zmeruuser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny ja nama kaže isto punčko k sme isto stare in obe sme zanosle v majuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ste vidle to če bi bla stara 21 let je zelo velika verjetnost da dobiš punčko neglede na mesec v katerem zanosiš sam da ni to januaruser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.8.2008 14:05:51 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.8.2008 14:09:31   
sunny24
Katjusa, sej če bi jih mela 21 bi pa res skor ne mogla punčke sfalit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sicer pa, al bo punčka al fantek, ni važno, sam da bo zdrav otrok!!!

Sam res ti je neki čudno meril, je kar mal prej zaključu z meritvami.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.8.2008 14:11:14   
Katjusa
evo sem probala s križnim računom izračunat koliko bi bili veliki če bi prav meril in bi blo 5,6 cm kar je bistveno drugače in se zelo ujema z velikostjo Florjana pri teh tednihuser posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da imam rada metemetiko in da sem se spomnila te metode in hvala pikica ki si pomisla na napako merjenja jst na to sploh nisem bla pozornauser posted image user posted image user posted image sem kr boljše volje....ste mi polepšale vsaj 14 dni ko imem naslednji pregled:)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.8.2008 14:16:44 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.8.2008 14:23:44   
Pikica5
Katjusa vidiš, da je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image  pomoje je še malo večji, ker ima tudi glavo malo sključeno kot pri meni taspodnji, ki je na tej sliki kazalo 5,4 pa tvoj ima isto glavico tako dol,medtem ko ma moj tazgornji čisto drugače glavico od najinih dveh, ki zgledata po meritvah manjša, pomoje je tvoj sonček nekje 6cm velik.

Sem prej čistopozabila, hvala za čestitke punce.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.8.2008 14:28:58   
Katjusa
ja res ful je odvisno kako se meri in kako se mali naštima škoda, da ga ni zmeru k se je stegnu sicer pa niti ni pomembno sam da je vse OK in da bomo februarja zibali.... in da sem se jst zdej pomirla da ne bom paniko delala kot to počnem zadnje dni ko berem vaše rezultate.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.8.2008 14:36:15   
birdy
Men pa tokrat kaže da bo fant in mislim, da je res tako. V prvo mi je kazal punčko in je bila. Le da sem jaz takrat verjela da bo fantekuser posted image  Morm it k tetini sosedi, ona pa čist vedno ugane al pač ve, kaj jst vem. Neki te pa tipa tam okol bokov in čist vsakmu pravi spol napoveuser posted image  Kako pa nimam pojma.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.8.2008 14:50:07   
cati
Zdravo punce samo na hitro čestitke vsem za nuhalnouser posted image user posted image user posted image
Lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.8.2008 14:56:44   
Punce fulll lepe slikce tudi jaz komaj čakam četrtek da vidim našo pikico kako nam bo mahala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa lepo da si pomirjena to je res odvisno kako merijo naše pikiceuser posted image user posted image user posted image

Zdej sem pa polna ko sod sem se najedla je moj danes doma in je on kuhal prav dobro kosilo sedaj pa pod tuš in počitek bo prav pasalo ampak je pa fulllllllllll soparnoooooouser posted image user posted image user posted image ...in kaj kej ve počnete????

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.8.2008 15:05:43   
tanci29
hej katjuša ne skrbi..vse je ok...
sej je tudi meni moj g meril drugače kot naslednji dan na nuhalni..je bila kar velika razlika..tako da res zgleda da niso vsi točni oz. se jih ne da prav lepo zmerit...tako da dont worry

hej kako sta cortkana user posted image user posted image ...se bosta mela še fajn ko bosta še malo zrastla...mogoče bosta pa kartala notri na toplem...

moj stric tudi vedno napove pravilno za spol..sam on nekaj z verižico dela pol pa odvisno kako se verižica vrti al neki tazga...do zdaj je vsem mojim prijatlcam prav napovedal, jaz pa mu nisem pustila v prvo da mi to dela ker nisem želela nič vedit...

ajde pupike lep pozdravček

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.8.2008 15:53:44   
sunny24
tanci, sej to lahko tudi sama sprovaš. Če dela verižica krog, je punčka, če pa črto, pa fantek. Pa to delaš nad levim zapestjem. Verižico položiš na zapestje, pol jo dvigneš, začne delat krog al pa črtico, pol jo spet spustiš, ponoviš vajo,...Ponavljaš tolkokrat, dokler se verižica ne ustavi. Ti kao tudi napove, kolk otrok boš mela.

Meni jih kaže 3...madona, to bo gužva pri nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
15.8.2008 17:07:31   
Katjusa
Men tud kaže 3 najprej fantka tega že imamo in pol 2 punčki:)))) nebi mela pa nič proti če bi bil pol še kak fantek.... al pa če mi za tretjega pikica pove recept za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.