|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
13.8.2008 11:38:19   
tanci29
cita držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo vse ok...

mi bomo pa kar od Erika voziček ponucal...jaz sem z njim maximalno zadovoljna in res nam dobro služi še sedaj, ne vem pa še čist točno kaj bomo z Erikom..ali bo dobil nov voziček ali tisti sedež ki se zraven prišravfa na ta voziček( ne vem kok je to praktično) al bomo kar ena za dvojčke kupil...no sej bomo videli kolk se bo vozil še takrat, bo star 15 mesecev...sam ko bomo šli sami  trije na sprehod ne vem kako bo to šlouser posted image ..pa saj bomo že kaj pogruntal...

lep pozdravček

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.8.2008 11:39:36   
tanci29
aja pa tudi naši SARI za srebrno medaljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jaz sem gledala posnetek

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.8.2008 11:40:07   
Katjusa
citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ni nič narobe..... in da tole čim hitreje pošlihtaš.....

Balonchy odvisno od znamke in modela se da res kej pršparat dostikrat pa niso tako velike razlike no odvisno za kateri model se zanimaš..... najbolje se je enkrat peljat na izlet.... mi2 sma bla zadnič v toysrusu in sma vidla kr nekaj pametnih vozičkov po primerni ceni...nisem se pa tak točno zanimala in primerjala modelov tak da nebi vedla točno.... pa tud dosti imajo drugih firm tak da ne gre ravno primerjat.....

cita počivaj in pazi nase, mislim nate in držim pesti da ta izcedek hitro mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.8.2008 11:41:12   
glen
citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo o.k.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.8.2008 11:45:13   
tanci29

pa še nekaj....moj mali se je nehal dojituser posted image user posted image user posted image ...sem kar malo žalostna...pa saj zaradi dojenja ne toliko ampak noče nič mlečnega papcat...mu dajem Am zavrača..nehal je jest skute, jogurte, še te milupine mlečne kašice, ki jih je imel zelo rad, kar nekaj bluzi , tako da več ne vem kaj naj mu dam...danes mi je po ne vem kolkem času ratal uturit 1 deci alpskega mleka..upam da bo steklo vsaj to...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.8.2008 12:21:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jaz sem pa žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image  spet me izcedek zajebava rozast sem že klicala G pa je rekla da naj pridem jutri zjutraj tja če pa bo slabše pa takoj v bolnico držte pesti zame PROSIMMMMM

držim pesti zate in želim ti, da se ti vse srečno izteče...

javi se....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.8.2008 12:24:31   
boma2
glede vožičkov...

jaz sem imela od ABC, full zadovoljna, ker se je lahko zložil in tudi ročka se je obračala, ne pa tko kot pri večini, ko moraš obrniti celo košaro.... :)

Vsaka pa ga mora iskati, da bo njej ustrezal... Glejte na težo vozička, in kako se zloži....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.8.2008 12:45:08   
Katjusa
boma2 jst tud zahtevam da se na mojem vozičku obrača ročaj v obe smeri da je nastavljiv tud po višini in da se sprednja kolesa vrtijo ter seveda da je polek mehka prenosna torba ker bodo naši malčki februarčki in to pride še kako prav sej sme že enkrat prej vam pokazala sliko pa še enkrat za zdej imamo ogledanega tegale http://shrani.si/f/2O/12P/2ESnTpOO/1/temno-moder.jpg
zelo pomembno je tudi da boste voziček spravle v avto, ker nikoli se ne ve kam nas pot zapeljeuser posted image user posted image user posted image sem pa gledala http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182734 ta bi ustrezal mojim standardom sam bi mogla pogledat še kakšna so kolesa da niso čist taka plastična in ne vem če gre ročaj kej not in ven torej da se podaljša in  skrajša oz zviša zniža.... mogoče ga bom šla enkrat pogledat drugače pa sma se z mojim že zmenla boma šla v toysrusa in kr tam neki zbrala zadnič je blo kr nekaj takih k so nama bli všeč al pa bomo tistega zgornjega naročil po pošti.... sam skora raje bi vidla četud dam par € več da voziče vidim v živo in da se prepričam o njegovi funkcjonalnosti.... je pa ta zgornji id Heberkorna kar bojda prodajajo tud v Rutarju tak da bi blo smiselno it pogledat in če bi mi bil všeč ga naročit iz avstrije ker pride ziher ceneje cena zanj je na spletu 149€ plus 30 € poštnine za slovenijo.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.8.2008 12:54:31   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boma2 jst tud zahtevam da se na mojem vozičku obrača ročaj v obe smeri da je nastavljiv tud po višini in da se sprednja kolesa vrtijo ter seveda da je polek mehka prenosna torba ker bodo naši malčki februarčki in to pride še kako prav sej sme že enkrat prej vam pokazala sliko pa še enkrat za zdej imamo ogledanega tegale http://shrani.si/f/2O/12P/2ESnTpOO/1/temno-moder.jpg
zelo pomembno je tudi da boste voziček spravle v avto, ker nikoli se ne ve kam nas pot zapeljeuser posted image user posted image user posted image sem pa gledala http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182734 ta bi ustrezal mojim standardom sam bi mogla pogledat še kakšna so kolesa da niso čist taka plastična in ne vem če gre ročaj kej not in ven torej da se podaljša in  skrajša oz zviša zniža.... mogoče ga bom šla enkrat pogledat drugače pa sma se z mojim že zmenla boma šla v toysrusa in kr tam neki zbrala zadnič je blo kr nekaj takih k so nama bli všeč al pa bomo tistega zgornjega naročil po pošti.... sam skora raje bi vidla četud dam par € več da voziče vidim v živo in da se prepričam o njegovi funkcjonalnosti.... je pa ta zgornji id Heberkorna kar bojda prodajajo tud v Rutarju tak da bi blo smiselno it pogledat in če bi mi bil všeč ga naročit iz avstrije ker pride ziher ceneje cena zanj je na spletu 149€ plus 30 € poštnine za slovenijo.....

točno tako.... se strinjam s tabo... in zelo pomembno je kako ga spraviš v avto... :)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.8.2008 12:57:37   
diamantina
Cita, držim pesti zate!!!!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.8.2008 13:14:28   
sunny24
cita....držim pesti!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to za srečo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.8.2008 13:16:04   
Balonchy
CITA, DRŽIM PESTI!!!

Za srečo....
user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.8.2008 13:28:23   
brkn83
cita držim pesti zate in verjamem, da bo vse uredu s tabo in tvojo bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.8.2008 15:58:48   
Katjusa
Cita kako si? se je umirilo? Dej se jevi k me skrbi.... Držim pesti da je momo in da se ne pojavi več......

Punce čemu tako zatišje? A vse spite kot jaz, ki sem se pravkar zbudla iz popoldanskega spancauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.8.2008 16:00:44   
Balonchy
Nič ne spimo... user posted image   Končujemo šiht... user posted image

Zdej pa gasa domov. Se beremo zvečer!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.8.2008 16:05:42   
Shuka
Cita - upam, da se je umirilouser posted image in da ste dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.8.2008 16:35:52   
glen
Punce ciao
Jaz sem pa danes spet mela laboratorij,hvala bogu se malo bolje počutim ker sem bila dva dni katastrofa.
Danes je pa vroče za popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Kako bi nekam šla ta vikend ker bo pri nas v Portorožu norišnica,ta vikend je top sezone,pa še portroška noč to bo ene golazni,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,tako bi šla kam v hribe na samo.Mogoče bom pa kot medo doma tri dniuser posted image user posted image user posted image user posted image
chameleon blue
user posted image jaz pa se odločam med tem

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.8.2008 16:44:18   
glen
sam ta prvega neprodajajo več
To je bila eno posebna serija Quinny formula 3 xl ki je bila ful draga samo voz je stal cca 180.000 bivših sit,soseda pa ga ima zelo fajn očuvanega in bi mi ga za mali dnar prodala okoli 200 eu,tako da bom najbrž tega vzela.
za začetek pa imam trio quinny buzz

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.8.2008 16:59:33   
Katjusa
kak ve v tem forumu slikico not prlimate?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.8.2008 17:10:11   
glen
katjusa
,če je slika na internetu z lahkoto prilepim,,če jo pa imam v albumu je pa nikakor nemorem.user posted image
Sem hotela še sliko pripopat od voza ki ga imamo doma pa nikako nemorem,pa sem na bolhi zasledila enakega pa sem ga hotla prilepit pa ni šlo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.8.2008 17:21:23   
glen
takega imam doma

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.8.2008 17:21:42   
glen
Ne ni mi prijelo grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.8.2008 17:23:23   
glen
Probam še enkrat
user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
13.8.2008 17:24:29   
glen
user posted image Pa je ratalo,samo v rdeči barvi

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
13.8.2008 17:27:14   
Pozdravček,

punce moje hvala hvala kaj naj rečem tako kot vedno ta izcedek pride pa ga kr ni več se pokaže pa čudežno izgine ampak glih tulk da mi pokaže en velik strah...verjemite da sem vesela da vas imam in fulllll HVALA...

RADA VAS IMAM!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.