|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
14.8.2008 12:07:32   
glen
Shuka,kam si pa včeraj zginla,po tušu pridem nezaj tebe pa niuser posted image .
Hecam se

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
14.8.2008 13:48:32   
Vesnozaver
Juhu,

glen-midva z mrožekom tudi ne najdeva. Nič sekirat, bo že. Včasih si mislim, da je boljše ne imeti vseh teh aparatur, si človek samo nepotrebne skrbi nakoplje.

Trebušček, no, khm, trebuhuser posted image  veselo raste, jaz pa ga seveda čimbolj 'vun' tiscim, da se vidiuser posted image

Še malo pa domov, jupajdijaja, je imel vceraj user posted image  rojstni dan, pa smo bili dolgo pokonci,tako da komaj čakam na popoldanski dremež...

Kaj boste počele ta podaljšan vikend? Greste na kak izlet? Mi bomo kar doma, fejst počivali, malo pospravljali, nekaj pakirali (naslednji teden se seliva)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
14.8.2008 13:52:54   
Pozdravček,

sem se načakala ko tavelik lahko pa povem same dobre novičke naša pikica je fulll zrasla v petek je bila 38,2mm sedaj pa 53mm...vse je ok takoj kot do sedaj počivanje in počivanje še malo pa bo 12 tednov in bo malo manj rizično...hvala vsaki posebej za pestke pikapolonice in za vse....RADA VAS IMAMMMMM!!!!

Sunny seveda držim pestke pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo ampak tko vem da bo vse vredu in boš prišla vsa navdušena in polna občutkov nazaj domov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica čestitke za NSuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
14.8.2008 13:54:25   
Balonchy
Ojjjjjj...

Eko, stotka je padla!!! user posted image    user posted image user posted image user posted image

tanci29 - a ste dobili sončka??? user posted image  Fino...

Katjusa - sam za tebe user posted image

user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
14.8.2008 13:56:41   
Vesnozaver
cita  SUPER!!!Sem vesela, da je vse v redu!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
14.8.2008 13:56:51   
Katjusa
cita ste pa veliki mi smo bli na nuhalni 12t in 2d pa smo bli veliki 5cm.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da je vse ok in upam da te taizcedek ne bo več moril, naj ti povem da se je meni do konca 12 tedna tud redno pojavljal vsake 3-4 dni malo sam jst nisme nič k zdravniku hodla moj mi je reku da se to še mal čisti in da če ne bo hujšega nej ne delam panike no zdej je pa že skoraj 2 tedna miruser posted image user posted image user posted image user posted image in upam da bo do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
14.8.2008 14:06:42   
glen
Vesnazver,se strinjam da manj oparatur ko imaš manj je skrbi,ko sem bila user posted image dobre 4 leta nazaj sem imela dosti bolj mirnouser posted image (dobro za mano so sedaj še 3 ss)tako da tudi to upliva,ampak za AS se nesekiram.

kaj bomo počeli čez vikend,najraje bi se nekam zapeljala če bi bilo možno,ker kot sem napisala je pri nas že danes cel kaos,pol portorož IT in ceste so nabite
danes gremo ven na morje z barkico pol pa jutri obisk moje mami in kosilo za sob. in ned. pa še nevem

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
14.8.2008 14:10:52   
Balonchy
glen - pazi se, da ne treščiš vame na morju.  user posted image user posted image user posted image
Midva se tut odpravljava mal jadrat (sam vreme ne vem, če bo)!?!?

Kaj kuhate danes za kosilo???
Jaz pridem domov komaj ob 16:30 in nimam pojma kaj bom na hitr neki spacala!!!

A ve ste na dopustu, bolniški al v službi???

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
14.8.2008 14:17:52   
Vesnozaver
Balonchy jaz sem v sluzbi.
Danes mi ni treba kuhati, je še od vcerajšnjega praznovanja ostal mesek , samo se kaksen rizek skuham, pa posladkat pa Nutella torta od vceraj...njami
Najbolj hitro imaš narejene testenine. Če imaš rada smetano, sir- jaz popečem začinjena piščančja prsa narezana na manjše koščke (se hitro popeče), zalijem s sladko smetano, nato pa naribam notri sir (Gauda npr. ), dodam se kaksen topljeni trikotniik, dodam se kakšne začimbe po okusu, mešam, dokler ni stopljeno. Njamiii....joj sem že pošteno lačna

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
14.8.2008 14:43:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojjjjjj...

Eko, stotka je padla!!! user posted image    user posted image user posted image user posted image

tanci29 - a ste dobili sončka??? user posted image  Fino...

Katjusa - sam za tebe user posted image

user posted image

o hvala lepa, tole bi pa zdle pasalo....

jst tud dons ne kuham.... zdle sem si prvoščla sadje po bomo pa vidli kaj se mi bo kej zaluštalo:)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
14.8.2008 15:24:58   
glen
Balonchy a ti si z obale?
Iz kje?
Mi bomo šli z barkico z Izole pa nevem ali proti Ankaranu ali v drugo smer,bomo vidli.
jaz sem na bolniški,rizičnauser posted image (3 ss)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
14.8.2008 17:01:58   
tanci29
balonchy-jaz sem pa še na porodniški do 1. oktobra..pol pa grem delat za ene 3 mesce pol bom pa spet doma na porodniškiuser posted image  ja prov luštno se mam, sam ne vem kaj mi bojo dal za delat za tiste 3 mesce

a vi pa takole uživčkate na barkicah...mmmmm kar voham tale primorski zrak

ja pri nas je pa sonček in to že cel dan kolk dobr...sva s tamalim glih iz šopinga..sva bla u cityparku...

kako si sunny-si že končala?
pa ostale ki imate danes NS....a bo kera kej napisala

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
14.8.2008 17:19:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Shuka,kam si pa včeraj zginla,po tušu pridem nezaj tebe pa niuser posted image .
Hecam se

Ojla user posted image

nisem glih neka ponočevalka, včasih sem šla spat takoj po dnevniku, praktično skoraj s kurami, zdej k pa ni več kur user posted image smo vse pojedli user posted image grem pa malce kasneje, sam to je blo zame že pozno, pa čist krvave oči sem od compa že mela sem bla kt debelušna vampirka.

Evo me zdej sem tle user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
14.8.2008 17:53:56   
Shuka
user posted image
user posted image
    FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št.user posted image ,štuser posted image   Spol/Pregledi/NS/Starost    

user posted image 01.2.  Balonchy     (št.user posted image 2,št.user posted image 0)user posted image 26.8.14.7.Sedenimdvajset 27
user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2,št.user posted image 1)        ?
user posted image 02.2.  smokvica72
(št.user posted image x,št.user posted image x)       ?
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2,št.user posted image 0)    22.8.24.7.Trideset 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3,št.user posted image 2)        ?
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2,št.user posted image 0)    
   ?
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x,št.user posted image x)    
     ?
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1,št.user posted image 0)    
     ?
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2,št.user posted image 1)user posted image   22.8.        28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     
    ?    
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2,št.user posted image 1)       22.8.      Trideset 30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2,št.
user posted image 1)         ?
user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2,št.
user posted image 1)          ?
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1,št.
user posted image 0)          ?             24
user posted image 08.2.  reckova      (št.user posted image x,št.
user posted image x)        21.8  30.7.Sedemindvajset 27    
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1,št.
user posted image 0)user posted image    19.8.   4.8.Osemindvajset 28
user posted image 08.2.
  Nea            (št.user posted image 4,št.user posted image 2)       
   ?
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1,št.user posted image 0)user posted image   2.9.      1.8. Dvaindvajset 22 
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3,št.user posted image 0) user posted image   26.8           
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x,št.user posted image 1)         1.9.     1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3,št.user posted image 0)       17.9.    29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2,št.user posted image 1)        29.8.   31.7. Sedemindvajset 27
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2,št.user posted image 1)         ?
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2,št.user posted image 1)user posted image   
  7.9.     5.8.  Trideset 30
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image x,št.user posted image x)      
   ?
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1,št.user posted image 0)     
   ?        5.8.
user posted image 14.2.  Kaška          (št.user posted image x,št.user posted image x)        ?    
user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1,št.user posted image 0)        ?               
user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     
10.9.    5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1,št.user posted image 0)     
   ?       18.8. Štiriindvajset 24
user posted image 16.2.  vesnozaver(št.user posted image 1,št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  Sedemindvajset 27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1,št.user posted image 0)       22.8            Trideset 30
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x,št.user posted image x)      
   ?        5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2,št.user posted image 1)      
   ?      11.8.  Štiriindvajset 24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1,št.user posted image 0)      
   ?
user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     
   ?
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2,št.user posted image 0)user posted image user posted image 15.9.  13.8. Enaindvajset 21
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5,št.user posted image 1)user posted image   10.09.   8.8.   Osemindvajset 28
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1,št.user posted image 0)       1.9.    11.8.   Enaindvajset 21
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2,št.user posted image 0)     19.8     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x,št.user posted image x)      
   ?
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     9.9.      20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2,št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x,št.user posted image x)    
   ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45  user posted image user posted image

user posted image user posted image Z nami so pot začele:  user posted image user posted image   

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubin user posted image
  • Fargesia user posted image
  • Katyy26user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    user posted image PREGLEDI                user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                
     user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                        user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK                   user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

Jaz sem se kar sama dodala, upam, da ni kake panike, pa očitno na rr nočejo, da pišemo koliko smo stare, ker mi lih pri starosti zmer hieroglife napiše user posted image user posted image user posted image

Upam, da je zdej OK, ker če ni ne grem še enkrat popravljat, je čist preveč dela in če sem pri kateri kaj zamutila mi oprostite, sej ne bom več tega delala.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 14.8.2008 18:36:41 >

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2489
    14.8.2008 17:59:46   
    Shuka
    Ne me grdo gledat k je seznam mal čudn, ga že popravljam, sam tale RR mi ga je mal zagodel.user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2490
    14.8.2008 18:02:23   
    tanci29
    shuka-good luck s temlem seznamčkom...men nč ne rata nardit

kam ste pa vse ostale dones odjadrale

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2491
    14.8.2008 18:02:59   
    tanci29
    hej sunny novičke vidim da si nazaj

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2492
    14.8.2008 18:14:11   
    sunny24
    Evo, sem mogla prebrat kaj ste vse načvekale danes!

Torej, na NS je blo vse v redu, tveganje je 1:3598, 2,2mm je tiste NS, srček bije 167/min, veliki pa smo 6,5cm. PDP mi ni nič spreminjala, pikica je velika pa lih prav in se lepo razvija. Sej rezultati so dobri, ne?

In ta Strahova nam je lepo sredi pregleda preklopla na 4D in smo gledala najino pikico, kako veselo maha, si skriva obrazek, pa kako nogice premika,...Pol smo pa še 3 slikice v 4D varianti dobila. Prav lep pregled, sicer kratek (10 min), ampak full lep!!!!! Pa Strahova je bla full prijazna.

Pol pa mi je svetovala še odvzem krvi za DHT in sem šla, izvide pa dobim drugi teden.

Pa moj je rekel, da zdej pa res občuti, da bo tatko, ko je vidu najino pikico! Smo vsi trije gledali v ekran in se smejali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem spet v user posted image !!!!!!

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2493
    14.8.2008 18:15:10   
    sunny24
    Pa hvala vsem za pestke!

Najboljše ste!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA VAS!!!

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2494
    14.8.2008 18:27:24   
    Sunny sem fullllll vesela da je vse vredu in sedaj si lahko pomirjena čestitke tebi in atiju in seveda pikici ki vam je mahalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2495
    14.8.2008 18:30:59   
    tanci29
    sunny superuser posted image user posted image user posted image ...rezultat je dober ja..nič ne skrbi...je pa tolk lepo gledat malo pikico, ki na tistem ekranu zgleda že prav velika a ne...no zdaj pa uživajta v teh lepih trenutkih in najbrž boš ene 100x pregledala slikice ki si jih dobila

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2496
    14.8.2008 18:37:57   
    Shuka
    Ma ta seznam, ne grem se večuser posted image

Sunny, vesela sem, da je tvoja pikica tako živahnauser posted image

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2497
    14.8.2008 18:47:51   
    diamantina
    Sunny, čestitke za uspešen pregled!!!

Glen in Balonchy, uživajta na morju, jaz bi tudi ...

Balonchy, zakaj si dala tisto lepo slikico gor ... zdaj pa si moram it nujno po nekaj sladkega za pod zob, če ne ne bom srečna user posted image

A ni danes prav zaspan dan? Jaz se že ves dan vlečem kot megla, pa ful me danes trtica boli ...

Zdaj grem pa še malo za knjige, pol pa na en luštn sprehodek s kužijem in dragim.

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2498
    14.8.2008 18:52:41   
    Katjusa
    sunny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj nej rečem super.... kaj pa slikice bomo kej vidl? pa lepo da je bla Strahva prijazna verjetno s epozna da je po dopustu:) tud vi ste veliki user posted image user posted image user posted image user posted image joj mi smo bli pa tak mali na NS..... ja no važno da je vse OK čeprav po pravici povedano mi ni čist vseeno.... k ne vem če je to vredu al niuser posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2499
    14.8.2008 21:09:40   
    piskot
    cer.

tudi mi smo danes videli (menda korenjakinjo) na pregledu za nuhalno. mi je prestavila rok na 19.2.

Vcasih vas uspem malo prebrat, ampak potem ponavadi zmanjka časa za komentarje.

vsem ki vam je se slabo, upam da se kmalu konca.

vsem ki greste na zasluzen kratek oddih ... vam zavidam.

mi smo vceraj prejeli kljuce novega (starega) stanovanja in zdaj nas caka kaksen mesec garanja. no, mene caka komandiranje user posted image .

sunny zgleda da so danes talali podobne rezultate user posted image . aja, pa ne pricakuj rezultatov naslednji teden, meni je v laboratoriju rekla, da bodo danasnjo kri vso zamrznili in jo sele v sredo naprej posredovali. po tistem pa traja kaksen teden da strahova dobi nazaj rezultate. je pa res faca. pa tudi mi smo gledali 4D. Pa malo smo se ze za tistega po 20 tednu menili. Samo je draga, nekaj cez 100 EUR. Vem da sem v prvi nosecnosti v Dravljah placala samo 19 starih jurjev.

verjetno sem hotela se kaj pokomentirat, pa je zal ze odslo user posted image .

prijeten podaljsan vikend vam zelim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.