|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
13.8.2008 17:29:34   
glen
Citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš da so pikapoke pomagale.
No še par za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.8.2008 18:23:56   
cati
Cita samo da je zginouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.8.2008 19:49:25   
Balonchy
CITA - JUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.8.2008 20:15:16   
tanci29
cita super, saj zdej že veš da ko pride tudi hitro mine, ampak prijetno pa res verjamem da ni...ampak ne skrbi naše user posted image  prinašajo srečo...niso zastonj tukaj...
ste kar pridne pri izbiranju vozičkov...to je pa res ena študija, da si izbereš kaj želiš...no če kateri pomaga tale nasvet, ker meni je res ful pomembno, ker veliko hodim sama v trgovino da ima voziček dva ročaja, da lahko vrečke gor obesiš...ampak to je meni pomembno kakšni drugi mogoče ne...samo včasih na kaj takega niti ne pomisliš ko kupuješ voziček...jest sem to pol pogruntala ko sem ga že imela in pridno nakupovala..no sam tok

ajde pupike mejte se

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.8.2008 21:28:44   
glen
kuku kje ste vse?
kaj je danes tak dolgcajt tleuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.8.2008 21:34:03   
Shuka
user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.8.2008 21:35:35   
glen
shuka ti ti ti mula tiuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.8.2008 21:37:04   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

shuka ti ti ti mula tiuser posted image
Sej ne vem kaj naj rečem, mogoče bo tale tema zaživela po dopustih user posted image user posted image user posted image

pa drugače glen ?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.8.2008 21:42:39   
glen
ma nič,dolgčas,jedla bi še, pa nesmem, ker pol celo noč nespim ker me siliuser posted image .
na tv nič pametnega kaj druga mi preostane kot rruser posted image
grem se stuširat pa se vrnem,čuvaj mi mestouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.8.2008 22:40:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ste kar pridne pri izbiranju vozičkov...to je pa res ena študija, da si izbereš kaj želiš...no če kateri pomaga tale nasvet, ker meni je res ful pomembno, ker veliko hodim sama v trgovino da ima voziček dva ročaja, da lahko vrečke gor obesiš...ampak to je meni pomembno kakšni drugi mogoče ne...samo včasih na kaj takega niti ne pomisliš ko kupuješ voziček...jest sem to pol pogruntala ko sem ga že imela in pridno nakupovala..no sam tok

ajde pupike mejte se

Blagor se tebi, maš denar za nakupovanjeuser posted image  Midva niti nimava, tle v Smledniku je pa tud tolk velka trgovina da če celo s sabo odneseš maš samo nakupovalno košaro pod vozičkom polnouser posted image

Midva mava pa traxx jaguar4 in edino kar je narobe s tem vozičkom je da nima vrtljivih sprednjih koles, vse ostalo je krasno. Sem pa gledala Jane slalom pro, pa na žalost ni dinar da bi ga kupila. Bomo kar tega obdržali, je krasen!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.8.2008 22:41:33   
birdy
Cita, super da nimaš več izcedka, pa še user posted image  da se nikoli več ne ponovi!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.8.2008 22:44:01   
birdy

cita držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo vse ok...

mi bomo pa kar od Erika voziček ponucal...jaz sem z njim maximalno zadovoljna in res nam dobro služi še sedaj, ne vem pa še čist točno kaj bomo z Erikom..ali bo dobil nov voziček ali tisti sedež ki se zraven prišravfa na ta voziček( ne vem kok je to praktično) al bomo kar ena za dvojčke kupil...no sej bomo videli kolk se bo vozil še takrat, bo star 15 mesecev...sam ko bomo šli sami  trije na sprehod ne vem kako bo to šlouser posted image ..pa saj bomo že kaj pogruntal...

lep pozdravček

To tud jst študiram kva bovauser posted image  Pa bo Neli stara že 18 mesecev, sam kva pa pri daljših turah, pomoje ne bo kr 2 uri skup hodilauser posted image  sploh glede na to da še niti koraka sama ne naredi, hočem rečt, da še ne hodi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.8.2008 23:01:16   
tanci29

Blagor se tebi, maš denar za nakupovanjeuser posted image   [/quote]

sem mislila nakupovanje kot it v trgovino po futer..takrat se ponacvadi kar nabere vrečk pa če tudi ne kupiš veliko

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.8.2008 23:12:32   
Katjusa
mi pa nimamo tako blizu trgovine da bi šla z vozičkom v trgovino prva je 3 km stran pa še ta ni ne vem kaj taka vaška trgovinauser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tud mel v prvo super voziček pa smo ga prodali ker so bla vsa 4 kolesa fiksna in smo rekli če bomo še imeli dojenčka bomo podobnega z enakimi nastavitvami in lasnostmi sma da bodo sprednja gibljiva no pa tud napihnjena zdej ne bodo sam vežno je da niso čist mala k mamo tle tud makedam user posted image user posted image user posted image

mi smo hotli met 2 otroka kr en za drugim pa se ni izšlo če bi se smo bli prepričani za voziček za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image ker je bolje k ta dodatni sedež naš je zdej star 2 leti pa ko smo bli na morju je bil včasih tak utrujen da je mal v vozičku podremal pa sem mu sma mal bol leže dala da si vrate ne lomiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.8.2008 23:13:49   
birdy

Blagor se tebi, maš denar za nakupovanjeuser posted image   

sem mislila nakupovanje kot it v trgovino po futer..takrat se ponacvadi kar nabere vrečk pa če tudi ne kupiš veliko

Sej vem kaj si mislilauser posted image
Ampak jaz sem na žalost brez izpita za avto tko da po fasngo hodmo z mojim dragijem, tko da vsak en voziček vozva (no zdej dava Neli kar v nakupovalni voziček in šibamo, mali je pa tud všeč). Domača trgovina pa kot sem napisala, če celo kupiš glih nakupovalno košaro pod vozičkom napolnišuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.8.2008 23:16:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi smo hotli met 2 otroka kr en za drugim pa se ni izšlo če bi se smo bli prepričani za voziček za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image ker je bolje k ta dodatni sedež naš je zdej star 2 leti pa ko smo bli na morju je bil včasih tak utrujen da je mal v vozičku podremal pa sem mu sma mal bol leže dala da si vrate ne lomiuser posted image user posted image user posted image

Sej mi mamo tud še eno marelco, bi Nelči kar tja dal, če bi bla oba, sam če bom sama bo pa hudič. Zdej pa strošek si delat za voziček za dvojčka, k sva že tko al tko bolj švoh z denarjem... Mah, bomo že nekak sfolgal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.8.2008 23:17:45   
tanci29
no sej to je po eni strani tud dobro...user posted image ...jaz si ne predstavljam da bi čakala na mojega sploh zdaj ko so zaprli noč in danuser posted image ..no kakšen petrol bi se še najdu za kakšne nujne stvari...drugače pa pot pod noge in gremo...hvala bogu mam štacuno, blizu kakšne 500metrov, pa tudi še kar založena je tako da ni blema.,.

ti pa se pusti razvajat da te drugi v štacuno vozjo...jest bi tutuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.8.2008 23:21:21   
tanci29
punce lahko noč...

kje ste pa nočne čvekice dones...ne mi rečt da že spiteuser posted image ...

lepe sanje pa noč brezuser posted image , nočnih mor in zbujanja sredi noči

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.8.2008 23:25:12   
birdy
Nočko, grem se stuširat pa spat, samauser posted image  Moj ma drugo nočno, no, bova pa jutr pa v petek lohk cel dan skupiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.8.2008 23:25:36   
Katjusa
lahko noč  in sladke sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.8.2008 23:58:26   
glen
Kje ste čvekice
Kje je pa sunny danes,neki štrajka.

Sunny drimo pestke za jutri čim lepše odpravi NS.
Ostalim pa lahko nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
14.8.2008 6:46:35   
Pikica5
Dobro jutro punce,

jaz sem včeraj mela NS in naša štrukeljčka sta prav lepa in lepo velika. Dr. Pelkičeva pravi, da sta lepo razvita in živahna in tveganje je 1:5014 in 1:5780. Sicer za spol še niso zvedeli, ker se ni najbolj vidlo, mi je pa rekla, da sta lahko enojajčna dvojčka, moja G pa mi skoz govori, da sta dvojajčna dvojčka.

Punce a še vas slabosti kaj mučijo, mene še kar veselo zafrkavajo čez cel dan.

Lep dan vam želim

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
14.8.2008 7:20:49   
timy
Pikica5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
14.8.2008 7:47:45   
diamantina
JUTRO!

Pikica, čestitke za lepo opravljeno NS.

Kako ste kaj danes? Jaz sem zelo slabo spala. Najprej je moj nekaj okrog hodil, ker ni mogel spat pa se je prestavljal iz balkona v spalnico pa za računalnik pa na wc, pol je končno zaspal, je bila nevihta zunaj in je naš kuža zopet oblake preganjal z laježem, potem so se sosedove krave začele dret, ker so jih nalagali za v klavnico ob 5. zjutraj user posted image , komarj me je jezil, tako da nisem nič spala user posted image  user posted image . Moram si it user posted image naredit, če ne, me bo pobralo.

Lep dan!

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
14.8.2008 8:14:40   
cati
Pikica čestitke za lepo nuhalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Diamantna kaj sta se tvoj in moj dogovorila da nebosta sinmiči spala?????

Danes je kr nekaj nuhalnih držim pesti za vseuser posted image user posted image user posted image
Pa ne pozabit poročatuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.