|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
11.8.2008 9:12:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla čveke..

Pokorno se javljam pri Februarčicah. user posted image  
Upam, da me vzamete medse (do zdaj sem bila pri Januarčicah). Moj G se je odločil na podlagi UZ-ja, da mi PDP premakne na predvidoma 1.2. (do zdaj sem imela PDP po zadnji M - 24.1. in ta bo tudi obveljal kot "uradni" PDP).

Tole so podatki za seznamček:
user posted image 01.02.  Balonchy        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     26.8.

Malo vas grem prebrati za nazaj... Potem pa 100/h v čvek!!! user posted image

Dobrodošla in čestitke...:Ž)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.8.2008 9:35:13   
Katjusa
Jutro punce.... na hitro k mali še spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Diamantina pleničke rabiš še te terta plenice (iz blaga), če boš pa imela široko povijenje je pa odvisno od tega če ima dojenček izpahjen kolk to pa uhotovijo tist dan k te domov spustijo k nardijo UZ kolkov..... in če bo široko povijanje rabiš še take povijalne pleničke.... jst sem v 1. kupla sam eno (zedeva ni tak poceni da bi brezveze kupovali) in sem se zmenla z možekom če bomo rabli široko povijat jih bo šel še on kupit nekaj..... sej prav veliko jih pa ne rabiš tolk da lahko zamenjaš in opereš pomoje kake 5-6 je dostuser posted image no nam ni blo treba široko povijat tak da nimam glih izkušenj s tem....... Če boš šla v materinsko tak to tam vse povejo in pokažejo in pol ti naj bi tud v porodnišnici pokazel (če ne boš rodila v celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image , tam moreš rečt nej ti pokažejo).... tetra pleničke pa tak rabiš še za kej drugega tak da nekaj si jih tak al tak pripravi.....
Cestitke za  user posted image zgleda da bodo res sami fantkiuser posted image user posted image user posted image user posted image no me k bomo mele punčke pa nočmo vedet oz. ne bomo nič vprašale kr nej vas mal skrbi kje bodo vaši fantki dobil nevesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver a vi pa že o ribičijiuser posted image user posted image user posted image user posted image reč možeku, da nej kupi tako palico k se sama vrže in pol k ribica pocuka sama ven potegne ker dojenček nekaj časa tega ne bo mogu delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče otroške sobice k je ena spraševala mi nismo nič sobice kupoval k niti nimamo otroške sobe (no smo spalnico pregradil tolk da mali spi v bistvu v svoji sobi ampak notri ni prostora ze neko fensi moderno sobico.... tak da sem not dala  omare še od moje sobe (ki so še zelo lepe) in kinderpet ter seveda kr eno pisalno mizo (od možeka) za previjalno..... zdej k bo še en bomo eno obarco ven vrgli in dali še en kinderpet not.... ampak to pol k bo star ene 3-4 mesece k bo  ponoči že spal da ne bomo Florjana vsake 3 ure budili.....:)

Zdej ga grem pa zbudit k morma v trgovino.... se vidi da včeraj čez dan ni nič spal zdej pa vstat ne more....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.8.2008 11:05:54   
Pozdrvček,

katjusa si se pa le lahko tudi ti naspalauser posted image user posted image user posted image ...danes sem pa brez ideje kaj pisat hmmm tako da bom raje nehala pa se pol kaj javila..aja videla sem da kr neki fantki prevladujejo...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.8.2008 11:20:43   
kaška
Čao, evo ponosno najavljam novo štajersko februarčico, PDP 14.02.2009user posted image user posted image user posted image . Tale februar je še presneto daleč kajne?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.8.2008 11:21:04   
Katjusa
ja res sem se naspala po dolgem času...user posted image user posted image user posted image user posted image sma bla v trgovini s Florjanom sem mu ene teniske kupla pol sem si šla pa še topljen sir kupit in sirovo štručko Florjan je že popoti domov jedu jst sme si pa zdej doma namazala topljenga sira in je blo tak dober da je blo premalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojo mamo sme vprašala če jo kej zanima kaj bomo mel pa je rekla jst si že predstavljam kak fantka nosim.... je 100% da bo fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo punčka da bo presenečenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja mama je tak zlata..... ful mi pomaga pri florjanu ko sem utrujena ga dol pošlem in si pojeta igrata, bereta.... ma ni da ni to mam res čudovito varstvo.... zdej je pa še dedi v bolniški pa tak user posted image user posted image user posted image .... zdej je tud dol ostal se igrajo skrivalnice jst mam pa perilo za prat, k bi se tud raje igralauser posted image user posted image user posted image

Ful se mi lušta it na bazen da se mal razmigam v vodiuser posted image user posted image user posted image user posted image bo treba možeka naštimat da bomo šli.....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.8.2008 11:29:24   
cati
Dobrodošli novi 2user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem že cel danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.8.2008 11:37:07   
Katjusa
kaška dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.8.2008 11:42:18   
user posted image user posted image Kaška dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.8.2008 11:58:13   
Katjusa
cita kako kej tvoja glava? Dons pa mene boli.... 

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.8.2008 12:00:59   
sazi
Dobrodošle nove februarčice.
Ste se tako razpisale čez vikend, da nisem šla vsega brat. Sem hotela v petek še nekaj odgovoriti, pa je zaštekal internet, vikend pa smo preživeli  v Bohinju, odklopljeni od internetnega sveta.

Sem samo videla, da nekaj o sobicah pišete (no, Katjušin odgovor). Mi smo tudi imeli samo sposojeno zibko in potem posteljico v spalnici, za vse ostalo pa en večji IKEA pedalnik, kjer ima mali še vedno vse stvoje obleke, posteljnino in podobno. Previjalno imamo kar v kopalnici na banji, plenice in ostalo pa v eni omarici v kopalnici.
No, pri pol leta smo pa pregradili del dnevne sobe in je mali dobil svojo sobico - s posteljico in tistim predalnikom, pa je soba polna.
Povijalne plenice imam pa jaz še tiste predpotopne, ki smo jih v otroštvu imeli mi - tiste res ogromne, bele, rebraste, z dolgimi belimi štrikci in tudi za naslednjega otroka bodo kar te. Sem jih pa zato, ker sem jih res imela veliko tudi porabila veliko.

No, tema je sicer že mimo, pa bom vseeno nalepila tule, kar sem hotela še v petek, pa ni šlo...

Katjuša, no, očitno gre za 2 različni vrsti zlatenice. Saj zato so jim pa jemali kri in ugotavljali, za katero vrsto gre. AMpak da bi šla pa kar domov - si ne bi upala. So mu merili bilirubin v krvi in je bil ful visok. So ga dali pod lučko, je padel, pa spet brez lučke ful narasel in tako v nedogled. Če bi šla domov, bi bila pa raven bilirubina lahko res nevarno visoka, ker mu je z lučko ne bi pomagali zbijati.
No, pa 7 dni sem morala čakati v porodnišnici, da mi je ena pediatrinja razložila, zakaj lučko rpivažajo in odvažajo - ker sem se ji zjikala, da jaz tega ne razumem, zakaj jo odpeljejo, če jo še rabi in naj mu že 1x zbijejo ta bilirubin na nulo, pa bo. No in si je vzela minutko časa (zelo prijazna) in povedala, da čakajo, da njegova jetra začnejo sama razgrajevati bilirubin, zato pa delajo krajše terapije, da vidijo vmes, če že zmore sam. Potem sem bila pomirjena. Če bi mi to kdo povedal 5 dni prej, bi veliko lažje prenesla vse skupaj. Je bil pa sinko rojen 2 tedn aprezgodaj in malo nezrel in je bilo itak pričakovati zlatenico.

No, zdaj upam, d anisem katere od nosečk prestrašila. Ampak se mi zdi, da ne škodi, če preberete kaj, kar sem si jaz zeloooo želela izvedeti v prvih dneh, pa si nihče ne vzame časa, da bi razložil - vse v stilu, slepo nam zaupajte, pa bo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.8.2008 12:03:31   
Pikica5
Zdravo punce,

kako ste kaj? Malo se vam javljam, sem ravno v službi in se na smrt dolgočasim user posted image  

Čestitke vse za opravljene preglede, NS in seveda, da vaše pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se mogoče kateri pojavljajo krvavitve iz nosu? Meni se vsaj enkrat na teden kar pošteno vlije user posted image  Tisite, ki jemlete dabroston,a vam odmerke že zmanjšujejo?

Želim vam en lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.8.2008 12:05:36   
Katjusa
sazi hvala za tvoj odgovor okrog Zlatenice..... zanimivo nisem vedela..... varjetno zato v celju ne pripeljejo lučke v sobo k bi bogl kr sem in tja vozit je lažje mamico otroka vzet in ga odpeljatuser posted image ..... Res hvala da si obrozložila k v porodnišnici ti tak noben nič ne pove....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.8.2008 12:54:35   
glen
Dobrodošle nove čveke,hvala bogu da bo ratalo malo bolj živo,da nebomo samo eme in iste.
Še enkrat dobrodošleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cati
pol sva pa midve na istem,samo čakam kdaj bo treba objet prijateljico školko.
Že dva dni mi je fuuuuuul slabo,pa sem mislila včeraj da zaradi tega ker sem se preveč najedla ma danes ni nič boljšeuser posted image .
No v prvi nosečnosti mi je bilo slabo do konc 4 mes,slaba tolžba.
Pa glava me danes ful boli, da sem en lekadol vzela ker je blo že nevzdržno.
Vidim da bo res velikouser posted image februarjauser posted image user posted image user posted image ,dejmo ostale še kej user posted image naročit da se bodo meli s kom naši fantje možit,hahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.8.2008 12:55:50   
glen
katjusa a tudi tebe glava boli,mene ni že dolgo dolgo dolgo cajta tako da sem morala prov lekadol vzet,ker bi se mi čene zmešalo.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.8.2008 12:56:05   
sunny24
Jutro!

Kako smo? Jst sem danes tako lepo pančkala....spet sicer skor 12 ur, sam to je ratalo že praksa. bom mogla v četrtek ahtat, da ne zaspim, k mam NS...

O, sobica za malega...mi2 imava v stanovanju še 1 sobco, sam tam bo sam previjalna, postlca bo v najini sobi, pol pa bomo selili.

Pikica, jst sem zdej na 2 dabrostona dnevno, še par dni pol pa konec. Sej ga bom kar pogrešala, ker ga pijem že od začetka.

Dobrodošla kaška!!!

Ej, sam kaj je zdej, sami fantki bojo februarja. Jst zvem v četrtek kaj bomo meli. Čeprav mislim, da že vem..user posted image

Kaj več pa še potem, zdej nimam več idej! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.8.2008 13:12:23   
Sunny dobro jutro sej imaš čas in mir pa le pančaj sedaj se dodobra naspi potem ne bo toliko spancauser posted image user posted image ..glede dabrostona jaz še imam tri tabletke in sem jih je jemala po dve zdej zadne 4 tabletke pa bom vsak dan eno in konec potem bom pa že tko 12 tednov in mi je rekla G da ni treba več...

Katjusa moja glava je danes veliko veliko bolje mi je včerajšnji čvek pomagaluser posted image user posted image user posted image ampak ko sem šla spat mi je začelo spt nekaj ropotat ampak sem hitro zaspala pa je sedaj mir...upam da tebe in glen čim prej mine glavobol mene je sedaj kr dva dni bolela sem že mislila it v mesnico če imajo kako rezervnouser posted image user posted image user posted image user posted image ampak take lepe ne bi blo user posted image user posted image user posted image ...danes pa imam izjave tedna...grem raje počivat moj je tko odbro kosilo skuhal da sem se najedla ko pujsek...joj ko pa pomislim da bom spet sama celo popoldne pa cel večer me pa mine vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.8.2008 13:12:33   
Katjusa
sunny a ti boš kr 2 dobrostona in pol konc nč po 1?

Pikica do sedaj sem imela samo enkrat krvavitev iz nosu.... v prvi nosečnosti pa kr pogosto v drugi polovici se je stvar umirilauser posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa probat seznam obnovit mamo kr neki za dodat:)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.8.2008 13:18:44   
sunny24
Katjusa, ne, ne, bom. Zej mam še 2 tablete-eno zdej, eno zvečer, pol bom pa še kak dan po 1 in pol konc. Sej je OK tko, ne?

Aja, krvavitev iz nosa...meni ne lije kri, sam tko, ko si nos obrišem pa je včasih kaj krvi, pa itak se mi zdi, da mam nos non-stop pouhn.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.8.2008 13:43:22   
Katjusa
user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image  01.02.  Balonchy   (št.user posted image 2, št.user posted image 0) user posted image 26.8.
user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 02.2.  smokvica72
                                 ?
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8.  24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)      ?
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)    
  ?
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
    ?
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
   ?
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.           28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?    
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.          30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
  ?
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     
?              
user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?                24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     19.8.     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)       ?
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     2.9.      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)        ?      5.8.
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.     1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)       ?      29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.    31.7.   27
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?       5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     
   ?
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     5.8.
user posted image 14.2.  Kaška          (št. user posted image x, št. user posted image x)        ?    
user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?               
user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)   
   ?        5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  27
user posted image 17.2.  julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?    
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?        5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?      11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  
   ?
user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8.    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1) user posted image 10.09.   8.8.    28
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     
   ?
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      9.9.      20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2008 13:46:48 >

(odgovor članu cita)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2294
    11.8.2008 13:47:29   
    Katjusa
    če sem pri kateri kej spustila se opravičujem ni blo namerno.... 

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2295
    11.8.2008 13:48:05   
    Katjusa
    sunny ja tak je OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2296
    11.8.2008 15:08:40   
    boma2
    IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dobrodošli novi 2user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sem že cel danuser posted image user posted image user posted image

dobrodošli novi dve... :)  user posted image user posted image  Želimo vam prijetnih user posted image

Tebi pa cita, pa čimmanj user posted image  dni...
    Meni se tudi dogaja, da mi je po cel dan slabo za znoret... :(
    Ampak, če bo moj user posted image  zdrav naj bo pa tako... :)

Želim ti lepše nadaljevanje dneva...

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2297
    11.8.2008 15:13:21   
    boma2
    glen

vprašanje, ali po nuhalni svetlini moramo še jemati folno kislino?? So ti kaj rekli??

Za vse ostale:
    Če mogoče katera, ve, jaz bi centramed-mami zamenjala za tifol tablete a mislite, da bi bilo kaj narobe?

če katera kaj ve, prosim in hvala za odgovor... :)

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2298
    11.8.2008 15:45:14   
    glen
    Boma2
    jaz tudi jemljem centramedmum,ker ima poleg folne še vse ostale vitamine in minerale.
    Povedala sem svojemu gin kaj jemljem pa je rekel da je to še bolje kot tifol.
    Glede jemanja po Ns pa mi je rekel da do dopolnjenega 12 ted. oz. če mi je še kaj tablet ostalo naj kr popijem do konca da neškodi.tako da mi je po NS ostalo še cca 10 tablet in jih bom popapcala do konca.
    Lp

(odgovor članu boma2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2299
    11.8.2008 15:52:55   
    Ajvy
    Katjuša...super seznamček...mislim, da je Diamantina rekla, da imajo user posted image  (če se motim, ne bit hude)...pri meni pa z veseljem lahko dodaš user posted image ...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Top ideje za nosečniške pustne maske
    photo
    Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.