|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
12.8.2008 10:29:06   
cati
user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image  01.02.  Balonchy   (št.user posted image 2, št.user posted image 0) user posted image 26.8.
user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 02.2.  smokvica72
                                 ?
user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8.  24.7. 30 
user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)      ?
user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)    
  ?
user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
    ?
user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
   ?
user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.           28
user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?    
user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.          30
user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
  ?
user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     
?              
user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?                24 
user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  user posted image    19.8.     4.8.  28
user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)       ?
user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)   user posted image   2.9.      1.8  22  
user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)  user posted image     
26.8           
user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.     1.8.          
user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)       ?      29.7. 
user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.    31.7.   27
user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
   ?       5.8. 
user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     
   ?
user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     5.8.
user posted image 14.2.  Kaška          (št. user posted image x, št. user posted image x)        ?    
user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?               
user posted image 16.2.
  birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)   
   ?        5.8.
user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
   ?     18.8.  24
user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  27
user posted image 17.2. 
julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
  22.8             30
user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?        5.8.   
user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?      11.8.   24
user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  
   ?
user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
   ?
user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 11.8.    13.8.   21 
user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1) user posted image 10.09.   8.8.    28
user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?
user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8     14.8.
user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     
   ?
user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      9.9.      20.8
user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)    
   ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image
  • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

< Sporočilo je popravil cati -- 12.8.2008 10:32:29 >

(odgovor članu boma2)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2351
    12.8.2008 10:33:19   
    cati
    Upam da sem prav popravilauser posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2352
    12.8.2008 10:35:08   
    Katjusa
    super cati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men pa ni šlo nikakoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem kak touser posted image user posted image user posted image user posted image

mormo tole mal sproti urejat da ni pol prevelike zmešnjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej šibama pa na zajtrk pol pa ven v peskovnik kavice kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2353
    12.8.2008 10:40:09   
    sunny24
    Katjusa, hvala za link! No, pol pa fajn kavice kuhajta...user posted image user posted image user posted image  Lep dan ti želim!

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2354
    12.8.2008 10:45:28   
    Pikica5
    user posted image
    user posted image
        FEBRUARČKI 2009       user posted image       

PDP    Ime              (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost    

user posted image  01.02.  Balonchy   (št.user posted image 2, št.user posted image 0) user posted image 26.8.
    user posted image 01.2.  Urša08        (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
    user posted image 02.2.  smokvica72
                                     ?
    user posted image 02.2.  TEDIGO       (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     22.8.  24.7. 30 
    user posted image 03.2.  mamutka     (št.user posted image 3 ,št.user posted image 2)      ?
    user posted image 03.2.  bara10        (št.user posted image 2, št.user posted image 0)    
      ?
    user posted image 03.2.  LaraS          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
        ?
    user posted image 04.2.  witto           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
       ?
    user posted image 05.2.  Ajvy            (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.           28
    user posted image 05.2.  nina 166     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
       ?    
    user posted image 05.2.  Nusa30       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     22.8.          30
    user posted image 06.2.  kk85           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
      ?
    user posted image 06.2.  reckova      (št.user posted image x, št. user posted image x)     
    ?              
    user posted image 07.2.  carmar       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)       ?
    user posted image 07.2.  Petrap        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?                24 
    user posted image 08.2.  timy           (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  user posted image    19.8.     4.8.  28
    user posted image 08.2.  Nea            (št.user posted image 4, št.user posted image 2)       ?
    user posted image 08.2.  diamantina (št.user posted image 1, št.user posted image 0)   user posted image   2.9.      1.8  22  
    user posted image 10.2.  cati             (št.user posted image 3, št.user posted image 0)  user posted image     26.8           
    user posted image 10.2.  kolumbo     (št.user posted image x, št.user posted image 1)     1.9.     1.8.          
    user posted image 10.2Shuka         (št.user posted image 3, št.user posted image 0)       ?      29.7. 
    user posted image 10.2.  Katjuša      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     29.8.    31.7.   27
    user posted image 11.2.  Želva          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
       ?
    user posted image 14.2.  tanci29      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     
       ?       5.8. 
    user posted image 14.2.  Kranjcanka (št.user posted image ?, št.user posted image ?)     
       ?
    user posted image 14.2.  Maša29       (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
       ?     5.8.
    user posted image 14.2.  Kaška          (št. user posted image x, št. user posted image x)        ?    
    user posted image 15.2.  micamuca   (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?               
    user posted image 16.2.
      birdy           (št.user posted image 2, št.user posted image 1)   
       ?        5.8.
    user posted image 16.2.  kayica24    (št.user posted image 1, št.user posted image 0)     
       ?     18.8.  24
    user posted image  16.2. vesnozaver(št.user posted image 1, št.user posted image 0)user posted image   11.8.   9.8.  27
    user posted image 17.2. 
    julija 30     (št.user posted image 1, št.user posted image 0)    
      22.8             30
    user posted image 19.2. zorica          (št.user posted image x, št.user posted image x)    
       ?        5.8.   
    user posted image 20.2. maja83       (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
       ?      11.8.   24
    user posted image 21.2. naia             (št.user posted image 1, št.user posted image 0)  
       ?
    user posted image 21.2. Cvetka13    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)    
       ?
    user posted image 22.2. Pikica5        (št.user posted image 2, št.user posted image user posted image 0) 15.9.    13.8.   21 
    user posted image 22.2. glen             (št.user posted image 5, št.user posted image 1) user posted image 10.09.   8.8.    28
    user posted image 23.2. brkn83        (št.user posted image 1, št.user posted image 0)       ?
    user posted image 24.2. sunny24      (št.user posted image 2, št.user posted image 0)     19.8     14.8.
    user posted image 25.2. delfinkica    (št.user posted image x, št.user posted image x)     
       ?
    user posted image 25.2. boma2         (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      9.9.      20.8
    user posted image 26.2. sazi              (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     4.9.      14.8.  32
    user posted image 26.2. piskot          (št.user posted image 2, št.user posted image 1)     21.8.     14.8.
    user posted image 26.2. Deja            (št.user posted image x, št.user posted image x)    
       ?                   25   

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 45 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image    

• kalaxy user posted image
    • nicnic user posted image
    • anonimna user posted image
    • loveforever user posted image
    • fortun user posted image
    • mariana user posted image
    • Rubinuser posted image
    • Fargesiauser posted image
    • Katyy26 user posted image

• Če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
    user posted image  NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
    user posted image  
    NOSEČNOST                user posted image
      ŠOLA ZA STARŠE
    user posted image  
    NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image  
    VSE O NOSEČNOSTI
    user posted image  
    MAMA.SI                      user posted image  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
    TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunny24)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2355
    12.8.2008 11:52:41   
    Jutro,

danes imam pa jaz rekord zjutraj me je poštar zbudil ob 08.00 potem sem šla pa mal nazaj pa nisem mogla takoj zspat pol me je pa kr zmanjkalo in sem pančala do 11.20 rekorduser posted image user posted image user posted image zdej pa še malo pa bo moj tudi že doma sej tako je najbolje da prespim dopoldne pol je pa že doma...

Pikica čestitke za vaše dve pikice in seveda še naprej ti želim lepo nosečnost...

Boma mogoče pomota pr men ni slabosti že kr dolgo časa sedaj mi ni niti slabo ko popoldne grem k počitku tako da je vse super...

brkn čestitke za uspešno NS in čim manj slabosti...

Katjusa ti si pa dobro pretentala Florjana sedaj ko je še tkole mali še kr gre sej ne več dolgo pol bo pa treba brez misloti vstatiuser posted image user posted image user posted image sej drugač pa paše kdaj pa kdaj podaljšan spanec...danes je pa treba avtomobilčkat ko je bil tko pridenuser posted image user posted image

Sunny sem se pa jaz nalezla tvojega spanca danes si ti prej vstala jaz pa spala pridna punca sej boš pa popoldne šla mal počivat pa te bo zmanjkalo...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pikica5)
    Neposredna povezava do sporočila: 2356
    12.8.2008 12:11:16   
    Katjusa
    Ja danes sma se že igrala z avtomobilčki.... pa zajtrk je pridno jedel.... pol sma mal risala zdej je pa zunaj jst sem pa perilo obesla pa drugega dala prat..... kaj bi dala da bi perila zmanjkalo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Dons je pa tak veter da ni za nikamor... mi gre na živce to vreme....

men tud ni več slabouser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem pa zdej že v 15 tednu in včeraj je moj mel mal rokico na trebuhu no tam k naj bi bla pikica in se je tako smejal..... me je vprašal če čutim jst pa nič v glavnem čutil je k ga je pikica brcalauser posted image user posted image user posted image user posted image je bil čist vadušen kot pri prvem..... sem tak vesela da se veseli otroka da vem ne znam povedat... enkrat mi je reku kaj pa če bi imela samo enega no zdej se že meni da boma imela 3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da res da nam bo bog dal še tolk zdravja in da bom še lahko enkrat znoslauser posted image user posted image user posted image sicer pa najprej mormo tega ven spravituser posted image user posted image user posted image user posted image .....
    včeraj se mi je zgodilo to kar pravijo da se nosečnicam pogosto dogaja (hitra sprememba razpoloženja) sma se vlegla in sma se neki pohecala sem se smejala tak da se je cela hiša tresla ene 5 minut se sploh nisem mogla ustavit pol se je pa iz nenada smeh prelevil v jok in sme s ekomaj potolažla no moj me je tolažu pa me je spraševal kaj je narobe in sem rekla da ne vem k res nisem vedla.... evo pa spet jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image joj sem joica ratala vsak dan bolj..... v 1. nos sem ful veliko jokala in je moja mama rekla da morem nehat k bo tamali tud pol veliko jokal no in naš Florjan sploh ne zna jokat že od malega tako malo joka da so vsi misli da ne znauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej včasih kej zajoka k izsiljuje al pa če se res fejst kam udari.... ko je bil še čist dojenček ni nikol jokal ampak tak jamral k stara baba (ehhh,ohhhh)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da smo vedeli da se je zbudil in da rabi flašo....

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2357
    12.8.2008 12:17:53   
    Katjusa ne govor o jokicah ko se jaz spomnim da sem pr tamali jokala celo nosečnost ko največja cmera pa tamala ni nikol jokala so mi skoz govorili da bomo mel jokico pa ni ne sluha in ne duha...mene tudi zdele par dni dajejo hormoni kr neki sem čudna jokala bi tako rečeno smotana sem...user posted image user posted image user posted image

Lepo to potem preživela avtomobilčkanje lepo to in upam da ni bilo preveč komandiranjauser posted image user posted image user posted image joj teh cunj pa res ni konca pr nas je cunj ko da smo 5 članska familija pa sva trenutno sama mislim da od danes naprej ne več...že komaj čakam...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
    Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2358
    12.8.2008 13:21:49   
    sunny24
    Hahaha, tako pogumno sem ob 9h ustala, pa me je začelo lomit in sem šla ob 11:30 nazaj spat in spet spala do zdej! user posted image user posted image user posted image   Zgleda, da res niso zame te zgodnje ure!

U Katjusa, ti si pa že v 15. tednu...Ja no, sej v bistvu sma 2 tedna razlike. Sam ta čas gre full hitro!!!

Cita, ta spanec je kar nalezljiva zadeva, ja. Pa kaj čem, če mi jogi in pouštr odgovarjata, pol pa še tak fajn zrak je zuni, da se mi kar paše valat po postli. In še en razlog sem mela danes...je tudi moj potegnu do zdej, pa sem se šla mal stisnt! user posted image

(odgovor članu cita)
    Neposredna povezava do sporočila: 2359
    12.8.2008 13:36:44   
    Katjusa
    jst sem pa dala zdle Florjana ajat in razmišljam da bi jst tud šla mal nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se mi ne da vstatuser posted image .
    Punce ste kej računale kolk boste za otroško opremo mogle denarja pršparat..... mi imamo na srečo kr nekaj stvari od prej sam vseno bo šlo še kr veliko ker smo imel kr dost stvari sposojenih..... smo od ene punce kupli rabljen vozek pa nam je posodla veliko oblačil in sterilizator, flaške.... zdej pa mormo kupit sicer oblačil mam dost edino ene par body z dolgim rokavom morem kupit takih na preklop 56-62 številka

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2360
    12.8.2008 13:46:50   
    sunny24
    Ajoj, nč nisem računala, sicer pa se je kar neki nabralo na varčevalnem računu in ne bo neke panike. Ne bom pa zdej brezglavo kupovala, pa dajala mastne denarce za oblekice in to. Voziček bo pač drag, ostalo pa bo kar bo. Sem že po katalogu mal šnofala, pa so kar poceni cotke!

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2361
    12.8.2008 13:48:54   
    Ajvy
    seznam...user posted image  manjka pri meni

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2362
    12.8.2008 13:53:44   
    Balonchy
    Ojla...

Nekaj mi povejte - a ima še katera občutek v trebuhu kot da bi imela notr (ne vem kako naj opišem) pritisk, vakuum, ...????

Sej ni moteče sam na trenutke mi je neprijetno. Npr., ko se vsedem je najbolj bad feeling...

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 2363
    12.8.2008 14:05:04   
    Katjusa
    balonchy jst mam včasih tak občutek sam ne skos.....

Sunny jst za vozek ne mislim dat več k 250€ prej manj:) okol 200€ sam pol na koncu s enebere še ful takih drobnarij, ki jih potrebujemo in kr nanese vse skupi.....

(odgovor članu Balonchy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2364
    12.8.2008 14:11:16   
    Pikica5
    Hvala vsem za čestitke user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2365
    12.8.2008 14:14:28   
    sunny24
    Izkušene mamice...Sem šnofala po katalogu, sicer lanskem, pa je npr komplet za novorojenčka (bodi, jopica, pajac, kapica, slinček) 32 evrov. A je to dosti? Ne poznam cen, pa pol nevem.

Tisto, da se naber en kup drobnarij, pa verjamem, ja. Neki bomo že skombinirali, pa provali čim ceneje skozi prit.

(odgovor članu Pikica5)
    Neposredna povezava do sporočila: 2366
    12.8.2008 14:15:22   
    timy
    IZVIRNO SPOROČILO: glen

Timy glede tvojih dveh jane-speedy ti priporočam jane.
    Dobra prijatelca je mela najprej speedyja pa ni bla neki ful zadovolna z njim otrok ful pleše v naslonjalu,.....tako da ga je pol prodala in kupla rabljenega jane in je ful navdušena nad njim, tako da ga ma zdaj še za drugega user posted image ,je pa res quinny bolj poceni.malo pobrskaj po iskalniku boš vidla je bilo na forumu že veliko debat o speedyju.
    Mi imamo doma quinny buzz(trio.voz+košara+jajček)pol mal kasneje pa si bom najbrž privoščla Chicco s3,bomo vidli.
    zdaj pa v ležečke

Glen, hvala za nasvet. Sama nimam pojma še o teh stvareh. Bom pa še malo prebrskala. Moja kolegica je kupila jane, pa bom videla, kako je zadovoljna z njim.

(odgovor članu glen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2367
    12.8.2008 14:22:06   
    sunny24
    Pa še neki sem našla: http://www.neckermann.si/artikel/2780362/31-delni-komplet-za-novorojencka

http://www.quelle.si/ecommerce/submenu.asp?sparte=2351

Sej res nevem, sam kake stvari se mi zdijo poceni in kvalitetne. Kaj pravite?

(odgovor članu timy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2368
    12.8.2008 14:28:31   
    Vesnozaver
    Juhu,

boma2 : na nuhalni sem bila pri Kseniji Ogrizek Pelkič.

Hm, nisem še računala, koliko bodo nas stale  vse stvari....pa poglejmo: voziček, košaro in avtosedež že imamo, to je stalo 250 eur. Potrebujemo še posteljico (cca. 100 eur), jogi (50 eur), nepremočljiva podlaga (nima pojma koliko stane več kot 20 eur verjetno ne?), odejica (ne vem, 20-30 eur?), dve preobleki za odejico (cca. 30 eur), previjalna miza (cca 150 eur). Pa smo pri 630 eur že. Pa še nisem pri oblačilih (to bomo nekaj dobili), kremicah...

(odgovor članu timy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2369
    12.8.2008 14:35:35   
    sazi
    oblekice za dojenčke - sem in tja sem kakšno kupila v BC - na razprodajah ali v akciji, večino stvari, ki pa se jih potrebuje več (npr. bodyji) pa imam kar leclercove ali pa Sparky, pa tudi v H&M se dobijo fajn in poceni. Tole iz katalogov je meni kar drago, pa še veš ne, kakšno je.
    Glede na to, da bomo rodile februarja, je najbolje večino stvari kupiti kar na razprodajah ali pa decembra s prednovoletnimi popusti (jaz sem tako nakupila v 1. nosečnosti).

Voziček: imam speedija in sem z njim zadovoljna. Mogoče ima res malo široko naslonjalo, ampak mi imamo eno peno, ki ves prostor malo zmanjša, pa ni tako slabo. Le malo je treba improvizirati z dvigom naklona, ampak kolikor mi je znano, se pri novejših speedijih da naslon dvigniti precej višje, kot pri starejših. Je pa meni tudi všeč Jane, sploh zato, ker je toliko lažji, ampak meni se je zdel takrat predrag in bomo tudi zdaj lepo uporabljali našega "starega" speedija.

(odgovor članu sunny24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2370
    12.8.2008 15:33:49   
    Katjusa
    suuny tega od neckermana ne kupovat k takih majčk in hlačk ne boš rabla najbolj praktični so v začetku body-ji mi smo jih redno uporabljal do letos ko se navajamo na kahlico.... ne vem men spodnje majčke in spodnje hlačke tako zgodaj se ne zdijo smiselne..... sploh pa tu so te tamale številke milim da nima smisla čist za začetek so fini bodyji na preklop http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189966 nekaj z dolgim rokavom in nekaj s kratkim pol kasneje pa klasični.... pol mi mamo nekaj takihle http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189718 in nekaj takih brez rokavov (boljši so taki ki se zapirajo spredaj in med nogicami tale k je na sliki ni tako praktičen) pa copatke kakšne zoknčke lahko tudi žabice pa seveda ker bo pozimi bo verjetno treba tud kak pajac, pol pa nekaj tetra pleničk, kapica bombažna, fino je met tud kake rokavičke (ne več k ene)  tudi bombažne k nohteki so včasih že ob rojstvu ful dolgi in se čist pokrempajo tak da mi smo mel rokavičke gor že v porodnišnici pa kupite takšne ki niso z elastiko ampak se zavežejo male terta krpice za umivanje, za oblečt lahko še kako mikico.... če pereš vsak 2 dan ne rebiš več ka 4 kose vsakega oblačila.... sam ker se ponavadi ne pere vsaki drugi dan je bolje imet kaj več... sploh če dojenček tudi poliva.... mi nismo in smo ponavadi samo enkrat na dan dali sveže gor in smo mel pol cel dan.... sploh pr čist micenih ni problem k se nič ne umažejouser posted image user posted image user posted image Za ponoči pa lahko kakega pajaceka za spat.... čim manj kupujte št50 najbolje je kr 62 vzet sicer jim je mal preveliko sam v 1 mesecu jim je pa že skor tesno.... tak al tak k se še ne premikajo ni problema in jih ne moti.... če pa se rodi res majhen se pa pol gre po kaj manjše velikosti.... jst bom zdej dokupla body 56 al pa 62 se še nisem odločila morem pogledat in mal primerjat velikost (seveda na preklop)

Zdej nam je pa elektrike zmanjkalo in vprašanje kdaj bom lahko tole poslala ure je pa 14:45 no pa smo končno dobili elektriko še dobro da sem si tole v Word shranla k drgač bi mogla še enkrat pisat in dobro da mam prenosnikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
    Neposredna povezava do sporočila: 2371
    12.8.2008 15:53:03   
    tanci29
    cao klepetulje...
    jest sm mal zaspala pri pisanju...mamo na počitnicah še eno pupo 9 let staro in kr neki nimam cajta sm pokukat...tolk ste napisale da nimam cajta brat tako, da ne bom komentirala nič, da ne boste misnle da vas ignoriram in nočem nič dodat, sam res je preveč da bi vse brala...

no pa čestitke vsem novim srečkamuser posted image  februarkam
    pa sevede vsem ki ste imele nuhalno, pa za vse user posted image , eno user posted image  in kar nekaj nas je ki imamouser posted image ..

tudi meni ni ratalo upisat podatkov na seznamček se praviuser posted image ..pregled 7.9, starost 30

lp

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2372
    12.8.2008 18:23:12   
    Katjusa
    punce kje ste?
    Jst delam neko pobarvanko za eno stranko pa morem čakat da se naprinta......
    a je katera že kupla kako malenkost za svojo bebo?

(odgovor članu tanci29)
    Neposredna povezava do sporočila: 2373
    12.8.2008 20:50:36   
    Katjusa
    čvekiceuser posted image user posted image user posted image ja kje pa ste? Kaj ste vse že v postliuser posted image user posted image user posted image ..... jst sem pravkar iz banje prišla sem si prvoščla eno fino toplo kopel..... ma mi je pasalo pa še gava me je nehala boletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem pa žejna se grem s cedevito nalivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2374
    12.8.2008 21:28:25   
    brkn83
    živjo. no vidim, da že vse pridno zbirate skupaj stvari, ki ste ali jih boste kupile za vaše bebice.

No js še namreč nisem nič kupila, pa tudi gledala nisem še nič kaj. Edino kakšne vozičke pogledam, ker namreč sploh ne veva kateri voz bi imela. Js sicer imam v mislih enega takšnega, ki ima vse štiri kolesa ona velika in je seveda še lep ter funkcionalen. Verjetno bom kaj našla.

Drugače pa sploh raje ne hodim po trgovinah, ker potem vem da bi zagotovo šla kej v otroške trgovine in bi zagotovo kaj kupila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
    4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
    Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.