|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
29.8.2008 15:01:00   
smokvica72
jest se sploh še nisem pozanimala kaj je 3d
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jest se sploh še nisem pozanimala kaj je 3duser posted image

Nekaj o tem piše tu: http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/3d-ultrazvok.html ,

tudi kje to delajo in kontaktne številke.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
29.8.2008 15:02:56   
smokvica72

Ja, na 3D UZ bom pa jst šla...sam nevem, kolk prej se je potrebno naročit za Postojno. A mogoče katera ve? Zdej sem v 15. tednu.

V Postojni je baje že vse zaseden do novembra.

< Sporočilo je popravil smokvica72 -- 29.8.2008 15:03:56 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
29.8.2008 15:03:42   
Čebel@
sunny hvala za link!tole prv grozn zgleda!po moje jest ne bom šla ker mi bo vso predstavo uničl kako zgleda mojuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
29.8.2008 15:05:17   
sunny24
pa dej katjusa no....čaki, ti poiščem kak lepši posnetek   http://www.youtube.com/watch?v=-MJLPGjbX6o

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
29.8.2008 15:05:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ja dej, sam joški so pa res hudi...jst se jih še kar nisem navadla, da so tko veliki in trdi...pa včasih se še kam zabijem-v kak okvir od vrat ko ne prav spelem ovinka. Pa se mi to zadnjič zgodi in mi reče tata: "Ti, joški niso mišljeni kot airbegi" user posted image user posted image user posted image

Se mi je obseg povečal za 6 cm....Kaj šele bo! user posted image   Pa učeri me je tko špikalo v ta levem...kot da bi me en z iglo zbadu....Kako je to bolelo....
sem se od srca nasmejala.hvalauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
29.8.2008 15:07:40   
tanci29
cao,

ve kr pridte, ste dobrodošle....bomo pekli ribice na žaru uzuni, ležale na ležalničkih ob bazenu, če se nam slučajno ne bo dal sprehodit 20m do morja....tako idilo bomo mele...moj bo pa otroke vahtu, da se slučajno katera ne pretegne od hudegauser posted image user posted image ...sam za spat bo mal problem, ampak bomo kakšen šotor uzun postavle pa bo...
pakiranje v teku..do zdej sem nekje na pol..ampak sem bolj na izi k skos sm gor hodm čekirat pa telefoni pa slikice sem dobla dones od nove male dojenčice, sem se maluser posted image  sam ne od žalosti...mislm da od hormonov...

no tako 3d-jest bom najbrž sla, ker ma moj g tak mal zastarel uz pa še tak lep in orng pregled še enkrat naredijo, tako da je res super...

ajde bejbe..grem naprej....zgleda da bomo šli za en mesec k tok robe sabo vlečemouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
29.8.2008 15:08:21   
Čebel@

pa dej katjusa no....čaki, ti poiščem kak lepši posnetek   http://www.youtube.com/watch?v=-MJLPGjbX6o
to je že bolš.full se dobr za noska prime!a to se morš sam naročit al te ginekolog sam?a kera ve č strahova to dela?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
29.8.2008 15:09:56   
sunny24
Sem zdej pogledal na inetrnetno stran od postojne...Kaki pujsi! Prejšnji teden je bla cena za 3D 60 evrov, zdej je pa 100 evrov. So podražali, sicer pa je povsod prbližno taka cena, al kake so npr cene drugje, če mogoče katera ve...

Jst se bom pa kar po mailu naročila na ta 3D....lih enkrat novembra bom na vrsti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
29.8.2008 15:11:56   
sunny24
majchy, strahova to tudi dela, cena je 100 evrov, naročiš se pa sam. ti pa posname vse na DVD al CD, tko, da maš lepo za domov te posnetke....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
29.8.2008 15:15:32   
glen
Cita držimo močno močno pestke.

Punce kaj dogaja.
Meni je blo po kosilu spet slabouser posted image ,drugače pa je že malo malo malo bolje glede slabosti,je bil že čas.
Zredila se nisem še nič,kot sem že povedala o.5 več, ko ne grem 4-5 dni na wc pol pa spet dol pade.
A mate tudi ve težave s prebavo?Nevem več kaj naj naredim,na wc grem vsake 4- 5 dni in ta čas imam občutek da bom počla.
Jem zelenjavo,dosti sadja,malo sladkega,......user posted image

tanci 29 luštna soba,jaz pa glih zbiram barve,do sedaj smo imeli nežno zeleno in roza,ker imamo user posted image ,samo zdaj ko se ji bo pridružil najbržuser posted image ,bo treba mal barvo spremenit,sem se je pa itak že naveličala.
Tvoja kombinacija mi je všeč,marelica-vaniljauser posted image .
Par dni nazaj smo bili v baby centru, pa si je Lin zbirala igračko, pa se ustavi pri teh nalepkah za na steno, pa kr dva paketka zgrabi enega na princeske enega na avtke in jo vprašama zakaj pa dva? Ja zame in za bratca neuser posted image user posted image user posted image ,pa jo zmeraj popravljamo da mogoče bo pa sestrica pa reče da si želi user posted image in če bouser posted image bo treba pol še engauser posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
29.8.2008 15:15:42   
Čebel@
so pa lopovi!žw za ns me je ucurila za 60e!!!!!ja ni kej....vejo ke se da služituser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
29.8.2008 15:16:00   
smokvica72

Sem zdej pogledal na inetrnetno stran od postojne...Kaki pujsi! Prejšnji teden je bla cena za 3D 60 evrov, zdej je pa 100 evrov. So podražali, sicer pa je povsod prbližno taka cena, al kake so npr cene drugje, če mogoče katera ve...

Jst se bom pa kar po mailu naročila na ta 3D....lih enkrat novembra bom na vrsti!

Cene se baje gibljejo med 85-100 eur
http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/3d-ultrazvok.html

Nekje sem prebrala, da Strahova ne dela 3d uz, oziroma občasno v ZD Domžale.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
29.8.2008 15:17:06   
glen
sunny kako pa prilepiš tisto slikico in ta drugi trakec sem? meni nerata.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
29.8.2008 15:18:02   
Čebel@
glen jest mam tud take težave!pa občutek imam da sem dobila hemeroide!bom u pondelk ko grem po bolniški list os.zdravnici pokazala rituser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
29.8.2008 15:27:31   
glen
majchy
Pol veš kako mi je,že štiri dni hodim na wc in se trudim pa nič,no danes 4 dan mi je hvala bogu ratalo in imam občutek da sem 5 kg lažjauser posted image in da lažje dihamuser posted image user posted image user posted image .

Punce a ve katera med vami kako se šteje.
1-4 ted.= 1 mes
5-8 ted.= 2 mes
9-12 te.=3 mes,kaj pa pol..................
Včasih sem imela to razpredelnico,pa je nenajdem večuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
29.8.2008 15:27:35   
tanci29
glen-tuki na slikici so mogoče te barve malo bolj blede, ampak tudi v resnici so bolj nežne...spodaj je taka oranžna ampak je res čisto marelična, zgoraj nežno rumena potem je pa na drugi strani cela stena nežno zelena...smo mel kar dela da smo jo prebarval...je bil moj ata mojster...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
29.8.2008 15:30:32   
sunny24
smokvica, strahova dela 4D UZ v domžalah in se je tudi ponudla, ko sem bla na NS, da če želim lahko pridem tja tudi na 4D.

Je pa res, da te povsod oskubijo oz vejo, kje oskubit! Sam kaj češ, če hočeš it, pač greš in plačaš. Jst sem za NS dala 60 evrov, pa pol sem šla še na DHT, pa še tam je šlo skor 30 evrov, pa še pijačka in sem se v roku 1 ure poslovila od 100 evrov, pa mi ni prav nič žal.

glen...uno slikico dojenčka najdeš tukaj: www.babystrology.com , da drugi trakec pa na www.lilypie.com  Pol ti pa dam da tiste kode in si jih skopiraš v moj profil pod drugi opis.

Meni pa je zdej 2 dni mal zvečer delalo slabo, sam nič hujšega. Pa spet sem vsa od komarjev popikana....Vsakič ko grem k noni grem sproti še nafutrat te leteče zverine!!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
29.8.2008 16:25:26   
diamantina
Pozdrav!

Glede 3D - jaz ne bom šla, se mi zdi malo predrago, saj bom februarja videla, kako otrokec moj izgleda pa še objela ga bom lahko user posted image  user posted image  user posted image

Zaprtost - pomagata mi stara dobra kavica+jabolko user posted image  user posted image  user posted image

Slabost - pri meni je tako kot pred nosečnostjo, včasih mi pride slabo, če imam kakšen napor ali če sem pretirano lačna, kot zmeraj user posted image  user posted image  user posted image

Ampak čas pa resnično zelo hitro beži ... jaz v ponedeljek vstopim že v 18. teden ... še malo, pa bo pol nosečnosti mimo user posted image

Je pa danes en soparen dan na štajerskem ...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
29.8.2008 19:03:47   
Šaki
cita:a si že nazaj???

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
29.8.2008 19:05:25   
cati
Citauser posted image user posted image user posted image user posted image
Katjušauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
29.8.2008 19:21:15   

Punce jaz sem doma spet nč če ni krvavitev takšna kot pr m ni hudega čakala pa sva z mojim ko neumna pol pa takole...sem zelo zelo razočarana nad Celjsko bolnico resuser posted image user posted image user posted image user posted image ...hvala vam da ste z mano vedite da vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja pa še to da naj ne hodim skoz tja joj joj...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
29.8.2008 20:14:13   
Dali*
cita, saj si vsaj malo pomirjena. Ne se sekirat kaj pravijo oni, ki imajo vsak dan kar nekaj primerov. Sej sestre so kar dobre, da vse to prenašajo. Meni so se zdele full prijazne. Sem bila že 3 x  na oddelku, prej 2 x zaradi drugih posegov in imam zelo dobre izkušnje v Celju. Je pa res, da je njim to že popolnoma rutinsko.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
29.8.2008 20:47:32   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    4.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica 72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   4.9.  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image        ?      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (22)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.9.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image    1.9.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?     CE
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   7.9.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      1.9.
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image       3.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      4.9.
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 51   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 45

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
29.8.2008 21:29:18   
piskot
cer.

sem ugotovila, da moram malo pokomentirat user posted image .

3d uz tudi meni je strahova ponudila, naj pridem, pa ne vem ce ni bilo celo nekaj vec kot 100 eur omenjenih. v prvi nosecnosti (2006) sem bila v dravljah in sem dala 19 starih tistocakov. pa mi ni zal. dodaten pregled, pa se film dobis. res je pa cist predrago. naj bi bil pa takrat enkrat kot morfologija.

vsem ki si ga se niste ogledale, priporocam ogled filma in the womb.

zaprtost prvic nisem imela tezav, zdaj jih pa imam. pomaga kaksen pokvarjen burek za malico, ali pa 4 dni star kompot user posted image . Ne, resno, deluje ce spijes na tesce 3 dcl donata. vsem ki ne prenasate mehurckov, priporocajo prekuhanega. Pomagajo tudi lanena semena, ki jih lahko na primer cez noc namocite v jogurt in zjutraj pojeste.

slabost sem jo na sreco preskocila. vcasih se mi malo vrti. aja no pa tisti pokvarjen burek za malico mi je tudi ene par dni polepsal.

cita tisto da ne hodi skoz tja kar preslisi. imas vso pravico da te pregledajo. mislim da bi take pripombe lahko sestre zadrzale zase. ampak vazno da je vse pod kontrolo.

grem se malo povecerjat ... prijeten vikend vam zelim!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
29.8.2008 21:31:50   
Ajvy
Cita...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se......

KAko smo kaj punce....ja hitr gre tale nosečnost...sem že v 18.tednu....
Meni se že orenk trebuščke pozna.....slabo mi je še vedno, samo ni več tolk grozn kot je bilo.....me pa glava boli za znoret....ah ja....še malo pa bomo čez polovico....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.