|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
29.8.2008 10:25:45   
petrap
Na slikci na steni mislm.user posted image user posted image user posted image

Joj sem zmedena.user posted image user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.8.2008 10:28:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, tm bom v vodi čofotal.

ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala in boš tukaj klepetala.

upam da niste jezne, ker vas malo dražim

ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do ušesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak luškan fantič

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.8.2008 10:33:34   
tanci29
petrap-to so nalepkice ja, jest sem jih kupila v baby centru in imajo veliko motivov. ker midva nisva vedela kaj bova imela sva izbrala take ki pašejo farmerju al pa farmerkiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.8.2008 10:34:13   
cati
luškan fantič
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, tm bom v vodi čofotal.

ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala in boš tukaj klepetala.

upam da niste jezne, ker vas malo dražim

ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala do ušesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak luškan fantič

Kaki user posted image . Lepo se imejte nauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.8.2008 10:44:38   
Katjusa
tak zdej pa grem..... motrem še Florjana peljat v varstvo k dons ni nobenga doma da bi ga pazu pa sems e s sosedo zmenla.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.8.2008 11:06:59   
Čebel@
dobro jutro souser posted image !tanci29 tale tvoj je pravi cuker!!!za tiste k ste zmedene al prašat za spol al ne.....midva sva se še pred nosečnostjo zmenila da ne bova uprašala k nama je itak useeno.....po sva pa na ns sam uprašala če se spol mogoče že vidi pa ni rekla ne ja ne ne ampak punčko boste mel!!!!saj povedala bi da se vidi pa če hočva vedeti!amak jo ne držim za besedo k ta ista zdravnica se je že tolkrat zmotila da....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.8.2008 12:10:52   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Hoj, jst sem iz Domžal, aja, zdej sem iz Smlednika.

Birdy zgleda da sva skor sosedeuser posted image , jst sm samo čez Savouser posted image

Čao, a pol si iz Zbilj?
Hej, to je pa fino, še kera iz tega koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.8.2008 13:13:22   
Čebel@
birdy jest sem iz domžaluser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.8.2008 13:20:31   
Pozdravljene,

prosim če mi pomagate men se bo zmešalo res bom v kako čudno bolnico prircala ne februarja v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image ...zdej pa vi povejte kaj naj nardim včeraj zvečer predno grem pod tuš grem lulat pa se obrišem in vidim na papirju mali strdek krvav kot recimo koruzno zrno pa krvav papir potem pa čez nekaj časa roza pa pol na vložku rjavo zdej pa spet nč men ni več jasno prosim vas za pomoč kaj naj nardim moja G pa tak bolje da nč ne govorim drgač je pa tko dans na dopustu....

NA KOLENA PROSIM VAŠE MNENJE dovolj imam tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.8.2008 13:24:56   
petrap
Cita upam, da bo vse dobro. Žal nimam nobenih izkušenj s tem. Mogoče bi blo pa najbolje, da pokličeš kakega drugega ginekologa pa mu poveš vse. Niso vsi slabi...moja je super, sam je žal tud na dopustu.

Drži se...smo s tabo...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.8.2008 13:26:13   
Aja pa še to noseča bom jutri že 14t pa še kr ni miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.8.2008 13:30:20   
Ajvy
jst bi šla na urgenco, al pa kaki drugi G...sej rečeš da tvoje ni tam.....

držim pesti....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.8.2008 13:31:41   
Katjusa
Cita zakaj ne greš takoj ko maš kak izcedek v Celje na porodniški ginekološki oddelek? Pa povej da se ti nonstop pojavla da je to vsakodnevno prisotno..... Upam da se ti umiri in da ti neha nagajat.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.8.2008 13:34:39   
Dali*
cita, vidim, da si tudi pri februarčicah. Jaz bi na tvojem mestu poklicala na Ginek in jim razložila situacijo. Povej, d aje tvoja G na dopustu in da se opravičuješ, ker jih gnjaviš, ampak, da sej si že stara znanka in da si resnično v skrbeh. Pokliči v bolnico.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.8.2008 13:35:12   
Katjusa vedno grem pa pridem tja pa spet nč ne vem več men se bo zmešalo verjemite punce...jaz se opravičujem ko skoz neki morim ampak ne vem kaj naj več rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa kako je bilo na pregledu????

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.8.2008 13:36:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

cita, vidim, da si tudi pri februarčicah. Jaz bi na tvojem mestu poklicala na Ginek in jim razložila situacijo. Povej, d aje tvoja G na dopustu in da se opravičuješ, ker jih gnjaviš, ampak, da sej si že stara znanka in da si resnično v skrbeh. Pokliči v bolnico.

je mami klicala pa je rekla sestra da naj pridem ampak zdej pa spet nč ni ne vem joj joj jaz sem ja pr februarčicah ker bom kr februarja rodila boste vidle...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.8.2008 13:38:39   
Šaki
cita pejd na uregnco.ni važn če tvoje G ni,vedno je nekdo dežuren v bolnici.
pejt tja pa nj te pregleda.le pejt!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.8.2008 13:42:25   
Katjusa
Punce jst sem prišla tako nadvušena iz pregleda da vam ne znam opisat veselja..... najprej je pregledal vse izvide in je reku da mam vse izvide vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image tud pritisk sem imela 110/70, kar mi je v 1. nosečnosti nonstop nagajalo in sem mela vedno previokega.... tokrat me ni nič zaradi teže okregaluser posted image user posted image user posted image zredila sem se 3,5kguser posted image .... potem pa mi je nardil sam UZ da smo poslušala srčka in pol je reku če hočem vedet spol in sem rekla ja pa me je prej vprašal kaj mam doma in pol mi je povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image ampak jst ne bom naprej povedala k nikol ne vem kdo forum bere in nebi rada da vsi vejo..... sem pa ful vesela kar bi bla tud če bi blo drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image in rekel je še da so gibi super da je dojenček zelo živahen.... Čist sem navdušena in se že veselim naslednjega pregleda čez 5 tednov, ko bo morfologija in bo upam da možek polekuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.8.2008 13:46:29   
petrap
Katjuša pa to so ti povedal, da boš imela naslednjič morfologijo? Ker jaz mam pregled 10.9. pa bom takrat že konec 19. tedna. Pa ne vem al mi bojo delal to zdaj al naslednjič? Možek bi šel rad zraven sam ne vem kdaj bo ta pregled. Kaj ve menite. Aja, gin ni nč rekla, da bo kej.

Cita jaz bi tud šla na urgenco, pa naj bo kaj al ne. Blo je!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.8.2008 13:47:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

je mami klicala pa je rekla sestra da naj pridem ampak zdej pa spet nč ni ne vem joj joj jaz sem ja pr februarčicah ker bom kr februarja rodila boste vidle...

sevede boš februarja rodila... kr tak lepo optimističnouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej če se je umirilo tak ni kej.... takoj ko se spet pojavi takoj tja pa četud ob pol noči..... (pa nič si nožnice brisat) da se bodo vidli sledovi izcedka.... men je ful čudno da te ne obdržijo na opazovanju..... mene so takoj ko je blo mal izcedka sam sem takoj šla in je zdravnica npisala izvid da so sledovi krvavega izcedka vidni..... Držim pesti da boš uredila in da ti vsaj povedo zakaj s+prihaja do tega..... vem da te skrbi in da si preplašena mogoče te potolaži to da veliko punc ima izcedke celo nosečnost in je vse vredu.... upam in držim pesti da bo tud pr tebi tako
pazi nase in na pikico in na urgenco..... če je možno pa še G zamenjaj.....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.8.2008 13:50:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

Katjuša pa to so ti povedal, da boš imela naslednjič morfologijo? Ker jaz mam pregled 10.9. pa bom takrat že konec 19. tedna. Pa ne vem al mi bojo delal to zdaj al naslednjič? Možek bi šel rad zraven sam ne vem kdaj bo ta pregled. Kaj ve menite. Aja, gin ni nč rekla, da bo kej.

Cita jaz bi tud šla na urgenco, pa naj bo kaj al ne. Blo je!

Ja meni je že prejšnič dal datum in rekal da bo UZ, ponavadi ga delajo med 20 in 24 tednom jst bom takrat v 23 tednu.... Če je možno nej gre tvoj dragi polek pa bosta videla če bo UZ poveš G da je zunaj in če lahko not pride pa ga bo polkicala.... verjetno bo morfologijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.8.2008 13:54:49   
Dali*
cita, če je bilo karkoli krvavega pojdi takoj na gineko in sploh ne odlašaj. Napotnice itak ne rabiš, ker si tam že bila in naj ti naredijo UZ, da vidijo kaj je to bilo. imaš mogoče kakšen hematom, pa se ti počasi izloča? Ne pozabi pa vzeti listka, kjer je napisana KG in Rh. Potem nam pa javi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.8.2008 14:12:11   
Čebel@
cita ne odlašej!!!!!!!!!pejt!gre za tebe in tvojega sončka tko da je treba za vsako stvar komplicerat!bom držala pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša četitke zauser posted image user posted image  karkoli je samo da je dete zdravo!!!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.8.2008 14:18:00   
Evo punce sem klicala pa morem na urgenco po napotnico pol pa na ginek se pokazat ker se je ozcedek umiril in ni to nujno rabim napotnico in bom šla ker me res zanima bom vsaj pomirjena res...hvala vsaki posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.8.2008 14:19:44   
Dali*
cita mislim nate in držim pesti. user posted image

dobro opravi!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.