|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
28.8.2008 17:15:27   
Shuka
A se lahko kamorkoli hodi v materinsko šolo, mislim tudi, če ni v tvojem kraju bivanja? A kej veste, sicer o tem še ne razmišljam, bom pol po 5 ali 6 mesecu, ampak sam vprašam. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.8.2008 17:46:11   
Čebel@
hellow!po moje da greš lohk u katero koli materinsko šolo k sem brala na enmu drugmu forumu okoli tega in se velikuser posted image odloča za porodnišnico in ne za zdravstvene domove k je baje full razlika!!!!!ne vem iz lastnih izkušenj ampak povem kar sem prebrala!upam d sem kej pomagalauser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.8.2008 18:19:46   
Balonchy
FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    4.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica 72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   4.9.  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image        ?      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (22)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.9.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image    1.9.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?     CE
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   7.9.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      1.9.
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image       3.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   13.10
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      4.9.
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 51   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 45

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 28.8.2008 18:20:11 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.8.2008 18:24:16   
tanci29
balonchy-lahko greš pomoje kamor ti paše...v ljubljani traja 1 predavanje 2 šolski uri in mislm, mal sem že pozabila da je 10 predavanj..tako da je kar veliko....vem da je sla ena kolegica v ZD in so mel sam ene dva al tri predavanja, u bistvu vseskp nč
pa še to v ljubljani so predavanja vsak mesec

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.8.2008 18:26:57   
tanci29
bad girl-bravo za pregled...spol pa drugič če se bo vidlo, če pa ne pa 100% februarjauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.8.2008 18:32:57   
Balonchy
bad girl - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!! user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.8.2008 19:38:42   
Čebel@
za seznamček....rodili bomo v ljubljani

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.8.2008 20:46:37   
Katjusa
punce jst sem se pa tak lepo urezala v desni kazalec...... sem klobaso rezala pa je klobase zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image ne resno sem se ful fajn urezala pa mi je dragi tak to lepo zavil in zdej ne morem prsta uporabljat tak da je prav težko tipkat:)
Sem mu rekla da zdej pa nič ne morem delat da me bo mogu stuširatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom mal izkoristla.... pol mi bo pa še nogice obril pa frizuro zrihtal ju3 mam pregled in ne morem bit kr takuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi to vedno dela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.8.2008 21:12:38   
Ajvy
Večer...

Materinska šola...meni je bila kar všeč...sem vesela da nisem šla na koncu, ampak dva meseca prej, ker sem že tko težko sedela, one revce tik pred zdajci pa so sploh trpele....zvedla sva veliko pametnih stvari, na katere mogoče nikoli nisem pomislila....edino bedno mi je bilo, da je bil skoraj v vsakem predavanju odlomek o dojenju, potem pa je bilo še eno celo predavanjae na to temo....nihče pa ni povedal bistvenih stvari....ja, dojenje je nekaj lepega, za otročka super...nihče ni omenjal bolečih mastititsov, krvavih bradavic, solzic ki jih potočiš ko se sekiraš.....vse lepo in prav, samo punce, na srce vam polagam ne jemljite tega k srcu ker tudi s flaško otroci ravno tako zrastejo, pa še manj sekiranja je, ker natanko veš kolk je pojedel....joške si pa mal težji stehtašuser posted image user posted image ...sej je lepo dojit, dokler gre, potem pa ko enkrat opaziš ,da je otrok po podoju lačen , si pa psihično čist na dnu, ker boš pač moral dati formulo...pa še vsi te bodo čudn gledali...kako to da ne dojiš?? (se opravičujem ,sem mau zašla- moja izkušnja)

Čestitke vsem za uspešen pregled.....naša G naroča na 6  tednov...

Danes sem imela sestanek s TArjino bodočo se vzgojiteljico...moram vam povedat, da sem bla full vesela, ko sem vidla kak prijazna je....v ponedeljek pa greva prvič v vrtec...ob 8.30....prosim vas za pestke, da bo vse ok.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 28.8.2008 21:13:29 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.8.2008 21:14:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce jst sem se pa tak lepo urezala v desni kazalec...... sem klobaso rezala pa je klobase zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image ne resno sem se ful fajn urezala pa mi je dragi tak to lepo zavil in zdej ne morem prsta uporabljat tak da je prav težko tipkat:)
Sem mu rekla da zdej pa nič ne morem delat da me bo mogu stuširatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom mal izkoristla.... pol mi bo pa še nogice obril pa frizuro zrihtal ju3 mam pregled in ne morem bit kr takuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi to vedno dela user posted image user posted image user posted image user posted image

eni se pa pustijo razvajat...c c c

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.8.2008 21:18:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

edino bedno mi je bilo, da je bil skoraj v vsakem predavanju odlomek o dojenju, potem pa je bilo še eno celo predavanjae na to temo....nihče pa ni povedal bistvenih stvari....ja, dojenje je nekaj lepega, za otročka super...nihče ni omenjal bolečih mastititsov, krvavih bradavic, solzic ki jih potočiš ko se sekiraš.....vse lepo in prav, samo punce, na srce vam polagam ne jemljite tega k srcu ker tudi s flaško otroci ravno tako zrastejo, pa še manj sekiranja je, ker natanko veš kolk je pojedel....joške si pa mal težji stehtašuser posted image user posted image ...sej je lepo dojit, dokler gre, potem pa ko enkrat opaziš ,da je otrok po podoju lačen , si pa psihično čist na dnu, ker boš pač moral dati formulo...pa še vsi te bodo čudn gledali...kako to da ne dojiš?? (se opravičujem ,sem mau zašla- moja izkušnja)

tud meni se je zgodilo to in sem zato fejst trpela 3 mesece po porodu so me ble same solze in še zdej ko se spomnim da se nisma dojila mi je tak hudouser posted image user posted image user posted image user posted image na žalost te noben ne pripravi, da se lahko zgodi da katera ne bo dojila (jaz nisem mleka dobla)......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.8.2008 21:23:37   
Katjusa

eni se pa pustijo razvajat...c c c

to je njemu hobi tak da ko mene razvaja tud on uživauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da je zadovoljstvo obojestranskouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.8.2008 21:34:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

edino bedno mi je bilo, da je bil skoraj v vsakem predavanju odlomek o dojenju, potem pa je bilo še eno celo predavanjae na to temo....nihče pa ni povedal bistvenih stvari....ja, dojenje je nekaj lepega, za otročka super...nihče ni omenjal bolečih mastititsov, krvavih bradavic, solzic ki jih potočiš ko se sekiraš.....vse lepo in prav, samo punce, na srce vam polagam ne jemljite tega k srcu ker tudi s flaško otroci ravno tako zrastejo, pa še manj sekiranja je, ker natanko veš kolk je pojedel....joške si pa mal težji stehtašuser posted image user posted image ...sej je lepo dojit, dokler gre, potem pa ko enkrat opaziš ,da je otrok po podoju lačen , si pa psihično čist na dnu, ker boš pač moral dati formulo...pa še vsi te bodo čudn gledali...kako to da ne dojiš?? (se opravičujem ,sem mau zašla- moja izkušnja)

tud meni se je zgodilo to in sem zato fejst trpela 3 mesece po porodu so me ble same solze in še zdej ko se spomnim da se nisma dojila mi je tak hudouser posted image user posted image user posted image user posted image na žalost te noben ne pripravi, da se lahko zgodi da katera ne bo dojila (jaz nisem mleka dobla)......

sej to je najhuje od vsega....te tolk nafilajo s tem dojenjem (jst sem dojila 3,5 mesece, vendar sem zaradi mastitisa in dveh gnojnih angin prenehala(vsakič sem dobila močne antibiotike))...da potem ko daš prvič flašo otroku v usta, se počutiš totalno nesposobnega...pa to sploh ni merilo....največ kar lahko storiš je to, da imaš otročka rad, da skrbiš zanj kolkr najbolj zmoreš in ves ta trud bi moral biti dovolj....ne vem....mene je to prizadelo...samo ni šle drugače....zdej ko jo pogledam...nič ji ne manjka.....
nč bat..super bo, sploh zato, ker imamo svoje otročke rade....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 22:44:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 22:44:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.8.2008 7:25:01   
tanci29
dobro jutro,

na hitrco vam skuham enouser posted image , pol grem pa moje fante rihtat...en še spi ne vem kako touser posted image ...
ajde se pol kaj javim...danes začnem pakirat za nauser posted image ...juhuhu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.8.2008 7:49:13   
Ajvy
jutro punce...en le p dan želim vsem.....

danes je zadnji dan kar midve s pupo kraljujeva sami doma...v ponedeljek pa kar vrtec...ne morem verjet kako hitro je mnil čas...se mi zdi, da sem zdej zdej domov prpeljala majhno štručko.....v ponedeljek bom pa za roko drćala veliko babo....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.8.2008 8:16:28   
Balonchy
Jutro...

En lep dan vsem skupaj želim. Pa še petek je... Juuuuhuuuuu! user posted image

Tanci29, ti greš jutri, ne?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
29.8.2008 8:24:29   
tanci29
ja balonchy samo še to nočko spimo doma, potem pa se bomo razvajali na morčitu

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
29.8.2008 8:51:19   
petrap
Jutro.

Joj tanci jaz bi tud šla na morje. Pa žal ne bo letos nič več. No se tolažim vsaj s tem, da je danes petek, pa smo 2 dni doma. JUPI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem skupaj! user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
29.8.2008 9:18:53   
Katjusa
Jutro....

tanci kak vam velja..... uživajte maksimalno in mislte kej na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja hitro rastejo naši otroci..... čist prehitro.....

Jst sem pa že čist nervozna za dons upam da bo vse OK...... sma se z mojim menla da če bo delal UZ da vprašam za spol..... sam nisem prepičana da želim vedet.... kak je to občutek k veš? niti ne vem kaj si želim in kaj pričakovat..... joj sem zmedena pa sej verjetno ne bo delal UZ..... naslednji pregled mam pa 29.9 ko je morfologija in če ne prej to takrat se bom pa mogla odločit kaj želim vedet al ne..... mi gre pa prav na živce k mi vsi (predvsem moja mama) pravijo da bo še en fantek...... pa ne da si punčke bolj želim sam tisto k ugibajo kot da vejo kaj bo in kak nej bi pol blo to presenečenje...... DDDDD tak al tak je 50:50user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v prvo sem si mičkeno bolj želela fantka in ko sem bla v porodni prkloplena na CTG je babica rekla tole je 100% punčka.... sem bla jezna nanjo da mi je tik pred porodom povedala, čeprav sploh nisem razmišljala več o fantku sem se kr veselila da bomo imeli Karin..... no pa se je babica zmotla in smo vseeno mel Florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi2 sma že zbrala imenauser posted image user posted image user posted image user posted image lahko da se še kej spremeni.... za fanta sem ime našla zdej ko so ble OI.... za punčko se mi je pa posvetlo predvčerajšnim pod tušem in nama je obema všeč..... zdej morem še sam statistiko pogledat da jih ni prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
29.8.2008 9:55:23   
tanci29
hej katjuša uživajte na pregledu, pa upam da bo UZ, čeprav so kar skopušni s temi UZ....

no najina imena so pa niso zbrana, ampak se sploh ne pogovarjava o tem, jest kr živčna ratam ko nanese na to temo, mava tolk različne okuse, da je to že komedija...

a je za fantka kaksen USEIN al pa PHELBS sem že pozabla kako mu je imeuser posted image ..to bo hiter

ayvj ja res gre hitro tale čas, mene je tud kr groza še, ko pridemo z morja se še dvakrat obrnem pa grem delat

petrap-res se veselimo morja, ker že kar lep cajt nisva bla...nazadnje na honeymoon pa še to bl mal ker sva pol šla že drugam, tako da tole pa res komaj čakamo vsi 4-jeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.8.2008 10:20:56   
tanci29
user posted image

jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, jest grem pa na morje jutr, tm bom v vodi čofotal.

ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala, ti boš pa doma ostala in boš tukaj klepetala.

upam da niste jezne, ker vas malo dražim

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.8.2008 10:23:15   
petrap
katjusa - midva se tud ne morva odločit al naj vprašava za spol al ne, drugače pa nama itak napovedujejo eni fantka eni punčko, tko da na to se nč ne oziraj, midva se sam nasmejeva..je pa res,da ker je to najin prvi otrok in upam, da ne zadnji, nama je vseeno; pa uspešen pregled želim

Imena sva pa tud midva že zbrala, sam sva že spremenila ime za punčko, tko da do februarja bo najbrž še kakšna sprememba. user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.8.2008 10:25:00   
petrap
A so to nalepke tanci? Kje si to kupila?

Mene nč ne moti, da se malo pohvališ in nas dražiš..user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.