|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
29.8.2008 14:24:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Evo punce sem klicala pa morem na urgenco po napotnico pol pa na ginek se pokazat ker se je ozcedek umiril in ni to nujno rabim napotnico in bom šla ker me res zanima bom vsaj pomirjena res...hvala vsaki posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro zrihtaj......user posted image user posted image user posted image user posted image če boš ostala na opazovanju mi pošli sms PROSIM!!!! da bomo vedele pr čem smo št. ti pošlem na zsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
29.8.2008 14:30:06   
sunny24
Ojla!

cita, držim pesti da je vse v redu in da končno ugotovijo, zakaj prihaja do krvavitev!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, čestitke za pregled iz za user posted image  al user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci...jst bi tudi šla na morje!!!! Letos sem se sam 1X kopala, pa še to maja...user posted image user posted image user posted image user posted image   V glavnem, uživajte še za mene! user posted image

Zdej sem pa pozabla kaj ste vse načvekale....bom pol še ka napisala!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
29.8.2008 14:31:39   
Katjusa
hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
29.8.2008 14:33:24   
Čebel@
cita držim pesttuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
29.8.2008 14:34:23   
tanci29
cita-sej bo, ti kar pojdi na pregled, pa naj ti razložijo zakaj do tega pride in koliko časa to lahko traja, da te ne bo vsakič tako strah....saj najverjetneje ni nič takega da bi te moralo ful skrbet, je pa vseeno dobro vedit za kaj se gre, da te res vsakič tolk ne skrbi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..tele so pa za srečo in da te vse to končno neha matrat

katjuša-cestitke za pregled, pa da si si tako lepo ogledala malo pikico...se mi pa zdi da sem iz tvojega pisanja razbrala, kaj bo, ampak ne bom komentirala, ti kar uživaj v tako lepi novički...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
29.8.2008 14:36:41   
glen
citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
29.8.2008 14:38:17   
Čebel@
tanci kako napreduje pakiranje?fullllll sm ti foušuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
29.8.2008 14:40:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
katjuša-cestitke za pregled, pa da si si tako lepo ogledala malo pikico...se mi pa zdi da sem iz tvojega pisanja razbrala, kaj bo, ampak ne bom komentirala, ti kar uživaj v tako lepi novički...

sem se trudla da se nebi razbralouser posted image user posted image user posted image vsaj ne na enostaven način če pa katera razbere me pa ne motiuser posted image user posted image user posted image user posted image dokler jst ne rečem ja al pa ne ni še nič rečenega.... če ne prej se bomo lahlo februarja še kako smejale tem postomuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala za čestitko vsem želim tako lepe pregledi in tako polne veselja pa nisem vesela zato k vem spol ampak zato k je vse vredu in lahko uživam nosečnost, kar v 1. nisem mogla tako brezskrbno.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
29.8.2008 14:41:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tanci kako napreduje pakiranje?fullllll sm ti foušuser posted image

ja saj res..... kako gre.... Kam to greste in kje boste bivali?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
29.8.2008 14:42:31   
Čebel@
punce a mate že kej trebuščke?men se je vrnil apetit an mam občutek da sem usako sekundo širšauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
29.8.2008 14:43:05   
Katjusa
punce kaj če bi me tanci obiskale na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bomo tak zavistne pa naredmo srečanje kr pr njej kjerkoli že bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
29.8.2008 14:49:00   
evo punce moje odhajam pa se javim kako in kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
29.8.2008 14:49:12   
smokvica72
Živjo!

A se boste odločile za 3D UZ ali ne?

lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
29.8.2008 14:49:33   
Čebel@
jest sem zauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
29.8.2008 14:50:22   
sunny24
Katjusa, sam res bi se šle lahko zakampirat dol k tanci na morje...user posted image  Ku se zmnmo, a me lahko ti pobereš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede spola tvoje user posted image ...če drži una metoda, pol vem kaj je!user posted image user posted image user posted image

majchy, trebušček...mam že resen problem s hlačami in krili. Sem se zredila za 1,5kg, pa zgleda je vse šo v joške in trebuh...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
29.8.2008 14:50:33   
Čebel@
jest se sploh še nisem pozanimala kaj je 3duser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
29.8.2008 14:50:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: smokvica72

Živjo!

A se boste odločile za 3D UZ ali ne?

lp

ne jst ne  bom šla za ta denar raje kej lepega kupim za bebouser posted image user posted image user posted image user posted image sej se je bom pol nagledala pa še nacartala:)

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
29.8.2008 14:52:32   
Čebel@
moj mož me je učer zvečer tko postran gledu pa reku .......ampak joške maš pa hude!!!moškiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
29.8.2008 14:52:40   
sunny24
Ja, na 3D UZ bom pa jst šla...sam nevem, kolk prej se je potrebno naročit za Postojno. A mogoče katera ve? Zdej sem v 15. tednu.

A mi lahko katera pove razliko med 3D in 4D UZ? Ker sem gledla na youtube posnetke in meni deluje to ena in ista stvar...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
29.8.2008 14:53:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa, sam res bi se šle lahko zakampirat dol k tanci na morje...user posted image  Ku se zmnmo, a me lahko ti pobereš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede spola tvoje user posted image ...če drži una metoda, pol vem kaj je!user posted image user posted image user posted image

majchy, trebušček...mam že resen problem s hlačami in krili. Sem se zredila za 1,5kg, pa zgleda je vse šo v joške in trebuh...user posted image

sevede te lahko poberem še za eno mam plac k en sedež bo pa Florjan zasedel.....

Ti na msn-ju povem če metoda drži al ne:) sej drgač bi vam z veseljem povedala sam nočem da bi se kej preveč razvedlo med znanci in sorodniki.... tud mami sem rekla da ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image kako dolgo bom zdržala:)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
29.8.2008 14:54:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

moj mož me je učer zvečer tko postran gledu pa reku .......ampak joške maš pa hude!!!moškiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
29.8.2008 14:54:27   
sunny24
majchy, to je 3D: http://www.youtube.com/watch?v=nbB3gTz2T9c

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
29.8.2008 14:55:26   
Katjusa
kake grozne zgledajo oči.... sploh ne bom šla na 3duser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
29.8.2008 14:57:50   
Katjusa
grem mal pred TV pa počivat dokler še Florjan aja dons je šel mal kasnej bo verjetno mal dlje potegnu tak da bo najbrž do pol 5 mir:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
29.8.2008 15:00:34   
sunny24
ja dej, sam joški so pa res hudi...jst se jih še kar nisem navadla, da so tko veliki in trdi...pa včasih se še kam zabijem-v kak okvir od vrat ko ne prav spelem ovinka. Pa se mi to zadnjič zgodi in mi reče tata: "Ti, joški niso mišljeni kot airbegi" user posted image user posted image user posted image

Se mi je obseg povečal za 6 cm....Kaj šele bo! user posted image   Pa učeri me je tko špikalo v ta levem...kot da bi me en z iglo zbadu....Kako je to bolelo....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.