|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
31.8.2008 16:04:17   
diamantina
Ajvy, tvoji hčerkici želim lep in spodbuden začetek v vrtcu!!

Cita, hvala za voščilo. Upam, da se ti izcedki umirijo, jih imaš pa res že lep čas zdaj.

Katjuša, omenila si tisto jed, ki se ne sme omenit - zdaj boš jih pa morala vsem spečt, se spomniš dogovora? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image    No ... upam, da so vam teknile. user posted image  user posted image

Jaz pa sem turbo za knjigami, tu in tam tudi kakšno perilo vmes pospravim, operem, dragega polubčkam, čeprav je spet šel delat, pa pride okrog 8 nazaj ... ma vsega i svašta imam okrog glave.

Meni pa najbolj paše meso in zelenjava, priloge pa razen kruha in riža sploh ne. Komaj čakam na večerjo!!!! KISLA solata z ekstra KISOM. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
31.8.2008 17:05:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Katjuša, omenila si tisto jed, ki se ne sme omenit - zdaj boš jih pa morala vsem spečt, se spomniš dogovora? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image    No ... upam, da so vam teknile. user posted image  user posted image

Joj sem čisto pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dragemu povedala kaj smo se zmenle in je vprašal kolk nas je pa sem krekla skor 50 in pravi da bo snemal k bom peklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še dodaja da se mormo zorganizirat po 15 da vas mamo kam spravit no sej bi šlo tud 2 skupini po 25.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ka to pridejo možeki polek?user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem kr za sam da vas spoznam k ste tak super bom že spekla sam si morem še eno posodo za pečt kupit da lahko kr po 2 na enkrat pečem..... Povejte kdaj jst vam pa povem kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
31.8.2008 19:18:04   
diamantina
Ojej Katjuša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Če bi jaz mojega pripeljala, bi jih morala ene 8 samo zanj spečt ...  bi mogla celo perutnino ptuj za jajci oropat, pa en kamijon mleka iz ljubljanskih mlekarn, pa kamion moke in 10 litrov olja. Ziher bi prišla v guinessovo knjigo rekordov. Bi pisalo: februarska nosečka katjuša je spekla svojim sonosečkam iz RR največjo količino palačink doslej na svetu user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To pač ne smem mojemu pokazat, bo res čez dve uri stal s krožnikom pred tvojimi vrati user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
31.8.2008 20:59:00   
Katjusa
diamantina ni problema....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bo sam on stal pred vrati čez 2 uri bo dobil tistih 8 palačinkuser posted image user posted image user posted image user posted image če bo pa cela vojska pol bi pa res mogla nardit ornk naročilo:) bi dobla verjetno fajn  rabatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kje pohajate dons? sem misla da vas bom zdle vsaj pol urce bralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3304
31.8.2008 21:30:12   
Ajvy

hvala..bomo rabli lepe željeuser posted image user posted image

nočko, kolkr bom lahko spala....prtljago za prvi dan imamo že pripravljenouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 3305
31.8.2008 21:50:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hvala..bomo rabli lepe željeuser posted image user posted image

nočko, kolkr bom lahko spala....prtljago za prvi dan imamo že pripravljenouser posted image

Upam da ne bo težav z uvajenjem in   da bo uživala med vrstnikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
31.8.2008 23:14:16   
birdy
Ajvy, tud jst želim čim bolj miren uvajanje v vrtec, čim manj joka, sej bo. Mislm, tvojga joka, ne od tamičkeneuser posted image
Diamantna, tebi pa vse naj naj, uživaj tale svoj rojstni dan pa kaka fajn darila ti še želim, če boš mela kako večjo žurkouser posted image
Se moram pa pohvalit da sem včeraj spoznala Balonchy... In je ena taka fajn ženska, res. Upam da gremo kak dan kej na morje, pa pokličem in se povabim k tebi na kofeuser posted image  Ti pa če boš kej na ljubljanskem koncu in če boš mela kaj več cajta pa tud pokliči in se povabi na kofe. Mah, sej ste kr vse vabljeneuser posted image

Mal manj vesela novice je pa da sem mela neki krvavega izcedka na gatkah. Tko da grem jutr do ginekologa da vidim če je vse o.k. Sej mislm da je glede na to da sem pa dons skor 100% da je mali brcaluser posted image user posted image  In to zdele, pol ure nazaj. Sej pravim, upam da je vse o.k. Držte pesti.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 8:26:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
1.9.2008 8:42:14   
diamantina
Jutro!!!

Res bi se lahko enkrat dobile na kakšni kavici (tortici) ... sploh ne slaba ideja. user posted image  user posted image

Birdy, sem dobila kar fajn darila - od mami eno super dobro ponvo, od atija mesoreznico in od brateca palični mešalnik. Od babic in dedeka ter tašče pa denar in čokolado (jaz packa sem že vse skoraj pojedla, pa kljub torti). Dragi pa mi je dal za oblečt - dva moderca in ene nos. hlače. user posted image  user posted image  Sem bila zelo vesela čisto vsega. user posted image

Danes je pa precej gneče na cesti ... saj prav, bodo mali zdaj malo bolj zaposleni in bo mir pred njimi user posted image  user posted image

Ah a, spet imam polno dela in najbolje, da se kar lotim. Lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
1.9.2008 8:48:20   
kaška
Čao drage moje,
evo mene, spet sem z vami! Vam moram poročat, da se je prejšnji teden velik zgodilo. V četrtek imela UZ pregled, vse OK, naš sonček se lepo razvija, določen naslednji pregled - morfologija 2.10. Zmenila sem se za 4 urno bolniško- juhu! Zdaj bom več doma in uživala v nosečnosti....in v najinem novem stanovanju! Ta teden se seliva! Komaj sem dočakala. Tako da me ta teden čaka en kup letanja, šopinga v Ikei, beljenja, pospravljanja,...
Aja, nisem povedala, da sem novopečena Štajerka (celjanka).
Pozdravček in lep dan vsem februarčicam, bivša Dolenjka...

Neposredna povezava do sporočila: 3310
1.9.2008 9:22:29   
Balonchy
FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    4.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica 72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   4.9.  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image        ?      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.9.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image    1.9.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9     CE
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   7.9.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88 (xx)           (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image          PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      1.9.
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image       3.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image      4.9.
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 52   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 46

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
1.9.2008 9:30:36   
Balonchy
Jutro babe...

Katjusa - ne mi o palačinkah, k bi ubijala za njih... user posted image  Katka, pa še nekaj bi pripomnila - lepo, da poskrbiš za seznamček, ko ni nobene tu gor... user posted image user posted image user posted image  Pa, ko vpisuješ novo nosečko noter prištej potem h končni št. +1 in k spolu tut! user posted image user posted image user posted image   Še 1x HVALA...

Birdy - tut ti si zlo fejst baba (a lahk tko napišem??? user posted image )... Pa kr poklič k boš v PO... user posted image   Ej, kako pa kaj s hlačami? So OK?

kolumbo - fejst opravi na pregledu, potem pa TAKOJ poročaj na RR-ju... user posted image

Kokice moje - se mi zdi, da smo se kr fino poštekale, a??? Sam še boljš blo, če bi se tiste k mal premal čvekate več oglašale!!! No, dajmo... Čakam... user posted image
Me prav zanima, če se bo kera opogumila... user posted image

Brkn83 - tudi ti lepo opravi na pregledu in potem čakamo obvezno poročilo... user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 1.9.2008 9:31:41 >

(odgovor članu kaška)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 9:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 9:37:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3314
1.9.2008 9:38:05   
boma2
dobro jutro...

kaška... čestitam in želim ti lepo nosečnost... pa ti pri bolniški piše, da moraš doma počivati??

tudi vsem februarčicam želim lepih user posted image ... Posebej citi..., da ne bi imela več izcedkov...

imam pa eno vprašanje, kako se izračuna mesece, če si noseč 17 tednov je to koliko mesecev?
Ker jaz mislim, da je to 4 mesece, eni pa pravijo da je to komaj 3 mesece.. :(
zdaj pa ne vem več...  

hvala za vas odgovor...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
1.9.2008 9:40:29   
boma2
kolumbo...

boga... upam, da ne boš imela preveč neprespanih noči.. :(
Dobro opravi pri zdravniku... Tale hiconcil za tamauga, kaj pa ima.. :)

držim pesti, da boste zdravi.... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
1.9.2008 9:53:23   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dobro jutro...

kaška... čestitam in želim ti lepo nosečnost... pa ti pri bolniški piše, da moraš doma počivati??

tudi vsem februarčicam želim lepih user posted image ... Posebej citi..., da ne bi imela več izcedkov...

imam pa eno vprašanje, kako se izračuna mesece, če si noseč 17 tednov je to koliko mesecev?
zdaj pa ne vem več...  

hvala za vas odgovor...

Noseča si nekje 3 mesece pa še kak teden ali dva. Si pa v četrtem mesecu. Tako je to.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
1.9.2008 9:54:55   
boma2
birdy..

hvala... no zanimo je to... :)

kako si kaj kot nosečka??

imaš kaj slabosti? energije polno??

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
1.9.2008 9:55:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Birdy vidm te, kje siuser posted image

Tuki,v Smlednikuuser posted image  Sem mogla it rože zalit, sej jih ( že parkratuser posted image ) pozabilauser posted image
A hodiš proti Dragočajni? Jst sem na uni poti stalni gost, sam neki me moti... muhe! Kak mesec nazaj jih je blo ful in so ble tko user posted image  sitne!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 9:56:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
1.9.2008 9:57:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pa, ko vpisuješ novo nosečko noter prištej potem h končni št. +1 in k spolu tut! user posted image user posted image user posted image  

se opravičujem na tole sem pa čist pozabla......

Punce dobro jutro.... mi smo dons spali do 20 čez 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem se uspela mal naajat.... trenutno sme še v spalni srajciuser posted image user posted image user posted image user posted image sej veste najprej je florjan pol ste ve pol sem pa jst na vrsti.....

dons sem dopolnila 17 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image torej stopam v 18user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da gre tak hitro čeprav vem da mi bo žal da sem se veselila da tako hitro mineva in komi čakam da spoznam našo žabico....

kaška dobrodošla na našem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da boš uživala tle in da se seveda kej srečamo ko smo pa tako blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy upam da se je izcedek umiril in da se ne pojavi večuser posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitam za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image jst jih zadnjih par dni ne čutim več verjetno se je povečala količina plodovne vode in se ne čuti.... sej se bo vsak čas začelo redno in vedno bolj močno

lepo se mejte in upam da kmalu poročate kako je blo dons vse tiste k ste dons prvič pospremle malčke v vrtec ali šolo

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
1.9.2008 9:59:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

dobro jutro...

zdaj pa ne vem več...  

hvala za vas odgovor...

Noseča si nekje 3 mesece pa še kak teden ali dva. Si pa v četrtem mesecu. Tako je to.

pomoje še en teden pa stopaš v 5. ker jst sem dons točno 17 in mi piše da imamo do konca še 5 mesecev in 1 teden torej je še 1 teden do dopolnjenega 4 mesece  

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.9.2008 10:01:03 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
1.9.2008 10:00:36   
birdy
Balonchy, če ti priznam, hlač še nisem probala, res. Veš kako je k maš kriplja doma, pa sama sem za Neli, pa za poroko moram klicart, pa pospravljat... Zdele jih bom šla pa prov probat. Sam so mi pa res ful, ful hude. Men pa tiste moje niso ne vem kaj. Sej veš, une k so ble teb kr všeč.
Hvla za pohvale, mojga že štimam kdaj gremo kej na morje. Sej kako pa ti delaš? Ker verjetno bomo šli že enkrat ta teden.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
1.9.2008 10:06:03   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro...

zdaj pa ne vem več...  

hvala za vas odgovor...

pomoje še en teden pa stopaš v 5. ker jst sem dons točno 17 in mi piše da imamo do konca še 5 mesecev in 1 teden torej je še 1 teden do dopolnjenega 4 mesece  

Čaki Katjuša, ti si verjetno noseča 17 tednov, si pa v 18em tednu, je tko. Ker sem jst v 17em tednu, noseča sem pa 16 tednov. Jst mam pa še dva tedna da bom v petem mesecu, kako hitro greuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.9.2008 10:07:10   
Balonchy

Balonchy, če ti priznam, hlač še nisem probala, res. Veš kako je k maš kriplja doma, pa sama sem za Neli, pa za poroko moram klicart, pa pospravljat... Zdele jih bom šla pa prov probat. Sam so mi pa res ful, ful hude. Men pa tiste moje niso ne vem kaj. Sej veš, une k so ble teb kr všeč.
Hvla za pohvale, mojga že štimam kdaj gremo kej na morje. Sej kako pa ti delaš? Ker verjetno bomo šli že enkrat ta teden.

Ti moram povedat, da sem jaz potem kupila 3 hlače user posted image  (ene kavbojke v C&A in dvoje mal bolj kao "fine" v H&M)... user posted image  + 3 tunike...

Kar se pa mojega delovnika tiče... sem ta teden leteča...
Poklič en dan preden se odpravite in se zmenimo... user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.