|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
17.8.2008 9:41:15   
diamantina
Jutro!

Kako ste? Jaz sem danes nekam mrko ... za nič mi ni, pa se moram učit. Že ves teden sem na riti po 10 ur ... Pa prsa me srbijo za znoret. Danes je na njih zjutraj moj M. opazil belo tekočino, malo kaplico in jo hotel pojest user posted image  ... Baje je zelooo sladkega okusa. user posted image

Lep nedeljski dan!!!  

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.8.2008 13:17:38   
Pozdravček,

no pa se še jaz malo javim in vam povem da sem kr ok je prav luštno ko ni vroče se da prav fajn dihat...men se pa tko lušta ene dobre domače sasdne torte me kr neki mika da bi jo nardila pa bi mi moja mala pomagala sem še v razmišljanju ampak nočem tamali povedat ker če rečem pol je to tko kot da bi rekla ja bova delaliuser posted image user posted image user posted image ...

In kaj kej ve počnete na to luštno nedeljo??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.8.2008 13:21:42   
No vidiš birdy  da so vsi lepo sprejeli je bil strah odveč sedaj pa le začni 100% uživat nosečnost...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.8.2008 18:11:43   
cati
Kje pa se danes skrivateuser posted image ???

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.8.2008 18:12:53   
ku ku jaz tuuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.8.2008 18:38:08   
cati
Nedelje so bolj mirne tu goriuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.8.2008 18:47:21   
Danes še posebej...vse se potepajouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.8.2008 20:29:48   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sem jaz danes

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.8.2008 22:45:00   
Katjusa
Diamantina jst sem tud bla zdle na wc-ju pred tuširanjem in sem si z roko potegnala po brdavički in je bil moker občutek in pol pogledam obe brdavički jih nižno primem in priteče ven neka tekočina sicer bolj prozorna.... pa par dni nazaj mi je moj reku ka maš tak sladke zizikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem če je to vredu al ne tud v 1. sem kr kmal mela takle tu pa tam kej mokro pa pol ni blo nič mleka.....user posted image user posted image user posted image upam da bo zdej drugače....

Evo da vam pokažem mojo najbljubšo jesensko jed šmorn s čvečki rečemo pr nas torej šmorn s slivamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

želim vem lep večer pa se ju3 kej tipkamo, sem zmatrana in grema z dragim mal TV gledat pol pa ajat.....
lahko noč

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
18.8.2008 7:46:14   
diamantina
Jutro!!

Sem že v nizkem štartu za papirji in knjigami. Kaj boste danes počele?

Sem se včeraj zvečer gledala v ogledalo - postajam zavaljen kit, sploh od zadaj in dobivam celulit user posted image

Ajvy, tebe še kar skozi te slabosti matrajo?? Boga, pa zdaj bi se ja moglo končat. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
18.8.2008 7:47:22   
Ajvy
jutro....kako smo kaj....danes sem lepo spala, samo kaj ko bi šeuser posted image user posted image

čez 14 dni gre pa naša pupa v vrtec...me prav zanima kako bo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
18.8.2008 7:58:31   
Balonchy
Ojla čvekice...

Kako ste?
Jaz že hitim kuhat kavo, kakav, čaj,... Za vsako malo user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 18.8.2008 7:59:33 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
18.8.2008 8:01:26   
Balonchy
Katjusa - dej mi točn napiši kako nardiš šmorn s slivami... Kr sline se mi cedijo!!!   user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
18.8.2008 9:32:00   
Katjusa
Dobro jutro.....

Balonchy čist preprosto je navadn šmorn nadriš ga vliješ v vročo posodo k je z olnem namaščena četud je teflon ker se mal dlje peče ker je bolj debelo približno cm na debelo vliješ not pol pa not pomočiš slive (prej si jih že pripraviš (razkošičiš...)jst dam približno 15-18 sliv na en šmorn..... ko se spodaj lepo zapeče obrneš pomagaj si tako da na posodo obrneš krožnik in vse skupaj obrneš okoli ker drugače te bo jezilo in se ti bo lomalo... pa pazi da se ne opečeš.....  pa peči na manjši vročini da se ti ne bo skorja zažgala v sredi nni bo pa surovo..... eni to delajo tudi iz drugega sadja meni osebno ne paše nič drugega kot slive tak da vedno komaj čakam jesen da so sveže slive veljajo tud take iz zmrzovalnika v vsakem primeru pride zelo dobro.... jst si pol po vrhu rahlo posledkam s sladkorjem in pojem do zadnje pikice je pa ful nasitno...... tak da ponavadi 2 jema en tak šmorn:)

Pa dober tek!!!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
18.8.2008 9:32:37   
Katjusa
aja najlepša hvala za kakav prav prileže seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.8.2008 9:45:00   
sunny24
Jutro!
Kako smo? Sej danes ste že natipkale več kot včeri čez cel dan...Čveke...user posted image

Jst grem zdej počasi v laboratorij lulat, da vidmo, če je vse v redu, juti pa mam pregled...komi čakam! Pismu, nam v bloku lift popravljajo, pa že zdej vrtajo...user posted image user posted image user posted image

diamantina, meni je trebuh full napihnlu in res ne morem več skrivat, da nisem noseča. Povrh vsega me je pa še celulit napadel na rit in stegna,... Bom fasala popiz*ditis akutis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   To bo ene telovadbe po porodu...Matr, mi že zdej dela slabo, sam k pomislim!! JUHUHU!!!!! user posted image user posted image user posted image

Nč, se tipkamo kaj pole, ker jst šibam počasi!

Aja Balonchy, hvala za čajčka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.8.2008 9:45:58   
sunny24
Katjusa, pa ta šmorn s čvečki zgleda res dober...bom mogla enkrat provat nardit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.8.2008 9:54:33   
Katjusa
suuny fino zrihtaj v lab.  no pa ti je le uspelo ustatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to je smotano v blokih k kej rihtajo se cel blok trese no sej pr nas če kdo kej dela se tud cela hiša trese sam mi se lahko zmenmo da je do 9 zjutraj miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.8.2008 10:05:55   
boma2
Pozdravljene!!

No vse čestitike za dobro opravljeno nuhlno svetlino citi, katjuši, sunny24, glen in ...

Ja no jaz sem kr mal nervozna, ker imam v sredo popoldne... Upam, da bo vse ok.. sem v 13 tednu... 

Sem full občutljiva na vonjave čistil... user posted image

No zdaj pa za vse eno vprašanje, kako ste se kaj odločile za shranjevanje izvornih celic?

Vsem februarčičam želim lepih user posted image  in čim manj user posted image ...

Lep dan še naprej... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.8.2008 10:07:00   
boma2
sunny 24
držim pesti... dobro opravi in javi kako je šlo.. :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.8.2008 10:43:00   
cati
Dober dan user posted image

Balonchy hvala za kavico.
Danes sem pa jaz malo potednila z spanjemuser posted image
Še moram malo k sebi prit.
Sunny fajn zrihtaj

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 10:54:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.8.2008 10:57:08   
sazi
Dan souser posted image ,
se vam malo oglašam, prebrati pa vas žal nisem utegnila.
Sporočam, da sme imela v četrtek zvečer NS v  Dravljah in je bilo vse super. Rezultat je 1:3664 (glede na to, da nisem neka 25-letnica je to super rezulatat), Pušenjak je bil  zelo prijazen in zgovoren, naš mali pa najprej ni hotel noter in je gledal samo od daleč, potem je pa le prišel k atiju v naročje in z navdušenjem ugotovil, da se dojenček obrača, da ima noge in roke...
Otroček je sicer malo manjši, kot naj bi bil po ZM, pa je rekel, da vseeno premalo za prestavitev PDP-ja (mislim, da je rekel 5 dni).
Za spol nisva vprašala. AMpak kot rečeno, nama se zdi, da bomo imeli še enega fantka, prepričali pa se bomo februarja.
No, toliko zaenkrat. Upam, da ste vse fajn in da so slabosti v večini minile.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.8.2008 11:03:01   
kayica24
hey user posted image !!!

Da se vam po 2 tednih javim... Smo bli na dopustu, zdaj pa spet za knjige in se učituser posted image

Rada bi vam rekla, da feeeejst stiskajte pestke, kajti čez 2 uri imam nuhalno in me je pošteno strah..Vam javim kako je bilo in upam da pridem nazaj s samimi super novičkami.. Uživajte dan in božajte male pikiceuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.8.2008 11:16:13   
Katjusa
kolumbo dobra si da zdržiš 10 urni delovnik.... sam da bo kmalu bolje....

sazi čestitam za lepo opravljeno nuhalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kayica držim pesti, da nam kmalu javiš vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.