|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
15.8.2008 17:24:26   
Pikica5
Katjusa recept je preprost, 3x sexat na mesec pa nič več pa te fajn uživat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je trega moškega izmolst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
15.8.2008 20:21:41   
Katjusa
pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 ta ciklus k sma zanosla sma ravno tak delala verjetno... nisem štela kolkrat je blo sma vem da je blo bolj poredko ker preprosto nisma mela časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (obnova kuhinje)user posted image user posted image user posted image pa smo dobil sam engauser posted image user posted image user posted image zgleda da je za vsakega drugačen načrtuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.8.2008 10:56:59   
Ajvy
jutro...vsem želim en lep dan...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.8.2008 12:22:38   
cati
Zdravo punce kako je fajn danes ko ni vročineuser posted image

In kje sta vse???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.8.2008 14:35:21   
sunny24
Dan!

Pa kje ste vse? Ste izkoristle ta sonček in ste šle mal pohajat, ne?

Ja, nč, lep dan želim vsem!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.8.2008 14:41:35   
Katjusa
Dober dan.... mi smo se potepali smo šli  v Mb v Rutarja pogledat kake vozičke kej majo pa nam ni blo nič kej ekstra všeč..... pol smo pa tam za ruterjem vidli trgovino E. Leclerc pa smo rekli gremo pogladat kaj majo in majo kar češ.... pa še fino so obloženi in tud cotke da dojenčke majo pa sem kupla enga pajaceka cena zanj je bla pa samo 5,95€ imajo tud mal ražje tam okol 9€ sam men je bil ta ful všeč in sem ga kupla sicer čist tamelih št nisme našla ta je za 3 mesece piše gor za 60 vel.... tak da to je v bistvu pol 60 št.... tak al tak se priporoča kupovanje 56-62 za začetek tak da se vam splača it kej pogeldat tiste k mate to trgovino kje blizu.... verjetno bodo mel kasneje tud kake kombinezončke za naše čist tamale..... pa ful dobre spalne srajce sem vidla sam dons si nisem nobene kupla si jih pa bom tak da bom mela v porodnišnici svoje srajce k tiste tam so tak grobe in nič elastične.... evo pa še slikica pajaceka (ki se zapira spredaj in med nogicami kar je nam blo v prvo najbolj pripročnouser posted image user posted image user posted image ) tega bom sicer podarila ni zame zase bom šla kasneje kej kupit tak to ni bla akcija ampak so zgleda redne take ceneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.8.2008 14:43:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Dan!

Pa kje ste vse? Ste izkoristle ta sonček in ste šle mal pohajat, ne?

Ja, nč, lep dan želim vsem!!!

sonček ja zdle se je mal umirilo drgač je pa še čist oblačno in verjetno bo še dež....., blagor tebi k maš sončka

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.8.2008 14:45:02   
sunny24
Katjusa, ne delaj nam luštov s temi pajaceki....jst bi šla že kar kupovat...Kmi čakam nov-dec, da bom te stvari kupovala...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.8.2008 14:51:58   
Katjusa
sej ne da vam lušte delam sam za ceno in kak zgleda sem vam hotla povedat imajo tud v drugih barvah.... Jst tud komi čakam da bom začela zae kupovat sme rekla dons mojmu da mi je kr žal da ma  tolk cotk je pa reku sej jih lahko kej podariš pa bomo nove kupli...... ene par mesecev nazaj sme že nardila eno malo selekcijo in sem nekaj stvari podarila sam je tak težko k vsako cotko ko primem v roke se spomnim kak je bil florjan v njej in pol sem res kr težko nabrala kej ven.... ampak sem se zavedala da imam preveč vsega in da tolk tak ne rabim in nekdo k potrebuje bo še kako vesel kakega kosa oblačil in sem spravla za 2 vrečis tvari skupi.... in še mam pol pa še vedno kej novega dobiš in kej se ti zlušta kupit tak da verjetno bom še kej mogla podarit.... sej več k nosit ne mormo.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.8.2008 15:02:29   
sunny24
katjusa, sej vem, mal sem te hecala. user posted image

Kaj kej počneš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.8.2008 15:04:49   
Katjusa
mal po netu brskam pa tle teme prebiram na RR da vidim če vem kje kej pametovatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.8.2008 15:07:04   
sunny24
Smo skor na istem. Po TV ni nič, pol ma mal tu brskam, pa po netu...Jst bi pa še enkrat mela un link od kataloga...Namesto, da bi si ga shranla, sem ga zbrisala...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.8.2008 15:07:57   
sunny24
Aja, a čem danes še vzet 1 tableto Dabrostona...zdej sem 4 dni jemala po 1, pa nevem, al končam al še jemljem?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.8.2008 15:08:00   
Katjusa
kerga kataloga?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
16.8.2008 15:09:17   
cati
Katjuša mogoče sva se pa kje srečali danes. Tudi jaz sem hodila po leklerku okoli otroških oblačiluser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
16.8.2008 15:15:58   
Katjusa
možno ja.....  ena se je večkrat zaletela vameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
16.8.2008 15:16:56   
Katjusa
jst sem mela florija polek v vozički kr nakupovalnem

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
16.8.2008 15:28:40   
cati
Dvomim verjetno ste bili pred mano jaz sem okoli 13 ure bila.
Je pa lep pajacekuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.8.2008 15:35:37   
Katjusa
mi smo bli ob tistem času že nekje na blagajni.... tak da sme se res zgrešile škoda..... drugič s emormo pa zemnt.... sicer mis mo misl it sam v Rutarja sam smo po rekl gremo pogledat sploh nisem vedla da ta trgovina tam obstaja mi je kr všeč sploh to k majo vse od A do Ž........ pa modrčke tud večje številke tja do E košarice ni problema:) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.8.2008 19:08:48   
cati
Ja Katjuša če še boš hodila kaj po MB se javii prejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.8.2008 20:31:38   
timy
Katjuša, tudi midva sva bila danes v Rutarju v MBuser posted image   Najbolj zaradi kuhinje, ki je zdaj šla v izdelavouser posted image , komaj čakam, da jo dobiva in da kaj skuhamuser posted image

Sva se pa seveda tudi ustavila pri vozičkih. Meni pa je bil všeč voziček od chiccota s3 auto fix. Ampak je še prehitro, da bi kaj reklauser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.8.2008 21:18:55   
Katjusa
Timy boste pa kuhaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi2 sma sam spodaj bla sma sam za vozičke pogledala pa sma šla.... nisma našla kar sma iskala en nama je sicer padu v oči sma jst ne dam 520€ za en vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.8.2008 22:25:33   
birdy
Hoj bejbe.
Evo, dons mam pa precej za "poročat". Smo praznovali rojstni dan od Neli in sva končno povedala o novem bejbiju, ki je še v bušiju. Pa moram priznat da sem mislila da bo več kritik, pa jih sploh ni bilo. So bli kar veseli in nič kritični. Fino in čisto proti pričakovanjem.
Dobila sem pa tudi darilo še za 20. rojstni dan in imava zdaj ogromno televizijo, plazma z 106 diagonale. Dobila sem tudi darilo že vnaprej za 21. rojstni dan ki ga imam septembra, tako da imava končno tudi mikrovalovko take krasne modre barve. Ful je lepa. Pa še za vselitev sva dobila stojalo za perilo, ki nama je res kar precej falilo. Je kr hudič če moraš sred poletja kar naprej sušilca laufat. Pa še dvoje une za pred banjo, kva je predpražnik al kako se reče. Sem rekla mami če je kako banko oropalauser posted image  Pa je rekla da bo še kar dolgo odplačevala.user posted image
Neli je bla pa ful pridna, cel cajt se je smejala, spat ni popoldne nič šla tko da je prec zaspala ko sva jo dala spat ob osmih. A se čudim?user posted image
No ja, to je od mene večina, kr precej pa manjkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.8.2008 7:26:29   
Ajvy
jutro.....lep nedeljski dan vam želim....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.8.2008 8:26:28   
cati
Jutro vsemuser posted image

Birdy ti si pa lepa darila dobila.
Pa vse najboljše Neliuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.