Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:00:19
|
|
|
|
annnna
|
sam mi povejte prosim kaj ste že rekle kake kamilce se dajo v mlekeca proti zaprtju. sladkane ali nesladkane al kako? hvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:01:55
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce kaj ste že ve kaj razmišljale o krstu, seveda tiste, ki boste dale vaše krstit. Kdaj jih imate namen dati krstit in imate namen dati potem zraven kakšen spominček. Jaz sem razmišljala, da bi naredila kasneje na cd slike in jim jih podarila. Vabila pa bi sama doma poskusila naredit. S pomočjo računalniškega programa.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:06:59
|
|
|
|
lunca14
|
Alea + mtinca..........vse najbojše za vaju ,nisem nek poet,vama pa obema iskreno želim,da se vama ispolni sleherna želja,pa naj bo še tako majhna
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:08:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Punce kaj ste že ve kaj razmišljale o krstu, seveda tiste, ki boste dale vaše krstit. Kdaj jih imate namen dati krstit in imate namen dati potem zraven kakšen spominček. Jaz sem razmišljala, da bi naredila kasneje na cd slike in jim jih podarila. Vabila pa bi sama doma poskusila naredit. S pomočjo računalniškega programa. Mi bomo meli naslednji mesec,in bo en žur,za vse Maj in Enej bosta praznovala rojstni dan,Lun pa bo mel krst.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:08:55
|
|
|
|
babysolza
|
No, pa mi je ratalo narest še ticker, ki šteje starost. No no, ne me tolk hvalt... Hecam se. Romy, glede krsta - jaz najbrž ne bom, vsaj zaenkrat. Pri nas je namreč tako, da prvega otroka krstijo, drugega pa ne, če starši niso poročeni. In tako je moj nečak krščen, nečakinja pa ne. To mi je čisto mimo, da se bom pa poročila zaradi župnika, pa še bolj. Mogoče se pa bova z lubijem odločila za poroko in potem bom najbrž dala tudi Sabino krstit. Mene so krstili pri 8 letih na mojo željo, tako da ni nikoli prepozno. Grem še kaj pospravt dokler Sabina še spi. Uživajte popoldne!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:09:30
|
|
|
|
NajaG
|
jaz se ne vem odločit, če bi dala našega fanta krstit al ne... pa v dilemi sem za botra, al mojo sestro al fantov brat morava se z mojim še pomenit... Pomojem bi tam septembra blo super, če bi bil krst?!kaj te vem... Tako, moj malček še spi, jaz sem pa kar pospravla stanovanje, prah je pobrisan, kuhna je čista, wc tudi, pa kopalnica:) hehe...tako da smo končno spet na čistem Zdaj pa bo treba še kosilo pripravit, nato pa bo se itak Staš zbudil in bova šla kar ven, dokler je lepo vreme...nekakšne nevihte napovedujejo, ne?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:12:39
|
|
|
|
Tina 28
|
Naja G...tu pa ni problema zarad botrov...ker rabiš botrco in botrčka..tko da bosta mogla bit kar tvoja sestra in fantov brat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:14:15
|
|
|
|
babysolza
|
annna, glede kamilic ti žal ne znam pomagati. so mi pa hecni tej tickerji - Sabina je bila rojena v četrtek in je torej včeraj praznovala 6 tednov, ticker pa šteje še mesece in bo jutri 1 mesec in 2 tedna. Hecno.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:16:55
|
|
|
|
*anamor*
|
Ej to pa mi je čisto mimo, da moraš biti poročen, da želiš svojega otroka krstit. Kar pritisk mi dvigne, ko želijo ti duhovniki nekaj komandirat. Grrrrrr. Jaz bi se ziher skregala tam z duhovnikom, da bi mi to rekel, pa nisem prepirljiv človek. Babysolza potem pa idi kam drugam krstiti otroka. Saj v drugem kraju tudi krstijo. Vsaj pri nas je tako.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:39:12
|
|
|
|
*Mojca*
|
mtinca tudi tebi vse naj naj naj Pa seveda vse najboljše tudi Maji za 2 meseca krst: pri nas je krščen samo očka, pa poročena nisva. Tako da iz te moke ne bo kruha Če se bo hotel krstit ko bo večji se bo že Mislim da je Didlinaa rekla da imajo v Lidlu uredu pamperske. Danes sem šla pofirbcat in so žal made in Poland. Mi smo zaenkrat na Muellerjevih in so super, čakam pa tisti darilni paket od DM-a, da probamo še tiste. Bomo videli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:53:56
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna sam mi povejte prosim kaj ste že rekle kake kamilce se dajo v mlekeca proti zaprtju. sladkane ali nesladkane al kako? hvala Mi dajemo janež - 4 zrnca v 2 dcl vode, potem pa iz te vode naredimo Aptmail.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 15:56:11
|
|
|
|
Kaja08
|
Men plenice od DM niso preveč všeč, ker se mi zdijo trde. Sem pa kupila od Muellerja in so mi bolj všeč, tako da čez dan te uporabljamo, ponoč imamo pa Pamperske
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 17:17:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Men plenice od DM niso preveč všeč, ker se mi zdijo trde. Sem pa kupila od Muellerja in so mi bolj všeč, tako da čez dan te uporabljamo, ponoč imamo pa Pamperske Mi isto , ker ponoči se včasih zgodi da se ga dalj časa ne previje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 17:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Men plenice od DM niso preveč všeč, ker se mi zdijo trde. Sem pa kupila od Muellerja in so mi bolj všeč, tako da čez dan te uporabljamo, ponoč imamo pa Pamperske Men se pa zdi, da so Muellerjeve trše. A maš že ta nove DM-plenice z elastičnimi trakovi? K men se zdijo ok, pa smo meli čez noč in ni prepustila - je bla pa fino polna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 17:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aleksandra, lunca, mtinca - kdaj bomo nardile kakšen miting? Septembra, ko gredo veliki otroci v šolo in vrtec?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 18:27:32
|
|
|
|
l.daisy
|
alea & mtinca vse najboljše... pa za Izabelo... pa za Majo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 18:33:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
aleksandra, lunca, mtinca - kdaj bomo nardile kakšen miting? Septembra, ko gredo veliki otroci v šolo in vrtec?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 18:57:33
|
|
|
|
tteeaa
|
hello! po zelooo dolgem času se oglašam. mislim, da celo prvič na tej temi. nekak mi vedno zmanjka časa. midve z Lano sva sicer dobro, ampak ker sva sami, Lana pa zahteva veliko pozornosti čez dan, ker ne spi veliko, posledično pač ni časa za rr. upam, da se me še sploh spomnite . pridne čveke ste. vas bom malo prebrala, pa napisala kak komentar. ampak zdajle kliče Lana. upam, da kasneje...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 19:21:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya aleksandra, lunca, mtinca - kdaj bomo nardile kakšen miting? Septembra, ko gredo veliki otroci v šolo in vrtec? Može JOŽE.....pa še mamice bodo bolj fit,no upam,da bom,a ja ,pozabljam,da imam samo jaz probleme s špehcem........v glavnem miting boooooooooooo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 19:27:52
|
|
|
|
mtinca1
|
aleksandra, lunca, mtinca - kdaj bomo nardile kakšen miting? Septembra, ko gredo veliki otroci v šolo in vrtec? obvezno!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 21:19:07
|
|
|
|
RMRM
|
teejaa - ne, nismo te pozabile, se še kaj oglasi alea - za Izabelo mtinca in alea za roj.dan tina - za čimhitrjše okrevanje plenice - danes sem šla po bonus DM plenice, nismo pa še sprobali. Drugače pa uporabljamo Pamperske, zaenkrat še poljske ki smo jih dobili,sem jih pa v A kupila made in USA ,bom vidla kakšna je razlika. krst - namen imamo krstiti v prvi polovici septembra, se moram še z župnikom zmenit. Mi je pa to en takooooo lep obred. Mi smo dobili kapljice D3, in sicer prvi mesec 1 kapljico dnevno, potem pa 2 Za osebno pa še razmišljam, ali bi jo dala delat, samo ko berem, da za Avstrijo rabte osebno, ne vem, mi gremo vsak teden v A, pa imam s seboj rojstni list, upam da ne bo enkrat problem zaradi tega , ker namen mam dat delat potni list naslednje leto, ko bo mali mal večji.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 21:56:41
|
|
|
|
Kaja08
|
tteeaa - itak, da se te spominmo ! A veš, da sem se večkrat nate spomnila in študirala, kako sfolgaš vse sama. Dobra si!!! Svaka ti čast...jst bi pomoje guznla.... plenice DM - imam tiste z elastičnim robom, sem jih dobila z baby bonusom....jah kaj pa vem, men se zdijo trde, so mi od Muellerja boljše...vsak ima svoje mnenje osebno imamo že nekaj časa, samo uporabil je še nismo. Pa tko se nam je mudil narest, da bi šli na morje, pol je pa vse v vodo padl... Uuuuu, se morm pohvalt - mi imamo pa bomažkota Bomo dons prvič dal Žigatu v posteljico, upam da se ga ne bo ustrašil Pa igralni center smo tudi dobil Namreč, moj in moja mama imata oba julija rojstni dan, jaz ga imam drug teden, pa smo danes skup praznoval. In vse moje želje so bile za tamauga Matr, kakšna okrogla cifra - 30. rojstni dan, pa so vsa darila za sinkota
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 22:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hey!!! no da se pohvalim,danes ni bilo krčev,smo bili pridni,dobila sem danes kapljice d3-plivit!!!,,jutri začnemo imamo pa dozo 1x na dan skoz,dokler ne bomo prešli spet na ad3,ko bo mali dopolnil 3 ali 4 mesece ko naj bi krči pošli...ima katera izkušnje s d3-plivit???kaj pomeni ta plivit zraven??a bi morale bit oleovit al kaj????? ..je pa rekla v lekarni da so močnejše kapljice kot ad3 ..a mislite da bodo tudi krči zdaj??' drugače pa moj mali danes ni nič spančkal pa ni bil neki ekstra siten,pa smo jedli in se skopali celo uro prej kot ponavadi,pač ker je bil buden smo ubrali tehniko-prvo jemo AM 100ml,podiramo kupčka,se kopamo in skrajno uživamo,nato še enkrat jemo celo 60ml je še pojedel,podiramo kučka in medtem že dremuckamo potem smo ga samo položili spančkat in mi spi od 21.ure-----------jupiii!!!bomo juztri tudi sprobali to tehniko,kr drugače se kr malo matramo zaspati zvečer...mamike,nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 1.8.2008 22:34:14
|
|
|
|
Tina 28
|
ful sem žalostna...bolezen je očitno naredila svoje Danes zvečer se mi je zdelo, da Anja ne pije ampak le v prazno vleče...sem jo pristavila na obe strani in kar nekaj časa...pa je bla pol še sitna Tako da sem prvič za probo nardila 90 ml novalaca, da bi vidla, če bi kaj popila oz. kolko bi, če se slučajno ni najedla...SPILA JE VSE! Se pravi ni mleka pr men blo nič!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 2.8.2008 6:27:32
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla babe žabe, jaz ne morem spat. A obstaja še kaka mamica enomesečnega pamža, ki ne more spat? Pa da ne bo pomote - zaspana sem kot čep in komaj gledam, sam spat ne morem. Sva se ob 4-ih dojili, okrog 5-ih sem šla nazaj v posteljo (sem še spumpala dodatek k večernemu obroku ), do 6-ih sem u luft gledala, potem pa vstala. Vse me neki tišči in po 1 uri premetavanja mi je blo vsega dovolj. In sem dala cunje sušit, sem ponoči prala na poceni toku. Po mojem si moji sosedje mislijo svoje. Mislite, da me daje sam pričakovanje, ker grem danes končno mal u šoping? krst: pri nas je krščen samo očka, pa poročena nisva. Mojca, to ne bo dober izgovor. Pri mojem svaku je namreč ista situacija in pri prvem otroku niso nič komplicirali za krst. Tina - dvomim, da ni blo nič tvojga mlekca. Flaška dela čudeže in če bi ji dala 200ml, bi mogoče celo to popila. Tam se pač ni treba mantrat in spije, kolkr je. Jaz mam tud včasih filing, da je dojka prazna al pa da ne vleče, pa sem se še vsakič zmotila - ker ji nisem kupčka podrla, sem čez par minut dobila kako bruhico. Jaz ji dam (poleg dojke) flaško zvečer sam zato, da poje mal več kot bi sicer in da potem lepo spi vsaj enih 5-6 ur.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?