|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
28.7.2008 8:20:13   
anaj22
Alea probej po žlički jest kot dojenček namreč nisem marala flaše ne dude ko je mami zmankalo mleka semvse dobila po žlički. drugač pa kr pejta do dr. A kaka pa spi pa normalno?
pa en kup user posted image user posted image user posted image  da vama spet rata lepo papat

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
28.7.2008 8:44:53   
alea01
ne sprejme niti po žlički, niti po šalci. Imam že celo kolekcijo flašk doma od raznih proizvajalcev pa nič. Zanjo je hranjenje pravo trpljenje, kajti začne se takoj jokat ko ji dam flaško. Jaz sem pa itak pod stresom, zato ji flaško dajata tudi tašča pa mož in je enako.
Zdaj je moja glavna naloga pridelat svojega mleka nazaj. Sam ne vem kako mi bo ratalo, ker sem tako pod stresom. Ampak bom vstrajala!!!!!user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.7.2008 8:45:41   
alea01
na dan ima dve pokakani plenici in vsakič je polulana. Kakec je normalen.
Ponoči spi in se samo enkrat zbudi, pa še tisto bi zaspala nazaj brez hrane, če ji jaz ne bi pol kar dala.

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.7.2008 8:46:29 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.7.2008 9:10:02   
valentina2006
ANŽEJ in AŽBE

VSE NAJ, NAJ ZA user posted image MESECA

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.7.2008 9:25:43   
valentina2006
user posted image  DOBRO JUTRO... user posted image

Se bom še mal tle oglasila user posted image .

alea01: user posted image ... upam, da težave s hranjenjem čimprej minejo... normalno je, da si ti zdravn nervozna itd. Sploh ne vem kaj naj ti svetujem... mislim, da bo, ko bo zares lačna zgrabila in jedla... če bi pa mela občutek, da full zgubla na teži in težave ne minejo... pa le pejta k dr. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
28.7.2008 12:05:44   
*anamor*
Pozdravljene,

vidim, da ste bile čez vikend tudi aktivna.
valentina - dobrodošla
alea1  - tudi jaz ti nevem kaj naj ti svetujem, razen tega, da pojdita k zdravniku če ne bo bolje, drugače pa močno držim pesti za vaju.

Moj pikec mali pa je danes spet začel tako spančkati, kot ponavadi od 19.30 do 2.00 in od 2.30 do 5.00 potem pa od 5.15 do 7.40. Sem se spet malo naspala. Upam, da bo zdaj vsaj tako spančkal. Drugače pa je priden, samo malo še nas krčeki dajejo. Zdaj pa tako na malo gleda, da upam, da bo zaspal, ker če ne bo spet preutrujen in bo tečko.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.7.2008 12:18:16   
*anamor*
Vse najboljše za 2 meseca Anžeju in Ažbeju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
28.7.2008 12:54:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Vse najboljše za 2 meseca Anžeju in Ažbeju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok hitro gre čas........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.7.2008 13:37:53   
alea01
punce, jaz sem obupala nad otrokom. noče in noče jest in od jutra sploh ni jedla. Psiha me je čisto izdala in enostavno ne morem več. Imam tudi nekaj mlekeca, ampak se niti prisesati noče več. Še joka več ne in samo spi. turi bleda je v obraz. Z mojim otrokom je zgleda nekaj hudo narobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gremo kar zdajle k pediatru in ne bomo čakali do petka, kot nam je pediatrinja rekla.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.7.2008 13:40:18   
Anonimen
alea - držimo pesti, da bo vse ok in vam vsem skupaj pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sporoči, kaj so povedali pri pediatru.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
28.7.2008 13:44:03   
Anonimen
Alea držim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.7.2008 13:50:43   
Cofijana
Živjo čveke kako ste? Vidm da ste ble kr pridne in dobrodošle tud nove mamice. Pri nas je sonček in je vroče za ubit se, moj pikc trenutno pančka. Glede spanja ponoč pa je tko od 22 pa do 3h pa pol ob 5h pa do 6h pol pa ga kr k seb vzamem drugač sploh noče spat pol pa me moja mala budilka zbudi ob 8h. Občasno ga daje vreme al pa luna drugač pa malo štrajka z hrano.Alea01 upam da bo vse uredu z tvojim otrokom držim pesti za oba .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.7.2008 13:58:30   
Kaja08
alea, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse v redu!! Javi nam, kaj in kako!!!

No, jaz pa lahko z veseljem poročam, da Žiga danes že 2x ni polival user posted image user posted image user posted image  Sem kupila Aptamil AR proti polivanju in sem mu dala eno merico tega ter 3 merice navadnega Aptamila in je lepo podrl kupčka in to je to user posted image user posted image user posted image  Jeeej, kolk to sede. Me je že prou skrbel in tudi hranjenje ni več bilo lepo opravilo, ampak prava muka, ker sem vedno čakala, al bo plunu al ne bo!!!

No, vesela sem glede hrane, ampak spal smo pa bolj švoh....na 2 uri se je zbujal in hotel jest, pol je pa samo 60 ml pojedel user posted image  Pa sem računala na to, da bo zdej že več spal, ne pa da bo krajšal spalne intervale... No, mogoče ga je polivanje čez dan tako zdelalo, da je moral čez noč vse nadoknadit, kar je prej ven plunil. Ampak a ni čudn, da ponoč pa nimamo nobenih problemov s polivanjem - poje in potem ponavadi na rami zaspi, niti rigne ne pošteno ali pa sploh ne user posted image  Ja no, glavno, da sedaj ne pluvamo več user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.7.2008 13:58:57   
Kaja08
Aja, pa dobrodošle vse nove mamice. Uf, morm it seznam poiskat, da ga dopolnim user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.7.2008 13:59:35   
Kaja08
Ažbe in Anžej, vse najboljše user posted image user posted image user posted image  Bo kakšna tortica padla user posted image

Mi imamo pa jutri rojstni dan, pa še pediatra user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.7.2008 14:05:48   
sasa.vracko
Helo,

se morm pohvalt, da ma naš Luka danes tudi 2 meseca, njegova mami pa 30. rojstni dan! Jeeeej, za 2 meseca, buuuuuuuuuu za 30!

user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.7.2008 14:08:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Alea držim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bojo pomagale tele pikapoke........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.7.2008 14:09:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Helo,

se morm pohvalt, da ma naš Luka danes tudi 2 meseca, njegova mami pa 30. rojstni dan! Jeeeej, za 2 meseca, buuuuuuuuuu za 30!

user posted image

nič buuuuuuu-ampak juhej obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.7.2008 14:24:24   
sasa.vracko
Hvala! user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.7.2008 14:42:09   
lindy
Alea upam da bo vse uredu s tvojo princesko.Še od mene pika poke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANŽEJU IN ANŽBETU pa vse najbolše!!user posted image user posted image user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.7.2008 14:43:26   
Anonimen
Aja to sm jest napisala.Sm pri kolegici Lindy pa sm mal zafrknila

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.7.2008 14:44:51   
*anamor*
VSE NAJBOLJŠE VSEM

Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.7.2008 14:47:24   
*anamor*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki praznujejo

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.7.2008 15:06:41   
Cofijana
Vse najboljše vsem  pa eno veliko tortico za vseuser posted image .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.7.2008 15:14:17   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Helo,

user posted image  

Hihi, jaz imam pa čez 11 dni 30 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?