lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 Dobro jutro, jaz imam eno prošnjo, kaj še lahko enkrat napišete telefosnko številko za vetrovne kapljice od lekarne. Sem si jo zapisala in liste zgubila. Pa še eno vprašanje, moj malček ima tudi malo beli jezik, kaj moram kupit? Tel.št.je 02-8770730 vetrovne kapljice,res so zakon,pomagajo,res da so sladke,ampak mu jih dajem res samo takrat ,ko ga fino zvija,pa niso to krči,ampak takrat ko mora kakat,pa ga napenja.Danes se je ukenjal skor do vrata,pa tako lepo sem ga preoblekla in s kremcami namazala ,pa je blo treba ponovit vajo,sedaj pa lepo spi na meni ,se kengurujčkava,ga nosim v traku,res super zadeva,sploh ,če moraš še za enim otrokom okol letat. bel jezik...ja to je verjetno soor,če imaš v kratkem pregled pri pediatru ,jo prosi za recept,pa boš dobila oralni daktarin,mi smo se ga rešli v enem dnevu,drugače se pa kupi v lekarni gel proti sooru,ampak ni tako uspešen,pa svoje zizike si operi z razredčenim kisom,da si jih uničiš tudi pri sebi. No nisem vidla ,da si že našla odgovor