|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
22.7.2008 22:08:53   
Tina 28
Tanika...zakaj se hočeš na hitrco znebit mleka...mislim čist tko me zanima, zakaj ti je dojenje tko odveč. Saj je mučno po eni strani...pa čist si privezan na otroka...sam tele flaške in pogrevnje pa tud niso prijetne. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.7.2008 22:10:18   
Tina 28
upam, da sprašujem pravo...saj si ti spraševala, kako se znebit mleka?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.7.2008 22:26:22   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

oj...Kaja a vi ste v celoti zdej na flaški na AM?..ker mislim da bomo mi zdej tud...pa AD3 kapljice je men rekla pediatrinja da mi ko smo na AM pridemo do 6 kapljic,dojeni otroci pa do 7!...jst začnem s temi kapljicami v pon,pa me je ful strah...probala bom,če ne pa na oleovit tko kot je alea rekla...pa kako je s temi kapljicami že-vsak dan eno dodaš a ne???kr vidim da nevem katera je že napisala da kr 2 tedna po 1 kapljico...a ni to tko-danes daš eno kapljico,jutri 2,pojutrišnjem 3...??????????????...al sem jst kej narobe razumela...

Ja, moje joške so usahnile user posted image  
ja mi smo prišli do 3 kapljic, pa smo nehal, ker je imel krče (pa to bi še preživeli, ker niso bili tako hudi), pa čist ga je zaprl. Pa se je revež matral in matral, preden se je pokakal, kakšen dan sploh ni kakal, ko pa je, je bil kakec čist gost in kompakten, ne pa bolj tekoč, kot je ponavadi. Sem mu predvčerajšnjim za poskušino še enkrat dala kapljico, pa ga je spet zaprl. Je prejle po skoraj 2 dneh končno spet kakal, ampak z ogromnimi mukami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.7.2008 9:25:15   
*anamor*
Dobro jutro,
jaz imam eno prošnjo, kaj še lahko enkrat napišete telefosnko številko za vetrovne kapljice od lekarne. Sem si jo zapisala in liste zgubila.
Pa še eno vprašanje, moj malček ima tudi malo beli jezik, kaj moram kupit?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.7.2008 9:32:28   
*anamor*
Že mam tel. št. in tudi vem kaj moram kupiti za sor. Sem šla brskat za nazaj po forumu, ker sem vedla, da smo se o tem pogovarjale.
Zanima me samo, saj če ima belega jezička je to sor ne? Ker sicer nima fejst pa nebi rada prehitro dala.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.7.2008 9:33:39   
D.anna 76
Da vas malce pozdravim po dolgem času.

Mi smo bili pretekli vikend poskusno na morju, da vidimo, kako se obnese. Bilo je super. Malemu je morski zrak tako pasal, da je eno noč spal 7 ur skupaj, kar se doma še ni zgodilo. Tako v četrtek odhajamo ponovno, tokrat za 2 do 3 tedne, pol ša še kej, samo midva z Maksom.

Se vam še kaj javim pred morjem.....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.7.2008 10:09:30   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Dobro jutro,
jaz imam eno prošnjo, kaj še lahko enkrat napišete telefosnko številko za vetrovne kapljice od lekarne. Sem si jo zapisala in liste zgubila.

Tel.št.je 02-8770730 vetrovne kapljice,res so zakon,pomagajo,res da so sladke,ampak mu jih dajem res samo takrat ,ko ga fino zvija,pa niso to krči,ampak takrat ko mora kakat,pa ga napenja.Danes se je ukenjal skor do vrata,pa tako lepo sem ga preoblekla in s kremcami namazalauser posted image ,pa je blo treba ponovit vajo,sedaj pa lepo spi na meni ,se kengurujčkava,ga nosim v traku,res super zadeva,sploh ,če moraš še za enim otrokom okol letat.
bel jezik...ja to je verjetno soor,če imaš v kratkem pregled pri pediatru ,jo prosi za recept,pa boš dobila oralni daktarin,mi smo se ga rešli v enem dnevu,drugače se pa kupi v lekarni gel proti sooru,ampak ni tako uspešen,pa svoje zizike si operi z razredčenim kisom,da si jih uničiš tudi pri sebi.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.7.2008 10:11:04   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Dobro jutro,

Tel.št.je 02-8770730 vetrovne kapljice,res so zakon,pomagajo,res da so sladke,ampak mu jih dajem res samo takrat ,ko ga fino zvija,pa niso to krči,ampak takrat ko mora kakat,pa ga napenja.Danes se je ukenjal skor do vrata,pa tako lepo sem ga preoblekla in s kremcami namazalauser posted image ,pa je blo treba ponovit vajo,sedaj pa lepo spi na meni ,se kengurujčkava,ga nosim v traku,res super zadeva,sploh ,če moraš še za enim otrokom okol letat.
bel jezik...ja to je verjetno soor,če imaš v kratkem pregled pri pediatru ,jo prosi za recept,pa boš dobila oralni daktarin,mi smo se ga rešli v enem dnevu,drugače se pa kupi v lekarni gel proti sooru,ampak ni tako uspešen,pa svoje zizike si operi z razredčenim kisom,da si jih uničiš tudi pri sebi.

No nisem vidla ,da si že našla odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.7.2008 10:19:25   
l.daisy

Dobro jutro,

romy, na deteljici v tržiču jih tud dobiš, reče se jim pa kapljice proti krčem... imajo pa isto sestavo kot koroške kapljice, toje pa eterično olje janeža, kopra, kumine in mete v sirupu... stanejo 4,60 €... 

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.7.2008 10:40:54   
Cofijana
Živjo kako ste tm sm prebrala glede kaplic D3 pa AD3 no mi smo dobil Plivit D3 sam sm jih dala enkrat pa mu jih več ne bom dokler ne bo star tri mesce ker ima krče po njih. Tko če majo vaši sončki tud krče je bolš da počakate da mimo s tem. 

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.7.2008 11:33:56   
Tina 28
ROMI...če ma bel jeziček še ni rečen, da je sor...podrgni z pleničko in če bo šlo dol je bil le mlekec, če ne gre...pol bodo verjetno bolj bele pikuce, saj pri Anji je blo tko. Jaz sem kupla daktarin gel...brez recepta in moram rečt, da je pomagal...danes nima skoraj več (2dni).user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.7.2008 11:33:58   
Rosali
Pozdravljene!

Jest sm bla pa mal štorasta in sem razbila stekleničko D3 kapljic!user posted image
Kaj pravite, bom dobila še en recept, če pokličem? Naslednji pregled imava šele septembra... Saj mi je kar mal nerodno poklicat pa povedat zakaj rabim še en recept user posted image , ampak jemat jih je pa kar priporočljivo ane?

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.7.2008 11:35:24   
Tina 28
ROSALI...po moje, če poveš, ti bodo še ene dal, saj oni pravjo, da jih morjo otroc jemat. Pa tud to se vsakmu nardi...upam sam, da ti ni kakšne preproge uničlouser posted image

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.7.2008 11:36:42   
Tina 28
Cofijana...a si to ti kakšnemu poediatru povedla...niso nič težil?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.7.2008 13:13:18   
*anamor*
Jaz tudi mislim, da bi morala dobiti nove kapljice. Glede nerodnosti, to se lahko vsem zgodi, tako da ne se sekirat.
Hvala za odgovore glede sora in telefonske številke.

Moj Taj pa je danes tako priden. Včeraj sva imela kar naporen dan in noč, mislim, da je res slutil da je ati moral v službo. Danes ponoči pa smo spet spali tako kot vedno, pa še zdaj dopoldan je priden. Razen tega kaj ga malo krčki dajejo, to pa s kapljicami rešujemo. Jaz mu jih večina dam na dudo, danes pa sem še mu v čaj. Bomo vidli kaj je bolje.
Zanima me kako vi vaše malčke kopate, kaj jih že namilite po telesu. Jaz še mu samo laske našamponiram, po telesku pa še ne. Zanima me kdaj ste začele, saj pravijo do enega meseca naj nebi.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.7.2008 13:27:47   
alea01
hej, hoj mamiceuser posted image

Mislim, da imamo krčke, ker se sam deremouser posted image . Mi je nekak uspelo, da jemo na 3 ureuser posted image . Ampa obrok pa traja 1urouser posted image user posted image . Vmes se jokcamo, ker še zmeraj nočemo najbolj vlečt po flaški. Če jo pa dam na joško pa itak pocuza v parih minutah pol se pa sam igrauser posted image . Še to uredimo pa bouser posted image

Sem si pa tudi jaz naštimala slikco naše jokave princeskeuser posted image . In zdaj sem važna, ker mi je to uspelo.user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.7.2008 13:29:23   
alea01
romy- jaz milim dvakrat na teden ampak kar na previjalni po celem telesu. Uporabljam pa trdo milo od eucerina

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.7.2008 13:44:53   
Cofijana
Tina 28 ja jaz sem sla na pregled s tamalim pa je ze takrt mev krce pa mi je pol dala kr te. Ja sama sm se odločila pa od mojga sestra je rekla da bols, da pocakam bo to mem itak je pa velik uzuni pa na sončku. Tko, da jz bi vam priporočala tistim ki imajo krče da počakajo da minejo. Tako je moje mislenje ne pa da otroke se bolj matramo user posted image .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.7.2008 14:24:32   
Tina 28
ALEA...fletnga deklička maš...nč ni vidit, da je špuranauser posted image

ROMY...mi jo milimo že od 1 tedna starosti dalje. Popek je bil OK in je že babca celo namilila in nič ne vem o tem, da jo prvi mesec nebi. Mam pa trdo milo od bubchna, ki ga rastopin na krpici pol pa vso namilim na previalni. Kopamo se na tri dni.

Cofijana...tud jaz sem prepričujem, ko ji zjutraj pozabim dat, pol pa ne upam, da ne bi ponoči jokala...pač da je zdaj dost zunaj (vsaj dve uri na dan...mislim, saj je to dovolj, ane?).

Naša je tud tele dni čez dan fejst pridna...zvežer pa kakor kdajuser posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.7.2008 14:27:51   
Tina 28
Ravno včeraj ni hotla pit, ker je po parih potegih začela jokat in prdet...kot da ji je mleko sprožlo krčke. sva poskušali na vsako uro in ni blo nobene taprave malce tko da je zaspala in zadnji poln obrok je mela ob 5-ih popoldan. Spala je pa do treh ponoč in takrat pila sam na eni strani. Ob 7-ih zjutraj me je že tko bolel desn jošk, ki ga ni popila že 12 ur. Bil je poln trdih vozlov in je komaj grabla bradavico, tko da sem ji mogla pomagat s stiskanje bradavice.

Me je kar zaskrbel, da bo zdaj mleko bolj počasi nastajalo, ko pa se je tko šparal in sem si šla do konca stisnit (prvič)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.7.2008 14:28:56   
Anonimen
Pri nas jo je tud že babca namilila- imam pa milo od nivee tako, da jo jaz tud namilim samo ne vsakič.

Alea user posted image user posted image user posted image user posted image za slikco

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.7.2008 15:11:23   
Anonimen
alea - joj, kaka lušna princeska - a misliš, da bi marala našhga Lukcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.7.2008 15:12:12   
Anonimen
Jaz ga milim sam 1x - 2x na teden

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.7.2008 15:25:02   
Tina 28
haha Nya...že zdaj se greš ženitno posredovanicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.7.2008 15:37:01   
*anamor*
haha Nya...že zdaj se greš ženitno posredovanico

Tina že zdaj je treba poskrbet za naše prince in princeske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?