|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
24.7.2008 12:25:59   
Tina 28
Ojla...mi trenutno uporabljamo 3 ob babylove, ki mo jih dobili za darilo. Millerjeve mi je dala ena kolegica za sprobat in ja Kaja...se strinjam s tabo...pa tud mal nižje so in že zarad tega verjetno kakec uide. Najboljš so mi pa vseen pampers (poljske so tud pr nas puščale).

no ,naša Anja tud uživa na hrbtuuser posted image , je pa res da se trud doseči dudko, če ji pade z ust in takrat se tud z ramo nagiba naprej. Sam v posteljci je tko fajn zahaklana v tist molto opirač (za hrbet), da ne more nikamor.user posted image

tudi mi imamo dvignjeno vzmetnico in zdaj ne poliva več tolk, vseeno se ji pa pocedi iz ust, včasih pa tud kaj večjega prileze, sam nikol olk k pa prej!user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.7.2008 12:32:28   
Tina 28
Bravo Saša za pogum...a lohk vprašam, če si ti bla kaj šivana?

Jaz sem dons lena...sem oddala Nejca atiju zdaj se mi pa kar ne da na sprehod...pa ravno zdaj bi lohk hodila po mili volji. Sem prek neta naročala darilo za dragega (nova oblika nakupovanja, ki sem jo osvojila....poštar me verjetno že kolneuser posted image ...ja no, sem pač od rok).

A kar menstruacija že...joj, jaz mam naslednji teden vstavitev mirene...upam, da me ne bo presenetla...drgač 2.8. ne bom dala sebe z pentljo za darilo!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.7.2008 12:34:58   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Mi smo še kar na 2. Se mi pa zdijo nemške večje od poljskih...al sanjam? user posted image

Aja, naš je včeraj začel prdet kot stari deci, pa tak fantastičen vonj, da ga je kar zbudilo iz spanja user posted image  

ne sanjaš, nemške so res večje

naš je zadnjič tako naglas prdnil, da je sam sebe zbudil in mu ni bilo nič jasno user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.7.2008 12:39:28   
Kaja08

glede menstre...a je že dobila katera ki je imela CR?

ne, nisem je še dobila, pa tud dojim ne, tko da sam čakam in čakam ...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
24.7.2008 12:44:54   
*Mojca*
jaz pa dojim na polno...pa tudi še čakam. Kdor čaka dočaka a ne user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
24.7.2008 12:50:56   
Anonimen
Dejte mi povedat kdaj ste dobile davčno? Ker bi mu odprla račun pa ne morem

pri nas so mi jo poslali po tednu dni. Drugače greš pa lahko sama na davčno z rojstnim listom in jo takoj dobišuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
24.7.2008 12:56:37   
*anamor*
Dobro da ste povedale glede mulerjevih plenic, tudi jaz sem jih imela namen kupiti. Potem pa bomo še malo počakali. Mi sicer pleničk full porabimo, ker se previjemo in čez 10 minut ponavadi se zelo poakamo. user posted image user posted image user posted image
Meni se tudi nič ne da. Moj sonček spančka že kakšni dve uri. Kaj ve budite čez dan vaše malčke, da gredo jest ali jih pustite spati. Jaz sem ga do zdaj čez dan prebujala, zdaj pa sem se odločila, da naj spi če mu paše.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
24.7.2008 12:59:52   
Tina 28
ROMI...jaz jo čez dan nikoli ne zbujam!

Danes ma itak spet probleme, ker sem ji dala kapljice...skoz jo zvijauser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
24.7.2008 13:02:48   
Anonimen
Romy pri nas je enako, ker je zgleda bolj fajn kakat v svežo pleničkouser posted image zbujam jo pa nikol ne, ne podnevi in ne ponočiuser posted image

Jaz sem se danes končno naročila na pregled pri G in ga imam 20.8.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
24.7.2008 13:12:10   
lunca14

glede menstre...a je že dobila katera ki je imela CR?

Kaja, super da si povedala tole o plenicah, ker sem imela danes namen it v milerja po njihove. Mogoče bom pa probala kak manjši paket...

Jaz uporabljam Mullerjeve,pa nam še ni nič ven priteklo,zadovoljna v iberuser posted image user posted image ,aja pa hvala za kompliment mojga sončka-lunce.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.7.2008 13:16:12   
*Mojca*
hmmm pa sem spet zmedena user posted image

ma nič, en paket bom probala in kar bo bo user posted image

Jaz tudi našega nikoli ne budim

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.7.2008 13:34:40   
Anonimen
Jaz imam Mullerjeve doma samo jih še nisem probala, ker imam še skoraj cel paket pampersk potem pa poročam kako in kaj.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.7.2008 13:41:57   
Kaja08

jaz pa dojim na polno...pa tudi še čakam. Kdor čaka dočaka a ne user posted image user posted image

ampak prou najeda tole čakanje, ane? skoz cvikam in upam, da mi ne bo kje v javnost procurilo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Dobro da ste povedale glede mulerjevih plenic, tudi jaz sem jih imela namen kupiti. Potem pa bomo še malo počakali. Mi sicer pleničk full porabimo, ker se previjemo in čez 10 minut ponavadi se zelo poakamo. user posted image user posted image user posted image
Meni se tudi nič ne da. Moj sonček spančka že kakšni dve uri. Kaj ve budite čez dan vaše malčke, da gredo jest ali jih pustite spati. Jaz sem ga do zdaj čez dan prebujala, zdaj pa sem se odločila, da naj spi če mu paše.

Mi tudi fuuul plenic porabimo, ker mali skoz lula....pol mi je pa kolegica zadnjič rekla, da čez dan porabi 4 plenice user posted image

Budim ga pa NIKOLI za hranjenje....se bo že zbudil, ko bo lačen, če je pa zmatran, naj pa spi! Mi je tudi ta tečen pediater v P tako rekel

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.7.2008 14:01:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Neki butastega me zanima. Recimo, je ob 8 uri in obrok traja recimo 1uro, kdaj pol naslednjič je? Ob 11uri ali 12uri? Kdaj je pol to na 3 ure?

Nobeno vprašanje ni butasto,če nanj ne poznaš odgovora.......ta njen obrok je pa zelo dolg,mala se bi mogla najest v 15 minutah,vse ostalo je cartanje,tako,da vzami neko sredino,recimo ob 11.30......probaj jo po 15 minutah malo odstavit od joške,al pa še prej,da jo spodbudiš,da je,sej pol se lahko še naprej carta,samo,da ve da se mora najprej najest,moj dela isto,on bi bil skoz na joški,pa ga malo odstavim,pa spet začne jest,pa vmes zaspi,pa ga malo dreznem,v glavnem da se na začetku naje,pol pa ga pustim,da se še malo pocrklja,če nama čas dopušča.Probaj,saj boš vidla,čez kak mesec,se bo najedla iz obeh v 10 minutah,to samo pogovtajo,boš vidla,kaka sprememba je to.

lunca, hvala za vzpodbudo, da  bo kmalu bolje. Pri nas (včeraj je bila 3 tedne) se tudi 1 uro hranimo.

Sva pa bile včeraj pri pediatrinji - sva šli samo po delovni nalog za patronažno, ker jo še rabimo zaradi popka - pa je mimogrede malo stehtala in pol bla huda, da ma mala prenizko težo. Se je samo 400 g zredila v zadnjih dveh tednih in pol. In sva se morale dojiti kar v ordinaciji, mala pa ni hotla jest, ker je kar spala od utrujenosti, ker smo jo doma zbudili in napokali v avto... skratka, sedaj morava čez en teden spet na tehtanje. Joj, naju je kar zasekirala včeraj ta zdravnica.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.7.2008 14:12:29   
*Mojca*
Kaja ja fajn najeda ja...moja kolegica je dobila šele 7m po CRju user posted image

Glede plenic od milerja jih bom probala, zaupam lunci user posted image

Mi tudi ful plenic porabimo. No, danes spi že cel dan pa bomo malo pršparali user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 24.7.2008 14:13:44 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.7.2008 14:23:35   
sasa.vracko
Tina 28 - ja, sm bla, ker sem se raztrgala, me niso prerezal, samo ni zdej nobenga problema... ni blo pa nobenga komentarja, da sem zdej kaj ožja user posted image , me je pa ful zanimal in sem mojga nonstop zaslišvala, a je kej drugač?!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.7.2008 14:28:46   
sasa.vracko
Glede plenic, js tud uporabljam Pamperske 3, sem vmes kupila št.2, pa so mu ful ob straneh puščale in se mi zdi, da niso kaj dosti večje od 1, zato sem se odločila za trojko, sem jih nekaj kupila že v nosečnosti v Avstriji, pa še od DM Baby bonus sem dobila tist kupon za gratis paket 4-9kg Babylove, pa jih še nisem sprobala, ker še mam dost Pampersk. Grem pa ravno dans popoldne v Mullerja, v Velenje in bom kupila hrano Aptamil 1, ker je ful cenejši, kot pa v DM (15 eur) ali pa sploh v lekarni (19 eur), baje je v Mullerju 11,90 eurov, mi je včeraj povedala sestrična, ko je bla tam. Pa itak, ko mi bo zmanjkal plenic, bom probala njihove... A ma katera od vas Lionstar?

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.7.2008 15:04:54   
NajaG
helou, evo tudi naju iz posvetovalnice... Staš je velik 57cm (52cm pri porodu) tehta pa 4470g (odpustna teža 3790g). Baje premalo dobiva na kg user posted image Sem povedala da dodajam mleko...me je vprašala katero...sem rekla, da Milumil...baje je to mleko, ki je najmanj prilagojeno materinemu user posted image ni nič narobe, je pa fajn če menjamo..baje naj menjamo na Comformil1 - V lekarni mi rečejo,da tega več ne delajo, naj pogledam v Avstriji, je pa isto temu pri nas Aptamil Comfort... torej...kaj naj? naj res menjam spet mleko??Meni se pa zdi, da se je lepo poredil in da mu nič na manjka...mah saj nevem...

kapljice..dobila sva tudi AD3, mi je takoj rekla, naj se ne ustrašim, in da te kapljice niso vzrok krčev... user posted image začeti moramo z eno, peti dan pa po pet in tako vedno naprej.

sor...mislim, da ste že pisale o tem..baje imamo mi to malo v ustih in malo pri lulčijo ter ritki user posted image smo dobili Gel - Daktarin...še katera to ima???

Ostalo je baje vse vredu...

aja za polivanje, sva dobila navodila, da naj jogi še bolj podloživa, zdaj ga imava bolj malo, priporočilo pa je 30stopinj, pa da ga po hranjenju imamo v naročju še pol ure(položaj lupinice) in da bi se to moralo nehati...upam...ker grem že v noro pamet s preoblačenjem miljonkrat, pa menjavanjem plenic v posteljici na kateri ima glavico...pa vse do podloge mi pride skozi..bi jih lahko imela 20...tak da upam, da bomo rešli to polivanje...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.7.2008 15:07:18   
Rosali
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

mi imamo 3 - Pamerske. Sem pa včeri v Muellerju napadla enga očita, k sem videla, da ima v košari Pamperske in tiste Muellerjeve plenice (ki so bajdvej u iber cenejše kot Pamperske). Pa sem ga vprašala, kako se obnesejo, pa je reku, da Muellerjeve pridejo v poštev pri enih 4 mesecih, ko drekec ni več tako tekoč in da so potem super. Prej pa niso tolk fajn, ker drekec priteče iz plenic in je mali potem moker do vratu....tko da bomo še mal počakal, pol pa prešaltal na Muellerjeve plenice

Mi že od samga začetka uporabljamo muellerjeve plenice Beauty baby in sem ful zadovoljna. No začela sem s pamperskami, pa so me čist razočarale, pa so ble nemškeuser posted image , je skor vsakič mem pršlo... Tko, da prisegam na Beauty baby. Bova pa zdaj zdaj na 3.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.7.2008 16:23:11   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Glede plenic, js tud uporabljam Pamperske 3, sem vmes kupila št.2, pa so mu ful ob straneh puščale in se mi zdi, da niso kaj dosti večje od 1, zato sem se odločila za trojko, sem jih nekaj kupila že v nosečnosti v Avstriji, pa še od DM Baby bonus sem dobila tist kupon za gratis paket 4-9kg Babylove, pa jih še nisem sprobala, ker še mam dost Pampersk. Grem pa ravno dans popoldne v Mullerja, v Velenje in bom kupila hrano Aptamil 1, ker je ful cenejši, kot pa v DM (15 eur) ali pa sploh v lekarni (19 eur), baje je v Mullerju 11,90 eurov, mi je včeraj povedala sestrična, ko je bla tam. Pa itak, ko mi bo zmanjkal plenic, bom probala njihove... A ma katera od vas Lionstar?

no, glede Aptmaila 1 iz Mullerja, ga mi ne kupujemo več tam, ker se ni stopil in so ostale v flaški grudice, ki so potem zaštopale cucelj, da ni nič ven teklo. Pol je pa mali imel še drisko user posted image  Ko smo prešaltali nazaj na DM-jev Aptamil, je bilo pa spet vse kul, pa tud normalno se premeša in raztopi... Drugač je pa rezlika v ceni tam okoli 1 euro na kilo - v Mullerju imajo manjšo pakungo, ga je samo 800 g, v DM pa 900 g.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.7.2008 16:30:16   
lonapo
Sem včeraj v dm kupila Babylove plenica,so ful dobre zjutraj ni bil nič čez pokakan.

A ste že oddale pole za otroški dodatek? Kako napišeš če imaš dva otroka-oba skupaj na polo,ali npr. pri nam za Nejca,pošlješ šele takrat ko mu poteče?

Ja v millerju je aptamil res po 11,50 eur-je pa pakiran v piksni in je 800g.Morm pa še preverit ceno v Lidlu,tam ga tudi prodajajo.

Sem danes likala skoraj 4 ure, potem sem bila patko utrujena da sem šla kar spat za urco in pol, Žiga pa danes tud ful spi-mogoče je krivo vreme.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.7.2008 17:05:42   
alea01
živjo!

glih danes sem nakupila mullerjeve plenice, ker pampersk ni bilouser posted image . bomo vidli kako se bodo obnesle

imela sem G-nadomestnega in je prišel en mlad peb- dala bi mu 23 let in sploh nisem vedla ali mu pokažem tamalo ali neuser posted image user posted image user posted image - pa ne mislim na user posted image user posted image . no vzel je bris-nič ni bolelo in mi predpisal tabletke, ki jih lahko jemlješ ,če dojiš. Predvidevam, da so kake take, ki nimajo estrogena ampak samo progesteron. Bomo pa tudi mi poskušali user posted image . Komaj čakamuser posted image

Kot veste skoz jamram koliko mi ta mala premalo poje.  in Smo šli zardi tega danes k pediatrinji in se res premalo redi oz. se od zadnjič ni skoraj nič zredilauser posted image user posted image . Sem jo mogla tam dojit in smo ugotovili, da se sam crklja in da moram vstrajat pri flaški, če tudi ukinem dojenjeuser posted image user posted image . In zdaj moramo piti samo po flaški. Mi smo do zdaj spili po flaški nekje 60mL, danes pa nič več kot 30mL.
Zdaj se pa sekiram kot nora in sem čisto hin in ne vem kako otroka prisilit da je. Mi pa tudi pediatrinja ni vedla kaj pametnega povedat. In zdaj sem zelooooooo žalostnauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 24.7.2008 17:06:35 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.7.2008 17:09:17   
alea01
polma user posted image user posted image user posted image user posted image  za sineka  da je zdrav

nya- glede na to, da se tudi vaš Lukec že obrača iz boka na hrbet, bi pa lahko našo Izabelo zraven položila. Bi prec vidli kako se bosta obračala. Eden proti drugemu ali drug stran od drugegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.7.2008 17:27:42   
RMRM
Polma - user posted image user posted image user posted image  da ste zdravi

Alea - moja tavelka je bila od začetka na AM,  patronažna mi je oh in sploh  paniko zagnala, da se otrok premalo oz. nič ne redi, ko sva šli pa k P (k njej so tud mene vozili kot otroka) me je pa le ta ful potolažla, da otrok ne more bit ful težak, če je pa mamica tud ful drobna. Kolikor se spomnim, si ti tud ful drobna in očitno je tvoja Izabela bolj po tebi, ne vem, no, sam če napredujeta, pa tud če počasi, je najbrž vse ok.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.7.2008 17:35:01   
RMRM
lonapo - meni je na CSD rekla, da za vse tri oddam novo vlogo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?