Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:05:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pijem mleko skoraj vsak dan eno skodelico pa je nič ne zvija po njem in res ne vem zakaj ga ne bi pile. Alea, imaš prav v P ga dobiš pri vsakem obroku in ga res kar vsiljujejo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
končno je tud meni uspel po dolgem času stran obrniti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:08:12
|
|
|
|
mtinca1
|
vem, da naj ne bi pili kravjega mleka, ampak v porodnišnici so nas pa skoraj silili z mlekom kaj pa mlečni izdelki (jogurti, skuta, namazi, smetana...) a tega potem tudi ni priporočljivo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa važička, k mamo dans 1 mesec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:09:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nya čestitke
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:10:12
|
|
|
|
mtinca1
|
lukcu čestitke za enomesečni rojstni dan !
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je tko hitr minilo - k šus. Zadnji mesec nosečnosti mi prav gotovo ni šel tko hitro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa danes že osebno dobili, pa šele v petek sem jo nesla delat- je bilo pa res hitro pa končno je še danes zdravstvena izkaznica prišla. nya- zadnji mesec se je po moje vsem vlekel sploh nam, ki smo tako dolgo čakale, a ne
< Sporočilo je popravil ninny -- 22.7.2008 11:24:26 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:44:52
|
|
|
|
lonapo
|
no junijike lep pozdravček. Mi smo se včeraj vrnili iz morja. No na kratko: Žiga je užival 100 na uro, pr vi dan je bil pokonci samo 4 ure, tko da smo bili pokonci ponoči ene 3 ure. No potem se je pa navadil na spremebo in je bilo super, cel dan je bil na zraku, lepo v senčki, zvečer smo hodili na sprehode, kopala sem ga v baldahinu, v glavnem super. No v nedeljo spet gremo, to rundo za 14 dni. Glede krčev- ne vem koliko prehrana kaj vpliva na njih. Jest ga dojim cca 4 na dan, 2x si pa mleko ven spumpam(tisto kar je še ostalo cca 40 ml ga imam svojega) pa Žiga čistpo nič nezvija. Jem vse-tudi kisano solato, pa hrenovke z senfom,in nimamo nobenih problemo. Pikice so izginile, gube pa mažemo z bepantenom. Za nazaj ne bom brala,sem prišla do 38 strani in sem obupala. uživajte!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 11:57:56
|
|
|
|
lonapo
|
ja pa še to: V nedeljo je naš veliki fant dopolnil tri leta.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 12:05:05
|
|
|
|
*anamor*
|
Lonapo čestitke tvojemu sinčku za 3 lete. Kaj svojega tamalega si tudi kopala v morju ali ne? Glede prehrane pa je tako, jaz vem, da moram fuulll pazit, ker ga kar zvija. Ne smem jesti nič mlečnega (pa tako imam rada jogurte), piti nič gaziranega, pa mislim, da ne smem jesti tudi nič sveže zelenjave. Včeraj sem jedla solato in ga danes full zvija. In potem se vprašaš kaj še lahko jem. Samo raje se vsem odpovem, kot pa da mojega dečkota zvija. Aja pa sladoleda tudi ne smem.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 12:06:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Pa jaz še imam eno butasto vprašanje, kdaj veste, da imate premalo mleka. Jaz ga še sicer imam, samo me je tega strah, da bom ga še imela samo ne dovolj in nebom tega vedela, mali pa se bo drl.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 12:14:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
kar se tiče mlečnih izdelkov jaz jem vsak dan jogurte, pa tudi v P smo imeli prvi dan po CR samo mlečno prehrano, tako da po mojem ne bi smel biti problem. Romy glede mleka jaz potem, ko neha pit, probam stisnit in vedno še priteče in mislim da ga imam dovolj. lonapo čestitke malemu za 3 leta, nya čestitke Lukiju za 1 mesec ninny pri vas so pa res ekspresni. Mi še čakamo nakazilo od občine...417 eur ( sem malo važička ), potem pa menjamo naslov in gremo delat osebno. Zdaj pa kuhat...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 12:55:38
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice nisem mogla par dni na RR pa je tok za prebrat da sem vas sam na hit preletela. Mi smo super počasi smo se že začel potepat. Dojenje nam gre, spimo tud super, energije mam zadost tko da se ful dobr počutim. Edina stvar ki me moti so moje kg in moja postava sam tud to bomo še spedenal. Včeri sem bla pri G vse ok, tko da zdej lohk že . Upam da mi je uspel uredit ticker da bom tud jest in. Se bom potrudla da se mal večkrat javim. Pa vsem ki se slučajno zasekirate in podvomite vase, zapomnite si ste naj naj naj boljše mame na svetu!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 13:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla mamike...jst sem pa zaključila svojo kariero s dajanjem svojega mleka malemu...par dni je imel grozne krče in zdaj sem že tretji dan samo na AM in je danes zelo opazna razlika...nič krčev nič joka...no sej ne rečem da mu svojga mleka nikol več ne dam,sam iskreno tud zame je tole danes prava milina,kak je priden...mleka bi pa imela tko za 3 obroke na dan...že komi čakam da mi mleko zgine... aja,ste že dale vlogo za otroške dodatke?? jst sem že ene 3 tedne nazaj pa nisem še nič niti odločbe dobila...sej se dobi odločba a ne?? pa občina mi še tud ni nakazala...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 13:35:17
|
|
|
|
RMRM
|
Vidim, da ste včeraj imele temo VRTEC. A se bo mogoče katera odločila za 4 urni delavnik? Jaz močno razmišljam o tem, mi je na CSD rekla, da mi pripada do otrokovega 6-ega leta. Bom vidla. Če dobim ugodno varstvo za 5 ur dnevno, se bom skoraj gotovo tako odločila, če mi bodo le v službi odobrili. Mi tudi še nimamo zdravstvene in glede na ažurnost "naših" je še nekaj časa ne bo lonapo - čestitke 3letniku Nya - čestitke za 1 mesec Mlečne izdelke sem jaz močno zreducirala, ker ga je ful zvijal, sedaj pa je bistveno bolje. Ninny - super za osebno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 13:49:51
|
|
|
|
Cofijana
|
Nya vse lepe čestitke . Bi pa neki vprasala kdaj pa ste dale delat osebno pa kaj rabš.Alea01 hvala za dobrodošlico zdej pa morem it se je Jan zbudu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana Nya vse lepe čestitke . Bi pa neki vprasala kdaj pa ste dale delat osebno pa kaj rabš.Alea01 hvala za dobrodošlico zdej pa morem it se je Jan zbudu za osebno rabiš eno sliko, rojstni list in en tvoj dokument.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da ste včeraj imele temo VRTEC. A se bo mogoče katera odločila za 4 urni delavnik? Jaz močno razmišljam o tem, mi je na CSD rekla, da mi pripada do otrokovega 6-ega leta. Bom vidla. Če dobim ugodno varstvo za 5 ur dnevno, se bom skoraj gotovo tako odločila, če mi bodo le v službi odobrili. jaz sem pri ta prvi delala skrajšan delovni čas 4 ure,kako bo pa sedaj pa bomo videli. V službi naj ti ne bi smeli komplicirati, ker ti to po zakonu pripada
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Lonapo čestitke Nejcu za 3. rojstni dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:15:21
|
|
|
|
RMRM
|
jaz sem pri ta prvi delala skrajšan delovni čas 4 ure,kako bo pa sedaj pa bomo videli. V službi naj ti ne bi smeli komplicirati, ker ti to po zakonu pripada IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, saj pravijo da v DU ne komplicirajo, upam da tud pri meni ne bodo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:16:09
|
|
|
|
RMRM
|
spet ne znam delati z okvirčki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 14:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
saj se boš že navadila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 15:03:27
|
|
|
|
Cofijana
|
Hvala ninny. A ja pej sm ninkje zasledila glede sor moj je imev tud po adaptiranemu mleku pa sm ga namazala z Dektarinom po nebu lahko pa tud na dudo daš pa potem čez neki časa zgine.Lonopo čestitke za 3 leta.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.7.2008 15:03:38
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem s sprehoda. Sem vzela s sabo še sosedovo punčko, da Nejcu ne bi blo dolgčas. Ko smo šli nazaj, je prvleklo od nekod ene črne oblake in je veter tolk pihal, da sem mogla z vvso silo od strani prjet voziček, ker ga je hotel prevrnt. Me je ful stran ratal, zato emo šli na postajo. Pol smo pa hitel iz enega stoga v drugega in čakal, da bodo kaplce minile. V bistvu ni skor nič deževalo, sam vetra sem se bala. Pol pol so šli pa šihtarji dam in je šel ati od sosedove dam in je tavečjedva pobral in sem pol v miru odhitela dam. V bistvu me je blo strah, da če bo spet zapihal, bom mogla merkat vozič in ne bi mogla v tem prometu pazit na večje dva...no zdaj smo na varnem...pa sije sonce
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?