|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
22.7.2008 15:05:38   
Tina 28
Ja Cofijana...moja ma sor...sam jaz ji kar po dudki dam in ma celo malco, da zmaže četrt une žličke kokr piše na navodilih. Kar čmoka, ko ji po malem dajem.

Aja, kolk časa ste pa čakale na osebno...sem čist pozabla da jo rab, če bomo hotl na morje na Hrvaško!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.7.2008 15:08:03   
Anonimen
Tina, jaz sem v petek oddala vlogo za osebno in danes sem jo že dobila.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
22.7.2008 15:22:34   
Cofijana
Tina 28 ja sej lahko pa daš na palčko za ušesa gor pa namažeš po nebu pa po jeziku pa mal večkrat namažeš ni treba tok kot piše v navodilih.

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
22.7.2008 15:33:14   
Tina 28
saj sem gruntala da bi blo večkrat po mal boljš, ker itak dol požre! Hvala za nasvet.

O Ninny...to je pa hitr...a si jo šla delat v Radovljico al na Jesenice. (saj si ti gorenjka, ane)

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
22.7.2008 16:26:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

aja,ste že dale vlogo za otroške dodatke?? jst sem že ene 3 tedne nazaj pa nisem še nič niti odločbe dobila...sej se dobi odločba a ne??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
22.7.2008 16:27:40   
Anonimen

aja,ste že dale vlogo za otroške dodatke?? jst sem že ene 3 tedne nazaj pa nisem še nič niti odločbe dobila...sej se dobi odločba a ne??

jaz sem oddala prejšni teden in sem odločbo že dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
22.7.2008 16:28:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

saj sem gruntala da bi blo večkrat po mal boljš, ker itak dol požre! Hvala za nasvet.

O Ninny...to je pa hitr...a si jo šla delat v Radovljico al na Jesenice. (saj si ti gorenjka, ane)

na Jesenice

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
22.7.2008 16:36:35   
Anonimen

Jaz sem oddala prejšnji ponedeljek, pa ni še nič. Sem pa istočasno oddala za nego in varstvo, pa sm že v petek al celo v četrtek dobila odločbo.

In kako ste kaj danes? Midva sva se zrihtala, da greva malo v mesto, pa se je prav konkretno ulilouser posted image . Tko da sva zdej doma - Luka je šel pančkat, jaz pa čakam eno kolegico, če pride na obisk - mi je dolgčas za popuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
22.7.2008 17:04:09   
Tina 28
A ni za nego in varstvo že na polah za porodniško. a moram to posebej zrihtat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
22.7.2008 17:15:59   
Anonimen

A ni za nego in varstvo že na polah za porodniško. a moram to posebej zrihtat?

Ne, to moraš po porodu oddat, pa zraven rojstni list

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
22.7.2008 17:28:00   
*anamor*
Kaj je to za nego in varstvo. Tega jaz nisem nič dobila oz. sploh nevem da lahko. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
22.7.2008 17:34:11   
*anamor*
Soseda mi je rekla, da pomaga proti krčam če daš otroku na trebuščka toplo pleničko. Je že katera poskusila, jaz bom pa vam bom povedala ali deluje. 

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
22.7.2008 17:35:47   
Anonimen
Prve tri mesece je prodniški dopust, potem pa dopust za nego in varstvo otroka. Za porodniški daš  papirje pred nastopom, za nego in varstvo pa mislim da najkasneje 60 dni po rojstvu

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
22.7.2008 17:38:16   
*anamor*
Aha, mislim, da zame to ne velja. Jaz sem brezposelna, žal in zato dobivvam straševski dodatek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
22.7.2008 17:57:43   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

no, mi pridno lovimo ritem in poskušamo jessti na 3 ure. Nekak nam uspeva-recimo. Samo mal me skrbi, da v enem obroku poje 90mLuser posted image  in včasih se še z joški špila- mlekec pa izginja. Spet pijem pivo in ni učinkauser posted image
Neki butastega me zanima. Recimo, user posted image  je ob 8 uri in obrok traja recimo 1uro, kdaj pol naslednjič je? Ob 11uri ali 12uri? Kdaj je pol to na 3 ure?user posted image user posted image

Nč ne sekirat glede količine popite hrane....men je "ta pametna" patronažna rekla, da je treba kao pri teh user posted image , ki so na flaši mirkat, koliko mu daš in če je treba, mu flaško kar vzameš. Pa sem vprašala pediatrinjo, kako je s tem, je najprej zavila z očmi, potem pa rekla, da otroku daš toliko, kot sam hoče in da bo že sam nehal pit, ko bo sit. Tko da se mi zdej nič več ne sekiramo in mu veselo dajemo hrano - zdej poje približno 110-120 ml na obrok...včasih tudi kej več, včasih pa manj.
3 ure pa pri nas pomenijo od začetka hranjenja - če smo začeli ob 8, bo naslednji obrok hotu met ob 11. Pa ponavadi jemo ene 20 do 30 minut - odvisno, kako hitro vmes kupčke podre

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
22.7.2008 17:58:16   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sem pa važička, k mamo dans 1 mesecuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a ni fino, ko se obrne mesec? mi smo imeli celo torto in svečko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.7.2008 18:05:28   
Kaja08

aja,ste že dale vlogo za otroške dodatke?? jst sem že ene 3 tedne nazaj pa nisem še nič niti odločbe dobila...sej se dobi odločba a ne?? pa občina mi še tud ni nakazala...

Tud jaz sem že neki cajta nazaj oddala, pa nisem še nič dobila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Prve tri mesece je prodniški dopust, potem pa dopust za nego in varstvo otroka. Za porodniški daš  papirje pred nastopom, za nego in varstvo pa mislim da najkasneje 60 dni po rojstvu

Zdej ni tega treba več ločeno oddajat. Jaz sem vse to uredila že pred rojstvom - na CSD sem dobila dva pildka, enega so v službi izpolnil, drugega sem pa jaz in je bilo to to. Eno odločbo - za porodniški dopust, sem potem takoj dobila, za nego in varstvo pa po rojstvu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.7.2008 18:39:26   
Cofijana
Tina 28 ja ni zakej se še kej slismo user posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.7.2008 18:41:22   
Tina 28
aha...Kaja pol je to tisk, ko si na drugi strani okljukal, kjer bi blo treba sporočiti, če bi bla dvojčka, da bi blo daljše. Saj mislim, da je blo tko, da bi lohk tud očeta okljukal?

Kaja...a pol bo zdej kmal tortica z dvema svečkama. Našeda drug teden praznujeta aneuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.7.2008 18:42:38   
Tina 28
no za krčke jaz teh kapljic več ne dajem, ker sem se ustrašla njenega veselja k so kapljice tko sladke...dam rajš mal v čaj, ko pa joka pa pr nas še najbolj zaleže fen.
morte probatuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.7.2008 18:57:10   
Kaja08

aha...Kaja pol je to tisk, ko si na drugi strani okljukal, kjer bi blo treba sporočiti, če bi bla dvojčka, da bi blo daljše. Saj mislim, da je blo tko, da bi lohk tud očeta okljukal?

Kaja...a pol bo zdej kmal tortica z dvema svečkama. Našeda drug teden praznujeta aneuser posted image user posted image

Ja, drug teden bomo imeli že dve svečki user posted image user posted image

Mi pa še kar uporabljamo koroške kapljice....mu damo mal veselja user posted image

Sem pa spet ukinila AD3 kapljice - par dni mu nisva dajala, ker je imel krče in zaprt je bil. Pa sem predvčerajšnjim spet poskusila in mu dala 1 kapljico - rezultat: totalno zaprt, že dva dni ni šel kakat, revež user posted image  se mi tako smili, ko ga črviči in se napenja, kaka pa ne user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.7.2008 18:59:31   
Tina 28
joj, jaz tud teh kapljic ne dajem vsak dan...v bistvu jih večkrat ne dam, kot pa dam. Čudno mi je le zato, ker sem Nejcu te kapljice pomojem dajala, ko smo začel uvajat gosto hrano...ma ne vem več!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.7.2008 19:46:25   
Kaja08
Mi imamo v torek pregled in upam, da nam bo takrat dala D3 kapljice. Pol pa upam, da jih bo boljše prenašal, kot pa AD3. Po eni strani je še sreča, da smo na flaški, ker je v Aptamilu že nekaj teh vitaminov user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.7.2008 21:50:00   
Anonimen
oj...Kaja a vi ste v celoti zdej na flaški na AM?..ker mislim da bomo mi zdej tud...pa AD3 kapljice je men rekla pediatrinja da mi ko smo na AM pridemo do 6 kapljic,dojeni otroci pa do 7!...jst začnem s temi kapljicami v pon,pa me je ful strah...probala bom,če ne pa na oleovit tko kot je alea rekla...pa kako je s temi kapljicami že-vsak dan eno dodaš a ne???kr vidim da nevem katera je že napisala da kr 2 tedna po 1 kapljico...a ni to tko-danes daš eno kapljico,jutri 2,pojutrišnjem 3...??????????????...al sem jst kej narobe razumela...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.7.2008 21:55:23   
Anonimen
aja mi pa še mormo te papirje vse ločeno oddat,tko da preden preteče tri mesece porodniškega dopusta,morem oddat liste za nego in varstvo otroka...pol se pa menda le končno neha s to papirologijo...sam ni mi jasn kaj tok mučkajo s otroškim dodatkom odločbo vsaj...pa vloga za vrtec je tud oddana morem aprila poklicat če je mali sploh sprejet,pa če bo sprejet,šele septembra začne lahkouser posted image ...no fajn zdej se morem pa ubadat kam otroka dat od maja ko začnem delat pa do septembra....grozno...politika pa taka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?