|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.7.2008 15:42:06   
Tina 28
Ja saj veste ko je stem...račun brez krčmarja, ker bodo pol verjetno glih tiste gledal, k nam navjo preveč všečuser posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.7.2008 16:12:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ja saj veste ko je stem...račun brez krčmarja, ker bodo pol verjetno glih tiste gledal, k nam navjo preveč všečuser posted image user posted image

Se že vidm - tašča zmajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.7.2008 17:08:05   
lonapo
jaz dajem ad3 kapljice (6kapljic) dopoldan, pa jih zelo dobro prenaša. Včeraj je spal 6 ur v kosu, pojedel na brž in potem spal še 3 urce. Danes smo Nejca poslali z babicami na morje in imam prave male počitnice,vse imam pospravljeno, Žigi je ful priden,zdej gremo mal po razprodajah, zvečer se bpova pa z očijem celo ob 9ih lahko že nalilmala pred tv.

Joj, tale vreme me čist ubija-a pri vas tudi dežuje.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.7.2008 17:12:24   
Tina 28
Ne nič ne dežuje, sam skoz kaže na dež, tko, da maš sam slabo vest, da si noter, na sprehod pa ne upamuser posted image

Bravo za mini počitnice...tudi Nejc se bo verjetno odpočiluser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.7.2008 20:16:38   
Cofijana
Tina 28 ja sej je zadost lahko pa greš na sprehod takrt ko bo sončk pa jo namažeš s kremo za sončenje pa še na svežm zraku bo. Glede kopanja pa je pri nas tako da ga na vsake 3 dni pa 1 tednsko zmilom po glavci. To mi je partonažna pa pedriatrinja rekla, razn če je una huda vročina pa lahko vsak dan.

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.7.2008 20:44:36   
Kaja08
Mi ga tujdi kopamo približno na tri dni, enkrat tedensko pa po celem telesu z milom - imamo trdo milo od Johnson's baby.

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
23.7.2008 22:23:08   
lunca14
Evo,da vam predstavim,mojega sončkauser posted image ..........mamino mazico,ki bi se samo crkljal in crkljal pri mamici......

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
23.7.2008 22:52:22   
polma
Hej, junijke-mamike moje!

No, pri nas je pa posijalo sonce! Naš malček je do včeraj jokal vse dni, samo dojil bi se, sploh ni več spal-niti ponoči, skratka bilo je za jokat še nam.
V zadnjih treh tednih po prvem pregeledu pa je dobil neke čudne napade. Do tega  vikenda jih je bilo šest-utripal je z očmi, tleskal z jezikom, popolnoma se je zamaknil s pogledom in rokice dal od sebe stran, po napadih pa je bil kompletno izčrpan. Oba sva pomislila na epilepsijo, zato sem šla brskat po netu. O, groza-našla sem da ima ena od  otroških epilepsij točno take simptome.
Zato sem šla v ponedeljek v ZD po napotnico za Pediatrično kliniko. Takoj so naju sprejeli. Naredili so mu EEG možgan-vse ok. Potem UZ glave- vse ok, ampak bomo ponovili, ker je imel takoj po porodu vročino in se bo pri 3 mesecih videlo če je kaka posledica. No, potem sva prespala v bolnišnici, ker so mu preko noči nastavili sonde, ki so mu merile dihanje, dogajanje v želodcu, pretok kisika v krvi in EKG-srce, dihanje in kisik ok, ampak krivec za vse je bil odkrit: naš fant ima gastroezofagealni refluks!
Zaradi slabih mišic mu torej zaklopka ne zapira mleka, ki ga popije. Zdaj štekam kaj pomeni da poliva-to je bilo tisto malo mlekca ki mu je priteklo iz ust ko sem ga položila v posteljo, to je polivanje. Ko me je zdravnica vprašala če poliva, sem jaz rekla, da ne-jaz sem mislila da je to bolj pljunek v loku. Pa ni. No, in napade je imel ker mu je kislina hodila nazaj gor, v požiralnik. in vsi krči so bili zaradi zraka ki ga je zajemal, pa kisline ki se mu je dvigovala, skratka v prebavilih je imel celo kolobocijo.

Punce moje, ne morete si mislit, kako sem srečna, da smo ugotovili  kaj je blo narobe-ker je bilo vse skup že precej mučno za vse . Zdaj pa mali pančka in smeje se, sploh več ne jokauser posted image user posted image user posted image user posted image .... Posteljico imamo nagnjeno v klanček 30 stopinj, po dojenju ga moram držat še najmanj pol ure pokonci ( pa tako sem se trudila da bi ga spravila v lupinica položaj, kot svetujejo-zdaj mora bit pa kar lepo v prepovedanem položajuuser posted image ) in konec septembra morava spet prespat na Kliniki, da mu ponovijo UZ glave in meritve čez noč.

Res, srečna sem da bi vpila do neba!!!!! In, moram pohvalit sestre in zdravnice na kliniki-neverjetno profesionalne in vse tako zelo prijazne!!!! Ko bi vidle kako skrbijo za otročke...in nekateri so taki revčki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Bodimo hvaležne za vse neprespane noči in vse porisane in popisane stene, kavče, za vse neumnosti ki nam jih še bojo uštimal-SAMO DA SO ZDRAVI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO JE KUP  PIKAPOLONIC ZA VSE OTROČKE TEGA SVETA!!!!!

Zdaj grem pa spat...zmatrana in srečna.... Lahko noč vsem.... lepe sanje....

< Sporočilo je popravil polma -- 23.7.2008 22:58:05 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.7.2008 23:12:49   
Tina 28
O Polam...so se mi kar orosile oči, ko si omenla epilepsijo...ker sem ravno včeraj gledala resnične zgodbe o epilepsiji in sem jokala ko dež.

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tudi jaz vesela zate, da je vse OK...in ja...maš prav...pri zdravju se vse začne in konča.

Lahko noč, čeprav verjamem, da so zdaj lažje kot prejuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.7.2008 8:25:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma
Bodimo hvaležne za vse neprespane noči in vse porisane in popisane stene, kavče, za vse neumnosti ki nam jih še bojo uštimal-SAMO DA SO ZDRAVI!!!!! TO JE KUP PIKAPOLONIC ZA VSE OTROČKE TEGA SVETA!!!!!

Pod tole se pa tudi jaz podpišem.

Naš tudi poliva, sam mi mamo posteljico dvignjeno že odkar je patronažna prišla, smo podložili jogi s knjigo, pa dojimo se sede, odkar sem na netu prebrala, kaj bi lahko bil razlog, da naš sonček poliva, pa dvignjeni smo tudi, dokler nam odgovarja - sem pa pogruntala, da mu je včasih lažje podret kupčka, če ga dam ležat na trebušček, pa še skoz ni dvignjen v luft - in ko ga podre, se zadovoljno uleže.

Je pa včeraj Luka pogruntal, kako se iz hrbta prevalit na desni bok - če dovolj dolgo mahaš z nogo, ti uspe in pol je to vadil in vadil - ko sem ga hotla pa posnet, da bi mojmu zvečer pokazala, pa ni hotel več - ti moj  lumpuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.7.2008 9:32:15   
Anonimen
Polma samo da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Bodimo hvaležne za vse neprespane noči in vse porisane in popisane stene, kavče, za vse neumnosti ki nam jih še bojo uštimal-SAMO DA SO ZDRAVI!!!!! TO JE KUP PIKAPOLONIC ZA VSE OTROČKE TEGA SVETA!!!!!

to ti pa dam pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.7.2008 10:01:14   
Anonimen
Eno vprašanje - katero št. plenic uporabljate? K nam je 2 že tko mal se mi zdi majhna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.7.2008 10:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Evo,da vam predstavim,mojega sončkauser posted image ..........mamino mazico,ki bi se samo crkljal in crkljal pri mamici......

Lušn ko cukruser posted image
In izrezana mami user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.7.2008 10:24:24   
*Mojca*
in jaz ti dam prav! user posted image user posted image user posted image

Pa super da se je vse poštimalo.

Danes sem pa jaz važna ker ima Luka 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat kdaj ste dobile davčno? Ker bi mu odprla račun pa ne morem user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.7.2008 10:25:40   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Eno vprašanje - katero št. plenic uporabljate? K nam je 2 že tko mal se mi zdi majhna.

Mi smo še kar na 2. Se mi pa zdijo nemške večje od poljskih...al sanjam? user posted image

Aja, naš je včeraj začel prdet kot stari deci, pa tak fantastičen vonj, da ga je kar zbudilo iz spanja user posted image

Lunca cuker je tale vaš Lun user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 24.7.2008 10:26:03 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.7.2008 10:33:42   
Anonimen
Danes sem pa jaz važna ker ima Luka 1 mesec

Dejte mi povedat kdaj ste dobile davčno? Ker bi mu odprla račun pa ne morem

user posted image user posted image user posted image  za 1. mesečnico

DŠ- po ene14ih dnevih

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.7.2008 10:34:38   
*anamor*
Polma - se tudi jaz podpišem pod to - bodimo srečni da so naši sončki zdravi. Raje prebedim vse noči, samo da je vse ok.
Številka pleničk - mi smo tudi še na 2, samo nevem če bomo še dolgo, ker se meni tudi zdi, da bodo počasi premale.
Davčna številka - midva sva jo že dobila 14.7.
Zanima me kaj je z rojstnim listom. Z mojim dragim nisva poročena in on ni bil na prvem rojstnem listu zapisan kot oče. Vem, da tisti rojstni list dobiš kasneje, vendar mi ga še nismo dobili. Pravijo, da ga dobiš čez 14 dni. Tako, da mislim da bi že moral priti, pa še nič.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.7.2008 10:40:28   
*Mojca*
pri nas ni niti davčne, niti pravega rojstnega lista, niti zdravstvene user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
24.7.2008 11:46:43   
*anamor*
Midva še tudi nisva dobila zdravstvene

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.7.2008 11:47:53   
l.daisy
hejj
kar se tiče dokumentov, smo jih mi precej hitro dobili... rojstni list v parih dneh, davčno v enem tednu, zdravstveno pa v kakšnih 3 tednih (prej pa smo imeli potrdilo o zavarovanju)...
uf, polma, pazi na svojega sončka, tole je kar kriza... Anžeju se je enkrat tudi to zgodilo, kar ti opisuješ, ampak moram potrkat, samo takrat... je pa res, da je takoj po hranjenju ležal na ravni podlagi (mi imamo že od vsega začetka dvignjeno vzmetnico - so nam tako svetovali v porodnišnici, ker sta popila kar precej plodovnice)...

alea, sem ti dolžna odgovor iz par strani nazaj: Anžej in Ažbe sta dvojajčna dvojčka, ampak "zunanji" ne opazijo nobene razlike razen te, da je Anžej temnejših las...

kaj še?
aja, še nekaj, kar nam pomaga pri krčih... hipp wohlfühl tee fürs bäuchlein iz müllerja (komarček, janež in kamilica):
user posted image

uživajte, mene že kličeta sončka...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.7.2008 12:00:19   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Bodimo hvaležne za vse neprespane noči in vse porisane in popisane stene, kavče, za vse neumnosti ki nam jih še bojo uštimal-SAMO DA SO ZDRAVI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO JE KUP  PIKAPOLONIC ZA VSE OTROČKE TEGA SVETA!!!!!

Ja prou polupčkat sem šla našga mulca! Predvsem me pa veseli, da je z vašim vse v redu oz. da veste v čem je problem, polma user posted image user posted image

naš tud skoz poliva - sem včeri 3 bruh-majce preoblekla user posted image  dons zjutri sem pa tudi jaz ugotovila, da na trebuhu ful hitr kupčka podre. Ampak dvomim, da je prou dobr ga dajat na trebuh takoj po jedi....raj počakat, če res noče in noče ornk rignt user posted image

Naš pa še vedno uživa samo na hrbtu - se mu očitno nč ne mudi okol se obračat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

mi imamo 3 - Pamerske. Sem pa včeri v Muellerju napadla enga očita, k sem videla, da ima v košari Pamperske in tiste Muellerjeve plenice (ki so bajdvej u iber cenejše kot Pamperske). Pa sem ga vprašala, kako se obnesejo, pa je reku, da Muellerjeve pridejo v poštev pri enih 4 mesecih, ko drekec ni več tako tekoč in da so potem super. Prej pa niso tolk fajn, ker drekec priteče iz plenic in je mali potem moker do vratu....tko da bomo še mal počakal, pol pa prešaltal na Muellerjeve plenice

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.7.2008 12:10:13   
sasa.vracko
Čao mame!

Najprej tole, alea01 - Izabela je res cukrček, pa Kaja08- tvoj je tud zlat, pravi pozer, ej ful mate vse sladke cukrčke, en lepši od druzga... Pa vidim, da ste se ful potrudle za slikce, ker so tamali na njih, ko iz revije... user posted image
Ej, včeraj sem mela naročen pregled pri G, pa sem zjutraj dobila menstruacijo, tko da sem klicala v ambulanto in zdej mi je prestavla na ponedeljek, 28.7., sem rekla da kaj če pa še ne bo konec menstre, ker jo mam zdej prvič po porodu, pa je rekla, da naj pa spet pokličem in povem, da je pa že sicer kar nujen pregled, glede na to da bo že 9 tednov... Ja, pa nč posebej me ne matra zarad menstre, čist klasika kot prej.... Pa še neki vam lahko šepnem na uho, da smo ta teden že enkrat user posted image  in da je blo ful noroooo, ej kot da se vsi čuti na novo prebudijo in js bi kar še...user posted image  Ni čist nč bolel in je šlo brez kakih dodatkov, hehehe, zdej pa bom rajš počakala na pregled, da mi predpiše zaščito, ker ne bi rada, da bi Luki dobu že drug let kako sestrco.

Se tipkamo!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.7.2008 12:13:59   
sasa.vracko
polma - user posted image  da je vse ok, me kar pri srcu štihne, da bi kaj blo narobe... sem js tud v torek film gledala na pop tv...

grem kuhat kosilo, pa grdi krči so se spet mal pojavl ob večerih, pa smo že misl, da smo jih pregnal user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.7.2008 12:16:01   
*Mojca*
glede menstre...a je že dobila katera ki je imela CR?

Kaja, super da si povedala tole o plenicah, ker sem imela danes namen it v milerja po njihove. Mogoče bom pa probala kak manjši paket...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
24.7.2008 12:17:25   
Cofijana
živjo kako ste jaz sem bl tko ker pospravlam pa sm zmatrana drugač pa bo.Polma samo da je vse ok z tvojim sončkom user posted image user posted image .Nya jz uporablam tiste ki so od 4 pa do 9 kg je bolš da so mal večje da ga ne tišči. In kaj kej počnete v tem sončnem dnevu? Pa še eno vprašanje mam kere so najbolše za alergijo?

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?