|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
10.9.2008 15:43:02   
lunca14
tannikaa....evo rabljene na bolhi

http://www.bolha.com/oglas3595760/igralni-center-tiny-love-super-deluxe-zoo

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.9.2008 15:43:08   
Tina 28
Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jeseniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.9.2008 15:49:53   
Tina 28
Mam eno vprašanje...kolk se vam kej otročki čez dan derejo. Naši se prav vid, ko je zmatrana ker začne sitnart....problem je če nisi doma, da bi jo spat dal, ker pol se kar deeeereeee. Na splošno je mal sitkana te dni in se moram skoz okol nje sukat pa jo v dobro voljo spravljat....se pa slini ko pr norcih in zgleda, da jo zobki matrajo. Nejc je mel prvega ven pri štirih mesecih.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.9.2008 16:09:40   
Anonimen
hvala lunca,upam da bomo dobili kakšnega,je moj že reku sodelavcu pa če ga nebom dobla bom mal počekirala na bolhi,sem si pa shranla to stran tud.. tina nevem kje imajo pr nas kej tazga sem iz laškega

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.9.2008 16:14:18   
Anonimen
moram rečt da je mel mali eno opbdobje pred dobrim mesecem ko se je vsako budno minuto samo drl,zdej pa skor nevem da ga imam..je pa res da zdej bolj vem,bolj prepoznam znake kaj mu je,ko začne jamrat že ponavadi vem zakaj tko da do joka res pride redko,joka ponavad ko je zaspan al ko je lačen,najhuj je ko je zaspan,odkar sem uvedla rutino-to je spanje po vsakem obroku pol urce do 45 min je bistveno bolj razpoložen,tko da tud če sem kje na obisku ga nahranim,kupčka podremo in spanje,nben ne zamer če si sposodmo njihov kavč al pa posteljouser posted image  za pol urce,sam to je redko da v času hranjenja nisem doma,če sem pa zdoma je pa to pr mami al tašči...aja na poti je pa tko da mi zaspi v jajčki med vožnjo,al pa v vozeku...se je zdej že tko navadu na to rutino da trkam na les je super z njim shajat.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.9.2008 16:17:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jeseniceuser posted image user posted image

le povej da bova vedeleuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.9.2008 17:39:46   
slovenka
glede igralnega centra - moja ima podobnega, kot je na prejšnji strani - je bilo darilo, iz Pikapolonice, kjer stane ok 50 eur. Samo ni preveč navdušena. Morda še bo. Sedaj uživa na gugalniku, kjer sva ji na loke zavezala vse mogoče (rute, wc papir, alu folijo...), ker je bilo prej preveč dolgočasno in se je tistih 2 žogic in medija takoj nagledala, danes pa je cela nora, ko so vsi ti trakci gor. Zgleda pa ko pr ciganih user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.9.2008 17:45:43   
annnna
tanika kupi aptamil ar pa ga zmešaj z navadnim
moj je tudi ful polival odkar mu dajem ar zraven nena več....

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.9.2008 19:54:57   
Anonimen
evo mali je skopan zdej bo pa počasi zaspančkal...glede AM bom še počakala preden karkoli menjam,ker mi ne poliva zaenkrat več,jst upam da bo tko tud ostalo...sam res sem bilapresenečena nad njegovo kilažo,če se ne motim je imel nazadnje 4800 17.7. ko sma bila pri pediatru,torej v dveh mesecih je pridobil 2 kg-6780g ima...sam res sem mislila da jih nima več kot 6kg.
Kaja seznam?!

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 10.9.2008 19:56:27 >

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.9.2008 20:04:31   
Tina 28
slovenka...no jaz mam takega z medijem in dvema bujnkama...sem takoj zamenjala in skoz neki obešam gor...unih bunk še porajtala ni, pa še previsoko so, da bi jih ujsala. Tisti, ki ga je zasnoval, nima pojma o razvojni prihologijiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.9.2008 20:37:00   
alea01
ola mamičkeuser posted image

zdaj sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Žiga od lonapo in Anja od tine28- ta dva sem videla-mimogrede krasna otročkauser posted image user posted image user posted image - držita glavo pokonci. Izabela je ne dvigne niti za centimeter in ji pleše levo in desno in tudi če jo primem za rokce se ne dvigneuser posted image user posted image . Obrača jo samo levo in desno

Tina28- krasna krstna obleka. Danes sem spet bila v BC v LJ in so kičaste oblekce. Ena mi je bila všeč, pa številka ogromnauser posted image user posted image

igralni center- ko ga še nisem imela sem dala dekco na tla in se je tam kobacala, zdaj ko ga pa imam jo pa čisto nič ne zanima in se samo dereuser posted image . Aja, jaz sem kupila v bušiju za 105euruser posted image . Je pa taka, ki pol pride tudi v poštev ko bo mal starejša

ninny- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mašo

lonapo- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Žigatom

Še kaj komentirat? moram še enkrat preletuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.9.2008 20:43:04   
Anonimen
alea moj tudi še ne dvigne glavico,če ga povlečeš za rokice...sej bo,je treba dat času čas! poslala sem ti zs,cd je pa super,še enkrat hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.9.2008 20:48:01   
Anonimen
alea - sej bo tud tvoja, boš vidla - aja, pa jst bi geslo za album poroke prosim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.9.2008 20:56:19   
l.daisy
hejjj
taanikaa, uuu, ta prav korenjak... že skoraj za 4ko plenice... user posted image
kar se tiče igralnega centra... mi imamo tiny love sončni vrt, ki jima sploh ni zanimiv, odkar sem kupila tistega medvedka, ki ga ima ninny in račko v müllerju... pa je bil 70 € v BC, grrrr user posted image ....
jima pa tudi menjam igračke, navežem gor bombažke, pa  druge igračke, da se malo zamenja... edino kar je, da imata ta dva centra iz műllerja malo visoke loke, tako da fantka čisto popuser posted image , ker ne dosežeta igrač... user posted image ju potem dam na ležalnike in spodaj ali pa nižje privežem igrače...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.9.2008 21:01:55   
*Mojca*
Da se na hitro javim. Smo v Gorici, ker se jutri odpre nov shopping center in računamo na popuste za hišni kino user posted image  Odpre se tudi nov HM, tako da bo tudi Lukec kaj dobil user posted image

Danes smo imeli pediatra, za seznam naš pikec ima 5250 in 61cm, OG 40cm. Piščanček je bolj atletske postavice user posted image

En kup pikapok vsem bolnim, zdravim, veselim in žalostnim. Zdaj pa grem pod tuš in spat. Luki spi že pol urce user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.9.2008 21:05:49   
Anonimen
ja daisy pravi bajsi je tale naš Žanuser posted image user posted image ,ampak pleničke so pa trojkicauser posted image ..pa končno je danes moj kupil prave plenice in tokrat sem si celo shranila embalažo pa un gel za dlesni-sej nevem več kak se reče sem ga že pospravla-za primer če bi bilo potrebno mazanje kdaj sredi noči,da imam pri roki,ko bodo prvi zobeki zunaj,ker se mi zdi da bodo kmalu...joj kolk so pa vaši otročki kaj težki???? a mislite da je moj malček preveč?!user posted image ...glede polivanja mi je rekla P da bolje da kej ven vrže ko da mu trebušček rasteuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.9.2008 21:07:47   
Anonimen
mojca en teden je razlike med Lukatom in Žanom pa kaka razlika v kg a?!

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.9.2008 21:09:53   
l.daisy
taanikaa, moja dva sta eden 7450g, drugi pa 7.545g.. user posted image , velika pa oba 64 cm...
kere plenice so pa bile?
gel za zobke je pa verjetno gengigel baby... samo ga ful ne priporočajo menda... nam ga je pediatrinja odsvetovala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.9.2008 21:10:47   
Anonimen
ana isto dudiko imamo hehe

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
10.9.2008 21:14:01   
Anonimen
ja daisy tud lepo vam gre po kg,sam mi smo 3 tedne razlike hehe.gel je pa CALGEL sem šla gledat take vijola barve je embalaža,plenice so pa active fit stretch made in germanyuser posted image user posted image ,vijolična embalažauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
10.9.2008 21:15:31   
Anonimen
vbistvu je Žan dobil 1 kg na mesec,pol se mi zdi ko ga je vidla P me je kr čudno pogledala češ ta otrok pa že ni podhranjen kljub polivanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3346
10.9.2008 21:16:21   
l.daisy
no sej.. to je razlika med nemškimi in poljskimi pampers... nemške so active FIT (vijolčne), poljske so pa active BABY (zelene, pa še z lotionom... čeprav zdaj reklamirajo, da imajo poljske tudi že raztegljive trakove...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.9.2008 21:18:46   
Tina 28
Tanika...se vidi, da je tvoj prvi otroček....zdaj še ne more bit pretežek....pol ko bo racal bo vse ponucal...sicer je pa pravi dečko. Saj nima nič preveč.

Mojca...upam, da vam bo sekira v med padla ...pa bravo, da greš spat...jaz še čez polnoč vešim, ko mi je fajn mir metuser posted image

Alea...glih zadnjič si me tolažla, da se pri enih nekaj prej razvija pri drugih pa drugo (vse naenkrat očitno ne gre). Meni se pa ne smejčka in ne poje z mano...no včeraj se je za vzorc, da mami ne bi bla čist zapsihirana.user posted image

Niny....velja

Drgač sem se pa odločila, skupaj z drugim botrom (tu gor je blo tolk idej, da se nisem mogla za nobeno odločituser posted image user posted image ), da kupim verižico in en mastno drag komplet lego duplo, saj ma mala že leto in pol. Zdaj pa lohk pokomentirate izbiro!
Tiste, ki ste že mele krst...kaj so dobili od botrov? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.9.2008 21:19:50   
*Mojca*
taanikaa ja je kr razlika, ampak je po mojem naš bolj suhec. Zdaj gledam tabele rasti in je za svojo starost v sredini, za dolžino pa presuh user posted image
ampak pediatrinja ga ne more prehvalit in pravi da je prekrasen...ona že ve user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.9.2008 21:22:17   
l.daisy
verižica + kocke je že noro darilo...
mi sicer še nismo imeli krsta, sem pa že bila botrica in sem kupila verižico s križcem... aja, pa copatke za krščenko, ker naj bi bila menda navada, da boter kupi nekaj, kar ima krščenec gor (to sem takrat prvič slišala)... a veš da se ne spomnim več, mislim, da je svečo pa platno pa kupila mamica...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?