Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 15:43:08
|
|
|
|
Tina 28
|
Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 15:49:53
|
|
|
|
Tina 28
|
Mam eno vprašanje...kolk se vam kej otročki čez dan derejo. Naši se prav vid, ko je zmatrana ker začne sitnart....problem je če nisi doma, da bi jo spat dal, ker pol se kar deeeereeee. Na splošno je mal sitkana te dni in se moram skoz okol nje sukat pa jo v dobro voljo spravljat....se pa slini ko pr norcih in zgleda, da jo zobki matrajo. Nejc je mel prvega ven pri štirih mesecih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 16:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala lunca,upam da bomo dobili kakšnega,je moj že reku sodelavcu pa če ga nebom dobla bom mal počekirala na bolhi,sem si pa shranla to stran tud.. tina nevem kje imajo pr nas kej tazga sem iz laškega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 16:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
moram rečt da je mel mali eno opbdobje pred dobrim mesecem ko se je vsako budno minuto samo drl,zdej pa skor nevem da ga imam..je pa res da zdej bolj vem,bolj prepoznam znake kaj mu je,ko začne jamrat že ponavadi vem zakaj tko da do joka res pride redko,joka ponavad ko je zaspan al ko je lačen,najhuj je ko je zaspan,odkar sem uvedla rutino-to je spanje po vsakem obroku pol urce do 45 min je bistveno bolj razpoložen,tko da tud če sem kje na obisku ga nahranim,kupčka podremo in spanje,nben ne zamer če si sposodmo njihov kavč al pa posteljo za pol urce,sam to je redko da v času hranjenja nisem doma,če sem pa zdoma je pa to pr mami al tašči...aja na poti je pa tko da mi zaspi v jajčki med vožnjo,al pa v vozeku...se je zdej že tko navadu na to rutino da trkam na les je super z njim shajat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 16:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Niny in RMRM...mi je blo na misel, ko sva šli slikat kolke, da bi mi tud v merkatorju na eno kavico skočil....bom pa drugič bo na oglasno desko dala, ko bom skakala na Jesenice le povej da bova vedele
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 17:39:46
|
|
|
|
slovenka
|
glede igralnega centra - moja ima podobnega, kot je na prejšnji strani - je bilo darilo, iz Pikapolonice, kjer stane ok 50 eur. Samo ni preveč navdušena. Morda še bo. Sedaj uživa na gugalniku, kjer sva ji na loke zavezala vse mogoče (rute, wc papir, alu folijo...), ker je bilo prej preveč dolgočasno in se je tistih 2 žogic in medija takoj nagledala, danes pa je cela nora, ko so vsi ti trakci gor. Zgleda pa ko pr ciganih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 17:45:43
|
|
|
|
annnna
|
tanika kupi aptamil ar pa ga zmešaj z navadnim moj je tudi ful polival odkar mu dajem ar zraven nena več....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 19:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mali je skopan zdej bo pa počasi zaspančkal...glede AM bom še počakala preden karkoli menjam,ker mi ne poliva zaenkrat več,jst upam da bo tko tud ostalo...sam res sem bilapresenečena nad njegovo kilažo,če se ne motim je imel nazadnje 4800 17.7. ko sma bila pri pediatru,torej v dveh mesecih je pridobil 2 kg-6780g ima...sam res sem mislila da jih nima več kot 6kg. Kaja seznam?!
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 10.9.2008 19:56:27 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 20:04:31
|
|
|
|
Tina 28
|
slovenka...no jaz mam takega z medijem in dvema bujnkama...sem takoj zamenjala in skoz neki obešam gor...unih bunk še porajtala ni, pa še previsoko so, da bi jih ujsala. Tisti, ki ga je zasnoval, nima pojma o razvojni prihologiji
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 20:37:00
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke zdaj sem pa . Žiga od lonapo in Anja od tine28- ta dva sem videla-mimogrede krasna otročka - držita glavo pokonci. Izabela je ne dvigne niti za centimeter in ji pleše levo in desno in tudi če jo primem za rokce se ne dvigne . Obrača jo samo levo in desno Tina28- krasna krstna obleka. Danes sem spet bila v BC v LJ in so kičaste oblekce. Ena mi je bila všeč, pa številka ogromna igralni center- ko ga še nisem imela sem dala dekco na tla in se je tam kobacala, zdaj ko ga pa imam jo pa čisto nič ne zanima in se samo dere . Aja, jaz sem kupila v bušiju za 105eur . Je pa taka, ki pol pride tudi v poštev ko bo mal starejša ninny- za Mašo lonapo- za vaju z Žigatom Še kaj komentirat? moram še enkrat prelet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 20:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
alea moj tudi še ne dvigne glavico,če ga povlečeš za rokice...sej bo,je treba dat času čas! poslala sem ti zs,cd je pa super,še enkrat hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 20:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
alea - sej bo tud tvoja, boš vidla - aja, pa jst bi geslo za album poroke prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 20:56:19
|
|
|
|
l.daisy
|
hejjj taanikaa, uuu, ta prav korenjak... že skoraj za 4ko plenice... kar se tiče igralnega centra... mi imamo tiny love sončni vrt, ki jima sploh ni zanimiv, odkar sem kupila tistega medvedka, ki ga ima ninny in račko v müllerju... pa je bil 70 € v BC, grrrr .... jima pa tudi menjam igračke, navežem gor bombažke, pa druge igračke, da se malo zamenja... edino kar je, da imata ta dva centra iz műllerja malo visoke loke, tako da fantka čisto pop , ker ne dosežeta igrač... ju potem dam na ležalnike in spodaj ali pa nižje privežem igrače...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:01:55
|
|
|
|
*Mojca*
|
Da se na hitro javim. Smo v Gorici, ker se jutri odpre nov shopping center in računamo na popuste za hišni kino Odpre se tudi nov HM, tako da bo tudi Lukec kaj dobil Danes smo imeli pediatra, za seznam naš pikec ima 5250 in 61cm, OG 40cm. Piščanček je bolj atletske postavice En kup pikapok vsem bolnim, zdravim, veselim in žalostnim. Zdaj pa grem pod tuš in spat. Luki spi že pol urce
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja daisy pravi bajsi je tale naš Žan ,ampak pleničke so pa trojkica ..pa končno je danes moj kupil prave plenice in tokrat sem si celo shranila embalažo pa un gel za dlesni-sej nevem več kak se reče sem ga že pospravla-za primer če bi bilo potrebno mazanje kdaj sredi noči,da imam pri roki,ko bodo prvi zobeki zunaj,ker se mi zdi da bodo kmalu...joj kolk so pa vaši otročki kaj težki???? a mislite da je moj malček preveč?! ...glede polivanja mi je rekla P da bolje da kej ven vrže ko da mu trebušček raste
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
mojca en teden je razlike med Lukatom in Žanom pa kaka razlika v kg a?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:09:53
|
|
|
|
l.daisy
|
taanikaa, moja dva sta eden 7450g, drugi pa 7.545g.. , velika pa oba 64 cm... kere plenice so pa bile? gel za zobke je pa verjetno gengigel baby... samo ga ful ne priporočajo menda... nam ga je pediatrinja odsvetovala...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ana isto dudiko imamo hehe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja daisy tud lepo vam gre po kg,sam mi smo 3 tedne razlike hehe.gel je pa CALGEL sem šla gledat take vijola barve je embalaža,plenice so pa active fit stretch made in germany ,vijolična embalaža
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
vbistvu je Žan dobil 1 kg na mesec,pol se mi zdi ko ga je vidla P me je kr čudno pogledala češ ta otrok pa že ni podhranjen kljub polivanju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:16:21
|
|
|
|
l.daisy
|
no sej.. to je razlika med nemškimi in poljskimi pampers... nemške so active FIT (vijolčne), poljske so pa active BABY (zelene, pa še z lotionom... čeprav zdaj reklamirajo, da imajo poljske tudi že raztegljive trakove...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:18:46
|
|
|
|
Tina 28
|
Tanika...se vidi, da je tvoj prvi otroček....zdaj še ne more bit pretežek....pol ko bo racal bo vse ponucal...sicer je pa pravi dečko. Saj nima nič preveč. Mojca...upam, da vam bo sekira v med padla ...pa bravo, da greš spat...jaz še čez polnoč vešim, ko mi je fajn mir met Alea...glih zadnjič si me tolažla, da se pri enih nekaj prej razvija pri drugih pa drugo (vse naenkrat očitno ne gre). Meni se pa ne smejčka in ne poje z mano...no včeraj se je za vzorc, da mami ne bi bla čist zapsihirana. Niny....velja Drgač sem se pa odločila, skupaj z drugim botrom (tu gor je blo tolk idej, da se nisem mogla za nobeno odločit ), da kupim verižico in en mastno drag komplet lego duplo, saj ma mala že leto in pol. Zdaj pa lohk pokomentirate izbiro! Tiste, ki ste že mele krst...kaj so dobili od botrov?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:19:50
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa ja je kr razlika, ampak je po mojem naš bolj suhec. Zdaj gledam tabele rasti in je za svojo starost v sredini, za dolžino pa presuh ampak pediatrinja ga ne more prehvalit in pravi da je prekrasen...ona že ve
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 10.9.2008 21:22:17
|
|
|
|
l.daisy
|
verižica + kocke je že noro darilo... mi sicer še nismo imeli krsta, sem pa že bila botrica in sem kupila verižico s križcem... aja, pa copatke za krščenko, ker naj bi bila menda navada, da boter kupi nekaj, kar ima krščenec gor (to sem takrat prvič slišala)... a veš da se ne spomnim več, mislim, da je svečo pa platno pa kupila mamica...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?